forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 1:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 11:51 am 
Аватар

tonimn написа:
Надежда обаче ще е :smt007
Изображение

Доста богатско. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 11:55 am 
Аватар

antonatan написа:
са прегледах. Новите са около 104-5 метра, старите около 120.... еми шанс :bigok

нема пАре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:08 pm 
Аватар

А кво й е якото на тая станция, че нещо не виждам? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:14 pm 

Проданов обаче ме кефи - щом е с участието на бб задължително е грозно, безмислено, неудобно и т.н. :bigok Ако обаче Костов беше направил метростанция с дървени подпории и за по 1 вагон, щеше да е най-великото нещо, сътворявано от човек на планетата :bigok
:smt058

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:16 pm 
Аватар

Кво па участие на ББ има бре Инче? Просто аз приемам метрото като силно необходима функционалност и идеи за дизайн и красота на станциите не ме влекат. И честно да кажа - ми не, не виждам някаква красота. Тунел с плочки. Може и да бъркам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:21 pm 

:lol: :lol: :lol: Не се връзвай бре :bigok
Иначе по принцип - малко спирки на метрото, пък къси били, пък кръстовищата и кръговите (и изобщо ремонтите) се оказаха безмислени, пък залата тъпа :bigok

Бъзикам те просто :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:27 pm 
Аватар

Ми то е верно. Проблема е, че се бъзикат с нас всички, и то яко, не че ти се бъзикаш с мен. За малко спирки не помня да съм казвал нещо, ама останалите неща са си факти, и тепърва ще ни влизат анално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:29 pm 
Самият факт, че във фейсбук под тая снимка на станцията от 30 мнение 20 са, че входът бил тесен, че нямала покрив, че като сложили рампа за колички щяло съвсем да стане тесен входа и хората щели да се блъскат и на влизане и на излизане, говори две неща - или българинът е хипер педантичен перфекционист (СМЯЯЯЯЯЯЯЯХ) или нещо общо с Алеко Константинов, бай Ганьо, менталита ама не ултра, ами друга менталита :loser2
Това не е към проданов.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:31 pm 
Аватар

Входа не е тесен. Перфектен е - не знам що хората очакват вход като самолетна писта. Не виждам в тая станция никакъв проблем, освен ако дължината й е от малките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 12:54 pm 
Аватар

Да ви серем на спора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:15 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Да ви серем на спора :bigok

Ти докога ще продължаваш да издържаш гръцката икономика с нашите, изкарани с пот и кръв пари, бе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:17 pm 
Аватар

Вчера питах собствениците на хотела кво правят зимата и те ми казаха, че карат ски и борд в Банско. Тъй че аз издържам тях, обаче те после идват в България и издържат Цеко Минев и Ко., демек в момента аз плащам на Цеко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:28 pm 
А кога ще го купиш направо тоя комплекс и всички, които сме си купували компютри от теб да ни пращаш за по 1 седмица на почивка :bigok Богатството е истинско богатство, когато се споделя! :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:30 pm 
Аватар

Ще купя Аушвиц и ще ви пращам там. Ти си пръв, че си най-близко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:35 pm 
С такова отношение нищо чудно, че с всички форумисти, с които съм говорил в лични разговори, споделят изключително негативно отношение към теб :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:37 pm 
Аватар

Точно затова ще ви осигуря безплатен курорт в Аушвиц. Тамън ще ви събера на едно място, да си ме обсъждате на спокойствие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 1:57 pm 
Аватар

Точно затова ще ви осигуря безплатен курорт в Аушвиц. Тамън ще ви събера на едно място, да си ме обсъждате на спокойствие :bigok

:hitl3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 2:30 pm 
Аватар

Македония написа:
С такова отношение нищо чудно, че с всички форумисти, с които съм говорил в лични разговори, споделят изключително негативно отношение към теб :bigok

Някои толко връло недоволство изпитаха, че се обсъждаха разни хуйове в гъза на конвеир и т.н. Щом умерен човек като Вилдкид изригна така, смятай. :? Грозна работа. Личи си народното недоволство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:46 pm 
Аватар

Чувал съм, че има нещо като камина в тия места, поне няма да е студено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 7:12 pm 
Аватар

Серем:в черво :bigok след срещата с домоуправителя на хотела вече е твърде раздразнителен и подтиснат :bigok :losers Не всички олигарси са домоуправители, но всички домоуправители са олигарси :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 8:22 pm 
Аватар

http://www.dnes.bg/politika/2012/06/19/gledame-pod-lupa-sydebnata-sistema-na-makedoniia-zaradi-mitrova.161709#13401263802151&if_height=412

Цитат:
България ще бъде много стриктна, когaто се приемат критериите за присъединяването на Македония към Европейската общност.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод решението на Върховния съд в Македония, който отне родителските права на Спаска Митрова върху дъщеря й Сузана и ги присъди на бившия й съпруг.

„Няма да свържа този случай с нашето отношение към Македония в Европейския съвет, но ще кажа, че България ще бъде много стриктна, когото се приемат критериите за присъединяването към Европейската общност. Изключително стриктна. Надявам се в Македония хората да разбират ”, подчерта премиерът.

Той даде за пример отношенията на България с Косово и със Сърбия, основани на диалога, и отбеляза, че не
разбира какво налага "да не минава и ден или седмица да не получим сигнали за отношение, което най-малко заслужава българският народ".

„Първи ги признахме, винаги сме им помагали във всичко, по-братски народ от македонския на Балканите ние нямаме, но какво ги кара да правят това и аз не знам“, зачуди се Борисов.

