forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 2:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2012 10:29 pm 
Аватар

А наш Владко е втори капЕтан :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2012 10:34 pm 
Влатку пак капитанка

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2012 11:30 pm 
Аватар

Цитат:
Илиев: Доуточняваме се с Жоао Силва

Къде ще спи,къде ще ебе и дали ще дели едно шкафче със данчо чикията,като бонус се уточняват и кой ще му плата сметките по кръчмите :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2012 11:45 pm 
hidden767 написа:
Напускането на Калво е глупостта на годината и досега със селекцията не са успели да го компенсират :smt006 За Жуниньо - квото с него, такова и без него :smt006

Айде веднъж помисли малко преди да напишеш нещо. Задължително е при всички положения нашето ръководство да не е искало да задържи Калво. Това, че договорът е бил за 1 година и вероятността бачи Тони да е предпочел далеч по-добрите условия в Кипър, не стои на дневен ред... Просто Калво далеч не е бил изгонен и за това говори ранния му и очевидно готов от доста време трансфер.
Alek написа:
Това има значение за качеството на изпълнението, а не за липсата му.

А ти какво каза... и ти не знаеш :smt005

Освен това от 4 гола, 3 са с глава и един на главътъ :bigok

Последна промяна El Hacendado на Нед Юли 08, 2012 12:00 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2012 11:56 pm 
Аватар

аз се радвам много, че се отървахме от тоя бездарен каталунски цигинанин...да го еба и гнома...да еба.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 12:43 am 
Аватар

С Калво наистина щеше да имаме огромна класа, но той играеше кога си иска. И не мисля, че ние не сме го искали, явно е имал по-изгодна финансова оферта.

П.П. Марсиньо се очертава като основния ни играч, през който ще минава играта. Тоя има предпоставки стабилно да Ибе. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 1:24 pm 

Честита победа! Мача ще го коментирам, като го изгледам! Но друго си е, когато на резервната скамейка е Ил. Илиев! Този Митов може да вкарва гол, с външен фалц на 1м. зад ъгловото флагче, може да се пробва и на 10м. зад него, но тези номера да отиде да ги показва в някой цирк, защото в професионалния футбол няма полза от тях! В предния мач нашите не играха нищо и мисля, че вината е негова, колкото и Илиян да отрича това, за да не го засегне! Дано, никога повече да не се налага, Митов да води мач на ЛЕВСКИ, а ако се наложи да не толкова важен, като в предната контрола! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 1:30 pm 
САМО ЛЕВСКИ :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 3:29 pm 

Изгледах първото полувреме, мнението ми е, че двата отбора сметнаха този мач за финал от шампионската лига и заиграха на сигурно, с много разигравания и много пасове! Беше ясно, че гол ще падне само след индивидуална грешка и за наша радост, сгреши футболист на противника, който подари топката на Маймун де Мангальо ( незабележим в този мач ), последния направи двойно с Рамос ( другия незабележим, с което се оправда моето мнението, че е, като Мечо, избира си мачове, в които да играе! Не ги сравнявам по класа ), от което последва гол на Марсиньо, който пък показа, че може да играе с глава, въпреки дребния си ръст! Над всички изпъкна Старокин, което показва две лоши неща: Че противника напада само по десния си фланг и че ние изнасяме топката си само от там, което ни прави предсказуеми! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 3:51 pm 
Аватар

Не знам за вас, но вчера нещо ми направи много лошо впечатление. Топката беше в Старокин. Той погледна напред, видя, че в предни позиции в средата на терена има на кой да я даде, тръгна леко, след което от скамейката му завикаха - "Назад, назад!". Естествено той се спря, огледа се и подаде назад, след което еднозначно изрази разочарованието си, че е послушал наставленията от скамейката....!!!!!

