forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 6:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 97  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:54 am 
Аватар

Ireland написа:
При Хърватска - Испания 0:0 или 1:1
и Италия - Ирландия 2:0 или 3:1

Цитат:
* Position in the UEFA national team coefficient ranking system;
* Fair play conduct of the teams (final tournament);
* Drawing of lots.

:ohmygod Вече съм почти убеден че точно т'ва ше стане и мазните глеосани цигани ше се класират, типично в техен стил. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:13 pm 
Цитат:
1.Higher number of points obtained in the matches played between the teams in question;
2.Superior goal difference resulting from the matches played between the teams in question (if more than two teams finish equal on points);
3.Higher number of goals scored in the matches played between the teams in question (if more than two teams finish equal on points);
4.If, after having applied criteria 1 to 3 to more than two teams, two teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the matches between the two teams in question to determine the final rankings of the two teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 10 apply in the order given;
5.Superior goal difference in all group matches;
6.Higher number of goals scored in all group matches;
7.If two teams which are tied in all criteria 1 to 6 play their last group match against each other (i.e., the result is a draw and the two teams have the same number of points, goal difference and goals scored), and provided no other teams within the group have the same number of points, the ranking of the two teams in question is determined by penalty shoot-out. Otherwise, criteria 8 to 10 apply in the order given;
8.Position in the UEFA national team coefficient ranking system;
9.Fair play conduct of the teams (final tournament);
10.Drawing of lots.

E добре, за какво са тия точки 9 и 10 при положение, че винаги един отбор е пред другия в ранкинг системата. Иначе от това, което разбирам, само ако Италия бие с 3-1 и хърватите завършат 1-1 се стига до това класиране.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:21 pm 
Аватар

При 2:0 за Италия и 0:0 на Хърватска головите им разлика пак са еднакви - 4:2
При 3:1 и съответно 1:1 стават по 5:3

И в двата случая Италия е пред Хърватска в ранглистата на УЕФА :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:24 pm 
Аватар

на 18 юни 1994, на световното в САЩ, Ирландия победи Италия с 1:0!
Днес коя дата сме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:26 pm 
Аватар

Croopev написа:
Цитат:
1.Higher number of points obtained in the matches played between the teams in question;
2.Superior goal difference resulting from the matches played between the teams in question (if more than two teams finish equal on points);
3.Higher number of goals scored in the matches played between the teams in question (if more than two teams finish equal on points);
4.If, after having applied criteria 1 to 3 to more than two teams, two teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the matches between the two teams in question to determine the final rankings of the two teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 10 apply in the order given;
5.Superior goal difference in all group matches;
6.Higher number of goals scored in all group matches;
7.If two teams which are tied in all criteria 1 to 6 play their last group match against each other (i.e., the result is a draw and the two teams have the same number of points, goal difference and goals scored), and provided no other teams within the group have the same number of points, the ranking of the two teams in question is determined by penalty shoot-out. Otherwise, criteria 8 to 10 apply in the order given;
8.Position in the UEFA national team coefficient ranking system;
9.Fair play conduct of the teams (final tournament);
10.Drawing of lots.

E добре, за какво са тия точки 9 и 10 при положение, че винаги един отбор е пред другия в ранкинг системата. Иначе от това, което разбирам, само ако Италия бие с 3-1 и хърватите завършат 1-1 се стига до това класиране.

Подсигорили дори и супер абсурдни варианти :loser2 Мисля че това е актуалното:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
В моемнта няма 2 отбора с равни коефициенти, всичко е на нек'ва разлика, но реално наистина е възможно и това да е равно. Според мен т'ва е абсолютно безумен критерий за излизане от групата. Най-нормалното би било да ги пуснат да си направят още един мач(плей-офф) и т'ва е.
Всъщност на второ четене, не е чак толкова абсурдно щото има само един отбор участник извън ТОП 16 - единия домакин Полша, и т'ва ще да е щото не са играли квалификации. Тоест тая листа явно доста добре отговаря на класирането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:40 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
7 е добро число написа:
Мразен е още от престоя си в Манафчестър, където се превърна в симулант от световна класа. Да, наистина е страхотен футболист, но в никакъв случай не е най-добрия. :smt023

Уникален играч и един от най-добрите в света в момента. За мен е най-добрия по простата причина, че каквото умее е резултат на една непрекъсната работа и стремеж за самоусъвършенстване във всеки един момент. Други могат да се радват на полуръст, талант, късмет, съотборници, любов на медии, благосклонност от разбирачите анализатори и т.н.

