forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1331, 1332, 1333, 1334, 1335, 1336, 1337 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 10:39 pm 
Аватар

Цитат:
На „Кочината” сигурното ново попълнение е Христо Курвата Янев. Играчът ще подпише в понеделник договора си с прасетата. Очакват се обаче още няколко играчи да сменят Литекс именно с цдна. За тях има апетити и от други отбори, но крайната дума все още има благодетеля на ловчанлии Гриша Ганчев, който е предпочел да ги даде на ал-сеска. Става въпрос за Николай Бодуров, братята Илия и Георги Миланови, Момчил Цветанов, а вероятно още едно-две имена от „оранжевите”.

:lol: Ако работих заедно с ники аллахсандров щех да го наръгам на втория ден. БААААА :ohmygod Нема толкова противно животно (изключваме ГА).
Кур за политологнула, два за жалкия му колега :smt047 :loser2

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 10:41 pm 
Аватар

Аз се учудвам въобще как може който и да е футболист да се съгласи да отиде в ЦПЦК след като там винаги се бавят заплати (поне откакто Божков напусна свинете винаги са имали проблеми с редовното заплащане)? Ей тоя въпрос си го задавам от няколко години и не намирам отговор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 10:44 pm 
Аватар

Македония написа:
Цитат:
Аз момчета и момичета почнах да действам. Понеже втори ден не мога да се успокоя, особено като чета как нашите обични Титан искат да намалят бюджета по подобие на ГГ, започнах с писмо. Това писмо беше адресирано до Мерцедес да купи отбора. Знам че е смешно, ама както аз съм изпитвал, не знаеш от къде ще дойде помощ. Съветвам ви и вие като фенове да драснете по едно писмо на различни компании, на които сте фенове, пък може да улучим някъде. Пак повтарям отчаян опит, ясно ми е, ама ме боли и не знам какво да правя

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Бах маа му, този шедьовър заслужава увековечаване в специална тема - "Стената на плача" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Гиго написа:
Аз се учудвам въобще как може който и да е футболист да се съгласи да отиде в ЦПЦК след като там винаги се бавят заплати (поне откакто Божков напусна свинете винаги са имали проблеми с редовното заплащане)? Ей тоя въпрос си го задавам от няколко години и не намирам отговор.

Повечето футболисти са мегапрости парчета, не е трудно да ги излъжеш 271097 пъти че играят в гранд, и ако търпят ще получат трансфер в мегаизвестен западен клуб :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:15 pm 
Аватар

Тия защо не пишат на ЗИЛ,а в МерцедесО са се втренчили :bigok .Ние си кротувахме тая година,но свинчовците ги боли,а си беше очевадно,че няма как да са шампиони,а и скоро не им предстои.Пишете прасета,пишете,това вече ви отличава от дядовците ви,които въобще не можеха да пишат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:18 pm 
Аватар

Много ме е яд , че форумът не беше отворен по време на мача и след него.Щеше да е жестока сбирка :smt007 Но и сега кефът е голям от поредният анален секс наД Тройчо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:38 pm 
Пуснете си тва на лайвспорт и превъртете до 50-та минута и гледайте и слушайте. УМРЯХ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тоя Петрунов е рядко просто парче...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:40 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=iyH3hx3L7k8

http://www.youtube.com/watch?v=6CdAGO0vtwg

Може да са чорбари и по-голямата част от тях да са боклуци, но това е прекалено :ohmygod2 Да ги целят с предмети и да им се точат с винкели и ключове..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:46 pm 
Аватар

sedemdva написа:
Просто тая снимка трябва да я има в темата.

Изображение

ААААААААААХАХААХАХАХААХАХАХХХОХХОХО :bigok :bigok :bigok
:losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers

В един ден калъфка за чорбата, рязан кур в турския им гъз, тройчо торпедото изгонен и изведен от ушевите, прасетата в клетката отново си потърсиха боя и го изядоха, пак "мъжки сълзи" в очите на тошкоглу янчев, няма го и другия ташак да каже за мърльовците...и за капак селското недоразумение еднодневка - латекс, поема по своя път НАДОЛУ!

И ДА НЕ ПРОПУСКАМЕ ФАКТА ЧЕ ТОВА СТАВА С ТРЕНЬОР ЦИГАНИЧКОВ! :bigok
2 изпаднали отбора в кариерата, 1 тръгнал от двукратен шампион към "Б" група
Добре ли е? :bigok
ХИЦО В цС*ка, ХИЦО В цС*ка, ХИЦО. ХИЦО, ХИЦО В цС*ка
ВЪН БОКЛУЦИТЕЕЕ ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ "А" ГРУПА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:51 pm 
Аватар

Македония написа:
Пуснете си тва на лайвспорт и превъртете до 50-та минута и гледайте и слушайте. УМРЯХ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тоя Петрунов е рядко просто парче...

