forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 97  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:29 pm 
Аватар

Македония написа:
Англичанчетата могат да си пуснат емотикон с гъза или лицето на кралицата (то разлика няма) :loser2

Що бе, виж я как е засмяна и колко е щастлива :bigok :bigok :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:32 pm 
Аватар

Македония написа:
Само арийско бяло и русо се вижда на клипа :bigok
http://www.youtube.com/watch?v=ReqZA49-zl8

:loser2

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NVQ8#t=95s

Само путката Подолски не пее и затова ще играе в Арсенал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:33 pm 
http://www.youtube.com/watch?v=nyMMsVyg ... re=related

Тук вече става доста сериозно положението :loser2

А сега се загледах тия глупаци японците написали дори колко е БВП-то на Франция докато им тече химна на футболен мач :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod Това 6,056 не мога да го разбера обаче какво е, апък живо ме интересува :smt005

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Юни 02, 2012 8:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:35 pm 
Аватар

Напред, напред деца на РОДЕН край, дойде на славааата деня... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:37 pm 

Доста интересно Европейско се очертава.Общо взето в 3 от групите има ярко изразен фаворит : Русия,Германия и Испания.Очаквам жабарите отново да се издънят както през 2008 и 2010,отбора им е доста слабичък за мен,от тая група Испания и Хърватия ще са продължаващите,ако няма съдийски аванти за Италия.В групата на Русия може би Полша ше е вторият отбор,най-малкото че са домакини и ше ги тикат напред,а и Гърция и Чехия като им погледнах съставите не са заплаха.Заедно с Германия другият отбор които ще излезе е Холандия,интересен ше е директния мач който най-вероятно ше определи кой с/у кого ше е на четвъртфинала с потока от А.Най-голямата въпросителна ми се вижда в D,където Англия и Франция са пълна енигма без бая отсъстващи имена,Швеция и Украйна са неприятни отбори и тука ше е най-оспорвано като че ли за първите 2 места и може да има изненади.Дано да има качествени мачове като цяло,макар че много от отборите са яко обновени и ги няма добре известни лица от предишни години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:40 pm 
Аватар

Както е казал един от малкото англичани, които уважавам - Гари Линекер "Всички ритат топката, а накрая звучи това http://www.youtube.com/watch?v=fjpieIjF ... re=related" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:42 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Както е казал един от малкото англичани, които уважавам - Гари Линекер "Всички ритат топката, а накрая звучи това http://www.youtube.com/watch?v=fjpieIjF ... re=related" :bigok

Изключвай го от листа,защото се отказа от тази фраза след финала в ШЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 8:47 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Или може би това http://www.youtube.com/watch?v=gY86ADsJvcY :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2012 9:10 pm 
Аватар

Македония написа:
Дайте да си говорим сериозни неща. Не може от едната страна да имаш хора с нацистки имена като Мюлер, Лам, Бадщубер, Хьоведес, Хумелс, Кроос, Нойер, а отсреща някакви керпичи и да пускаш такива снимки да се излагаш :smt006
Германия европейски шампион Изображение
Да се въведе тоя емотикон за европейското. Англичанчетата могат да си пуснат емотикон с гъза или лицето на кралицата (то разлика няма) :loser2

Когааааа нааа Лиззииии паднеетееее, кура ще ѝ лапатееее, ама смучетееее :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 12:25 am 
Германците обаче не ги бавят нито поляци, нито украинци. Ако погледнете в някой немски информационен източник къде ще се играят мачове, може да се изненадате, че фигурират градове, които сигурно не са познати:
Бреслау, Лемберг, Данциг и Позен :lol: Т.е точно половината градове германците си ги казват както си знаят :loser2 А Варшава... си е просто Варшава :bigok И 39-та пак беше Варшава. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 12:22 pm 

Изображение
:cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 12:27 pm 
Роден в Бирмингам, на главната срещу часовника, британец от 17 век, носил воала на крал Джордж 6 при коронацията му в Сейнт Пол кътидръл :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 12:30 pm 
Аватар

Единственият му шанс на този е да изяде някой противник. Не знам правилникът на великата игра какво казва за изяден състезател, но най-вероятно отборът продължава с човек по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 12:54 pm 
Аватар

Omraz написа:
Изображение
:cold

Пълна чикия :bigok
Забелязъл съм, че масово фенчетата на Тюрбанчестър Обединено Пакистанско знаме стискат палци, показалци, ноздри, ануси за добрата стара на Пакистанглия :bigok Явно още сънуват титлата :losers
Но все пак ето отново са помислили за тях и за кръстачките през новия сезон, улесняват ги, пропускат разкопчаването на циповете, все пак това е опасна дейност особено при прекалена възбуда, винаги може да прищипят я кожичка, я мъдо :loser2 Изображение
И накрая ще цитирам Барбаронко2 по44
Цитат:
Бих си го взел
:bigok

