forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 9:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1335, 1336, 1337, 1338, 1339, 1340, 1341 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 10:10 pm 
Trans penem mihi est написа:
SouthSupporter написа:
Работата на стюардите е да пазят реда. Когато се чупят огради и има опастност от масово нахлуване имат право да използват сила. Да наистина това с железния ключ е малко прекалено, но те си го изпросиха.. Само заради снимката с инвалида, трябваше да им размажат с тоя ключ тъпоумните глави !

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
"Работата на стюарда е да употребяват сила" :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Тотално заставам зад позицията на субата....не може да сте толко нереални, че да смятате това стюарди с метални тръби, които са мятани по публика за нещо нормално на спортно мероприятие.
Декларацията на НКП е доста адекватна.

Бате, как от 3 изречения ми свърза точно така, че да се получи тая простотия :lol: Както и да е, всеки си има мнение. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 10:25 pm 

Стоичков вариант за треньор на Бешикташ :bigok

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков е сред спряганите имена за нов наставник на турския гранд Бешикташ. Съдбата на Стоичков в Ловеч все още не е ясна. В момента Бешикташ е без треньор.

„Щастлив съм в Литекс. Разбира се, ако има оферта от Бешикташ, ще я разгледам. Зависи от ситуацията. Към момента няма такава. Имам агент, който движи нещата ми“, коментира Стоичков пред „Radyospor“.

„Турският футбол е на много високо ниво. В първенството играят някои много силни футболисти“, добави Камата.

„Турция е голямо име на футболната карта. Висококачествени футболисти и треньори. Фатих Терим е една световна футболна легенда. Имам желание да работа в Турция, но всичко е въпрос на преговори“, каза още Стоичков.

Бешикташ завърши на четвърто място в крайното класиране на изминалия сезон в турската Суперлиг и ще участва в турнира Лига Европа.

Според турските медии, Камата е един от вариантите за нов треньор на отбора от Истанбул.

Gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 10:30 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
химия,която не може да се хване,очите на миро иванов,тичането на бадема :smt005 :smt005 :smt005

Със сигурност е нещо което е съвсем стандартно в нормалните отбори по света и се хапва за закуска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 10:37 pm 
Аватар

Декларация от наша страна значи на първо място, че уважаваме себе си и това, което правим. Изобщо не става дума за прасетата тук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 10:52 pm 
Македония написа:
http://лъжеспорт.bg/Unikalen-skandal-v-studioto-na-Livesport.bg!-(VIDEO)-63540

Тоя Петрунов не знае на кой свят се намира :smt005 :smt005 :smt005
Убийствено предаване, който го изпусне :losers :losers :losers :smt005 :smt005 :smt005
Тоя Тепавичаров ми се издигна в очите. Пръснах се да се хиля с тия глупаци, а Петрунов е много смешно прасе.
Тоя много стабилно сере по ГА и съм убеден, че чете форума :lol: Някои неща са 1 към 1

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Който не го е гледал, да го гледа! :losers :losers :losers

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 11:13 pm 
Аватар

Прасетата да ходят да палят свещи, че оградата за Естадио дьо Домус за пореден път не даде задна, че ако бяха тръгнали да нахлуват, не ми се мисли какво щяха да правят с тях т.нар. стюарди :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 11:40 pm 
Аватар

Ние за селските "вървели" сме по-голямо предизвикатество,така че ни чака предполагам едно вълнуващо първенство

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:05 am 
Изображение
Изображение

Ето ги стюардите, пратени там с единствената цел да бият. А този всъщност се води наш, левскар е. Става ли ви яко :smt023 Следващия път ще сме ние там. Ще ни пратят чорбари. Пък може и същите. За 300 лева ще убият човек като куче. Ама вие си вярвайте ваще истории...
Тия ташаци заслужават единствено бомби и нищо друго, а позицията на НКП е абсолютно точна. Тя не е и 1/1000 позиция в защита на чорбарите, тя е срещу тия утайки.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:10 am 
Аватар

