forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 6:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1357, 1358, 1359, 1360, 1361, 1362, 1363 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2012 6:36 pm 
Аватар

Ми М&Х...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2012 6:40 pm 
Аватар

Ми някога да са плащали за някого? :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2012 7:56 pm 
Аватар

Като се замисля може да приложат стар изпитан чорбарски трик - обещават на предишния му клуб 100% от приходите от бъдещ трансфер и накрая като стане трансфера, обявяват че са го продали за 1 евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2012 8:38 pm 
Аватар

АПК срещу Беверен е летният хит в контролите на „турците“! :bigok

http://gong.bg/view_article.php?article_id=275731

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:06 am 
Аватар

Чорбари умрете,света по-добро место го направете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 11:36 am 
Аватар

Айде при създателите си, свинюги
:losers
Цирка в Цурка продължава:
Дуци в атака: Стойчо Младенов не разбира от футбол, а Димитър Пенев мисли само за мангизи
Цитат:
Младенов аз го предлагах, но нямах никакви съмнения, че човекът не разбира от футбол. Той просто бе едно успокоително хапче за лит(*кс-етрополе в този момент. Един пожарникар.

Пожарникар, Боко ще вземе да се засегне :lol:
А лафа за Пената е уникален:
Цитат:
Той единствено не е бил домакин, не е бил на мястото на бай Добри. И това е, защото там са малко мангизите.

Ретард, а :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:35 pm 
Аватар

Цитат:
Тройчо Феса призна: Аз и щабът ми не сме взимали заплата, откакто го поехме на Титан

Наставникът на Ц(*КА- Ислямско знаме Тройчо Торпедов говори пред медиите на днешния си брифинг, след като армейците се събраха за първата си тренировка от лятната подготовка. Мазният гейтак призна, че той и щабът му не са получавали заплата, откакто пое "червените" през март.

"Истина е - не съм получавал заплата, откакто се върнах в Ц(*КА. Аз и моят щаб не сме получавали заплати от няколко месеца, но това не е най-важното. Каквото имам да взимам, ще си го получа отзад и съм спокоен. При играчите знам, че са взимали голяма част от дължимото им. Работим по селекцията, но тя не се развива по план. Желаехме да привлечем футболисти от Литекс (бел. ред- или без пари, или като ги откраднем), но не се получи. От България няма да взимаме играчи. След лагера в Холандия ще дам повече яснота.

Вярно е, че клубът намали заплатите на треньорите и футболистите. Вярвам на собствениците (кога пък са лъгали) и твърдо оставам в Ц(*КА. През цялото време, когато бях в чужбина исках да се върна на "Кочината", макар че и в Египет добре ме дупиха. Малко бавно се работи, но собствениците имат желание Ц(*КА да изпревари останалите", довери Толузов.

Да ги поздрАвим- http://vbox7.com/play:6ce69763 :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:37 pm 
Аватар

Газпром ще налее бая кинти , че и стадион може да им направи .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:48 pm 
Аватар

Те и в Звезда наляха, ама... :loser2

Иначе се очаква Боко да им помогне по някакъв начин, избори идват а-у...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:49 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Газпром ще налее бая кинти , че и стадион може да им направи .

Тая приказка за газпром вече я слушахме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:53 pm 
Цитат:
Сензационно: "Титан" купува 2000 бразилци! Най-талантливите от тях ще изполва в първия отбор на лит(*кс-етрополе!

:smt005 :smt005 :smt005 2000! :smt035 20x100 :smt035 0.2x10000 :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 12:57 pm 
Аватар

Като сексуални роби ли ги купуват? :bigok Най-добрите ще онождат Тройчо и гейовете от първия отбор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 1:31 pm 

Леееееееееееееекичък намек :bigok

"Тройчо: Не съм получил и стотинка откакто се върнах

Старши треньорът на свинете Тройчо Торпедов призна, че той и екипът му не са получавали заплати, откакто се завърна в клуба през март тази година. Специалистът пое за трети път „зурлите” и бе на крачка от титлата в шампионата, която бе решена в последния кръг, в директен сблъсък с Лудогорец в Разград.

Днес футболистите на цдна се събраха на първа тренировка, а на заниманието в Борисовата градина излязоха едва седем играчи.

„Откакто се завърнах в клуба, аз и екипът ми не сме получавали заплати. За мен няма проблем, това не е най-важното. Все още имаме какво да ядем”, коментира тройчо симитлийски пред журналисти.

„Трябва да се промени всичко в клуба, за да може клубът на партията отново да бъде там, където му е мястото. Трябват генерални промени”, призна още тройчо. Въпреки тежкото положение, в което се намира клуба, и свития бюджет за новия сезон, тройчо бе категоричен, че ще остане на „Армията” докато не бъде уволнен.

Наставникът на свинете допълни, че ще се опита да привлече нови играчи на всеки един пост. Днес подготовка с тима започна вратарят Анатоли Господинов от Сливен, а друго сигурно попълнение е Христо Янев - Боксьора от Литекс. Симитлийски разкри още, че идеята за привличането на повече футболисти от състава на ловчанлии е пропаднала.

