Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm Мнения: 7148 Местоположение: Монтана
|
acrimonious написа: Alek написа: Колкото и тъпо да звучи, ако някой трябва да ти звучи като Лупи, това е Гонзо и неговите цифром и словом 10 ( ДЕСЕТ ) дати! Сега, че Иво отнася още при първия фаул е наша грешка, която най-вероятно ще повторим и срещу Илиан Илиев и при първата негова загуба. Нормално, след 3 години колосални провали при Гонзо ( ЛЮБИМИЯ МИ ИГРАЧ и т.н. просто се опитвам да гледам обективно на известните ни неща ) нямаме вече търпение за нищо. Да, трябва да престанат с тия дати, защото са гарантиран провал общо взето. Имам чувство, че ще направим качествена селекция, защото Тонев може да е с мазна кичара, но много, много добре разбира, че няма право на грешка и ще се хвърлят яко. А и трябва да отбележим факта Литекс. Никой не е очаквал колосалната разпродажба там и е нормално много неща да се объркат, след като конкурентен отбор, пълен с млади и добри играчи сложи сергията. Аз предпочитам да изчакам за Георги Миланов, отколкото някой си Бру. Нека да не бъдем коне с капаци и от вратата за краката. Поне това мога да ви кажа, че е тотално грешно. Да, тези които плюеха по Гонзо с назначаването му се оказаха прави, но пак смело твърдя, че подкрепа е правилния начин, защото така или иначе е Тонев, поне да го изчакаме един сезон и тогава да го почваме. Имаме изцяло ново ръководство и в момента всеки си изкарва яда върху него, защото срещу Гонзо някакси не вървеше да се леят псувни, но и сега няма смисъл. Още повече на Гонзо му се насъбраха безкрайно много неща, не знам колко от вас са гледали интервюто на Митрев в лъжеспорт, но който се интересува да го види какви неща каза Божо за Гонзо. И ако някакси Сираков все го обвиняваме, че има лична цел, изгода, комисионни, Мъри му е долните гащи, Боримиров е перде и т.н. но за Митрев няма какво да кажем, прекалено много хора е настроил срещу себе си Гонзо, все едностранно, един не излезе и не го защити публично?! Много може да се пише по тази тема, но така или иначе никой не чете дълги мнения, няма смисъл от повече анализи, но много, много неща са сбъркани... и не мисля, че с псувни още отначалото ще помогнем, но всеки има правото да си избира.  Алек, 1-во: Тонев тая простотия с датите я прави още от зимата, не му е "първи фаул". 2-ро: И аз бих изчакал за Г. Миланов пред някакъв си Бру, ама и двамата знаем, че няма да е Г. Миланов, няма да е дори Бру, а ще е някой още по- утрепан.. 3-то: Няма кво "не го подхващайте", щото тоя филм съм го гледал толкова много години, че вече го знам и с репликите наизуст! Зимата казах, че Тонев, дето е от 3 месеца при нас ни е най- малко виновен за целия хаус, но откакто е тук, той не е оправил едно единствено нещо към по- добро. Е ква толерантност? Абсолютно съм убеден, че Ники Костов вся целия смут в селекцията през зимата. Беше си договорен Божинов, прекрасен нападател, той не го искаше. Натискаше си за този Зезиньо, а той дойде контузен, тук не смятам, че някой е виновен, но пълен малшанс който ни прецака цялата селекция. Пинто и Рамос за без пари са страхотни трансфери. За Бру, да сега е лесно да кажеш, ако идваш -> подписваш, но това са хора, всеки си има желание - лични мотиви, пари, кариера и какво ли не. Пича си е преценил, за негова сметка си е, не разбирам какво толкова са виновни нашите, едвали ще е последният футболист на който ще предложим договор и ще откаже. Колко и да е, не смятам, че отбора ще пропадне, ако изчакаме още 20 дни, след това вече провала е гарантиран.
_________________ www.metacafe.com/watch/1136373
|
|