forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 6:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383, 1384 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:15 am 

И кво се оказа, в журналистическото разследване на Ангелофф няма почти нищо вярно, всичко е повърхностно написано и набързо проверено, но за сметка на това претендира за точност. :bigok

Ангелофф ще стане прекрасен и успешен журналист, явно вече е научен и почти готов. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:16 am 
Аватар

Злобари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:27 am 
Аватар

Kryten написа:
angeloff написа:
Цитат:
В крайна сметка Младенов направи компромис с изричното си желание лит(*кс-етрополе повече да не играе на тези терени и прие срещата да е в Кизилджъхамам.

Ще ме извинявате, но такъв град няма дори в Гугъл. :smt017
На кирилица излиза само новината на Спортал, копи-пейстната от още стотина сайтове, а на латиница опитвах всякакви варианти, но не излиза и не излиза нищичко.
a

Демонстрираш типичен журналистически нюх. Няма как да излиза нещичко като градът, местността или там каквото е се нарича Къзъкдъхамам :arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/Kizilcahamam
Тва че проговеждия сайт спортал не са чували за турското ı е доста типично за вашите среди :bigok

едит: Elevation : 975 m, отново брилиянтен журналистически анализ, който ми отне цели 30 секунди да проведа :loser2

Защото някой път ми се налага да прочета или слушам турски...се загледах в името на това градче... Къзълджахамам :bigok къзълджа-баба едно време използваше тази дума за пшеница, а хамам е вид турска баня :
Цитат:
Хамамът (на арабски: حمّام), познат на български и като турска баня, е близкоизточният вариант на парната баня, който образно може да се определи като мокър вариант на сауната.

Традиционно всеки хамам е имал масажист (теляк на турски), който натривал със сапун къпещите се. За теляци дълго време (до западането на Османската империя) са набирани немюсюлмани, тъй като се е считало, че длъжността е под достойнството на мюсюлманин.

:bigok :bii_chorbata :losers :smt003

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:58 am 
Аватар

От спортал: "Три клуба се борят за Спас Делев, от лит(*кс-етрополе не са го търсили"

Цели три клуба се борят за Праз, всеки вика вземи го ти! :smt005 :bigok :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:43 am 
Аватар

Marvel написа:
От спортал: "Три клуба се борят за Спас Делев, от лит(*кс-етрополе не са го търсили"

Цели три клуба се борят за Праз, всеки вика вземи го ти! :smt005 :bigok :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Ми явно е стабилно поразхлабен от престоя си в Мерсин и не става за кеф :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:51 am 
Аватар

Omraz написа:
И кво се оказа, в журналистическото разследване на Ангелофф няма почти нищо вярно, всичко е повърхностно написано и набързо проверено, но за сметка на това претендира за точност. :bigok

Ангелофф ще стане прекрасен и успешен журналист, явно вече е научен и почти готов. :bigok

Е може пък да успее да пробие с красота :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:52 am 
Аватар

Adepta написа:
Marvel написа:

Ми явно е стабилно поразхлабен от престоя си в Мерсин и не става за кеф :bigok

Я някой да намери онзи пост за "клетото българче" :smt005

Едит: Ето го, ама тук цялата страница е яка :smt005 http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=26&t=12432&p=1034939&hilit=%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE#p1034939

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 12:10 pm 
Аватар

^^ na qkata страница :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 1:46 pm 
Аватар

"Никой не ще го Прас,
малкия, двуфазен сладък педерас"
:smt005
Никиту Аллахалександров обаче продължава с цифрите, които не са му силна страна:
Цитат:
През сезон 2011/2012 лит(*кс-етрополе вкара точно 60 гола. Тези 60 гола, или хайде един-два повече, можеха да се окажат напълно достатъчни за първото място. Простата математика показва, че това е средната цифра необходими попадение, от които се нуждае един евентуален шампион или тим, който е в играта за титлата.

Абе аз като хвана калема, по логиката на Никиту, в 3 мача им трябваше 1 гол за да станат шампиони, което е 1/3 гол :bigok
Цитат:
А футбола понякога е проста математика.

Цитат:
Стойчо Младенов вчера подсказа за математика..

=>Стойчо е прост :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 5:07 pm 

Цаньо Цаньоооо :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 5:20 pm 
Аватар

Цитат:
450 000 евро струва селекцията на лит(*кс-етрополе до този момент, а над 70% от сумата е отишла за комисиони на мениджъри и посредници. Това разкри президентът на "армейците" Димитър Борисов в шокиращо изявление по повод селекцията и организацията в клуба.

Босът на лит(*кс-етрополе е категоричен, че треньорът Стойчо Младенов е единственият човек, който се занимава със селекцията понастоящем. Това е отговор на думите на Младенов, че "му е омръзнало да идват бледолики вождове на проби".

