forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Окт 28, 2025 10:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:25 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Morning Glory написа:
hidden767 написа:

Въпросът е че след 6 години спад и 4 без титла, просто няма място за разсъждения от типа "то и Дембеле беше еди-какъв си, но се оказа страхотен" - просто не може да се рискува на принципа от петима един все ще става. В такава ситуация просто трявба да се тропне по масата и да се събере най-доброто от България и от българите зад граница. :smt006

И как става това? Каква е тая наивност от твоя страна?

С пари, свирки, бабалюги - квото трябва. Нали Тонев е много велик. Ако иска да направи Левски най-добър, му трябва най-доброто.

Колко футболисти ни продаде Литекс, дори в най-заможните ни години? Може би не сме искали никой от тях? Откъде знаеш, че сега не искаме никой от Литекс? И като цяло - защо все си мислиш, че само ти виждаш очевидното, пък ония глупаци (добре, че поне тоя некадърник Гонзо се разкара) от ръководството на клуба не го виждат и не правят нужното да се случи, примерно да се вземе Георги Миланов? Кичарата каза при Крум Савов, че един играч е отпаднал от селекцията заради финансови различия, което значи "защото не стигнаха кинтите, брато".

По мое мнение, ако има трансфери на футболисти от Литекс към прасетата, това няма да е нормална търговска сделка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:31 pm 

Ми да направим ненормална търговска сделка, вместо все да намираме оправдания защо едните могат, а ние не можем
Само ако искаме да сме шампиони, разбира се. Ако искаме да хвърлим прах в очите на лековерните и после да се оправдаваме със съдии, малшанс или с "аз знам какво стана в мача с... ама няма да кажа", това вече е друг въпрос...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:45 pm 
Аватар

Ми не правим ненормална сделка с помака, щото явно с Ганьо не са имали общи бизнес интереси. Така, както Черепа явно имаше с него, за да вземе най-добрите му играчи - Хидиуед и Тиаго Силва. И аз не разполагам с пълната информация и само разтягам локуми, но ти правиш абсолютно същото, представяйки локумите като некви невероятни анализи и проекторешения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:50 pm 
Аватар

След тоя от Търнава, да взимат 2-3-ма от Бате, некой друг от Дебрецен и Жилина, и 1-2 за цвЕт от Беверен и ей Богу селекция-евробоец :bigok

Последна промяна БижутерО на Сря Юни 13, 2012 8:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:50 pm 

Е то нашиот с кого има общ бизнес? :bigok Като няма общ бизнес, поне да не се изпускат играчи като Иван Стоянов и Божинов, когато са навити да играят в БГ. Или и за тях трябва общ бизнес.
А кичарестия като има общ бизнес с Генков да чакаме ли да ни огрее или не е достатъчно общ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:53 pm 
Аватар

Кичарата нема никъв бизнес, освен трохите, които му пуска Боко. Оня Генков бизнесът му е да тича след топката. Работодателят му обаче иска кеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 8:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Trans penem mihi est написа:
Абе тва с трансферите и имената е голема кънка....
Аз бях скептично настроен към Дембеле, щото за целата си кариера имаш некъде 15 гола, а той се оказа най-голямата машина, която е играла в Левски след Гонзо и за 1 година наказа всеки, който му падна.
Тоя мангал Диамунтен изглеждаше супер обнадеждаващо, а се оказа трамвай тип Бистрон....
Така че "сензационните" трансфери не са никакъв показател, много други фактори влияят...как ще се впише, дали ще почне да му връзва...Тва с големите имена дори в световен мащаб е партенка..Челскей е страхотен пример за тва как се взимат звезди и се погребват. :loser2
Бардон се появи от нищото, нямахме очаквания, а кво стана.

Въпросът е че след 6 години спад и 4 без титла, просто няма място за разсъждения от типа "то и Дембеле беше еди-какъв си, но се оказа страхотен" - просто не може да се рискува на принципа от петима един все ще става. В такава ситуация просто трявба да се тропне по масата и да се събере най-доброто от България и от българите зад граница. :smt006

Добре, каква е гаранцията като дойде некой с визитка, че ще се окаже добър, а не дърво като Диамунтен...???
Казвам, че докато не се види как ще им тръгне сезона никога не се знае кой ще е куц кон и кой ще ни вдигне класата.
Челси като изцепиха една торба с пари за Торес да не би да им се отплати?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:01 pm 
Аватар

пресконференцията дали ще я дават по канал 3

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:01 pm 

Еми затова трябва да се взимат доказани у нас играчи, а не по втора френска дивизия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:02 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:
и на мен не ми харесва, че всека трансферен прозорец някакви хора се правят на 'инсайдъри', танцувайки по нервите на всички останали, но се опитвам да го приема...все пак сме всички сме левскари

Ми и на мен тая тема ми лази по нервите. Иначе - нали се сещаш, че хората, от които идва инфото, не искат то да е публично достояние. Левски не иска да е публично достояние. Освен това, дори и да знаеш кои са новите, каква е гаранцията дали ще са като Гара Дембеле или като Сюлейман Диамутен?

