forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 10:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:44 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Най-после ми остана време да изгледам и второто полувреме от мача с унгарците! Отново голямо благодаря на Кратун! Това полувреме нямаше нищо общо със скуката от първото. Двата отбора играха много раздвижено, пресираха и търсеха празните пространства. Хареса ми много нашия отбор, въпреки многото промени, малкото време и малкото контроли има известен синхрон в отделните линии, а и между тях. Личи си, че е работено сериозно с отбора, а и този път, като изключим Силва ( дано да подпише с нас ), всички останали нови попълнения бяха с отбора от първия ден и се вижда, че това дава резултат. Хареса ми, как нашите се припокриват, как Гаджев и Пелето се редуват при поемането на топката от защитата, как я изнасят напред и как се откриват да я искат в средата на терена, хареса ми как Рамос, Райков и Опаку влизат навътре в игрището, а бековете слизат по крилата. Хареса ми самочуствието, с което се включиха младите Яначков и Гочев, за разлика от Чаворски, който още не може да се отпусне. Има и още неща за доизкусуряване разбира се. Например, трябва веднъж завинаги да се спре, с тази паника от всички ( не само от защитата ) при центриране в наказателното ни поле! Най-добри от нашите бяха Старокин, Гаджев, Пелето и Иванов, а най-слаби Йовов ( все пак отново се отличи с пропуск :lol: , браво на Опаку за паса ), Марсиньо и Чаворски! Бях притеснен от многото промени, но сега съм спокоен и обнадежден за бъдещето на отбора! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Понякога като ти чета мненията и си мисля,че се ебаваш,честно ти казвам.Как е възможно въобще да напишеш,че глЪвЪтЪ и госпожичката са били най-добри,а Марсиньо е бил най-слаб :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:49 pm 
Аватар

Стига се превъзнасяхте със случая "Карвальо" ! Никой не приема онази постъпка като нормална , но той е просто един футболист дошъл от африканските земи , нито знае какво е Левски , нито България! Сега той е наш футболист , играе, вкарва , взима си заплатата... Вие какво очаквате ?! Новият Гонзо ли?! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:51 pm 
Аватар

Ебати заключенията се правят. А, още не е почнал сезоня. Играел :bigok вкарвал :bigok но не е новия Гонзо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:52 pm 
Аватар

BluePower написа:
Стига се превъзнасяхте със случая "Карвальо" ! Никой не приема онази постъпка като нормална , но той е просто един футболист дошъл от африканските земи , нито знае какво е Левски , нито България! Сега той е наш футболист , играе вкарва , взима си заплатата... Вие какво очаквате ?! Новият Гонзо ли?! :smt006

не вярвам че ще вкарва повече от 1 гол на 5-6 мача

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:53 pm 
Аватар

Абе в крайна сметка му позволявам да се задави с банан, да се подхлъзне на бананова кора и да си счупи крака :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:54 pm 
Аватар

LionHeart написа:
"Запознати с клубните дела на Левски веднага изчислиха, че това е най-голямата сума, която сините ще платят за една година в историята си и то за футболист, който ще бъде само със статут на преотстъпен" - db. - Става въпрос за Жоао Силва...

Само аз ли останах с впечатлението, че всъщност го купуваме?

Бащицата каза,че щял да струва около 400 хил. евро,а дори щедър родопчанин,като него,не би извършил подобно разхищение само за некъв за наем :lol: Та или Той лъже,или журналята.Освен това каза,че селекцията ни щяла да струва приблизително 800 хил. евро,което далеч не ми се струва "най-голямата сума,която сме плащали за една година",та ние май само за Чилика бяхме дали повече.Изводът-мъчителна смърт за журналистчетата!Четете ли,мърши,земете напишете дали ше подписва Жоаото,свършете нещо полезно,майка ви да еба :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 7:26 pm 
Аватар

Спортал:
Цитат:
В програмата на Левски по време на подготвителния лагер в Австрия настъпи промяна, според която утре (вторник) "сините" ще имат две проверки в рамките на един ден. Първоначалният график включваше една контрола утре с румънския Пандури и една в сряда с местния третодивизионен Соленау. Сега обаче и двата спаринга ще се изиграят утре. Първо от 17,30 часа Левски ще спори с австрийците, а от 19,30 часа ще се изправи срещу тима от северната ни съседка. В контролата с аматьорите наставникът Илиан Илиев ще заложи предимно на резервите си, а за мача от 19,30 часа ще изкара вероятните си титуляри за бъдещите срещи.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 8:11 pm 
Аватар

Гледам най-полсе сме взели нападателя, или почти сме го взели. :smt007 За пръв път го чувам, дано се окаже машина.
После ще изгледам и мача с унгарците, макар че като ви чета коментарите ми се изяснява картинката :lol:
Айде да идват официалните мачове, че не се издържа :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 9:18 pm 
Аватар

Май ще ядеме карамела :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 10:19 pm 
Аватар

Сянката над Артур тегне докато не се види черно на бело подписано. :? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 11:51 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Сянката над Артур тегне докато не се види черно на бело подписано. :? :lol:

Едва ли сянката му тегне, по-скоро Артур отдавна е консумирана храна за риби :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:08 am 

