forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 5:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1339, 1340, 1341, 1342, 1343, 1344, 1345 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:42 pm 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
Македония написа:
Достатъчно е кюрдското му име да привлече 1-2 сносни играчи, заеби как може да пише...

Кои ще привлече ? Саади Кадафи и Алхасан Бенятулах :losers ?

Стига бе, пич, мислете малко трезво. Няма нищо хубаво в това микренското джудже и кюрда да отидат при турците. Ама нищо. В Литекс се плащат заплати, за разлика от Пнчарево. Джуджето дава пари, за разлика от Титан. Литекс има много готови играчи и качествени юноши. Пак ви се чудя на тази радост. :roll:
И Македонията е прав. Стоичков може да е всякакъв, но е име. И като разполага с пари зад гърба си няма да му е особено сложно да намира играчи разлини от Видович и познатите ни. Да не говорим за връзките му с мениджъри и т.н. А тези неща само слепец може да ги отрече. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:43 pm 
Аватар

Същата участ на чорбата пожелавам под президенството на Кюрда,като участа на рибките,които му се водеха като бизнес начинание преди години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:45 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Същата участ на чорбата пожелавам под президенството на Кюрда,като участа на рибките,които му се водеха като бизнес начинание преди години

Кюрда е най-малкия проблем. По-скоро притеснение трябва да буди микренското джудже и парите му. :smt006 Кюрда утре ще се разсърди и ще си врътне гъза у Барцилона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:47 pm 
Аватар

Джуджето в тоя момент надали иска да показва кинти на светло,или с една дума,журналята пак да го духат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:47 pm 
Аватар

След 15 години минети, най-накрая ознаменуваха гей-сватбата между свинята и микренския олигофрен. Скоро най-вероятно ще има трипъл пенетрейшън и с третия новоизлюпен свински сателит. Сега кво, ще причисляваме ли селските титли към тези на майката? Утре стават с 35.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:48 pm 
Аватар

Свестните играчи ги привличат не имена (па ако ще да са им били детски любимци) а условия, мениджъри, коректност.
Цура кое от това имаше, че бъркам нещо?!?
Иначе КСП и Тройчо на едно място...само и атомна боНба да намерим :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:50 pm 

За съжаление дори имайки предвид отрицателното IQ на кюрда, споделям мненията на Македонията и Дъртото куче...
Но определено се надявам бакиите там да станат още по-големи, а те да се настроят с пълна сила срещу най-голямата си легенда (не че 1-2 години по-късно няма пак да му лижат задника де).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:56 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Solo Contra Tutti написа:
Македония написа:
Достатъчно е кюрдското му име да привлече 1-2 сносни играчи, заеби как може да пише...

Кои ще привлече ? Саади Кадафи и Алхасан Бенятулах :losers ?

Стига бе, пич, мислете малко трезво. Няма нищо хубаво в това микренското джудже и кюрда да отидат при турците. Ама нищо. В Литекс се плащат заплати, за разлика от Пнчарево. Джуджето дава пари, за разлика от Титан. Литекс има много готови играчи и качествени юноши. Пак ви се чудя на тази радост. :roll:
И Македонията е прав. Стоичков може да е всякакъв, но е име. И като разполага с пари зад гърба си няма да му е особено сложно да намира играчи разлини от Видович и познатите ни. Да не говорим за връзките му с мениджъри и т.н. А тези неща само слепец може да ги отрече. :smt006

гарантирам те че нищо добро не ги чака. Дришата едва ли ще има ресурса да поддържа Турция, че и да плаща за съдии и титли. Спете спокойно и се наслаждавайте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:59 pm 
Аватар

ааааа КСПП бавно пролазва в цура! Директивата работи!
Той ще е техния TOMBSTONE!
:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:59 pm 

А и нищо чудно това да е партенка - някак не си представям как Гриша Ганчев ще налива пари и ще плаща дълговете на Гърнето, още повече че сега и самият той не е в цветущо положение. :smt006
Едно е да почнеш от нулата, друго от минус няколко милиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:02 pm 
Аватар

Абе Гонг рядко пускат партенки. На мен друго ми е интересно - Дришата го удрят за крадене на ддс и малко след това той казва, че поради финансовите травми, нанесени му от държавата, спира да издържа селяните от Микре. Не стига, че това си е директно признание за естеството на доходите ми, ами и с тези си действия сякаш се опитва да заплашва правителството, защото знае, че ББ обича спорта. Надявам се да го застигне куршум час по-скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:04 pm 
Аватар

Точно след мача на свинете с крейзитата си говорих с едно момче от Тетевен, близко до ръководството на Литекс. То сподели, че Гришата го натискали много жестоко от властта и чрез сина му го изнудвали за нещо, но и при тях било неясно какво. Негова версия беше, че скоро синът му ще е на свобода и ще има интересни събития Врътката с чорбата я сподели като предположение, защото за подобно нещо се говорело още преди 2 месеца. Смятали, че ББ го натиска, защото идат избори, няма кой да инвестира в цуца, а му трябват изибратели. Колко е достоверно не знам. То си е и изцяло негово предположение, но го изказа преди да се заговори в медиите за подобно нещо.
Кур за Цуца и Дришата. Твай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:06 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Абе Гонг рядко пускат партенки. На мен друго ми е интересно - Дришата го удрят за крадене на ддс и малко след това той казва, че поради финансовите травми, нанесени му от държавата, спира да издържа селяните от Микре. Не стига, че това си е директно признание за естеството на доходите ми, ами и с тези си действия сякаш се опитва да заплашва правителството, защото знае, че ББ обича спорта. Надявам се да го застигне куршум час по-скоро.