Изглежда, че и името на мениджъра Жорже Байдек отново ще изплува в публичното пространство. Байдек и Младенов бяха обвинявани преди години, че източвали лит(*кс-етрополе с комисиони и трансфери.

Ето цялото интервю на Димитър Борисов, дадено пред агенция Спортал:

Г-н Борисов, вчера Стойчо Младенов постави ултиматум селекцията да е готова до неделя (8 юли). Към кого е този ултиматум?
- Питайте Стойчо, защо питате мен?

Изказването му може да се тълкува, че новите футболисти идват без той да е казал "да". Кой прави селекцията на лит(*кс-етрополе?
- Веднага отговарям. Селекцията на лит(*кс-етрополе се прави изцяло от Стойчо Младенов. Няма нито един нов футболист с договор, който да не е доведен лично от него. Още по-малко пък да не е казал "да".

До този момент са привлечени Христо Янев, Сивард Спрокел, Нилсон, Томаш Черни, Килиън Шеридън се върна от наем, а се очаква и Ди Вани...
- Така. Христо Янев е в отбора по желание на Стойчо Младенов. Сивард Спрокел и Томаш Черни са в лит(*кс-етрополе по искане на треньора и доведени от неговия мениджър Лъчо Танев. Нилсон е тук по настояване на Младенов и доведен от един португалец, който аз не познавах и се оказа, че е адвокат на Байдек и работи за Бенфика. Килиън Шеридън е при нас по изрично настояване на Стойчо Младенов. За него имаше оферта от Шотландия, но я отхвърлихме. Ди Вани идва по изричното настояване на Стойчо Младенов. Други въпроси имате ли?

Искате да кажете, че вие не сте довел нито един футболист?
- Да, точно това казвам. Нали сте журналисти? Питайте Стойчо кой е довел новите играчи. Да каже: "доведе ми ги този и този". Нека излезе и да назове имена. Аз доведох в отбора Мораеш, Зику, Гранден, Нелсон, Платини. Вие ме обвинявахте, че се бъркам в селекцията. Ето, сега цялата селекция се прави от треньора. Ще ви дам един пример. Когато Стойчо поиска Спрокел, аз го попитах: "по-добър ли е от нашите централни защитници. Имаме четирима - Грънчов, Крачунов, Апостол Попов и Костадин Стоянов." Той ми каза, че е много добър. След мача с Торпедо отново го попитах дали е сигурен в качествата на Спрокел. Той отново отговори с "да". Аз лично не съм убеден в това и бях против да го вземем, но се съгласих с треньора. Надявам се аз да бъркам в преценката си, а не Стойчо.

Стойчо нарече играчите на проби "бледолики вождове"...
- Казах ви, аз и Иво не сме довели нито един футболист - било то с договор или на проби. Питайте Стойчо кой е дошъл и кой е подписал без негово съгласие. Такъв футболист няма. А като не харесва тези на проби, да ги махне.

Между вашите думи и тези на Стойчо като че ли има разминаване. Има ли конфликт между вас?
- Не, няма. Дали сме му цялата власт. Не искаше да работи с Жоро Павлов - докарахме му Ваноли. До този момент той беше и селекционер, и треньор, и мениджър, но е видно, че работата му е много и трябва наякой да му помага. Този някой не мога да съм аз.

Преди началото на сезона получихте ли списък с набелязани футболисти от Стойчо Младенов и какво стана с тях?
- Отговарям. Една трета от тези играчи струват прекалено много пари и ние не можем да ги купим. В него имаше футболист, за когото ни поискаха почти 4 млн. евро. Клубът му отказа оферта от над 2 млн. евро от отбор от Висшата лига. Други футболисти, с които преговаряхме от този списък, отказаха да дойдат. И образно казано третата третина са тук или се надявам да дойдат. Един от тях е Ди Вани. Уж сме се разбрали, вече сме му купили билет за България, чакаме го с португалски представител за заключителни преговори в София.

Също така вчера Младенов заяви, че лит(*кс-етрополе има крещяща нужда от четирима офанзивни играчи и че селекцията трябва да е завършена до неделя...
- Той е треньорът. Да ги намери заедно с Ваноли и да ми ги предложат. Аз ли трябва да ги търся? А по повод завършването на селекцията попитах Стойчо дали не е късно да вземем Ди Вани след 2 юли. Той ми отговори, че няма проблем да дойде и до 10-ти.

Колко ви струва селекцията?
- Ако привлечем Ди Вани и Платини, може да надхвърли 450 000 евро. Това не са малко пари, нали? И повече от 70% от тази сума отива за комисионни на мениджъри. Дано не сме се излъгали в качествата на играчите и те се окажат по-добри от нашите.