нали се сещаш, че мен ме интересува Левски, а за "хората" ми дреме на кура :lol: ако имате нещо да кажете - кажете го директно, ако ли не - баста :wink: иначе, темата за 'селекция' в този форум е от години място за гавра и ташак, не виждам повод и причина това да се променя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:05 pm 

hidden767 написа:
Абе тва с трансферите и имената е голема кънка....
Аз бях скептично настроен към Дембеле, щото за целата си кариера имаш некъде 15 гола, а той се оказа най-голямата машина, която е играла в Левски след Гонзо и за 1 година наказа всеки, който му падна.
Тоя мангал Диамунтен изглеждаше супер обнадеждаващо, а се оказа трамвай тип Бистрон....
Така че "сензационните" трансфери не са никакъв показател, много други фактори влияят...как ще се впише, дали ще почне да му връзва...Тва с големите имена дори в световен мащаб е партенка..Челскей е страхотен пример за тва как се взимат звезди и се погребват. :loser2
Бардон се появи от нищото, нямахме очаквания, а кво стана.

Добре, каква е гаранцията като дойде некой с визитка, че ще се окаже добър, а не дърво като Диамунтен...???
Казвам, че докато не се види как ще им тръгне сезона никога не се знае кой ще е куц кон и кой ще ни вдигне класата.
Челси като изцепиха една торба с пари за Торес да не би да им се отплати?

В този форум, много щедро му се сипва на Диамутен, но аз нe съм убеден, че е чак толкова лош футболист.
Като дойде при нас:
- не беше играл в официален мач от Юни 2011
- започна седмица преди началото на пролетния полусезон
- три пъти му сменяха патрньора в защитата (Грийн, Милиев, Иво).
Като прибавим това, че може би и няма общ език с останалите хора в защитата картината става съвсем ясна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:09 pm 
Аватар

Не ме интересуват оправданията защо е слаб. Още повече, че 90% от грешките му са персонални, и това че е бавен едвали Главата, Грийн или Милиев е виновен. Не сме видали абсолютно нищо добро от него като игра, нито изнася топката, нито е очаквания доминатор на втория етаж, нито играе със спокойствие, въобще вЪн и това е. Играл в Лече... е голям праз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:12 pm 
Аватар

Да си не по-малко тъп от Иво и Данчо е непростимо,ебал съм ти оправданията.Освен тва е мръсен макак и най-вероятно взима доста повече от тях двамата :arrow: вън

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тази тема ми докарва ерекция,продължавайте! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Като искаш доминатор на 2 етаж, вземи висок играч :lol: :lol:
Взимаме някакви смешници по 1,80, които само у нас, Сингапур, Никарагуа, Салвадор и Китай се броят за високи :lol: Я гледай какво става на европейското. Има бекове и крила по 1,90 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:15 pm 
Аватар

Цитат:
Ръст футбул ни играй

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:16 pm 

SZ_FEN написа:
В този форум, много щедро му се сипва на Диамутен, но аз нe съм убеден, че е чак толкова лош футболист.
Като дойде при нас:
- не беше играл в официален мач от Юни 2011
- започна седмица преди началото на пролетния полусезон
- три пъти му сменяха патрньора в защитата (Грийн, Милиев, Иво).
Като прибавим това, че може би и няма общ език с останалите хора в защитата картината става съвсем ясна.

Диамутен изобщо не е лош футболист,човек играл в 2-3 клуба в Серия А нема как да е некадърен.Просто тука всички са свикнали така,направи 1-2 грешки и всички го емнаха и го нарочиха.Ако имаше постоянен партньор в центъра,и се обиграваше една двойка щеше да се види класата му след време.Дразнещ е тоя двоен стандарт от години спрямо играчи,изгониха се например Слори,Грийн,Бензукан,Бистрон,Петраш,Кривия,Топчо а иначе некадърници като Младенов,Свинчокин,Станчев,глъвътъ и тем подобни ни тровеха и продължават да ни тровят нервите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:20 pm 

krivia написа:
Цитат:
Ръст футбул ни играй

Само печели по 7-8 точки на сезон, в закучени мачове, които обикновено (в нашия случай особено) накрая се оказват решаващи :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:24 pm 
Аватар

hidden767 написа:
krivia написа:
Цитат:
Ръст футбул ни играй

Само печели по 7-8 точки на сезон, в закучени мачове, които обикновено (в нашия случай особено) накрая се оказват решаващи :smt042

