forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 9:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1333, 1334, 1335, 1336, 1337, 1338, 1339 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 2:59 pm 
Аватар

Чорбата са ебати олигофрените първо 2006 ни водеха със 7 точки и ги обърнахме + незнам си колко :bigok после 2009 ги обърнахме от 5-6 точки преднина, а сега Лудогорец ги обърна от 8 точки разлика :loser2 ... е как да не му капе мед на човек :loser2

БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ, БИЙ, БИЙ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:08 pm 

Е това долу е сбирщина от олигофрени от Разград и околните села, с много боеве в биографията и малко акъл в главата. Може би се е очаквало да ги посрещнат с "Уважаеми господа армейци, моля не хвърляйте, не чупете, не нахлувайте на терена"? Сигурен съм, че всеки изял дървото си го е търсил ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:09 pm 
Аватар

Айде бе, къде е ГА? Нямам търпение да видя какво литературно произведение ще съчини този път. Поне да отговори на няколко въпроса:

1. Какъв е този път заговора срещу ЦПЦК - държавен, европейски, световен, междугалактически или вселенски?
2. Тъй като е ясно, че те не могат сами да са си виновни за мизерията, тогава кой е виновен - държавата, директивата, БФС, ФИФА, ФУФА или ФАФА?
3. За последните 7 сезона кой е бил 5 пъти на второ място (А. ЦПЦК Б. Марката В. Харизмата Г. Обиеца на еврошампоани)?
4. Ще успеят ли свинчугите другия сезон да подобрят рекорда си за най-голяма профукана преднина - този сезон беше 8 точки 5 кръга преди края, дали другия няма да е 4 точки 1 кръг преди края?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:17 pm 
Аватар

Да щото в Унгария стюардите бяха само изискани джентълмени :bigok с по три висши образования, не гледаха лошо и не чакаха момента някой да го разделят на елементарните му частици :wink:
Кур за свинете и никаква жал за тях :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:23 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Да щото в Унгария стюардите бяха само изискани джентълмени :bigok с по три висши образования, не гледаха лошо и не чакаха момента някой да го разделят на елементарните му частици :wink:

Ти беше ли в Унгария? Верно разсъждавате като деца, еби му майката. Типично в стил hooligans.bg... Следващия път като отидеш на мач и неква разградска мутра ти сцепи главата с железен лост ще ти викам - ама ти отиде и си го търсеше. Тея не ги ебе дали е Левски или цуца и в случая ако не бяха някои хора от нашата агитка нямаше да се изказвате толкова отворено :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:29 pm 

Само да спомена, че тия още с влизането на прасетата бяха обсипани с откъртени железа от оградата. Едва ли се очаква от тях да не отвърнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:30 pm 
Аватар

Друг е въпросът, че това сигурно даже не са и стюарди :smt006
След като на Герена куките биха наред и млади и дърти чорбари, виновни и невинни, много хора им се смяха, а на следващото дерби долу на пистата биха Левскари, а също и пред стадиона и по спирките след края на мача.
Единия път са зурлите, другия път ще са Левскари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:37 pm 

Ако бяха наши хора и хвърляха железа и по охраната, не знам дали щях да разсъждавам по-различно. Вижте, че тези които бият не са куки а частни охранители. Имам усещането, че тази железа в ръцете на охранители са железа, които прасетата са изкъртили и са хвърлили по стюардите, а не че тези стюарди са си ги взели от вкъщи с цел да бият свине. Понеже на някой места при хвърляне на предмети по терена нищо не са им направили, явно са си мислели, че този номер ще мине и сега. Да, ама не. ;) И сега видяха какво е по теб да се хвърлят предмети. Жалко е, за невинните чорбари, които са били там и са го изяли заради малоумието на някой друг. Ама да говорите, че всички са невинни и тези дрогирани стероидни охранители са ги били за удоволствие е пълна глупост.

