forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 1:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:41 pm 
Аватар

Не е по темата
братята Цоневи на проби в арсенал
някой,нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:42 pm 
Аватар

Оставка до пълна промяна в защитата :bigok имидиътли :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:44 pm 

В момента Левски е сбирщина от играчи с ограничен потенциал. За да заприличат на отбор са необходими поне седем сносни играчи - двама централни нападатели (в момента нямат нито един - Карвальо е толкова бавен и тромав, че е за долните дивизии), двама халфове, двама централни защитници (в момента нямат един сносен, да не говорим за изградена двойка) и опитен резервен вратар. Това момче Иво Тонев и глуповато и заедно със симпатягата Дончо ще разкажат играта на Левски. Незабавно вън, тъй като те и без това ще подвият опашки, но след като са нанесли беди. Това са долнопробни подмазвачи и интриганти ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:47 pm 
Аватар

Какви са тея драми за една контрола :ohmygod2 Стегнете се малко пичове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:55 pm 
Аватар

супер олигофренска защита ... особено при 2-я гол , тоя 4-ти номер от Одеса се разхожда като свободен електрон :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:56 pm 
Аватар

Аз предлагам след една контрола да почнем да режем вени :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:57 pm 
Аватар

Цитат:
Вижте какво каза изпълнителният директор на "сините"

Иво Тонев от няколко дни е в лагера на Левски в Линдабрун. Изпълнителният директор на "сините" се съгласи да говори пред лъжеспорт.bg. Ето какво каза той в телефонен разговор относно случващото се в клуба.

Господин Тонев, клиширан, но дежурен въпрос – как ви се струва отборът преди началото на шампионата и битките в Лига Европа?
- Рано е да говоря, няма как да съм категоричен, тъй като не сме изиграли още и един официален мач. От това, което виждам, всичко върви по план, настроение има, а дали сме си свършили работата ще видим по време на шампионата и предстоящите мачове в Лига Европа.

Какво става с нападателя, когото чакате? Кога трябва да се присъедини той към Левски?
- Преговорите са доста сериозни, да не кажа тежки. Ние, като клуб, сме се разбрали с футболиста, постигнали сме съгласие той да подпише с Левски, но причината това да не е станало се крие в отбора, в който играе в момента. Нападателят е млад, а до момента в него е инвестирана немалка сума пари, поради което сегашният му клуб не иска да се раздели лесно с него.

Кога ще има яснота около транфера на този футболист?
- До утре. Ако не се стигне до сделка, сме готови с План Б. Имаме варианти, все пак сме сериозен клуб.

За португалеца Уилсон Едуардо ли става дума?
- Не, от теб го чувам сега. Име няма да ти кажа, нито пък от коя държава е. За него знаем точно трима човека – аз, Илиан Илиев и Дончо Донев. Разбира се, и Тодор Батков е в течение, все пак е собственик. Категорично обаче ти казвам, че не е този футболист за когото питаш, нито пък онзи поляк (б.а. - Пиех). Честно казано, доста се забавлявам когато чета някакви имена, които нямат нищо общо с реалността.

Как ще коментирате думите на Сержиньо Грийн, че футболисти на Миньор са се „навеждали“ в последните два мача срещу Левски?
- (Смее се). Така ли?! Това, което видях през пролетта бе един освирепял Миньор, който дойде и ни победи насред „Георги Аспарухов“. Предполагам и ти видя същото, нали? За предишни мачове не мога да коментирам, тъй като не съм бил в клуба.

В един седмичник се появи информация, че сте се срещал със Спас Делев? Вярно ли е?
- Не съм, а и не го познавам лично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:58 pm 

Лошото е, че изобщо не се играе футбол който дори малко да се доближава до съвременните стандарти. Все още твърде бавен с малко движение, лошо пресиране и подреждане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:01 pm 
Аватар

flo написа:
Аз предлагам след една контрола да почнем да режем вени :D

или бойкот :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:16 pm 

Няма смисъл да се правят драми по време на подготовката защото физическата форма, сработването и тактическата грамотност на футболистите ще се променят докато тя трае. С оглед на това е по-разумно да коментираме само видяното на терена в този мач.

Обнадежден съм от факта, че Илиян е в Сараево за да разузнава съперниците ни.

Ето най-интересните неща, които видях в този мач:
- защитата ни изпитваше големи проблеми с атаките и контраатаките на украиниците (бековете особено)
- пак ни вкараха гол от статично положение
- в това си състояние защитата ни е на път да зависи прекалено много от моментната форма и присъствието на терена на Ели
- това беше неофициален дебют за Левски в международен мач на Любо Илиев, Тодор Гочев и Янко Ангелов, така че нека не им се ядосваме след този мач, а да им пожелаем да ни радват много за в бъдеще
- Опоку е съвсем приличен футболист и ако не беше на терена в този мач нямаше да имаме и една смислена атака, но си личи, че все още не му стигат физическите сили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:18 pm 

Момчетата, които играха през второто полувреме показаха много ентусиазъм, себераздаване и се опитаха с много тичане и борба да компенсират своята несработеност и неопитност. Създадоха и три голови ситуации, но до там! За съжаление резултата от слабото първо полувреме не им даде никакъв шанс! Все пак, приятно впечатление ми направиха Опаку, номер 15 ( вероятно Гочев ) и Цветелин Тонев, а слабо игра Йовов! Изобщо целия мач беше много слаб за нашите, личи си, че на тези момчета им трябва много време за сработване, а такова няма, защото първия мач вече чука на вратата. Задължително трябва да се намери класен таран и то до следващата контрола! Бай Ганчо да не се стиска, а да извади кинти! Горе долу, добре играха Прохазка, Рамос, Опаку, Тонев и Гочев! Останалите играха под възможностите си, а Йовов и де Мангальо не играха нищо! Все пак не трябва да се забравя факта, че украинците са напред с подготовката, техния шампионат стартира скоро, а в нашия отбор има много промени! Аз вярвам, че Илиян ще направи силен отбор, който ще ни радва дълги години! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:20 pm 
Аватар