Според мен той би могъл много по-добре да играе офанзивно - явно на това е учен. Сега проблемът май е, че ние повече ще мязаме на бИрои, отколкото на други отбори. :ohmygod

Дано да не съм прав де! Склонен съм да се самооблея, ако е така!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 3:52 pm 

Levskar67 написа:
Изгледах първото полувреме, мнението ми е, че двата отбора сметнаха този мач за финал от шампионската лига и заиграха на сигурно, с много разигравания и много пасове! Беше ясно, че гол ще падне само след индивидуална грешка и за наша радост, сгреши футболист на противника, който подари топката на Маймун де Мангальо ( незабележим в този мач ), последния направи двойно с Рамос ( другия незабележим, с което се оправда моето мнението, че е, като Мечо, избира си мачове, в които да играе! Не ги сравнявам по класа ), от което последва гол на Марсиньо, който пък показа, че може да играе с глава, въпреки дребния си ръст! Над всички изпъкна Старокин, което показва две лоши неща: Че противника напада само по десния си фланг и че ние изнасяме топката си само от там, което ни прави предсказуеми! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Много ме радваш кълнем се :bigok Финал на ШЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 3:55 pm 
Аватар

http://www.myspace.com/video/vid/108404892#pm_cmp=vid_OEV_P_P

1:18 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 4:00 pm 

знаково :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 4:29 pm 
Аватар

http://www.myspace.com/571577610/videos/video/108127272

а тука :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 6:42 pm 

Лятната селекция на "Герена": Левски се оглежда за нов защитник

08 юли 2012 16:14
Илиан Илиев иска да подсили центъра на отбраната

Въпреки победата на Левски над Гьор Илиан Илиев не е спокоен за състоянието на отбраната, особено в центъра и търси опции за подсилване, научи donbalon.eu от отлично информиран източник.

Сините са на път да се уредят с още един нападател - португалския младежки национал Жоао Силва, но наставникът им вече е започнал да се оглежда и за нов бранител.

Левски вече привлече френския централен защитник Ромейн Ели, през лятото, ала Илиев не е доволен от представяне в контролата с Гьор, както и от взаимодействието му с другата фигура в сърцето на отбраната - Иво Иванов. Иванов бе много неубедителен в двубоя с Черноморец Одеса, в който сините загубиха с 0-2 в четвъртък и въпреки, че се познава с треньора от времето, когато двамата работеха заедно в Берое, то мястото му не е сигурно, твърдят запознати.

Освен това по всяка вероятност сините ще продадат централните защитници Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен, които са поставени в трансферната листа, но все още не са им намерени клубове. Илиан Илиев разполага и със Станислав Ангелов, като опция за центъра на отбраната. Липсата на качествен опорен халф, принуждава специалиста да използва Пелето в средата на терена. Друг вариант за защитата е юношата Любо Илиев, но той няма достатъчно опит на високо ниво. Припомняме, че Илиан Илиев се оглежда и за качествен халф.

Donbalon.eu

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 7:40 pm 
Аватар

Това са глупости, селекцията приключва с централен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 7:43 pm 

А трябва да приключи и с разкарването на ИИ5 и хващането на първия човек от улицата за негов заместник :bigok :bii_chorbata

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 9:06 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
А трябва да приключи и с разкарването на ЙМ55 и хващането на първия човек от улицата за негов заместник :bigok :bii_chorbata

:bii_chorbata

Иначе нямаше ли да изиграваме още една контрола в Австрия? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 9:15 pm 
Аватар

от лижеспорта :ЛЕВСКИ И ЕВЕРТЪН СЕ РАЗБРАХА, ЧАКАТ ОТГОВОРА НА ЕВЕРТЪН
:smt005 :smt005 :smt005
сигурно новия ни защитник се казва Евертън :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 12:07 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Лятната селекция на "Герена": Левски се оглежда за нов защитник

Колко ми се иска Дон кенефон да са наистина запознати този път, но уви. :slap Доста усилено четат форума и изписват мечтите ни в продънения си кенефосайт. :lol:

Последна промяна Goviado на Пон Юли 09, 2012 3:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 3:17 pm 