Решението на ръководството да изиграем два мача днес е чудесно. Вместо да се изиграе един мач с влизането на много юноши и резерви в края, е по-добре титулярите да изиграят вече пълни 90 мин. срещу корав отбор, какъвто са румънците и юношите, заедно с резервите да изиграят пълни 90 мин. срещу аматьорски отбор! Така всички ще изиграят по цял мач и ползата ще е много голяма! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:12 am 
Аватар

Пълна аматьорщина за пореден път е това. Най-добре беше да се играят 3 (или дори 4) мача, но да не изпадаме в математика сега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:23 am 

Ще съм на работа по време на мачовете днес, затова пожелавам победи с добри игри. Това не е прогноза, а пожелание :bigok :loser2 ! Отново ще разчитам на записите от Кратун, за което му благодаря предварително! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:38 am 

Дедективче, не може да не е напрaвило впечатление на никой, че ми пишеш лично, след всеки мой пост :lol: ! Аз, може да съм ти любимец :bigok :loser2, но не превръщай всяка тема в лична кореспонденция :blass . По добре си отвори отделна тема и си воювай там, сам с вятърните мелници :oops: , защото аз няма да съм от другата страна! Аз може да те дразня ( твой проблем е защо :smt017 ), но ти мене не, защото се опитвам да не те забелязвам. Иначе бъди жив и здрав и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:45 am 

Levskar67 написа:
Дедективче, не може да не е напрaвило впечатление на никой, че ми пишеш лично, след всеки мой пост :oops: ! Аз, може да съм ти любимец :bigok :loser2, но не превръщай всяка тема в лична кореспонденция :blass . По добре си отвори отделна тема и си воювай там, сам с вятърните мелници :oops: , защото аз няма да съм от другата страна! Аз може да те дразня ( твой проблем е защо :smt017 ), но ти мене не, защото се опитвам да не те забелязвам. Иначе бъди жив и здрав и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Май и доста бавно загряваш щото след последните 5-6-7 мнения не съм ти писал :loser2 и е деТективче бе дърт :bigok
И нямам нищо лично против теб... просто пишеш идиотщини обикновено :)

Последна промяна detective на Вто Юли 10, 2012 1:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:50 am 

Мисля,че форумна нобелова награда за мир или поне пацифист на годината трябва да бъде връчена на този човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 9:37 am 
Аватар

И още нЕколко форумни награди, ама карай :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:03 am 
Аз пък съм против това да се ебавате с човека след всеки негов пост. :smt006 Нито обижда някого, нито нищо. Внася колорит, разбира играта по някакъв си негов начин, не пречи на никой. Почти никога не му чета постовете, просто щото не чета постовете на никой във форума, който анализира игра на тия нещастни смешници нашите, камо ли да чета схеми и някви други работи, но човекът си е култ, оставете го, он си е платил интернетото, има право да пише :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:13 am 
Аватар

Че кой му пречи да пише :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:52 pm 
Аватар

И са шо станА? Новия ни лачен бомбардир нема да изиграе нито една контрола с отбора :smt017 Или просто новия ни бомбардир си е Маймун Де Черналю? :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:02 pm 
Аватар

Споко бе, днес ще го зърнете :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:04 pm 

Македония написа:
Аз пък съм против това да се ебавате с човека след всеки негов пост. :smt006 Нито обижда някого, нито нищо. Внася колорит, разбира играта по някакъв си негов начин, не пречи на никой. Почти никога не му чета постовете, просто щото не чета постовете на никой във форума, който анализира игра на тия нещастни смешници нашите, камо ли да чета схеми и някви други работи, но човекът си е култ, оставете го, он си е платил интернетото, има право да пише :bigok

Че никой не се ебава с него... просто си пишем :bigok Отделно разбира е силно казано... имайки предвид, че разправяше как със 20 българи в състава ставаме шампиони :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:06 pm 
ГОРЕЩА МОЛБА!!!
Кратуне, ин теб ай тръст да направиш някаква магия, някакъв стрийм, мрийм или квото е там, за да мога днес да гледам новия БОМБАРДИР :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:10 pm 

Македония написа:
ГОРЕЩА МОЛБА!!!
Кратуне, ин теб ай тръст да направиш някаква магия, някакъв стрийм, мрийм или квото е там, за да мога днес да гледам новия БОМБАРДИР :bigok

http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=5
В спортал не можеш ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:11 pm 
не

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:13 pm 
Аватар

Няма смисъл да гледаш, и без това ще бъде разкрит още днес :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:31 pm 
Аватар

Make probvai tuka ama kym 17 i neshto
http://www.livestream24.tv/tr/mhk4fb307 ... i-mac-izle
http://www.livestream24.tv/en/mhk4fb307 ... ive-stream
http://www.livestream24.tv/en/mhk5c4708 ... ive-stream

Ako ne stava pali kolata i begom do Lindabrun :bigok
Dano sym pomognal...che kato znam kakav zor e navan da iskash da gledash mach(ele pyk kontrola)

:levski

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 5:13 pm 
ами сайтовете ми ги отваря, но пише че няма стриймове налични все още :smt017 Ще изчакам, дано да стане...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 5:15 pm 
Аватар

Късат живо месо... Как може да не можем да наблюдаваме новия бомбардир в действие :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]