Ти да не си гадже с Роналдо? :bigok Кажи верно, би ли му направил една тръба? :lol: Такова обожание към мазен португалски мангал не бех виждал, при това от мъж. Нещо да кажеш за симулацийките му, а-у? Некой си негов съотборник с доста по-неугледна външност и приличащ на Шрек май го изгониха на едно първенство, след смешна симулация на колегата му в атаката на Пакистанчестъ. Меси може да е гном, ама е 10 пъти по-голем мъж от тая мазна самовлюбена путка, дето си пише инициалите на чашите и чиниите у тях. Може да е най-добрия футболист на планетата, ама в чисто човешки план е леке и лайно. То и Кюрда беше добър футболист, ама спрямо Гунди е жалък селяк и смешник, най-малкото поради факта, че Гунди беше преди всичко Човек. А Барцилона са ми точно толкова гнусни колкото и Педал Мадрид. Кур за всички испанци, португалци, франсета и жабари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:42 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ти да не си гадже с Роналдо? :bigok Кажи верно, би ли му направил една тръба? :lol: Такова обожание към мазен португалски мангал не бех виждал, при това от мъж. Нещо да кажеш за симулацийките му, а-у? Некой си негов съотборник с доста по-неугледна външност и приличащ на Шрек май го изгониха на едно първенство, след смешна симулация на колегата му в атаката на Пакистанчестъ. Меси може да е гном, ама е 10 пъти по-голем мъж от тая мазна самовлюбена п..ка, дето си пиши инициалите на чашити и чиниите у тях. Може да е най-добрия футболист на планетата, ама в чисто човешки план е леке и лайно. То и Кюрда беше добър футболист, ама спрямо Гунди е жалък селяк и смешник, най-малкото поради факта, че беше Човек. А Барцилона са ми точно толкова гнусни колкото и Педал Мадрид. к.р за всички АНГЛИЧАНИ, испанци, португалци, франсета и жабари.

Взе ми думите от устата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:45 pm 
Аватар

Мдам, напълно подкрепям. Копеленцето е гениален играч, но е толкова отвратително гейско лайненце, че бих го пребил при първа възможност. И въпреки гениалността му на терена, винаги ми доставя огромен кеф като се спъне в топката при некой от лайняните си финтове (а нещо почва все по-често да му се случва :bigok ). Да не говорим какво симулативно говно е, както впрочем и целия цигански отбор на испанската македония. По-противен симулант е само оня недоносен грък Карагунис :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:46 pm 
Аватар

Цитат:
к.р за всички испанци, португалци, франсета и жабари

Току що еба майката на половин Юропа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:47 pm 
Ireland написа:
При 2:0 за Италия и 0:0 на Хърватска головите им разлика пак са еднакви - 4:2
При 3:1 и съответно 1:1 стават по 5:3

И в двата случая Италия е пред Хърватска в ранглистата на УЕФА :(

При 2-0 за Италия и 0-0 в другия мач се гледа точка 3 и Италия продължават. Просто в класирането между трите отбора Италия ще бъде преди Хърватия с повече отбелязани голове. И двата отбора са ми симпатични, дано не се стига дотам.