Знаете ли каква е нагласата на феновете към този момент?
- Каква?

Ако отстраните Баку, Стойчо ще е герой. Ако отпаднете - виновни ще са собствениците...
- Защо да е такава. Ето, казах ви. Попитайте Стойчо кого съм довел и дали казаното от мен не е истината. По-подробна информация от тази, която ви дадох едва ли ще получите от друг отбор. лит(*кс-етрополе отново е най-прозрачният клуб в България. Поинтересувайте се какво става при другите.

450 хилки, а? Ама национали на Кроасано. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 5:30 pm 
Аватар

Много жалко за Цанко.. Направо да им се надупи и да целуне свещената петолъчка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 5:55 pm 
Аватар

Единствения човек , за който си сменям РЯЗКО мнението ... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:01 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Много жалко за Цанко.. Направо да им се надупи и да целуне свещената петолъчка.

Ъъъ, защо Цанко е облякъл червен парцал :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:19 pm 
Аватар

къде го гледате това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 6:41 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
къде го гледате това?

поста на гонзо-марто малко по-нагоре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 7:25 pm 
Честно казано не ме изненадва и грам. То боклуците, които се пишат левскари са много. На мача ни с лилАвите трябва да му се сипе доволно.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 2:27 am 
Аватар

Това е на един турнир и отборът за който играе е с екип на чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 4:06 am 
Аватар

Не се излагайте!Цанко е Левскар с главно Л!
Точно него да храните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 7:23 am 
С главно Л, ама лайно :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 10:27 am 
Аватар

Цитат:
Бронзовите медалисти от САЩ- 94 Цанко Цветанов и Бончо Генчев се включиха във футболния турнир за "Прити къп", който се провежда в Горна Оряховица. Двамата екснационали са част от тима на "Адел", в който компания им правят бившият капитан на "Етър- 24" Йордан Петров, Антоний Балъков, синът на Бончо- Любомир Генчев и други футболисти. Любопитно е, че "Адел" играят с екипи на лит(*кс-етрополе, в който тим Бончо Генчев рита преди години, а Цанко Цветанов пък обличаше фланелката на вечния враг на "червените"- "Левски". В първия си мач "Адел" удари със 7:1 "Джихад Юнайтед" и се очерта като фаворит в групата.
:smt031

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 10:42 am 
Аватар

Единствения начин да надена турски екип е да го надена на хуя си, когато екипът е с жив пълнеж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 10:50 am 
Аватар

Хахаха, изказването на дудучето е свежо, признавам му го :smt005 :smt005

Цитат:
Стойчо Младенов казва едно, а този Ваноли друго...До там са го докарали, че трябва да има субтитри. Благодаря на любимия ми клуб, че обогати познанията ми по география. Аз лично не знаех къде се намира тази държава Кюрасао. А сега вече имаме двама играчи от там. Заради Митко да Гама(б.а. - визира Димитър Борисов) в момента изживяваме ренесанс на великите географски открития като публика. Като конквистадорите през XV-XVI век, той прави открития на "Българска армия", допълва Дучето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 10:54 am 
Аватар

Само дето е заради Тройчо да Гама, а не Митко да Гама, в случая съм склонен да вярвам на Гърнето, че всички идват по искане на 3-чо. Но е хубаво, че открития публичен конфликт между двамата е в разгара си и това е гаранция за циркове :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 10:58 am 
Аватар

Джихад Юнайтед :smt005 :smt005 :smt005 :bii_chorbata Тва трябва да е сборен отбор на чортурците от околните села.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 11:00 am 
Аватар

Джихад Юнайтед, са били сразени от силата на марката и харизмата, която е лъхала от екипите :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 11:02 am 
Аватар

Джихад Юнайтед звучи като Сюнетселона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 11:04 am 
Аватар

Kryten написа:
Само дето е заради Тройчо да Гама, а не Митко да Гама, в случая съм склонен да вярвам на Гърнето, че всички идват по искане на 3-чо. Но е хубаво, че открития публичен конфликт между двамата е в разгара си и това е гаранция за циркове :bii_chorbata

Неее, тройчо взема една камара негри и всякви други мургавелници от бразилия, португалия и африка да го пълнят отзад като печена пуйка. Тия баш на гърнени си мязат :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 11:12 am 
Аватар

Цитат:
Децата в Турция научиха кой е "Машината" на цурка (видео)

Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на цурка, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Тройчо изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.

Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на цурка тодор янчеф малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на цурка не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна SoulFlyTeR на Пет Юли 06, 2012 11:19 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2012 11:17 am 
Аватар

Kryten написа:

Чудя се дали има залог колко мача след старта тройчо ще бъде сменен, и дали изобщо ще изкара до старта на сезона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383, 1384 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]