Най-после ми остана време да изгледам и второто полувреме от мача с унгарците! Отново голямо благодаря на Кратун! Това полувреме нямаше нищо общо със скуката от първото. Двата отбора играха много раздвижено, пресираха и търсеха празните пространства. Хареса ми много нашия отбор, въпреки многото промени, малкото време и малкото контроли има известен синхрон в отделните линии, а и между тях. Личи си, че е работено сериозно с отбора, а и този път, като изключим Силва ( дано да подпише с нас ), всички останали нови попълнения бяха с отбора от първия ден и се вижда, че това дава резултат. Хареса ми, как нашите се припокриват, как Гаджев и Пелето се редуват при поемането на топката от защитата, как я изнасят напред и как се откриват да я искат в средата на терена, хареса ми как Рамос, Райков и Опаку влизат навътре в игрището, а бековете слизат по крилата. Хареса ми самочуствието, с което се включиха младите Яначков и Гочев, за разлика от Чаворски, който още не може да се отпусне. Има и още неща за доизкусуряване разбира се. Например, трябва веднъж завинаги да се спре, с тази паника от всички ( не само от защитата ) при центриране в наказателното ни поле! Най-добри от нашите бяха Старокин, Гаджев, Пелето и Иванов, а най-слаби Йовов ( все пак отново се отличи с пропуск :lol: , браво на Опаку за паса ), Марсиньо и Чаворски! Бях притеснен от многото промени, но сега съм спокоен и обнадежден за бъдещето на отбора! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 3:42 pm 
Аватар

Разказвачо, нека приказката продължи :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 3:52 pm 
Аватар

Искам още приказки :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 4:19 pm 

Няма да е приказка, а въпрос: Не смятатате ли, че Пелето трябва да остане за постоянно капитан на отбора? Винаги съм смятал, че капитана трябва да е полеви играч, да е лидер, да заразява всички с раздаването си по терена и смятам, че Ангелов се доближава до тези качества, а на Пламен според мен му е твърде рано за подобна отговорност! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 4:50 pm 

Levskar67 написа:
Няма да е приказка, а въпрос: Не смятатате ли, че Пелето трябва да остане за постоянно капитан на отбора? Винаги съм смятал, че капитана трябва да е полеви играч, да е лидер, да заразява всички с раздаването си по терена и смятам, че Ангелов се доближава до тези качества, а на Пламен според мен му е твърде рано за подобна отговорност! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Абе какво значи твърде рано? Или ставаш или не ставаш за капитан твай...за кво пелето да я носи лентата обясни ми ? Защо да е нужно да е полеви играч? На европейското като беше Касияс на испанците им повлия зле нали ? Говориш си някви идиотщини и ти и само дразниш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 4:55 pm 
Аватар

Със сигурност Пелето се раздава най-много, има невероятен дух, с който да води отбора. Това е истински капитан, който като полеви играч има много повече предимство пред вратар на 20 години, който не ни е вадил мачове и не е повеждал отбора към победа! САМО ЛЕВСКИ! :levski:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 5:20 pm 

"Запознати с клубните дела на Левски веднага изчислиха, че това е най-голямата сума, която сините ще платят за една година в историята си и то за футболист, който ще бъде само със статут на преотстъпен" - db. - Става въпрос за Жоао Силва...

Само аз ли останах с впечатлението, че всъщност го купуваме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:05 pm 
Аватар

LionHeart написа:
"Запознати с клубните дела на Левски веднага изчислиха, че това е най-голямата сума, която сините ще платят за една година в историята си и то за футболист, който ще бъде само със статут на преотстъпен" - db. - Става въпрос за Жоао Силва...

Само аз ли останах с впечатлението, че всъщност го купуваме?

Не си само ти И.Тонев каза че Еверън са вложили много пари и им е трудно да се разделят с него а ако е ставало въпрос за наем не виждам защо да е трудна раздялата като до сега е бил пускан 2 пъти в отбори от Португалия сторед мен са глупости на ДБ или поне се надявам

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:11 pm 
Аватар

Купуваме го :smt026 .Дон бидон си драскат щуротии !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 6:37 pm 

Какво си мислеше, че прави Маймун де Мангальо, като кузирува след гола си :smt017 ! Така правят лекетата на един друг отбор :bii_chorbata :losers :bii_chorbata ! Ако иска да козирува да отива при тях, тъкмо ще затвърди негативните ни впечатления завинаги!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]