ДипломатО, незнайно защо си бях втълпил, че се гледа само мястото в класирането, а не самият коеф. :loser2

П.С Меси според мен има доста по-големи възможности, но е същото леке като човек като педалдо. Да вкараш нарочно гол с ръка го приравнява на нивото руменчо трифонов :bigok

Последна промяна El Hacendado на Пон Юни 18, 2012 12:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:50 pm 

Един път и аз да съм съгласна с всяка дума от написаното от Седем:едно :bigok
В тази връзка - Меси посвещава всеки гол на баба си, а Кристиано предполагам посвещава всеки гол на себе си :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:55 pm 
Аватар

Епа и аз да бех футболист и аз щех да ги "посвещавам" на себе си :bigok Баба ми, се интересува от футбол, колкото аз от цената на зелето на женския пазар :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:09 pm 
Аватар

Мазния гей роналдо може само да го поема на Меси. Целия. Сух. Толкова по тоя спор.

Абе, маншафта много слаби ми се струват. Тва сериозно. Тука вчера еуфория, бонби се хвърлят, знамена се веят, хубаво, ама май няма да е за дълго още. Имат 9 точки в групата при една безбожно слаба Холандия, а срещу Дания и Португалия имаха и доза шанс, при двете сполетели ги греди. Не ме радват с футбола си, а ми се ще да отидат до финал, че тука ще стане лудница и там вече да паднат от който си искат, за да Омра от кеф :bigok Мошно искам La Furia да облеят отново всички, ама ми се струва слабо вероятно. От друга страна може пък да гледаме нещо като повторение на ШЛ и англизите да изскочат ала Челсей :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:13 pm 

ДипломатО написа:
Епа и аз да бех футболист и аз щех да ги "посвещавам" на себе си :bigok Баба ми, се интересува от футбол, колкото аз от цената на зелето на женския пазар :loser2

Е, ама тя се е грижила за него, тя го е насочила към футбола и така нататък, затова го написах :smt003
Докато Роналдо сигурно би благодарил единствено на себе си, че е имал волята да се роди :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:17 pm 
Аватар

Най-големият успех на Педалдо ще е да ближе хемороидите на Меси,който е 10000 пъти по-мъж и 100 пъти по-добър футболист. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:21 pm 
Аватар

Швабите каквито са калитари, сега ще си веят патока срещу маляките за лежерното 1-0 и за полуфинала може леко да се напънат ако им се паднат жабите от Италия или Франция :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:25 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
... Може да е най-добрия футболист на планетата, ама в чисто човешки план е леке и лайно. То и Кюрда беше добър футболист, ама спрямо Гунди е жалък селяк и смешник, най-малкото поради факта, че Гунди беше преди всичко Човек...

Обикновено най-големите кресльовци СРЕЩУ нещо са силно уязвими по множество други показатели.
Няма да споря какъв е Роналдо. Нека е гей, симулант, мека китка, некадърен обратен музикант и т.н. Просто исках да отбележа, че е играч, който с много труд се опитва да се представя по-добре във всеки следващ мач и успява до тук. Утре, като спре да играе - може да бъде гей №1 на Вселената, да го изберат за вечен доктор хонорис - планетариум хомосекшуъл и дори да зачене и да роди таралеж все ми е тая :oops: Апропо, Меци или Спас някой да ги е виждал с жена? :roll:

Струва ми се неуместно в случая дори да споменаваме Гунди. Нека запазим уважение към паметта на този Човек :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:33 pm 
Ъглиблу, предлагам ти да си опресниш паметта с какво направи Гейналдо на Рууни на световното (най-добрият му приятел тогава :smt006 ) за да разбереш за какво путкесто и гнусно човеченце става дума... За каква самовлюбена, нарцисна гнусна и долна порода. Това според мен е една от най-долните постъпки във футбола като цяло. И то срещу човека, с който делите една стая и за който казваш, че ти е най-добрия приятел!
Предният мач почти се разрева, че не е героя на мача, не се израдва дори :ohmygod а вчера беше сякаш е спечелил КЕШ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:41 pm 
Аватар

Да се кефиш на Гейналдо е като да се кефиш на Джъстин Бийбър - не е на добре :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:48 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
7 е добро число написа:
Мразен е още от престоя си в Манафчестър, където се превърна в симулант от световна класа. Да, наистина е страхотен футболист, но в никакъв случай не е най-добрия. :smt023

Уникален играч и един от най-добрите в света в момента. За мен е най-добрия по простата причина, че каквото умее е резултат на една непрекъсната работа и стремеж за самоусъвършенстване във всеки един момент. Други могат да се радват на полуръст, талант, късмет, съотборници, любов на медии, благосклонност от разбирачите анализатори и т.н.

