forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 3:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1347, 1348, 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 5:53 pm 
Аватар

Много ми е чудно от 1990 година насам колко ли са политическите поръчки срещу свинете? Да се чуди човек при толкова политически поръчки срещу мизерното им отборче как не е издадена най-важната - закриване!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 6:03 pm 
Аватар

Tия комунистически курви все ги гонят някакви конспирации, как пък един път не стана нещо без да заподозрат синия октопод и подчинените нему директива и синьо бфс :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 7:29 pm 
Аватар

Добре известно е че кой каквито мизерии прави, в такива обвинява останалите.
Джуджето - наркоман от село Микре ще отърве панделата, в това едва ли някой се съмнява. Според мен обаче вече няма да е тъй мил и драг на властта (поне на тя власт) - следва свиване на байряците - следва к.р. сливане и финансиране на исляма - следва ЗАКРИВАЙ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 7:39 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
С последните изказвания на микренския гном, вече съм напълно убеден в хипотезата си, че се опитва да изнудва ББ за да не го тормози. Видиш ли, с огромно удоволствие щял да отиде в цецка, ама понеже го обвинявали, че е крадец, нямало да отиде. И гуцитата щели много да страдат (той е месия явно). Целта му е само една - да настрои свинете срещу сегашната власт. Толкова плитки селски ходове, че чак смърдят. Жалко създанийце, ега изгние в пандиза. Човек, който поставя сина си за бушон и го намесва в далаверите си не би трябвало да има много в главата.

Съгласен съм, но ходовете които му подшушват съветниците не винаги са тъпи, а напротив. В далаверите много ги бива, но явно няма невероятни финансови факири и рано или късно те насират. Парите му не ги размножиха от глупост.

Иначе най-рейтинговото шоу отново е на върха. :losers
:losers :losers
:wtv

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 7:44 pm 
Аватар

Изображение

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 7:56 pm 
Аватар

Е там така си е редно просто - те без "скрити говеда", "сини подводници", "продажници" и "предатели" как ще живеят?
Младото поколение не ги знае тия работи, но търсенето на "врага с партиен билет" си е отколешна практика. :smt005
Аз понеже гледам предимно английски футбол :smt005 - та каква е тая червена торсида? Нещо съм пропуснал, вероятно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 8:47 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Плача бе, вия с глас бе :smt005
Цитат:
Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва", изригнал бизнесменът Гриша Ганчев по адрес на директора на Националната агенция за приходите (НАП) Красимир Стефанов, пише "24 часа"
Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно. :loser2 :smt007 :lol:
На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Стефанов.

Aко трябва да съм честен това са най-абсурдните обвинения в заплаха за убийство. :bigok Дневно сигурно по 5 такива обвинения трябва да ми повдигат, заради орките по пътищата. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:02 pm 
Аватар

Чувствам се малко натъжен, че прасетата не са се сетили да включат напоследък в директивата и Монката Дянков, който също е говедо и не може да не е поръчал атаката срещу шекелколекционер Дришата, който умря духовно. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:04 pm 
Аватар

Добре , тоя ретард хем отрича да е заплашвал , хем казва , че е заплашвал ама друг Стефанов . :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:07 pm 

Широко разпространена идея сред вътрешните кръгове на медиите ( :bigok :bigok :loser2 :loser2 ) е, че ББ натиска Гришата с наказателно спонсорство при свинете, иначе ще му разкатае бизнеса. Тези обвинения и забрани са само напомняне, че ако не направи това, което ББ иска, ГГ си заминава, а с него и Литекс, и Куинс, и Великата Стена.

:smt005 :smt005 Звучи абсурдно, но не може да не споделя, знам че свинете четат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:17 pm 

Аз пък все си мисля, че ако ББ играе за рейтинг, ще извлече бая повече дивиденти пред обществото като накаже ГГ, отколкото подмазвайки се на шепата неудачници Ал Цесекайда...

