forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 6:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 7:51 pm 

Абе тоя Бащицата е неадекватен бе :smt005 Бахти изказванията :lol:
Иначе добре,че все пак зимаме още 1 нападател.;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 7:53 pm 
Аватар

абе дека са екипите ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 7:55 pm 
Аватар

hidden767 написа:
СтрелецО написа:
bobbyy написа:
3-ма Българи :shock:

Еми, вероятен състав....

Това и мене почва да ме дразни... кво толкова има да се вземе един Георги Миланов, Христо Златински и т.н.

Нищо - некакви си 2-3 милиона евро...
Но като за нас, Гришата(само да бяхме си го поискали) щеше да ни го подари, хей така да видим, че е пич...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 8:01 pm 

hixxtam написа:
Но като за нас, Гришата(само да бяхме си го поискали) щеше да ни го подари, хей така да видим, че е пич...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Нали се сещаш, че няма да съм аз този, който зимата ще запее песента за липсващия дух и как вече щели да се привличат само българи, съответно ще вземем 2-3 дървета от Миньор и Бироя и така до следващия път, когато българските футболисти ще се окажат прекалено скъпи, но иначе ще правим шампионска селекция, щото вече 4 години не сме печелили нищо :smt031 :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 8:07 pm 

Стадиона къде е знаем -трансферите Не.Вътре Иво Тонев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 8:09 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Владо наистина направи грешката да тръгне срещу феновете на Левски

Ние тръгнахме срещу него.И най-вече сектор А.Срещу Литекс в Ловеч(последният мач) си хвърли фланелката в сектора но му беше върната.Това го разстрои много и започна да говори за напускане.Има много тъпи фенове сред нашата агитка.Това е моето заключение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 8:14 pm 
Аватар

hidden767 написа:
hixxtam написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Нали се сещаш, че няма да съм аз този, който зимата ще запее песента за липсващия дух и как вече щели да се привличат само българи, съответно ще вземем 2-3 дървета от Миньор и Бироя и така до следващия път, когато българските футболисти ще се окажат прекалено скъпи, но иначе ще правим шампионска селекция, щото вече 4 години не сме печелили нищо :smt031 :lol: :lol: :lol: :lol:

За някои неща съм съгласен с теб, но хайде да не изпадаме в крайности и да не слягаме каруцата пред коня. Няколко години вземаме уж най-доброто българско и знаем какво стана. Никой няма да ни даде много качествени български футболисти, по простата причина, че може да ги продаде навън за много повече, още повече пък Литекс, които вече имат утъпкани пътеки за продажба.
Това което сме взели до този момент може би е най доброто в последните години. Просто имам такова предчувствие - Прохазка ми направи впечатление в двата двубоя с Търнава. Беше един от най-добрите им играчи. Франсето идва с добра визитка на научен играч. Единствено нямам мнение, не съм наблюдавал негрото с изкилиферченото име, но се надявам, като национал да има класа. Какво искаме повече? Бащицата не е Абрамович, а и май няма ник'ви кинти вече, иначе щеше да се дърви, а не да седи кротко и да чака кичарски да кимне, че да се изкаже:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 8:17 pm 

hixxtam написа:
hidden767 написа:
hixxtam написа:

За някои неща съм съгласен с теб, но хайде да не изпадаме в крайности и да не слягаме каруцата пред коня. Няколко години вземаме уж най-доброто българско и знаем какво стана. Никой няма да ни даде много качествен български футболисти, по простата причина че може да ги продаде навън за много повече, още повече пък Литекс, които вече имат утъпкани пътеки за продажба.
Това което сме взели до този момент може би е най доброто в последните години. Просто имам такова предчувствие - Прохазка ми направи впечатление в двата двубоя с Търнава. Беше един от най-добрите им играчи. Франсето идва с добра визитка на научен играч. Единствено нямам мнение, не съм наблюдавал негрото с изкилиферченото име, но се надявам, като национал да има класа. Какво искаме повече? Бащицата не е Абрамович, а и май няма ник'ви кинти вече, иначе щеше да се дърви, а не да седи кротко и да чака кичарски да кимне, че да се изкаже:)

Най-доброто българско не сме взимали никога! Нормално е когато 10 пъти поред гледаме един и същи филм, да очаквам и 11-тия да стане същото, при положение че разлика голяма в мисленето не виждам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 8:22 pm 
Аватар

bobbyy написа:
3-ма Българи :shock:

Цитат:
Девет юноши ще пътуват с отбора за Австрия. Желанието ми е поне 8 да са в основното ядро на отбора и да се борят за титулярното място.

