forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 08, 2025 11:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 6:47 pm 
Айде да изчакаме :smt006 И аз не съм оптимист, но поне да изчакаме да видим новите. Че така малко е... :smt059 работа

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:06 pm 
Аватар

Че ние всеки път така викаме- "айде да изчакаме" :smt005
След тия 3г. които минаха- нямам никакви нерви за чакане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:08 pm 
Т.е вчера трябваше да е готова селекцията!? Говорим за най-нормалният период на изчакване на света, а именно докато почнем подготовката :roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:14 pm 
Абе то е ясно, че няма никаква причина да сме оптимисти, но дай да си трошим нервите от самото начало. Единственото оптимистично в случая е, че Илиан знае как да работи с малките. В това ми е надеждата.

Ако някой ме беше питал кой български играч бих искал да играе в Левски, то щях да кажа Христо Златински. Все пак нищо не е сигурно все още.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:16 pm 
Аватар

Напълно съм съгласен с мнението ти.
Лично за себе си нямам нерви за никакво чакане- всякакъв вид спекулации, без реални действия, и без нищо да се случва, ме дразни. До гуша ми е дошло от малоумни приказки и поставяне на срокове.
Дано на 1-ва тренировка селекцията е готова и ни покажат новите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:18 pm 
Най-интересното е, че никога не очакваме нищо и винаги сме песимисти, а накрая сме не само разочаровани, ами направо шокирани от размерите на простотиите в синия любим отбор Левски се казва той :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:28 pm 
Аватар

Македония написа:
Златински е много добър играч, дано да дойде :smt006 И е играч със сърце:
http://www.youtube.com/watch?v=_5XzOmjfk64

В качествата на Златински не съм убеден, но че е играч със сърце съм сигурен :wink: Никога не се е крил и като паднат с 5:0 или продадат мач, и го псуват, и когато бият и всички са щастливи :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:31 pm 
Аватар

Не знам. Аз винаги очаквам нещо. Очаквам добри футболисти, добър отбор и добър футбол. Адекватни ръководители и адекватно управление. Добра база. В 90% от случаите си оставам само с очакванията.
Дано "лятна селекция 2012" оправдае очакванията, защото това е копчето, което евентуално ще задвижи спрелия преди години механизъм. Говорим за спортно-технческата част на нещата.
За сега равносметката е следната- най- класния полеви футболист е вън от отбора. А двамата идиота, имащи се за футболисти, не знайно защо, все още си гукат на Герена. Аа, щях да забравя привличането на 35г. млада надежда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:31 pm 
Аватар

Златински ще е добро попълнение. Дано и слуховете за Росен Колев или Терзиев се окажат верни, пък останалото ще го взимаме от чужбина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:32 pm 
Аватар

Ако дойдат и двамата - Колев и Терзиев според мен ще е добре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:32 pm 
Аватар

Говорите само за Калвича , но и гоненето на Вуйчо Ваньо е неадекватно,на фона на апатията в нападение,която може да се промени само с грамотни и бързи футболисти,които едва ли ще вземем.Цветков не става за централен, но за подавач е точния човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:33 pm 
Аватар

Вуйчо Ваньо сигурно ли е, че си тръгва :wink: А и имаме Дрогба на негово место :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:35 pm 
Аватар

Абе чакайте малко, като какви точно тук коментираме кое е неадекватно и кое не е. Вуйчо Ваньо и аз бих го махнал. Много ми е бавен и понякога не идва на мача, няма как да играе на високо ниво в Левски според мен. В Пирин си беше идеален.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:37 pm 
Аватар

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:50 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе чакайте малко, като какви точно тук коментираме кое е неадекватно и кое не е. Вуйчо Ваньо и аз бих го махнал. Много ми е бавен и понякога не идва на мача, няма как да играе на високо ниво в Левски според мен. В Пирин си беше идеален.