„Искаше ми се да вземем някои футболисти на Литекс, но всичко пропадна. Днес очаквам да пристигнат трима нови играчи. Нека минат първо медицински прегледи и тогава ще говорим”, заяви наставникът на „зурлите”.

Ето какво още сподели Тройчо:

Настроението е добро. Какво може да бъде. Почваме работа. Би трябвало всеки да се чувства щастлив, че работи и то в м§х.

Нови само когато се подпише договор. Селекцията е в процес. Не е тайна, че с тези, които искахме да привлечем първо, не се получи. Това не значи, че селекцията няма да бъде успешна.

Имаме 10 души на изследвания на Царско село. Следобеда ще бъдем всички. Но толкова, с 14 човека, полеви играчи ще започнем. Ще привличаме на почти всички постове. Ще засилим конкуренцията. Мисля, че окончателно пропадна варианта да вземем футболисти на Литекс. Родният пазар почти всичко добро е заето. Насочваме се към чужбина. Не съм унил, но замислен и умислен. Искаше ми се днешния ден селекцията вече да е готова. Сега не се знае кой кога ще пристигне. Очакваме днес да пристигнат трима футболисти, ще преминат медицински прегледи, и ако всичко е наред, ще подпишат договори в понеделник. Това е достатъчно информация, тя и без това си излиза от цфка, като разграден кошар сме. Португалци ли са, не знам, вие знаете, защото информацията излиза от клуба.

Абсолютно всички футболисти ще бъдат с намалени заплати. Има си ръководители, които ще разговарят с футболистите по тези въпроси. Това не е моя работа. Това труден процес, но осъществим. Тошко Янчев е на прегледи, няма подписан договор, но не мисля, че това е проблем.

Заминаваме на лагер в Боровец в понеделник. За футболистите, мисля, че повечето неща са им изплатени.

Искам да благодаря на феновете, и да им се извиня, че не постигнахме целите. За мен лично, второто място е супер успех. Искаме следващата година да направим така, че цдна да заеме мястото, което се полага на отбора - В група.

Коментираме със собствениците по селекцията, нормално е да има различни виждания. Но за това водим диалог.

Не мога да определям трансферната политика на клуба. Ако дойде оферта за Мораес от 5 милиона, кой ще е този луд, който ще я отхвърли. Особено в тази криза. На мен ми се иска да идват тук доказани футболисти. Но нещата не стоят така. С изключение на Лудогорец, всички други клубове изпитват затруднения.

Никога не съм имал проблеми с Христо Янев - Боксьора, ако съм имал проблеми, съм щял да ги разреша по най-добрия начин. С Борис Галчев нямам проблеми. Искам да благодаря на футболистите, които освобождаваме, да им благодаря за усилията, показаха се мъжки момчета. Всеки от тях се раздаде на максимум. Пожелавам им успех. Имаме футболисти, които пък ще бъдат преотстъпени на други тимове.

Мечтаех да се върна в цдна, никога не съм съжалявал, че поех тима отново.

Идеята с директивата беше просто една стратегия. Игра на думи през цялото това време, от която исках да извлека максимална полза във всяка една ситуация. Нищо лично към Левски. Просто неща, които съпътстват футбола.

Аз искам феновете да вярват в мен. Досега не съм ги разочаровал.

Бях готов да работя с КСП, за мен щеше да бъде чест. Но това вече не е актуално."

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 1:37 pm 
Аватар

Аьхахахььаххьахьахахха, Газпром и цефка пробит кенеф в сътрудничество :smt031 :ohmygod2 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 И аз се кокоря, че тука има хора, които вярват на такива информации :smt042 :smt031 :ohmygod2 :smt005 :lol: :roll: :smt031 :smt042
Цитат:
Газпром стартира преговори

До края на годината съществува :smt035 голяма :smt035 вероятност :loser2 апека да подпише договор за спонсорство с руския газов гигант Газпром, научи Sportal.bg от достоверни :smt042 :smt031 правителствени източници. Според нашата информация преди няколко дни е имало разговор между руснаците и премиера на България Бойко Борисов, на който за пръв път е повдигнат въпроса за спонсорство на панчаревския циркус Максимус и носител на плейстейшън къп на България.

За какво става въпрос: Както е известно, България и Русия водят сериозни преговори за газопровода "Южен поток", през който е планирано да се транзитира газ за Западна Европа. Очаква се към края на годината да стане ясно дали двете страни ще се разберат. Ако България отговори с "да" на проекта, Газпром на 90% :smt059 ще стане :smt031 :loser2 основен спонсор на дюнерклуб кармазъ четинфиналакешлъ.

А е тва ми е ЛЮБИМОТО, ВИЯ И НЕ СПИРАМ :smt042 :smt005 :smt042 :smt005
Цитат:
Нашият източник, който се ползва с доверието и на двете страни разкри, че Борисов е настоял пред Газпром при положителна за руснаците развръзка, те да отделят средства за спонсорство на българския спорт. Именно тогава :smt035 представителите на газовия гигант са се поинтересували :smt035 :smt042 как стоят нещата с недоклатяка на свинята-майка, тъй като били чували :smt035 :joint2 :smt082 :smt081 :smt108 :smt108 :smt108 :gossip :smt119 :punk добри думи за този клуб, а на по-късен етап от разговора са гарантирали, че при успешна сделка ще станат основен спонсор на розовите курвоазиета от паначаревския ареал.