Последна промяна The Eraser на Пет Май 25, 2012 3:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:37 pm 
Аватар

Само за хвърлената факла/бомба по парализираното дете, всякаква жал за гнусните еничари ми се изпарява. Да ги убие Господ, животни противни. Рязградските орки също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:42 pm 
Аватар

Сбъркал си човека Суба, надживял съм отдавна времето на хулиганса :wink: Изразявам мнение, което е различно от твоето и държа на него, аз съм прав за себе си, ти също за себе си :wink: Не е задължително да мислим еднакво, просто приемаме фактите такива каквито са :wink: За този години колкото и малко да са съм видял достатъчно простотии от свинете за да нямам и капка жал към тях, а както каза Омраз с когото се съгласявам, получил си го е този, които си го е търсил. Свинете като са толкова отворени що не заляха с бомби стюардите, нали бяха пред сектора им :?: Ами ако бомбата беше уцелила това дете :?: Как Локо Пловдив можаха да метнат една камара пиратки и бомбички без да уцелят никой и да не стане проблем :?: Уви факт е, че доста от т.нар. стюарди по стадионите в България са тотални селски пръчки без грам акъл в главата си, но същото важи и за т.нар. органи на реда, които действат по подобен начин, даже и по-зле :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:49 pm 

subata написа:
Mr. Smith написа:

Ти беше ли в Унгария? Верно разсъждавате като деца, еби му майката. Типично в стил hooligans.bg... Следващия път като отидеш на мач и неква разградска мутра ти сцепи главата с железен лост ще ти викам - ама ти отиде и си го търсеше. Тея не ги ебе дали е Левски или цуца и в случая ако не бяха някои хора от нашата агитка нямаше да се изказвате толкова отворено :smt017

Ако меташ бомби и железа, трябва да си готов същият този по който меташ да дойде и да ти счупи главата. Ако си си повярвал, че си хулиган и биткаджия, не трябва да ревеш като го изядеш в някакъв момент. Пък дано подобни случки подействат отрезвяващо на разните хлапетии, които гледат клипове и се мислят за безсмъртни.
Как очакваш да реагира нискоинтелегентния Айдън от Исперих, когато разни повервали си дечурлига го замерят с железа, псуват го и му пожелават да умре, щото е резак. Такива предполагам принципно ги ебе в реалния живот, сега само ги е върнал в сектора им с 2-3 саблени удара с гаечен ключ :bigok.
Освен това не видях някой да е влязъл в сектора да ги бие, просто ги върнаха където им е мястото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:02 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/video.php?video=46540

На това ме е яд. Всичко става пред погледа на куките и нищо... Ако прасето биеше така стюарда, съм сигурен, че щеше да бъде моментално заключен. Някакъв повярвал си селянин да прави каквото иска... ми не не става!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Само за хвърлената факла/бомба по парализираното дете, всякаква жал за гнусните еничари ми се изпарява. Да ги убие Господ, животни противни. Рязградските орки също.

Човече, не че нещо, но ние в Ловеч не мятахме ли факли по селяните дето бяха във В? И ако изведнъж некой от тях беше извадил снимка на инвалид и каже - Е тва са говедата, метат бомби по инвалиди! Пак ли така щеше да разсъждаваш. Едно от хубавите неща, което силно се надявам да е наистина така е това, че ние за разлика от свинете гледаме обективно на нещата.

Иначе и Мр. Смит и Омраз нямаше да разсъждават така ако бяха ги нацепили некви селяни, ама тва е друга тема. Като са такива шефчета - има камери на стадиона. Хващат тоя дето е метнал желязо по стюарда и всичко се приключва. Аз съм на 100% убеден, че при същото положение и ако ние бяхме в Разград щеше да стане същата случка. И дали щяха да ни млатят така не зависи от който и да е от пишещите тук. Гледайте обективно на нещата, а не изпъквайте с фрази от типа: "Никаква милост за свинете". Да на никой не му е жал за тея глупаци, но не е това важното в случая, а това че поредната селска мутра се е взела насериозно и си прави каквото иска, а по новините няма да чуем нищо за това. А помним за 50 димки кво стана по медиите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:19 pm 

Само не разбирам защо има външни стюарди И полиция? :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:26 pm 
Аватар

Заради страх от хулигански прояви :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:27 pm 
Аватар

subata написа:
Седем:Едно написа:

Човече, не че нещо, но ние в Ловеч не мятахме ли факли по селяните дето бяха във В? И ако изведнъж некой от тях беше извадил снимка на инвалид и каже - Е тва са говедата, метат бомби по инвалиди! Пак ли така щеше да разсъждаваш. Едно от хубавите неща, което силно се надявам да е наистина така е това, че ние за разлика от свинете гледаме обективно на нещата.