„Не коментираме съдебно решение, но когато дойде ред да коментираме съдебната ви система, ще коментираме така, както ние преценим, а ние ще преценим, че тя трябва да е демократична, независима, европейска, толерантна, да защитава интересите на всички граждани. Ще съдим по европейски критерии“, отсече Борисов.

Чрез Външно министерство страната ни е изискала решението на Върховния съд в Македония, което е от март, но сега се съобщава.

По-рано днес евродепутатът и председател на Национал-демократичната партия Димитър Стоянов разговаря с Бойко Борисов по случая със Спаска Митрова.

Ръководството на НДП ще търси среща и с президента Росен Плевнелиев, на когото ще предложи да даде на Спаска Митрова и дъщеря й убежище.

Според закона президентът може да предостави убежище на лица, чиито човешки права са системно нарушавани в чужбина и са заплашени живота, здравето и свободата им, посочват от партията на Димитър Стоянов.

В случай на предоставяне на убежище от Росен Плевнелиев ще стане възможно и прехвърлянето на Спаска и Сузана в България.

Много адекватна позиция. Евала :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 12:12 am 
Аватар

Тея трябваше до сега да сме ги аншлусирали :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 12:15 am 
Аватар

А, да бе, граница с албания ли ти трябва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 12:59 am 
Аватар

Станциите с това кафЕво и мен не ме кефят, НДК, предвид че е място, свързано с култура, можеше да го направят уникално приятно. Като цяло, с малки изключения, дизайна на станциите е ужас, а именно те са местата, където в съвременните градове се правят уникални неща.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 1:06 am 
Аватар

Бе не знам - аз свързвам метрото единствено с безценното му удобство. Ако ще и от лайна да са вътре. Всичко що е функционално е важно за мен, дизайна ми е през оная работа. Няма лошо, ако някой има идея да я сътвори вътре. Но нещата, които съм виждал в нюйорското метро са на обратния полюс. Понеже тук се говори за тесен вход, там съм виждал входове като на заден изход от мазето на баничарница, и метростанции в пълна мизерия. За мен големия проблем в градския транспорт е таксуващата система и довеждащия транспорт до метрото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 10:36 am 
Какви неща се правят в съвременните градове в метростанциите, че съм пропуснал нещо. :smt017 Пък хем в последните 10 месеца не съм спирал да ходя по места с метростанции. :smt017 Напротив, София ще има нещо, което малко метра имат, а именно метростанция с историческа експозиция при ЦУМ.

А македончетата може да ударят много сериозно джакпота с ББ ако продължават да дразнят и серат по самовлюбената му персона :lol: Май някой не ги е предупредил за какъв човек става дума :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 11:23 am 
Аватар

Цитат:
Македонският вестник ”Капитал” нарече премиера Бойко Борисов "губитник" (губещ) заради вчерашното му изявление за Спаска Митрова. И останалите медии в Скопие коментират широко острото му изказване.

ей ся вече макетата загазиха... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 11:25 am 
Аватар

Бачи Бойко, ще ги ебе и погребе. Скоро. Нека! Ще! :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 12:34 pm 
Аватар

"20.06.2012 11:18

byzantion

Село, България
2 3 Браво, олигофрен! Първо измисли нова нация - "косовари", макар че си личи, че македонци, да речем, не признаваш! Второ, съвсем с унисон със славното историческо минало на тълпите северно от Хемус като турски подлоги в рамките на 5 века, ти отново предлагаш същия съюз с други турски подлоги, явно болката ти по исляма е голяма! Трето - много ли те е заболял анусът от някой сръбски враг, та за щяло и не щяло все сръбски член имаш в устата си? Четвърто - ти, като представител явно на етноса на азиатските орди, довлекли се с Аспарух, които с отворени усти и задници са посрещали братята си османлии, забравяш и друг ваш съюзник срещу Сърбия, т.нар. бошняци (т.е. сръбските помаци), които също изпитват атавистична злоба към бившите си кръвни роднини. Пето, не забравяй, че Албания, т.нар. Косово и мюсюлманската част на Босна и Херцеговина са здраво в прегръдката на майка си Турция, която възражда неоосманските си амбиции на полуострова - значи ли, че и ти си на страната на майка си Турция? Шесто - ако не ти помагат хапчетата, просто се гръмни, за да се избавиш от сръбскя призрак, който не ти дава мира или поне спри да четеш фантазии на славянския идиом, носещ името "български", за да не ти става лошо. Седмо - мечтите ти за мюсюлмански съюз срещу Сърбия няма да донесат в контейнера, в който ровиш, турски деликатеси, така че, по-спокойно с мечтите! Осмо - ти обрязан манаф ли си или педераст с афинитет към обрязани, та са ти толкова сладки рязаните шиптари? "
Ето това мнение прочетох под някаква статия за премиерските полемики с македонците! Направо не знам какво да кажа, освен че червените терористи продължават да си имат кандидати за включване в нови терористични групи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 12:58 pm 
Аватар

Македония написа:
Какви неща се правят в съвременните градове в метростанциите, че съм пропуснал нещо. :smt017 Пък хем в последните 10 месеца не съм спирал да ходя по места с метростанции. :smt017 Напротив, София ще има нещо, което малко метра имат, а именно метростанция с историческа експозиция при ЦУМ.

Стокхолм: http://twistedsifter.com/2012/05/stockh ... t-gallery/
Лисабон: http://www.golisbon.com/photo-gallery/metro.html, http://images.businessweek.com/ss/06/11 ... urce/4.htm
Барселона: http://www.thecoolhunter.net/article/de ... -barcelona
Торонто: http://joeclark.org/appearances/atypi/2 ... ance_2.jpg
Казан (ебати): http://englishrussia.com/2012/02/06/kaz ... -stations/

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]