Вчера Sportal.bg се свърза със собственика на пропилени осем точки идиот клуб Димитър Борисов, за да научи подробности, но той категорично отказа :smt005 да говори на темата "Газпром".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 1:48 pm 
Аватар

После ще има шостанабезасаданемашели. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 2:15 pm 
Аватар

Стратегия :smt035 кошара :smt035 разградена :smt035 директива :smt035 Газпром :smt035

Защо го правите бе прасета, защо бе - въздух не ми остана от толкова смях! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 2:42 pm 

Цитат:
На мен ми се искаше да вземем играчи за по 2-3 милиона евро, но това няма как да стане.

ееех трой.. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 2:50 pm 

Цурка започва със 7 е добро число футболисти подготовката си, машини са, големци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 3:04 pm 
Аватар

http://www.prosport.bg/news/25724-Stojc ... islih.html :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 3:06 pm 
Аватар

Не... Не не ти достигна 1 точка, а осра цели 8 точки преднина :losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 4:57 pm 
Аватар

Цитат:
"Идеята с директивата беше просто една стратегия. Игра на думи през цялото това време, от която исках да извлека максимална полза във всяка една ситуация. Нищо лично към Левски. Просто неща, които съпътстват футбола. Аз искам феновете да вярват в мен. Досега не съм ги разочаровал", добави Младенов.

Гнусната свиня си призна че директивата е една голяма червена лъжа. Има ли по-големи помияри от чурбарите? Питам? Има ли?

:smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 5:00 pm 
Аватар

Тоя хуманоид нещо не знае смисъла на понятието 'игра на думи' :ohmygod2 Но той си знае че е курвичка по душа, днес загатна за 'неплащането', много скоро ще започнат точните циркове като не му дойде сеУекцията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 5:10 pm 
Аватар

Цитат:
"Идеята с директивата беше просто една стратегия. Игра на думи през цялото това време, от която исках да извлека максимална полза във всяка една ситуация. Нищо лично към Левски. Просто неща, които съпътстват футбола.

ТЪПО ОБРАТНО ПРАСЕ :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 5:12 pm 

Селекция няма, пари няма , играчи няма, заплати няма, база няма, дали ги закриват скоро? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 5:23 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Цитат:
"Идеята с директивата беше просто една стратегия. Игра на думи през цялото това време, от която исках да извлека максимална полза във всяка една ситуация. Нищо лично към Левски. Просто неща, които съпътстват футбола. Аз искам феновете да вярват в мен. Досега не съм ги разочаровал", добави Младенов.

Гнусната свиня си призна че директивата е една голяма червена лъжа. Има ли по-големи помияри от чурбарите? Питам? Има ли?

:smt018

Кyрец за Тройчо, 2 за Цицка, и по 10 за всеки чурбар :losers
Обаче чурбетата не признават, Тройчо бил полегнал на Перуката :ohmygod2
Един от коментарите отдолу обаче размазва червените хлебарки:
Цитат:
ЧОРБЕТА КАКВО ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ?
ИМА ЛИ ДИРЕКТИВА А?
ТРОЙЧО СЪСИПА ТОЛКОВА ТРУД НА ГА ГА.
ДОНОСНИКА СТАВРИ САМО ЗА ДИРЕКТИВАТА ПИШЕШЕ ,А СЕГА ВСИЧКО ОТИВА В КАНАЛА.

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 5:37 pm 
Аватар

Според мен тва ,което го каза Тройчо е стар чорбарски трик.Казва ,че не е взимал заплата ,а в същото време си я получава.През това време чорбарите почват да си правят кръстачки от възхваление към Тройчо колко бил велик и работел само за милото и драгото на четирибуквието.
Не ми се вярва точно тоя хитрец да стои без заплата от както ги е поел. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 5:45 pm 
Дочу турчето, че Бойко търси спонсорче за въшливата кочина и моментално, на секундата клекна и отвори устата, за да налапа каквото му подадат. Все пак забравяте техния девиз, каза го баш еничарят-Дучан: "Ако трябва и на турския господ ще се молим, само и само ЦДНА да успее. Само и само!". Всичко ще направят, майките си ще продадат, курове ще лапат, в гъза ще дават, само и само Турция да успее!!
АХ, КОЛКО БЕЗОБРАЗНО ЖАЛКО И ГНУСНО Е ДА СИ ЧОРБАР!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 6:25 pm 
Аватар

Това да загубиш 8 точки преднина не е разочарование за свинете :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 7:39 pm 
Аватар

niki92 написа:
Това да загубиш 8 точки преднина не е разочарование за свинете :bigok

Ако не ги беше надъхал щяха да са извън ЕКТ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 7:59 pm 

Ама Тройчо и сайт имал даже :smt005 http://stoycho-mladenov.com/ :ohmygod

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1357, 1358, 1359, 1360, 1361, 1362, 1363 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]