Иначе и Мр. Смит и Омраз нямаше да разсъждават така ако бяха ги нацепили некви селяни, ама тва е друга тема. Като са такива шефчета - има камери на стадиона. Хващат тоя дето е метнал желязо по стюарда и всичко се приключва. Аз съм на 100% убеден, че при същото положение и ако ние бяхме в Разград щеше да стане същата случка. И дали щяха да ни млатят така не зависи от който и да е от пишещите тук. Гледайте обективно на нещата, а не изпъквайте с фрази от типа: "Никаква милост за свинете". Да на никой не му е жал за тея глупаци, но не е това важното в случая, а това че поредната селска мутра се е взела насериозно и си прави каквото иска, а по новините няма да чуем нищо за това. А помним за 50 димки кво стана по медиите...

чорбарите няма как да са вкарали този ключ, при положение, че са миналита няколко проверки. На нашето гостуване ни проверяваха 3 пъти, че и обувките си събувахме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:28 pm 
Аватар

Ей тоя беше некъв шеф на охраната на мача с Дебрецен, лично той ме претърсва... грубичко

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:28 pm 
Аз до колкото виждам свинята си е купила билет за сектора на другите резани и при опит да влезе му е разбит носа.
Ако за някого това е нормално аз значи съм повреден нещо.Как ще ме бие мен някакъв си стюард при положение, че съм си купил билет. Да тръгне да го бие публиката бих разбрал, но те даже казват "не го бийте". Мразя чорбари, но много повече мразя шибани мутри. Всеки знае какво представляват тимаджийските отрепки, които "пазят" дискотеките по морето. :ohmygod
Мутрите били останали в 90-те, ама друг път. Иначе ясно, че в сектора им за гости са били крадците на телефони от Мездра, които опитаха да нахлуят и си заслужават палките. Не може обаче да е от ръцете на явни биячи на мутрите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:31 pm 
Аватар

angeloff написа:
Само не разбирам защо има външни стюарди И полиция? :smt017 :smt017

защото стюардите ги набиха и влезе полицията :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 4:56 pm 
Аватар

Това са стюарди колкото баба ми е била балерина. Това е някаква сбирщина от батки, най-вероятно местни "охранки" от селските дискотеки в околията. За тях "шопите са дошли, у дома, да им се праат" и заобиколените от местните кукички, които сигурно познават от малки, се чувстват безнаказани и са решили да избият възможно най-много комплекси тази вечер ...
Все ми ще да мисля, че когато това се случи при нас (а то ще се случи, както някой написа по-нагоре), няма да има такова бездействие от наша страна. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:00 pm 
Аватар

Първо, записът на клипчето започва, когато пресето вече е окървавено. Преди това никой не знае какво е ставало :smt006
Второ - как па изведнъж решихте, че това са мутрите на ТИМ или Домусчиев :lol: Неква информация ли имате, която ние не знаем :smt006
Трето, този, който е с кръв по лицето, на мен ми се вижда неадекватен - един трезвен или ненадрусан няма да продължава да се бута в шамарите, след като вече е набит порядъчно и му тече обилно кръв от лицето :!: Тук виждаме точно обратното - продължава да се репчи, все едно не усеща, че му се стича кръв по лицето.
Четвърто - стигаме до това дали ни бият в провинцията. Мен лично НИКОГА не са ме били, защото не налитам да се бия с оградата, не мятам бомби и не се правя на мъж на охрана и полиция. Защо ли така ги бият тия невинните от цефка :smt006
Пето - Суба, прасетата заслужават да страдат.

Благодаря за вниманието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:01 pm 
Аватар

И защо да се случи? Защо не се случи с Локото, с нас или с някой друг, а постоянно с прасетата? Прочетете мнението на Омраз за разяснение :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:05 pm 

Тука няколко човека наистина ме изумяват.Субата ви го обясни много точно и пак продължавате да се обяснявате.Малко ли си патихме и ние от стюарди и мутри :?: Много ясно че се очакваше на тоя мач да има безредици,и ние да бяхме на мястото на свинете щеше да е същото.Кога най-после в България,когато някой е счупил нещо,метнал бомба или факла,ще го хване ушев,ще го изведе от сектора примерно и дотам ще се приключи,без бой от ушев,без бой от мутри и стюарди,без да му скачат на главата 15 човека или да го налагат с тръби,железа и тем подобни :?: Прасетата че са подчовеци и пеят гнусотии никой не го отрича,те доволно си го поемат по улиците заради това,но това което се случва е недопустимо :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:10 pm 
Аватар