Меси за разлика от гелосания не е надут, никога не е казвал 'аз съм най-добрия' и т.н. :D

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 1:52 pm 
Аватар

Седем:Едно кога си идеше от муриету :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 2:02 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005
http://sporta.bg/?load=Common::Article&id=1029828

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 2:29 pm 
Аватар

Много странен спор за Роналдо, човека си бележи и си взема кинтите, лично на мен като стил на игра ми харесва повече от Меси, а пък извън терена изобщо не ме интересува какво прави.Никога няма да ми е любимия футболист, но не мога да му отрека футболните качества .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 2:55 pm 

Как може изобщо да се правят сравнения м/и гейналдо и Меси :ohmygod Нема да се включвам по тая тема,че ако тръгна да пиша цял ферман ще изкарам :lol: За вчера,заслужено отпадане на Холандия,толкова слаби и безидейни не ги бях виждал,дано на следващото голямо първенство да са различен отбор с друг треньор най-важното :idea: Днес силно се надявам на едно красиво и бойко 2:2 или 3:3 м/у Испания и Хърватия и гнусните симулативни жабари да си събират куфарите :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 2:57 pm 
Какво стана с хората, които предричаха отпадане на Германия в групата :smt017 Не само, че не отпаднаха, ами завършиха на ходом с 9 от 9 точки в групата на смъртта, която обаче сега типично по чорбарски е най-леката, кварталната Холандия, резервите на Дания и най-слабата Португалия в историята :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 3:00 pm 
Аватар

Е извинявай, на всеки е ясно, че това са отбори на нивото на Видима, Калиакра и Светкавица, голЕм подвиг на Месут и ко. :bigok

Редно е да поздравим РАЙХА, че след трите гола на Гомез и един на Подолски, най-накрая германец вкара гол :bigok Така че реално на това първенство швабите са с две равенства и загуба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 3:05 pm 
Веднага поздравяваме и англичаните, които биха за първи път от 40 години швеЦите и вземаха победа на европейско, като головете вкараха роденият в централен Лондон през 14 век типичен британец Тио Уолкът, решаващ гол на абсолютно чистокръвния бирмингамски англичанин рода на Чърчил - Уелбек, плюс за първи път на европейско гол вкарва и четириного животно от кралските конюшни на непълноценната кралица - конят Керол.
И да поздравим британците, че за първи път от 50 години имаше европейски отбор, който да има повече негри в състава от Франция. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 3:08 pm 
Аватар

Виж че се ебавам за Тюркландия бе, тва за Амглия е точно така, но въпреки това съм убеден, че семейства на Уолкът и Уелбек са доста по-отдавна в Англия отколкото тези на Йозил, Кедира и пр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:23 pm 
Аватар

Македония написа:
Какво стана с хората, които предричаха отпадане на Германия в групата :smt017 Не само, че не отпаднаха, ами завършиха на ходом с 9 от 9 точки в групата на смъртта, която обаче сега типично по чорбарски е най-леката, кварталната Холандия, резервите на Дания и най-слабата Португалия в историята :loser2

не резервите, а шестия отбор на Дания е играл срещу Германия. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:34 pm 
Аватар

Резерви, трети отбори, шести отбори, поръчковата свирка на съдиите Лано, Карбало и Ериксон, тъмно бялото ГФС... тоест УЕФА, вечно вторите, евроидиотите, 5-метровото попадение на Лампард... :smt090

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 97  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]