Последна промяна Mr. Smith на Нед Юни 03, 2012 1:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 12:58 pm 
Аватар

Е ако мое да се залага на нещо, т'ва е че Хансовете ще паднат на финала, напоследък им се случва често :loser2
А и исторически имат най-много загубени финали на големи първенства :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 1:05 pm 
Аватар

Исторически са и най- успешния национален отбор в Европа, с 6 титли от големите първенства :smt031
А за добрата стара англия ще пусна кратката визитка на Хелмут Шьон :bigok
Цитат:
Под негово ръководство Германия стана втора на Мондиал`66, завърши трета на Мондиал`70, спечели титлата на Евро`72 и Мондиал`74, както и второто място на Евро`76. А това е повече, отколкото Англия е постигнала в цялата си история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 2:00 pm 
Аватар

Аз бих искал да направя едно уточнение, за да знам на сбирките на кого ще сипвам и кой ще ми сипва. :bigok
Винаги съм подкрепял Англия на всички първенства, а на световните и Бразилия. На това европейско пак съм за Англия, но им стискам палци да са последни в групата, защото махнаха Емо Капело :bigok А ако сега не направят нещо, то на световното в Рио ги чака подмладеният отбор на домакините :bigok Иначе се надявам на това, че вермахтът ще стигне до финал, но после какво ще става не знам :bigok Испанците извадиха голямото поколение, но си мисля, че сега няма да зобят толкова много и ще отпаднат, като това може и да е на финала.

Скритите фаворити за нещо повече според мен са Франция и Италия,а Холандия отново отива с мечти за титла, но отново май няма да им се получи.

Хайде и поздрав с това http://www.youtube.com/watch?v=_1M730cYkic :bigok :bigok :bigok :bigok http://www.youtube.com/watch?v=Sav8xG2JY_k :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 2:06 pm 
Аватар

Доста прилични мнения за лаици :bigok С някои неща съм съгласен, с други - не. Ще видим накрая кой ще брои пилците (и титилте, и парите) :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 2:37 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Доста прилични мнения за лаици :bigok С някои неща съм съгласен, с други - не. Ще видим накрая кой ще брои пилците (и титилте, и парите) :loser2

Дай твоето мнение :D Чисто фенско, като ги оставиш залозите за другата тема :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 2:38 pm 
Аватар

От сега да се разберем - ще се сбираме при загуба на Англия или Франция, а целия форум ще вика за Германия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:08 pm 
Аватар

Аз съм за Холандия :bigok И хърваЦка :bigok Требе да се ебе остро през гащите некой фаворит :smt027
Чисто фенски.... не мога да мисля, аз съм хладнокръвен бетър и искам кръвта на букитата. А ако кажа какво мисля с хладния си ум, ще си прецакам абонамента :lol:
Бих искал Германия да страда по пътя, искам Руснаците да изклецат някой злобно е така, случайно и без да са искали, и искам гелосания да отиде още 20 юни на почивка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:12 pm 
Аватар

Единствено ме притеснява фактът, че в Германия е пълно с колекционери на сребро и бронз :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:17 pm 
Аватар

Ще трябва да се разчита главно на момчетата от Борусия. :8) Дано все пак успеят да вземат тва Еврейско или поне да пребият островитяните. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:19 pm 
Аватар

Като гледам схемата, не виждам как Германия и Англия ще играят по между си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:19 pm 
Аватар

Финал :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:24 pm 
Аватар

Германците, ако си изиграят добре картите, ще стигнат финала, ама тия чистокръвни кралски поданици от 17 век, хич не ги виждам на повече от 1/4 финал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 3:26 pm 
Аватар

Не съм гледал схемите, ама ако тряя да ги пребият и в хотела, все тая. Важното е ония да са унижени. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 5:38 pm 

И аз, не съм гледал схемата на турнира и не знам дали е възможно, но моята прогноза за финала е: Италия-Украйна! След, което, жабарските футболисти ще закъснеят с подготовката за новия сезон и през септември на националния стадион ще ги :fuck1 и ще стартираме с победа над тях. :bigok :loser2 А залагащите, да не забравят, какво трябва да ми изпратят, след, като спечелят! :beerch1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 6:18 pm 
След, като, те, спечелят, , , ти, най, вероятно, много, отдавна, ще си, изгубил, :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2012 7:13 pm 
Аватар

Тоя Ходжсън е доволно неадекватен :lol: Викнал е 6 човека от Ливърпул :smt005 Липсват само Джей Спиъринг и Джонджо Шелви :bigok Ще е голямо постижение с този отбор и без Рууни срещу Франция и Швеция да минат групите. Но и да ги минат на 1/4 финал ги чакат Испания/Италия или още по-зле за тях - Хърватска :lol:

Иначе мощно Hup Holland Hup!

@ Suum cuique : http://www.youtube.com/watch?v=VUx8D6dD8FM

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 97  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]