Нали се сещаш, че и само с ръст не става, а добрите с ръст и техника струват доста повече от това с което разполага клуба като бюджет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:24 pm 

Nqma li da doide nekakav bombardir :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:26 pm 

СпортистО написа:
Nqma li da doide nekakav bombardir :bigok

To4noto mnenie! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:29 pm 

Трябва да си много прозорлив, за да разбереш от 2-3 мача някой дали става или не става.
Диамутен явно го разкрихме преди да е стъпил на терена даже. Той е класи над главата и недоразумението ЙМ55, най-малкото за това, че възприема като му обяснят да не рита напред като рогач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:37 pm 
Аватар

За Диамутен също смятам, че прибързваме много. Същото беше с Калво есента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:41 pm 

Това за холандеца опорен халф сериозно ли е, или пак е шега като с голмайстора на сегунда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:49 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Трябва да си много прозорлив, за да разбереш от 2-3 мача някой дали става или не става.
Диамутен явно го разкрихме преди да е стъпил на терена даже. Той е класи над главата и недоразумението ЙМ55, най-малкото за това, че възприема като му обяснят да не рита напред като рогач.

как 2-3 мача доста повече са 15-16 по-скоро

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 9:57 pm 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Диамутен изобщо не е лош футболист,човек играл в 2-3 клуба в Серия А нема как да е некадърен.Просто тука всички са свикнали така,направи 1-2 грешки и всички го емнаха и го нарочиха.Ако имаше постоянен партньор в центъра,и се обиграваше една двойка щеше да се види класата му след време.Дразнещ е тоя двоен стандарт от години спрямо играчи,изгониха се например Слори,Грийн,Бензукан,Бистрон,Петраш,Кривия,Топчо а иначе некадърници като Младенов,Свинчокин,Станчев,глъвътъ и тем подобни ни тровеха и продължават да ни тровят нервите.

:smt005 1-2 грешки :lol: Тоя беше абсолютно същия като Иво и Данчо,ама същия.Двоен стандарт :smt005 Слори е един от най-големите тъпанари играли в Левски в последните години.Бистрон беше трагедия,особено като се сетя за един мач с чорбата и изтръпвам.Бензукан и Грийн си тръгнаха по други причини,Петраш беше ок,но нищо особено,а Топчо и Кривия да ги слагаш в едно изречение с тия :ohmygodМладенов в началото играеше прилично,за Прасокин платихме бая пари и няма да го разкараме така лесно,Фейсбука си има договор,да не мислиш,че некой иска да го купи :lol: Виж,Хмарян Огнянов вече е уникален случай във футболната история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2012 11:12 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Ми да направим ненормална търговска сделка, вместо все да намираме оправдания защо едните могат, а ние не можем
Само ако искаме да сме шампиони, разбира се. Ако искаме да хвърлим прах в очите на лековерните и после да се оправдаваме със съдии, малшанс или с "аз знам какво стана в мача с... ама няма да кажа", това вече е друг въпрос...

При последните 3(!) шампионски титли на Левски, нито направихме грандиозните трансфери, нито взехме най-доброто от България, нито довлякохме супер класните чужденци. Напротив, направихме го с уж най-големите некадърници. Но го направихме с ОТБОР. И пак за енти път ти пиша- трябва да направим отбор. Защото и Грийн, и Калво, и Дембеле бяха супер играчи, но шампиони не станахме. :smt006 А най-добрите от България? Главата, Милиев, ПевецО... мммм, супер. Да идват още такива. :smt006
Но ти си знаеш твоето и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 12:02 am 
Аз ако Димаутен остане в защита не бих бил разочарован. Изигра много слаб полусезон, но тоя определено е футболист и има какво да ни даде. Стига да иска де :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 12:03 am 
Аватар

Не знам що всички са решили, че е много лесно да вземем нещо от Дришата. Тоя педал на нас никога не ни е продал играч! Отделно, че нещо май-май предварително обявената разпродажба няма да се състои и поне не в тия мащаби, които ни представяха. А и да е решил да разпродава, ще ги шитне навън, където със сигурност ще им вземе повече кеш, отколкото у нас.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 12:06 am 
Аватар

Не е редно да има по-високи футболисти от треньорО :bigok Тука има ебати разбирачите,не е трудно да се правиш на разбирач на футбола,но дали сте такива разбирачи в професии :smt017 те си

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]