Само може да се надяваме и да не иронизираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 9:05 pm 
Аватар

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 9:37 pm 
Аватар

Впечатли ме това описание на Бащицата "Нападателят е национален футболист, от държава с по-високо ниво на футбола от България".Определено стесни кръга :smt035 Сведе възможните варианти до няколко :smt035 Ограничи ги до 2-3 държави :smt035 максимум

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 9:38 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Най-доброто българско не сме взимали никога! Нормално е когато 10 пъти поред гледаме един и същи филм, да очаквам и 11-тия да стане същото, при положение че разлика голяма в мисленето не виждам!

Ако искаме да имаме най-доброто българско, трябва да си го създадем. Мина времето, когато бяхме някакъв трамплин за реализация навън. В тази ера на повсеместни комуникации е много по-лесно дори за последния в класирането. Другото което е също много важно, години наред управлението на клуба е ахмашко и калпаво, познай как се е издигнало в очите на останалите отбори и по мои наблюдения, всички отбори в България се натискат да ни дават млади и перспективни играчи, да ги пласираме в Европа(е много югоизточна, но все пак Европа).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 9:39 pm 
Аватар

[az] написа:
Впечатли ме това описание на Бащицата "Нападателят е национален футболист, от държава с по-високо ниво на футбола от България".Определено стесни кръга :smt035 Сведе възможните варианти до няколко :smt035 Ограничи ги до 2-3 държави :smt035 максимум

Може да е този националът на Малта, дет го искаха гората :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 10:25 pm 

Хидъне, какво според теб трябва да случи конкретно в отбора, че да прочетем 1 оптимистично мнение от твоя милост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 10:36 pm 
Аз съм убеден, че грам не те ебе изобщо за Златински, но щом няма да го взимаме ти го искаш и според теб е поредния гнил ход на ръководството щом не сме успели да вземем Златински. :bigok Ако вземем Златински ще кажеш защо не Даксон. Ако вземем и него, ще кажеш защо не Зума :bigok Уникален... А новият Галин Иванов явно е Иван Стоянов :ohmygod Тоя човек е по-искан от теб и от Дрогба ми се струва...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 10:38 pm 
Аватар

Дрогба е на години, пък Иван Стоянов има връзки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 10:40 pm 
Toru написа:
EMI4KU написа:
Владо наистина направи грешката да тръгне срещу феновете на Левски

Ние тръгнахме срещу него.И най-вече сектор А.Срещу Литекс в Ловеч(последният мач) си хвърли фланелката в сектора но му беше върната.Това го разстрои много и започна да говори за напускане.Има много тъпи фенове сред нашата агитка.Това е моето заключение.

:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:12 pm 

СтрелецО написа:
Хидъне, какво според теб трябва да случи конкретно в отбора, че да прочетем 1 оптимистично мнение от твоя милост?

Оптимизмът е очакване на нещо добро. Следователно за да ти отговоря на въпроса трябвая да уточним какво имаш предвид под "добро". За мен добро е титла + добро представяне в Европа. И съответно следващите години надграждане, а не изпускане на инерцията по левашки начин с клиширани оправдания, че видиш ли това било нормално и всеки отбор си има спадове
С това уточнение, оптимистично мнение от мен ще видите, когато направим съответната селекция, която на първо време да ни гарантира титла и добро представяне в Европа. Както виждаш, песимистичните ми мнения бяха съвсем оправдани последните 3 години. До момента селекцията ни е твърде спорна. Има много неизвестни. А можеше да не е така. Можеше да вземем играчи, които да ни направят шампиони без конкуренция.
Мога да асе обяснявам надълго и нашироко защо сегашната селекция не е такава, но сега няма да ми повярвате, а така или иначе, както казах някъде към средата на Април най-късно ще разберете, че съм бил прав. :D