Като се има предвид ,че половин сезон го мъчеха като централен нападател, а в останалата част от сезона бездарко и гаджев му се пречкаха,определено има какво още да даде,ако се използва адекватно(като смяна за 15-20 минути)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:50 pm 
Аватар

Цветков няколко пъти каза, че е централен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:52 pm 
Аватар

И накрая ни стана голмайстор :wink: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:53 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И накрая ни стана голмайстор :wink: :bigok

Знаех си, че това ще кажеш :bigok Аз па ще ти каже - ми кой да стане - гърбИцо ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:54 pm 
Аватар

Аз пък си мислех, че ще кажеш, че срещу Видима и Светкавица и ти ще станеш голмайстор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:55 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз пък си мислех, че ще кажеш, че срещу Видима и Светкавица и ти ще станеш голмайстор :bigok

Е тва се подразбира :bigok Особено срещу Светкавица можеше хеттрик с кур да вкара ако искаше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:57 pm 
Аватар

Забрави декември месец Слави Шоколаров как се гавреше с нашата халфова линия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:59 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Забрави декември месец Слави Шоколаров как се гавреше с нашата халфова линия :bigok

е окей ама тоя мач миналата сряда не оказаха и малко съпротива ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 9:00 pm 
Аватар

Жалко, че Емил Тодоров - ЗелИто се отказа иначе щеше да е перфектния ни голмайстор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 9:01 pm 
Аватар

niki87 написа:
Не знам. Аз винаги очаквам нещо. Очаквам добри футболисти, добър отбор и добър футбол. Адекватни ръководители и адекватно управление. Добра база. В 90% от случаите си оставам само с очакванията.
Дано "лятна селекция 2012" оправдае очакванията, защото това е копчето, което евентуално ще задвижи спрелия преди години механизъм. Говорим за спортно-технческата част на нещата.
За сега равносметката е следната- най- класния полеви футболист е вън от отбора. А двамата идиота, имащи се за футболисти, не знайно защо, все още си гукат на Герена. Аа, щях да забравя привличането на 35г. млада надежда.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 9:38 pm 
Аватар

Македония написа:
Най-интересното е, че никога не очакваме нищо и винаги сме песимисти, а накрая сме не само разочаровани, ами направо шокирани от размерите на простотиите в синия любим отбор Левски се казва той :loser2

:smt023

От мен имат цитирам "0 tolerance".. Наляво и надясно се фукат, че има пари. Ами дай ги видим материализирани (футболизирани).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 9:43 pm 
Аватар

Абсолютно. Този въпрос ще е първият към Иво тонев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 9:50 pm 
Аватар

Според мен твърде рано почвате да определяте селекцията като провалена. На всички ни е ясно и се вижда от далеч, че Калво беше най-добрия играч през този сезон. Щом причината е в парите, тогава какво става ,ако искаме да привлечем по-класен от него. Но, хайде, с един играч отбор неможеш да направиш... Втората стъпка бе връщането на Пелето. За него неможем да кажем нищо засега. Както може тотално да се провали, така може и да ни изкара много мачове. Единствено начина по който си тръгна бе меко казано отвратителен, но ще видим.
Засега е това. За Златински още не е ясно, но ако дойде поне ще бъдем сигурни в характера на човека и на какво е способен... А и чужденците май ни дойдоха в повече. Левскар76 в този случай е прав. Ако Мазния не лъже, че е дал пълната власт на Илиан около отбора явно той има намерението да работи с такъв играч, който му е познат.
Левски ще тръгне нагоре. Ние можем само да се надяваме да е колкото се може по-бързо. Просто вярвайте и мислите позитивно. Успехите ще се завърнат. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 10:08 pm 
Кога пък Калво е показал "огромните" си качества :shock: В мачовете по време на зимната подготовка ли :?:
Има някакви качества момчето, ама е испански мангал и не е такъв, който ще поведе отбора напред. Въобще и грам не съжалявам, че се маха. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 10:12 pm 
Аватар

От човек, който е много гъст с Иво Тонев разбрах, че селекцията основно ще се прави след европейското, като ще се търсят футболисти играли там, за това Дончо Донев ще гледа мачове в Полша, а Яската в Украйна, а от България до средата на юни всичко ще е ясно :wink: Пари има, превеждат се редовно, но не искат да се шуми в медиите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 10:13 pm 
Аватар

Еми ,като загатва за тия качества и се виждаше ,че е добро крило можеше да му се дадат тия пари. Нали уж руски кинти пристигваха и ще пристигат. Аз в момента точно немога да се сетя за един по-полезен играч през сезона, ако изобщо можем да оприличим играта на нашите ни с полезна...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]