Щом мнението на Тонко е такова, значи позицията ми е правилна :smt042 Иначе Славо - никой не спори дали заслужават да страдат. На никой не му е жал за тея. Въпроса е, че и при нас ще се случи ако беше същата ситуация и губехме титлата. И не ти няма да скачаш на оградата, но голяма част от наще ще скочат, а тогава знаем че прави или не трябва да се пазим един друг. А относно това дали тея са били мутри на Домусчиев - не мисля, че има разумен човек, който да твърди друго. Аз не смятам да водя тоя спор повече - щом за вас е нормално да ти скачат с лостове и ножове някакви уж стюарди - ок. Само си припомнете преди в нашия сектор като стюарди биеха некви хора, които бяха неадекватни и друсани какъв вой беше до небесата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:11 pm 
Аватар

Половината стюарди са варненски . От там нататък Вие си правете изводите . Плюс това се чудя , защо толкова се коментира случка , при която чорбарите ядат бой ? Това е нещо нормално :bigok

Последна промяна Синя Варна на Пет Май 25, 2012 5:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:12 pm 
Аватар

Беше им пределно ясно казано - 750 билета и точка. Но те отново по чорбарски слагат зелени шалчета и купуват билети за други сектори. Напълно са си залужили боя със селските им номерца

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Loathing написа:
Аз до колкото виждам свинята си е купила билет за сектора на другите резани и при опит да влезе му е разбит носа.
Ако за някого това е нормално аз значи съм повреден нещо.Как ще ме бие мен някакъв си стюард при положение, че съм си купил билет.

http://www.blitz.bg/sport/article/127665

Цитат:
Подготвяхме се да влизаме в Сектор “В” на стадиона, имахме закупени билети. Скрих всички фен артикули, нямах видимо отличителни белези, че съм фен на лит(*кс-етрополе, бях облечен с черен суичър.

И първата снимка е на някакво пребито прасе с фланелка и шал. Но разказвачът е скрил всичките си артикули и сигурно се е опитал да влезе с другия незабелязано. :smt005 Все едно не ги знаем прасетата какви са - най-вероятно са се опитали да влязат явно и демонстративно във В, охранителните са ги върнали, прасетата са се издървили и са го изяли. Може и да не се е случило така, но как все на тях им се случва да бъдат бити невинни??? Тук не става въпрос за вдигнати транспаранти и нахлула полиция в сектора или за събиране на знамената след мача, направете тая разлика. :idea: То не беше нахлуване в Мездра и Ловеч, откъртени огради и бетон на Герена, чичка уинс срещу Балкан...

Кой знае, може и наистина невинни да са били... :smt059 Може и детето в количката да си е заслужило бомбата?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Тука няколко човека наистина ме изумяват.Субата ви го обясни много точно и пак продължавате да се обяснявате.Малко ли си патихме и ние от стюарди и мутри :?: Много ясно че се очакваше на тоя мач да има безредици,и ние да бяхме на мястото на свинете щеше да е същото.Кога най-после в България,когато някой е счупил нещо,метнал бомба или факла,ще го хване ушев,ще го изведе от сектора примерно и дотам ще се приключи,без бой от ушев,без бой от мутри и стюарди,без да му скачат на главата 15 човека или да го налагат с тръби,железа и тем подобни :?: Прасетата че са подчовеци и пеят гнусотии никой не го отрича,те доволно си го поемат по улиците заради това,но това което се случва е недопустимо :idea:

На мача със Светкавица, като се сбиха 2мата малоумници, стюардите просто ги изведоха - има напредък. Иначе съм изцяло съгласен с теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:14 pm 
Аватар

Boyo написа:
Беше им пределно ясно казано - 750 билета и точка. Но те отново по чорбарски слагат зелени шалчета и купуват билети за други сектори. Напълно са си залужили боя със селските им номерца

Доста неадекватно мнение, целящо да оплюе свинете, но безуспешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 5:17 pm 

Тия крейзифорест се помислиха за голямата работа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1333, 1334, 1335, 1336, 1337, 1338, 1339 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]