И все пак - време до края на прозореца бол, играчи бол, само желание и акъл се иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:13 pm 
Аватар

Футболист, който се мърдосва цял полусезон не заслужава изобщо да се опитваме да го оправдаваме. На 350 км от София има една агитка, която би му направила живота черен на един такъв отворко. Това ли си представяте като капитан на Левски? Вместо да надъхва отбора, да бъде лидер, той ми обяснява как не му се играе в Левски и как трябвало да го потърпим още малко?! Кой е той, че да го търпим да разхожда фланелката на Левски като на модно ревю :shock: Специално тия от сектор А що пумия изляха по Йовов, ама не го видях да ходи да си показва ухото пред тях :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:13 pm 
Аватар

Дотук добре, но малко ме притеснява, че явно няма да взимаме втори защитник. С Пелето и французина ще е супер двойка, но ако някой недай боже се контузи за важен мач става лошо. Диамунтен не съм сигурен дали ще стане пак футболист, но ако остане и влезе във форма, нещата не може да не се получат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:18 pm 

Централна двойка със среден ръст под 1,80, единият от които е на 35 години... смях в залата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:30 pm 

hidden767 написа:
СтрелецО написа:

Оптимизмът е очакване на нещо добро. Следователно за да ти отговоря на въпроса трябвая да уточним какво имаш предвид под "добро". За мен добро е титла + добро представяне в Европа. И съответно следващите години надграждане, а не изпускане на инерцията по левашки начин с клиширани оправдания, че видиш ли това било нормално и всеки отбор си има спадове
С това уточнение, оптимистично мнение от мен ще видите, когато направим съответната селекция, която на първо време да ни гарантира титла и добро представяне в Европа. Както виждаш, песимистичните ми мнения бяха съвсем оправдани последните 3 години. До момента селекцията ни е твърде спорна. Има много неизвестни. А можеше да не е така. Можеше да вземем играчи, които да ни направят шампиони без конкуренция.
Мога да асе обяснявам надълго и нашироко защо сегашната селекция не е такава, но сега няма да ми повярвате, а така или иначе, както казах някъде към средата на Април най-късно ще разберете, че съм бил прав. :D

И все пак - време до края на прозореца бол, играчи бол, само желание и акъл се иска.

Да кажем, че в повечето аспекти съм на едно мнение с теб, пропускаш единствено това, че от този сезон почти всички звена са подменени, а Т.Б. залязва бавно, но славно...
п.п. Бай дъ уей, ако не се лъжа до момента няма осъществени кой знае какви значими и квалитетни трансфери между отборите в А група и най-вече посока грандовете, конкуренти на Левски, което трябва да е нещо като сигнална лампа, че явно не е било възможно и тази година да оберем каймака...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:09 am 
Аватар

Хидъне, всичко е много лесно на думи. Лесно е всеки сам да разбере какво е нужно. Ама дали си се замислял толкова ли е лесно за изпълнение? Или всички са тъпи и не могат да се сетят как се прави? Лесно е да кажеш "трябваше да взмем каймака от Литекс", трудно е да извадиш 3-4 милиона за тази цел. Лесно е да искаш Дрогба, защото бил свободен и видиш ли колко му е да го поканиш, трудно е да му дадеш заплатата. :smt047 Некак не смяташ ли, че в крайна сметка не си толкова умен и прозорлив, че сам оти да се сещаш какво трябва да се направи. Едно е да трябва, съвсем друго е да може. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:29 am 
Аватар

Росен написа:
Футболист, който се мърдосва цял полусезон не заслужава изобщо да се опитваме да го оправдаваме. На 350 км от София има една агитка, която би му направила живота черен на един такъв отворко. Това ли си представяте като капитан на Левски? Вместо да надъхва отбора, да бъде лидер, той ми обяснява как не му се играе в Левски и как трябвало да го потърпим още малко?! Кой е той, че да го търпим да разхожда фланелката на Левски като на модно ревю :shock: Специално тия от сектор А що пумия изляха по Йовов, ама не го видях да ходи да си показва ухото пред тях :roll:

Гаджев е чувствителен, домошар, пък Йовов йебе пички (ако ги уцели) и се снима гол :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:30 am 

Младенов им направи много добри мачове срещу Дъндолк, Калмар, АИК, Спортинг и пр. Заедно с Райков са им най-добрите флангови играчи - тези са с три класи над ония плешивия Рамос. Последният има потенциал за Академик София, ама в Левски са събрани само малоумници, начело с прическата Тонев и кварталния интригант Дончо Донев. Тези некадърници, съсипали Локомотив Сф, гадни парашутисти, ще разкажат играта на това, което е останало от отбора. Тонев лъже нагло и арогантно; били ходили да гледат играчи. Кои сте гледали бе малоумници - някакъв анонимник от слаб френски отбор от втора дивизия и още един като него, който ги отряза. Взели един отхвърлен от Лудогорец, който, според некадърника Тонев, бил единственият ненаблюдаван, макар отначало да твърдеше, че всички са гледани. Тъй като губят делото с онзи негър, го привикаха пак. Карвальо може да има качества за Левски, но определено са за резерва. Върнаха гледания на живо Ангелов, който е пред пенсия, явно за да не е скучно на невероятния опорен халф Йовов. Прохазка им е единственият що-годе читав, но там контактите са още от Гонзо. Отборът няма изградена централна двойка защитници, а на единия фланг се подвизава една хърба, която страда от хронични контузии. Нямат и резервен вратар. Е, чакат още двама, които най-вероятно ще са като тези по-горе. Тази сбирщина некадърникът Тонев нарича селекция. Сбирщината ще трябва, примерно, да елиминира Йънг бойс и да спечели титла и купа. Да, това може би е добра селекция, но за Етър Велико Търново. И всичко това идва след приказки за наличие на сериозна ''финансова инжекция'' и ''скаутско звено,'' което не е спряло да пътува ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 8:18 am 
Аватар

[az] написа:

Ами има отбори с футболисти с изявени качества :

Литва
ДР Кореа
Хаити
Узбекистан
Буркина Фасо

Това са все страни дето играчите са от поне 1/2 световна класа :bigok

Ей Богу а какво стана с играча дето е титуляр на Европейското ? Ще идва ли ? Дойде ли ? Или си тръгна ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:56 am 
Аватар

Обаче гледам, че едните сме на мнение, че Рамос ни беше един от най-добрите играчи, другите на коренно различното - че не ставал за нищо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:03 am 
Аватар

Да твърдиш , че Младенов е по-добър играч обаче е силно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:07 am 
Аватар

А истината е по средата, нито беше най-добрия, но има качества и може би при Илиев ще ги покаже. За мен най-добрия играч пролетта беше Калво, след него Жуниньо, кой и защо реши да ги махне вече си е негов проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:17 am 
Аватар

Росен написа:
Обаче гледам, че едните сме на мнение, че Рамос ни беше един от най-добрите играчи, другите на коренно различното - че не ставал за нищо :lol:

Съвсем нормално е. Медиите си правят гаргара, пишат какви ли не супрелативи и прилагателни, преди още да сме видели даден играч, очакванията се завишават многократно и в крайна сметка не се оправдават. Реакцията е - не става за нищо. Тези пък, които нямат очаквания и искат да преценят сами, виждат повече положителни неща и оценката е - един от най добрите...
Според мен, ние нямаме финансови възможности да вземем супер играчи.
Като гледам ТЪПИТЕ журналисти( да ме извинят тези които практикуват тази професия от форума) какви ги звездосват... Какви заглавия пишат, за да си продадат "матреалете", откровените лъжи и интриги плуващи безпроблемно в медийното пространство, липсата на всякакъв морал и достойнство, как да не ги наричам - ТЪПИ?
Стадният принцип също оказва влияние и ако един каже - А - само след мъничко вече звучи - АААААААААААААААААААААА... Съдба...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]