Еми общо взето тоя е от типа чорбари дето абсолютно всичко могат да го обърнат като заговор срещу тях. За тоя мач тоя сигурно 20 пъти си промени мнението защо са ги порязали - първо беше изгонването на тройчо и, забележете, накъсването на играта :smt005 тва с накъсването го ползват най-селските отбори да си оправдаят загубите. Та беше само накъсване, ама изведнъж се появиха към 4 дузпи ама за малко, после изчезваха, после пак :lol: А КРАЯТ беше като обясняваше що Мораес не е искал дузпа като са го държали - щото бил прекаленно интелигентен... ЕРАТА затапка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 11:51 pm 

химия,която не може да се хване,очите на миро иванов,тичането на бадема :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:05 am 

http://vbox7.com/play:fe7112f442 смърт за тия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:06 am 
Аватар

Ахахахах, добре ли е, мръсни чорби - не, питам - добре ли е? Да ви ебе Шуменският Деко, Миро Иванов - вечната резерва на "Левски", дето и ние не го брояхме за играч? Да го набие от хемороидния гъз чак до брадясалите сливици на аятолаха ви Тройчо Натулузеното Торпедо, още - Беройчо, същия - Отличника от Прага, героя от Симитли, жертвата на истанбулскте манафи, бил също така и Петорчев? Ама така да го набие, люто и злокобно та втори ден даже да не сте си измислили "що стана бе, немаше ли засада", та още да тръпнем в очакване каква директива и чий коварен план предстои да бъде разкрит от доносника Ставри (същия - Гей А)?
Добре ли е, питам аз да ви размахват титлата под носа бившите ви кадри, дето изтървахте щото решихте да не плащате заплати за сметка на непълноценни негри, добре ли е да ви го сложи Домус ага, дето уж ви се пише привърженик? Колко още да чакаме, докато почнете да му въртите минети и да му скандирате името, така както се мазнехте на джуджето - наркоман от село Микре дни след като ви разковаха кочината с осем парцала?
Добре ли е, след като подобрихте собствения си рекорд по малоумие - бяха седем, вече са осем точки профукана преднина? Добре ли е, че начален ритник ви дадоха "говедата", дето по - слаб сезон нямат от хиляда години, че ви продължиха доскоро верните ви пернишки васали, че ви довърши отбор дето по вчера го нямаше на картата?
Добре е, я - на какво иначе ще се смее цяла България? Айде бегайте да пишете а "Мерцедес", Путин, браЦката САвеЦка армия и който още се сетите да ви гушне и осинови, мухахахах!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:21 am 
Аватар

Виктор написа:

Може да са чорбари и по-голямата част от тях да са боклуци, но това е прекалено :ohmygod2 Да ги целят с предмети и да им се точат с винкели и ключове..

Свинете са свикнали да си правят квото искат и да им се разминава, 1 път се действа по-твърдо срещу тях и некви представители на зелените почват да ги защитават. Някой нагоре правилно каза, че няма да мислите така като попаднете на някоя тяхна засечка 10 срещу 1-2ма с палки и боксове. :smt006 Да не би тия да са влезли в сектора им да ги бият или свинете първи опитаха да нахлуят, а? Да си ебават майката и да си пеят гнусните песнички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:28 am 
Аватар

Skrewdriver написа:
Виктор написа:

Свинете са свикнали да си правят квото искат и да им се разминава, 1 път се действа по-твърдо срещу тях и некви представители на зелените почват да ги защитават. Някой нагоре правилно каза, че няма да мислите така като попаднете на някоя тяхна засечка 10 срещу 1-2ма с палки и боксове. :smt006 Да не би тия да са влезли в сектора им да ги бият или свинете първи опитаха да нахлуят, а? Да си ебават майката и да си пеят гнусните песнички.

Прав си донякъде, но другият път може да сме ние. Да не забравяме, че на Герена постраха невинни чорбари за сметка на 30-40 наркоманчета, а на следващото дерби на Васил Левски имаше полицейски произвол срещу левскари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:34 am 
Аватар

На прасетата ли симпатизираш ? Такова нещо като невинен чорбар няма ,бой и ебане винаги за тях,малко ги биха стюардите. Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:38 am 
Аватар

добре де прасетата си искаха боя, за какво ги съжаляваш?
ако си бяха напуснали насрани с кур в уста с подвити свински опашчици стадиона докато делиорманските орки празнуват, нямаше изобщо нищо да стане...
обаче те си помислиха че ще стане като в Мездра да взимат телефони на деца, ама удариха на камък...;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:41 am 
Прасетата като крадяха телефоните в Мездра, бяха ли вече излезли таблети? Според мен тва е една от причините да са нахлули. Новият айпад струва към 700 евро, пък можеха да го намерят на някоя скамейка без парЕ. Кофтито е, че беше много топло и нямаше как да октраднат якета тоя път. :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:50 am 
Аватар

Кур за прасетата.Бой , ебане и БЪЛГАРИЯ ДА ИМ Е ТЯСНА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 12:56 am 
Аватар

Виктор написа:
Skrewdriver написа:
Виктор написа:

Прав си донякъде, но другият път може да сме ние. Да не забравяме, че на Герена постраха невинни чорбари за сметка на 30-40 наркоманчета, а на следващото дерби на Васил Левски имаше полицейски произвол срещу левскари