Мисля, че всичко е нормално и няма нужда да се притесняваме от сега. Просто Черноморец покриваха всички зони и играеха за първа топка. Пресичаха пасове, пресираха, не позволяваха да се градят атаки от наша страна. Някъде бях чел, че това им е стила на игра, а ние точно срещу такъв стил не можем да играем. Да не говорим, че започнахме мача с много по малко играчи от тях - макака Мангальо го нема никакъв, Гаджев го видях за пръв път когато опсува съдията, да не изброявам всички отсъстващи... Единствено Прохазка донякъде се опитваше да прави нещо.
Ще ги видим на следващата среща, може и да се оправят нещата, знае ли човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:26 pm 
Аватар

Между другото това беше последна контрола на украинците преди старта на шампионата им :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:30 pm 

Кога и с кого е следващата ни контрола?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:31 pm 

Между впрочем, защо Пелето беше капитан :smt017 и защо не игра Вутов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:31 pm 
Аватар

07.07. - Левски - Гьор (3-то място в първенството на Унгария, участник в Лига Европа),има ги в първия пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:41 pm 
Аватар

Е по принцип контролите са без значение, но от последните години контролите са реално отражение на случващото се впоследствие. Головете:
1.Вратарски
2.Статично положение ... центриране ... нали си върнахме Милиев поне като топола да играе

Да речем, че са нямали толкова стимул да се доказват като го няма Илиян.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:46 pm 
Аватар

flo написа:
Между другото това беше последна контрола на украинците преди старта на шампионата им :smt006

Ние пък след 2 седмици почваме евротурнири, а сме трагични. Една свястна атака нямахме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:51 pm 

Че сем трагични, трагични сме, но да се очаква уникална игра , мн голове и т.н . бла бла е несериозно за толко време... Дано наблегнат на защитата до мачО, а напред кво стане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:52 pm 
Аватар

Бацил де Тъпанарьо нещо го гледам, че доста фигурант го раздава нещастната маймуна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:56 pm 
bg4ever91 написа:
Е по принцип контролите са без значение, но от последните години контролите са реално отражение на случващото се впоследствие. Головете:
1.Вратарски
2.Статично положение ... центриране ... нали си върнахме Милиев поне като топола да играе

Да речем, че са нямали толкова стимул да се доказват като го няма Илиян.

Да бе, 100213 % вратарски голове :ohmygod :bii_chorbata

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:01 pm 
Аватар

Кратуне, заключвай и тая тема, че нещо народът пак полудя. Вече и след контроли се хвърлят партийни книжки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:06 pm 

Morning Glory написа:
Кратуне, заключвай и тая тема, че нещо народът пак полудя. Вече и след контроли се хвърлят партийни книжки.

:bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata
Кога можем да се изкажем, след като отпаднем от ойропата може ли, или и тогава ще е рано. Като хванем калъфката ще може ли, или тогава ще трявба да изчакаме следващия сезон да видим как ще тръгне :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:08 pm 
Аватар

Загубата е най-малкия проблем. Просто играта беше, не знам даже какво определение да използвам :shock:
Съгласявам се с последното мнение на хер Хидън :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:10 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Morning Glory написа:

:bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata
Кога можем да се изкажем, след като отпаднем от ойропата може ли, или и тогава ще е рано. Като хванем калъфката ще може ли, или тогава ще трявба да изчакаме следващия сезон да видим как ще тръгне :losers

След мача с Металург бях сигурен, че ще си мълчиш и с трепет ще чакаш да дойде твоя час :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:10 pm 
Аватар

Хидъна изпълзя от дупката, значи всичко е по проект :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:13 pm 
Аватар

След победата над Металург (Донецк) имаше купонче, сега пак "Копеле, кво стана?" :lol: Нема такъв ташак сте. За съжаление, не съм толкова баровски безделен, че да тръгна да вадя конкретни мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:18 pm 
Аватар

Пич, когато 2 седмици преди мачове от ЕКТ отборът не може да върже 2 паса, не може да направи една атака, когато всяко центриране в нашето наказателно поле е голово положение, когато играта е безобразна, няма как да сме спокойни. След полседните 3 сезона никой няма нерви за 4-ти подобен. Дано това наистина е само една контрола, и след 2 седмици видим силен Левски.
Всички го искаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:24 pm 
Аватар

Само преди 3 дена немаше такива апокалиптични мнения, а Хидъна нещо си беше забравил паролата за форума. Днес какво било даже не ми се коментира. За пореден път ще напиша, че немам претенциите на повечето от този раздел да разбирам от футбол. Тук се информирам за играта, следя мненията и затова циркът е пълен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:31 pm 
Айде, не сме вчерашни. :bii_chorbata То и Наполи загуби 5-0 от Барселона в една контрола, ама след това направи ебати сезонЯ. Царе сте на всякакъв вид генерални изводи. Хидънчо поне е едностранен. Аз иначе няма как да съм оптимист, но причината далеч не е загубата в една контрола или това колко точни паса имаме. За щастие, нерви са ми останали в изобилие и не смятам да си ги хабя като задълбавам в лошото. Който го прави и го заявява публично, грях му на душата...при наличие на толкова хора, които си съдират гъза - хора, които веднъж не са се оплакали и които не веднъж са ни карали да се гордеем с клубната си принадлежност. Опитайте се поне заради тях малко да си избиете черногледството от главите, защото далеч не случайно се пее "Ние сме Левски София". :smt115

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]