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:23 pm 
Аватар

Всъщност истината, както винаги е далеч от това :bigok :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:24 pm 
Аватар

Обаче сред свинкстерите наистина се е загнездило убеждението, че в дъното на всичко, което му се случва на Дришата, е свещеният им като пакистанско минаре клуб, че Дришата открай време иска да ги купи и да си налее чистите капитали в тях, обаче правителството, НАСА и Хари Потър му подливат вода и спират този честен човек да ги превърне в европейски шампиони, марка и харизма на спорта в цяла Източна Европа :smt005 :smt005 :smt005
Пропагандата и демагогията, с която ги заливат ГА и себеподобните му в последните години, явно наистина дава ефект и са се превърнали в по-зомбирани и манипулируеми и от македонците на тема идентичност...
А Дришата в момента е с някакъв полубожествен статут на нещо средно между мюсюлмански партизан и майка Тереза... :bigok
Представям си какви биха били реакциите, ако би пожелал да си налива парите при нас :loser2 (чисто хипотетично, ясно е, че е невъзможно)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 9:50 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
0 tolerance написа:
Плача бе, вия с глас бе :smt005
Цитат:
Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва", изригнал бизнесменът Гриша Ганчев по адрес на директора на Националната агенция за приходите (НАП) Красимир Стефанов, пише "24 часа"
Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно. :loser2 :smt007 :lol:
На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Стефанов.

Aко трябва да съм честен това са най-абсурдните обвинения в заплаха за убийство. :bigok Дневно сигурно по 5 такива обвинения трябва да ми повдигат, заради орките по пътищата. :loser2

ДОобър ден, как сте :bigok :bigok :bigok И другите обвинения са също толкова тъпи, Дришата не е малоумен. Бас, че никъде не фигурира, демек най-много да гръмнат малко бушони. Единствено съм леко изненадан, че сина му също към тоя момент го раздава бушон, но не е сигурно, може и за него да си има схемичка. Както и да е, малоумниците от прокуратурата просто нямат никакъв шанс, съвсем скоро Дришата ще им пее. Аз се потретвам, но за мен това си е схема да го накарат да спонсорира прасетата.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:35 pm 
Аватар

Е Цар Киро нали за това го осъдиха :bigok Време е за втория такъв случай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:47 pm 
Аватар

След година и за Цар Киро ше си говорим. :smt006 Като за Ковачки :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 10:54 pm 
Аватар

Малко по-сложно е,оказва се че за захарта квотите за преработка и търговия в рамките на ЕС се разпределят в Брюксел и там се решава коя фирма колко и къде.Гриша Ганчев е един от тези,които са спечелили сериозен процент за страната и съседни държави.Още по-интересно е,че тези,които внасят готов продукт,за тях пък няма квоти,което ме кара да си мисля,че на джуджето му дойде времето,защото някой иска всичките кинти от тоя бизнес,но пък трудно би се намерило отговор към Брюксел,освен ако тоя с квотите не се обяви за престъпник.Така че надали има надиграване,свързано с отбора с ком.символи,а включиха свинете във филма,за да си насочим вниманието към тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2012 11:01 pm 
Аватар

гришата едва ли ще влезне в затвора, но това няма значение - както и при ковачки, ще му секнат далаверите като почнат да го следат изкъсо, а оттам бизнесът му ще загива постепенно, защото печалбите му са от измами, които като секнат става много трудно да държиш над водата... ако се играе по правилата има далеч по-добри бизнесмени от него на пазара , които ще го издухат за месеци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 3:47 am 
Аватар

angeloff написа:
Широко разпространена идея сред вътрешните кръгове на медиите ( :bigok :bigok :loser2 :loser2 ) е, че ББ натиска Гришата с наказателно спонсорство при свинете, иначе ще му разкатае бизнеса. Тези обвинения и забрани са само напомняне, че ако не направи това, което ББ иска, ГГ си заминава, а с него и Литекс, и Куинс, и Великата Стена.