На Герена целия им малоумен сектор скачаше и крещеше в транс "Гунди е...", мислиш ли, че ги съжалявам? Само с лошо :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:10 am 
Аватар

НИКАКВА ЖАЛ ЗА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ! БОЙ, ЕБАНЕ И СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:12 am 
Аватар

Да симпатизирам им особено много :smt006
Всички чорбари са промити мозъци и май само аз имам приятели чорбари. Изпросиха си боя, но не и да целят целия сектор с железа и да ги чакат с ключове. Другия път като стане при нас друга песен ще пеем за полицейския (или в този случай охранителски) произвол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:18 am 

Виктор написа:
Да симпатизирам им особено много :smt006
Всички чорбари са промити мозъци и май само аз имам приятели чорбари. Изпросиха си боя, но не и да целят целия сектор с железа и да ги чакат с ключове. Другия път като стане при нас друга песен ще пеем за полицейския (или в този случай охранителски) произвол.

Разликата е м/у нас и тия под-човеци са количеството, качеството и мощността. Ако си спомняш един мач в Ловеч 2009 слезохме на терена, за да се радваме, някой да е бил бит? Не слизаме да трошиме и да се биеме, а да се зарадваме с "футболистите"! Тънък е момента. По-миналото дерби си беше произвол, заради некомпетентността на полицията, когато паднахме 1 на 0. Не ги мисли тия лайнари, каквото и да им се случи ще им е малко заради две-три песни, един два трансперанта!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:19 am 

Добре, как така имаш приятели-чорбари? Не говоря за колеги, съученици или съседи...
Ти си избираш приятелите. Чорбарите не са просто фенове на някакъв жалък отбор - те са от тези хора, които винаги някой друг им е виновен, винаги търсят келепира без особен труд, далавераджии, прости, обикновени хора.

Аз нямам такива приятели. Вие как ги имате :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:27 am 

angeloff написа:
Добре, как така имаш приятели-чорбари? Не говоря за колеги, съученици или съседи...
Ти си избираш приятелите. Чорбарите не са просто фенове на някакъв жалък отбор - те са от тези хора, които винаги някой друг им е виновен, винаги търсят келепира без особен труд, далавераджии, прости, обикновени хора.

Аз попринцип нямам приятели чорбари, но не, защото съм ги подбирал спрямо футболните им пристрастия а просто така се е получило....Но ако става въпрос за това май много хора познаваме "далавераджии търсещи келепира" и то левскари при това изявени... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:48 am 
Аватар

angeloff написа:

Защото като познаваш някои хора цял живот, почти всеки ден си с тях, чувстваш ги като братя и винаги ти помагат, когато имаш нужда не е от значение дали са чорбари, буфери, папагали или др. Не бъдете чак толкова фанатизирани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 1:57 am 
Аватар

Аз лично имам приятел, и то много точен ама цесекар. Не чорбар. Има разлика.
Прочее той от български футбол се интересува колкото от прогнозата за ланския сняг, та и фен го пишем много условно.
Така че в случая изключението потвърждава правилото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 3:23 am 
Аватар

ох ох ох...братя Левскари, така и не си легнах скед онзи шедьовър на Ш. Деко...днес наливането продължи, и цяла София ехтеше от нашите долни сквернословия по цееска и иншалах. Дори когато мосю Жиняк им го набучи без смазка май беше по-спокойно :rip
A HUBAWITE NOWINI NE SPIRAT - LIIJTEKS OFICIALNO BQHA ZATRUPANI OT SAMOSVALA S LAJNA...ДРИША КУРВО ШЕ БЛИЗРШ КОЖЕНАТА БЛИЗАЛКА
Пиенот продължсес

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 9:23 am 

subata написа:
Kryten написа:
Македония написа:
http://лъжеспорт.bg/Unikalen-skandal-v-studioto-na-Livesport.bg!-(VIDEO)-63540

Тоя Петрунов не знае на кой свят се намира :smt005 :smt005 :smt005
Убийствено предаване, който го изпусне :losers :losers :losers :smt005 :smt005 :smt005
Тоя Тепавичаров ми се издигна в очите. Пръснах се да се хиля с тия глупаци, а Петрунов е много смешно прасе.
Тоя много стабилно сере по ГА и съм убеден, че чете форума :lol: Някои неща са 1 към 1

Малко бие на театро де

Ба гледам 10 минути и се размазвам от смях вече :lol: Тоя Фиуип е крайно прост, дори леко ми е мъчно за него :lol:

Благодаря за хубавото начало на този петък който се явява събота! РАЗСИПА ГО! Петрунов ако беше истинска путка щеше да е като попски ръкав!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 9:39 am 
Аватар

Виктор написа:

Тее свини нямат ли некоя бонба бе. Тва е прекалено. Ако сме на тяхно място щеше да е същото. И все пак кур за тия които пеят за трупове. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 9:46 am 
Аватар

стюард въоражен с винкел и с блуждаещ наркомански поглед. :shock:
в каква държава живеем, а някои дори не осъзнават сериозността на случката ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1331, 1332, 1333, 1334, 1335, 1336, 1337 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]