Нищо чудно да фалира в някой хотел, не издържал на напрежението. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:06 pm 

Аз гледах Кюрда днес при Росен Петров - искаше му се да оплюе ББ и Цв., но не смее. Само каза как горкото дете Дани лежал несправедливо в ареста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:07 pm 

Omraz написа:
Аз гледах Кюрда днес при Росен Петров - искаше му се да оплюе ББ и Цв., но не смее. Само каза как горкото дете Дани лежал несправедливо в ареста.

Бе и аз го гледах, но и играех табла в същото време и не слушах толкова задълбочено :bigok Все ми се стори, че май се мазнеше на бб и като че говореше с една такава любов към него... :shock: Или е било само за вежди-то? :smt017

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:09 pm 
Аватар

Omraz написа:

И аз го гледах това. С риск да бъда изяден да кажа, че кюрда ми направи добро впечатление. :smt005 А и с нищо не показа, че ще ходи при свинете, дори напротив- говори да се кандидатира за президент на БФС, каза, че би искал да остане в Литекс и т.н. А не мисля, че е искал да плюе ББ, като се знае какви дружки са двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:12 pm 
Аватар

Топлата хомо-връзка, стана официална гей сватба :boisw Нищо, пак ще ядат хуя, ако ще и целия Селтекс начело с дихонов да се изсипе на Кочината :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:19 pm 
Аватар

може да е КСПП, ама само той се изплю в лицето на перуката и малко или много му пука за българския футбол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:23 pm 
Аватар

Ти прочете ли какво си написал :ohmygod Пукало му за българския футбол :ohmygod :ohmygod :ohmygod На никой от най-големите ни звезди от 4-тите в света не им дреме за футбола, през кура им е, само на разни глупаци като Цанко, Хубчев или някой друг може да им пука за нещо, но и не са се захванали с друга работа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:33 pm 

Сега и като фенове ще станат с 30 000 повече. :bigok Има няква мафия в цялата работа. Джуджето толко време си седя на село, но изведнъж му писна, а имаше 100 пъти възможност да ги вземе тия свине, но сега се сети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:39 pm 
Аватар

STALKER написа:
вие как си представяте Глиста Ганджев да ни пасне футболисти на нас. всичко отива при чорбата, по БКП линия :lol: старите партийци, част от парите на които върти Глиста, нещо го позакъсаха и концентрират кинтите за спорт в ЦК :blass

:wink:

Говори се, че завода за китайски брички (уж на Глиста) е всъщност с мангизи на Цветан Василев. Доста интересни игрчки се играят, а футбола май на 100% се политизира

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:41 pm 
Аватар

Със сигурност нещата стават със съгласието на властта :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:47 pm 
Аватар

Ич не ми харесва тва, дано не е вярно, макар че е твърде възможно да стане баш така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:51 pm 
Аватар

Да приемем, че Глиста го сбръчкаха, за да се откаже от завода за автомобили, ама не ми е ясно Кюрда, дето е солташак на Боката, какъв го играе :lol: Другата версия е, че Цвъки си прави кавото иска и Боко не мое да му каже копче, по ред причини. А тоя се води и уж чорбар :blass Във всеки случай, на Ботев Пловдив им предстои да се влязат в традиционната роля на чорбарска подлога

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 12:01 am 
Мен не ме плашат нито Кюрди, камо ли Тройчовци и подобни клоуни. Ако е истина тва, в чорбата ще се нашибат 300 шефа, всякакви "величия" и хора с коренно различни идеи, но един и същ мутрински манталитет, винаги теглещи чергата към себе си. Ще се скарат гарантирано. Притеснява ме, че на 1000000% се опитват да набъркат чорбата в някаква голяма схема, очевидно за много пари и влияние :smt006 Подлогите им от Ботев влизат в А група, тва не знам дали има някой, който да се съмнява. Абе въобще страшно първенство ни чака :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 12:02 am 
Аватар

Абе не ми се вярва и на мен джуджето да се захваща с титаните. Поне вече има живо доказателство за кръстачките, дето си правят оранжевите селяндури и кочината...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 12:04 am 
Аватар

КСПП не е ничий солташак, просто защото никому не е притрябвал.
Само подсмърча отстрани и гледа да се присламчи.
Виж за по - големите игри ще почакаме, ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 12:38 am 
Аватар

Все си мисля, че пак ще има ОБРАТ :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 1:44 am 
Аватар

Яд ме е, че свинете пак получават качествени футболисти от въздуха :ohmygod Георги Миланов ми изглежда супер талант, а Бодуров също е читав... Иначе тоя Борисов нали разправя, че ще намалявали бюджета с 30%, явно микренския наркоман ще ги вкарва. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 2:15 am 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Яд ме е, че свинете пак получават качествени футболисти от въздуха :ohmygod Георги Миланов ми изглежда супер талант, а Бодуров също е читав... Иначе тоя Борисов нали разправя, че ще намалявали бюджета с 30%, явно микренския наркоман ще ги вкарва. :smt006

Герорги Миланов ти гарантирам от доста сигурно място, че няма да отиде при свинета, а вече е продаден на читав западен отбор. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1339, 1340, 1341, 1342, 1343, 1344, 1345 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]