Добре, де, нас защо не ни биха като играхме с лудогорец? Защо все на прасетата се случва? Да си ебат майката турска и тва е. Навсякъде такива стюарди да им пращат и да им чупят свинските зурли миризливи :!:

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:12 am 
Има една тънка подробност, която изпускате. Ако са само тия там и си пазят, ок. Но ясно се виждат хора с гаечни ключове??? ножове, железа и пръти, които се мятат по еничарите. Айде стига...
И пак никой не казва защо според него на следващия мач срещу нас няма да ни пратят същите хора. В коравия форум всяко второ мнение е "Ама ние ше ги пребием за разлика от прасетата" :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:14 am 
Аватар

Като гледам колко кротки и незаслужено репресирани са били свинете...пенсионерите от Мездра да ги бяха пазили?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:17 am 
Аватар

и аз не съм съгласен с позицията на нкп но кво от тва :)

за мен ако споменаваме тия боклуци някъде, трябва да е само да им напомним кои са те и кои сме ние...

никога и по никакъв начин не мога да ги призная за равноправни на нас фенове...да им чупят зурлите и да им ебават майката...

колкото до тва кой щели да ни пратят на нас...ми пак се повтарям - каквото си търсиш , тва ще получиш...като си подкрепяш отбора никой нищо нема да ти направи...прасетата си помислиха че могат да мятат бомби по инвалиди, да се правят на страшни и да искат да нахлуят за да прекъснат награждаването...какво да направят стюардите да ги гледат ли невинните розковци, които нямат в ръцете бомби , палки и железа нали...все едно не ги видях нерезите че имаха дори по-дълги железа от тия много коментирани "стюарди"...аре стига свинска солидарност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:18 am 
От наше държание на някои мачове и държанието на прасетата в някои мачове има НУЛА процента разлика. Нула! Е тогава?
Абе да си говорим, да спорим, няма смисъл. Много скоро и на нас ще ни се случи нещо подобно, в тва може да сте 5000% сигурни, е тогава пак ще си пишем и ще четем мнения :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:18 am 
Аватар

Македония написа:
Има една тънка подробност, която изпускате. Ако са само тия там и си пазят, ок. Но ясно се виждат хора с гаечни ключове??? ножове, железа и пръти, които се мятат по еничарите. Айде стига...
И пак никой не казва защо според него на следващия мач срещу нас няма да ни пратят същите хора. В коравия форум всяко второ мнение е "Ама ние ше ги пребием за разлика от прасетата" :smt031

Свинските интернет убийци седмица преди мача писаха във фесбуци и форуми, че ако не станат шампиони ше колят, бесят и не знам си кво още. Нормално е хората в Разград да се подготвят. Ти би ли искал некви орки да ни развалят празника като станем шампиони догодина?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:20 am 
Аватар

доколкото си спомням не сме се опитали да нахлуем на терена от един романтичен мач с Нефтохимик 97-ма :smt003

айде държанието ни дооооста да се различава от свинската ненавист към света и хората?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:20 am 

.

Последна промяна vasilkooo на Съб Май 26, 2012 12:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:22 am 

Хора пеещи такива неща за Гунди,биещи инвалиди и дебнещи по кварталните платени игрища имат само една съдба-ДА БЪДАТ ЕБАНИ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.ЕБАЛ СЪМ ИМ МАЙКАТА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:24 am 
Мен са ми чупили бутилка в главата, а мои приятели са ги причаквали сами пред тях и са ги пребивали с железа по най-гнусния и цигански начин, дали според вас имам и 1% идея да ги защитавам тия 1/5 човеци? Тук става дума за съвсем друго, ама доста от вас не искат да погледнат по-далеч от носа си... Както и да е, няма смисъл да спорим помежду си. Ще се повторя. Тва нещо или нещо подобно ще ни се случи и на нас следващия сезон и пак ще си пишем :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:25 am 
Аватар

Аз не изпитвам капка съжаление към свинете, които всеки ден, всеки час си го търсят срещу неудушевени предмети и въобще всичко, което евентуално им е виновно за това, че са жалки помияри. Ушев е малоумен, тия рецидивисти дет са ги пазили уж - двойно повече, но свинската сган просто винаги си го търси и когато и да ги бият все ще им е късно. Те просто винаги дават повод да се подходи към тях така. На нас, както и на всички фенове, естествено, не гледат с добро око, но едва ли ще се случи. Ако беше ушев - пак зле, ако бяха майки с колички охраняващите сганта - пак зле.