:smt005 :smt005 Звучи абсурдно, но не може да не споделя, знам че свинете четат. :smt006

Не знам според кои медии това, но според доста сериозни журналисти (ако може да има сериозен журналист :loser2 ) от Стандарт, всъщност всичко това няма нищо общо с футбола. А и за мен треябва да имаш сериозна фантазия, за да вържеш всичко с футбола. Някои ще изкарат ББ ебати и бащицата, мислещ за всичко. Вярвате ли си, че ББ става и си ляга с футбола? :loser2 Кой знае къде не си е платил Гришата и го ебат. Ама някой да смята, че е заради спонсорство на свинете... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 10:53 am 
Аватар

Преди 1-2 посочих 3-те основни, възможни причини да подпукат ГриЖата и нито една от тях не е свързана с цдна-кармазъ сфинктер. Най-вероятно е заради шекера, защото там е живо чудо - преди години се опитвахме да направим една верига от Украйна до Италия и навсякъде удряхме на ебати камъка. Това е от най-добре окопаните бизнеси и е перфектна буря за всеки замесен. Явно някой иска Дришата вън. И аз го искам вън от години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 11:42 am 
Аватар

Аз го искам в пандиза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 11:46 am 
Аватар

Аз го искам в Хотел Риу Правец Ризорт, в стаята на Мишо Бирата :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:41 pm 
Аватар

http://www.blitz.bg/sport/article/128327 - скандална снимка на Дучан, сигурно е негов двойник щото:
а) не е с карираната риза
б) не може да е толкоз слаб
:losers

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:43 pm 

Тия педеруги за к'во са били скарани :lol: :lol:

Стойчо и Ицо си лапнаха пишките

Христо Стоичков и Стойчо Младенов са си лапнали пишките и са се прегърнали приятелски след над 10-годишен конфликт между тях, пише днес "Тема Спорт". Това е станало в края на миналата седмица. Двамата са се видели по повод евентуалното завръщане на Ицо като президент на лит(*кс-етрополе. Тогава нещата са били почти сигурни, но предвид новите обстоятелства, възникнали в сряда, идването на Стоичков в клуба, който го изстреля към върховете на световния футбол, става малко вероятно.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:46 pm 
Аватар

Абе, играчите от Удинезе пристигнаха ли или още пътуват ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:47 pm 
Аватар

До ДНИ! :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:52 pm 
Аватар

:bigok Зимата май поне три пъти според аллахасндроглу от 'надеждната медия' идваха 'до дни' :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 12:56 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Малко по-сложно е,оказва се че за захарта квотите за преработка и търговия в рамките на ЕС се разпределят в Брюксел и там се решава коя фирма колко и къде.Гриша Ганчев е един от тези,които са спечелили сериозен процент за страната и съседни държави.Още по-интересно е,че тези,които внасят готов продукт,за тях пък няма квоти,което ме кара да си мисля,че на джуджето му дойде времето,защото някой иска всичките кинти от тоя бизнес,но пък трудно би се намерило отговор към Брюксел,освен ако тоя с квотите не се обяви за престъпник.Така че надали има надиграване,свързано с отбора с ком.символи,а включиха свинете във филма,за да си насочим вниманието към тях

По времето на ЦарА Г.Г. направи предколедна врътка с квотите за преработка и търговия за България и така де факто спря Захарни заводи в Горна Оряховица (най-старата и най-голяма фирма на Балканите за преработка!). Собствениците на завода са от Стара Загора, много сериозни хора с чист бизнес. Дълго време всички се чудеха, защо Берое винаги скача срещу Литекс? Узунов винаги даваше по 100 000 на тогава закъсалия отбор, за да скачат срещу Г.Г. Не бих се учудил, ако те са го измислили и то точно с подобни на неговите полуръстови похвати...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:03 pm 
Аватар

Изображение

http://www.blitz.bg/sport/article/128327

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 1:27 pm 
Аватар

Мяза на Юксел Кадриев :mrgreen: :mrgreen: :smt003

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1347, 1348, 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]