Последна промяна Goviado на Съб Май 26, 2012 12:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:27 am 
Ние щото не сме им събаряли буквите от Кочината посред нощ и не сме ги пребивали много на малко нали :ohmygod :smt115
Кур за прасетата, ама ако има нещо, което ни отличава от тях е, че ние поне май не сме скарани с обективността напълно...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:29 am 
Аватар

Мислех да не взимам мнения по въпроса но след тея клипове

http://gong.bg/view_article.php?article_id=273035

се вижда че тия са много други нещо но НЕ СА И СТЮАРДИ !!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:55 am 
Никой никъде не съм видял да защитава червените утайки. И разбира се, че трябва да се сипва на всички лайнари навсякъде по всяко време. За мен тия бекове не се различават и грам от ушев. Същите комплексирани, назобени, лошогледащи човечета. Това не означава, че защитавам прасетата в случая, при положение че най-вероятно са си го потърсили. Това ще е последното нещо, което ще направя. Истината е обаче, че законите са за всички. Включително и за униформените боклуци.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 1:11 am 
Аватар

Onazi putka ot Ploski oshte li malchi??? :ohmygod2 Biva da si putka, ama kato nego vtora nqma.
A chorbarite sa pravi. Ni sme pedali, a te golemite maje. V kraina smetka nie obichem istinskite maje, a te vinagi sa bogotvorqli putkite. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 1:29 am 
Аватар

Цитат:
Prase: точно днеска си го мислех , какво по хубаво от това да се обединим с литекс и да дойде гришата с тея играчи и най-после да станем клуб .

:losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 2:43 am 

Декларацията е повече от задължителна- тя не е в защита на свинете, а против ненормалностите на поредните болни селяни!

Майки с колички; -1; дефанзиви; многоуважаематагоспожасвиняскариранариза и секвите им ОФ организационни комитети по села и паланки си ЗАСЛУЖАВАТ боя за тва, че ем се праат на la doce на Бока Хуниорс, ем като им влезнат почват да крещят "УБИИИИИИИИИИИЦИИИИИ"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 7:26 am 
Аватар

Изображение

Надявайте се, братя, пийте и се надявайте :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:11 am 
Аватар

Мед, червени балони и честита титла на цура :loser2

П.П. Как ме е яд, че нямаше Форум онзи ден. Тука щеше да е страшно! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:40 am 
Аватар

Абе прасетата си заслужават и със самурайски мечове да ги режат, щото са големи отворковци. Ходят по селата и се правят на големи играчи. Само си припомнете Мездра и Ловеч! Ако тия мутри в зелено ги нямаше, червените отрепки щяха да потрошат всичко, което може да се строши и после щяха да се величаят колко страховита агитка са... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 9:10 am 
Аватар

Добре ги пребиха! Ако това с бомбата и детенцето е вярно - мога да разбера всеки, който е резал пръсти и е целил с гаечни ключове. Не коментирам колко са лигави, как скачат да нахлуват, а после почват да квичат "убийци"... И що всичките гласове, които се чуват са мйекички бе? :smt005 :smt005 :smt005 Нема ли поне една свиня от София?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 11:46 am 
Аватар

subata написа:
Какво се пляскаш? Ако на нас ни кажат 750 билета за решаващия за титлата мач, дали няма да им се изсипем 2500 в пробития им град на тея " :ohmygod2 "

Със сигурност. И се е случвало. Но не си спомням случай сини фенове да се дегизират като такива на противника за да влязат в неговия сектор. Или пък да подкупват хора от отсрещния фен клуб да краднат билети и всякакви подобни чорбарски простотии. С това си поведение редовно са предизвиквали проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1335, 1336, 1337, 1338, 1339, 1340, 1341 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]