forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Яну 03, 2026 12:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1329, 1330, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 4:47 pm 
Изображение

Цитат:
КЪРВАВ АД В РАЗГРАД.ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ КЛАНЕТО В РАЗГРАД

КЛАНЕ. :smt035 ГЕНОЦИД. :smt035 НИКЪДЕ В ЕВРОПА :smt035 АД :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 4:51 pm 
Аватар

На мъченицата титлите са къси.
Пред крейзифорест секна им дъхът.
Играраха сякаш самолет ги ръсил
с ДДТ или със Раундъп...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 4:52 pm 

Цитат:
Има сблъсъци ......... какви сблъсъци тези елементи скъсаха знамена и нападнаха с предварително подготвени палки и НОЖОВЕ /доста изумиха всички от агитката на лит(*кс-етрополе/ през погледите на полицаите-фенове, като имаше намушкани и дори и сега ако отидете в сектора за гости ще видите, че е оплискано със сериозно количество кръв.

Клане...Заклани....
Коледа. :smt026 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:08 pm 

:bigok Вчера нема такава нечовешка радост просто.Думи немам да опиша задоволството си от свинското насиране :bigok А иначе относно сблъсъците тия там направо са им ебали майката подразбрах от един човек,но не е много за смях тъй като никога не сме застраховани и на нас да ни се случи подобно нещо,не че не е ставало затова кур за секакви ушаци,стюарди,мутри и спецчасти с които се напълниха стадионите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:10 pm 
Аватар

Цял ден не мога да сваля усмивката от лицето... :D
3 греди и да не може да вкараш, ТАКА БОЛИ НАЙ-МНОГО. :smt005 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:16 pm 
Аватар

Очаквах повече драматизъм и циркове, но и така е добре. Доста люто ги изчукаха Лудогорец, макар че нямах излишни нерви да изгледам мача, и още след отменения гол на Лудогорец смених канала. После като вече беше свършил мача обърнах пак на ТВ7 и - :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:17 pm 
Аватар

Има ли някъде интервю на Тройчо? Искам да му се насладя. А на чичо Митко?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:20 pm 

Няма ги чуек :( Цял ден чакам да видя какво ще реве тройчо разпорения гъз, ама се е покрил :losers

но пък дучанко плакал нещо:
Около 100 привърженици на сеска, предимно от Елин Пелин, останаха извън трибуните, а Дучето остана крайно разочарован и със слълзи на очи се извини на феновете: "Аз ви предадох, подведох ви", заяви Ангелов. :cry:

http://www.sportal.bg/news.php?news=366328

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Чет Май 24, 2012 5:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:21 pm 
Ебавайте се със свинете за поредната Титанична година, но не се ебавайте с боя от страна на резаните стюарди, защото ако ние бяхме там щеше да е същото. Домус Ага си прави в Рязанград халифат и е не по-малко противен от другия феодал- строител на къщички. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:27 pm 
Аватар

Тройчо минА покрай титлътъ :losers
Беше толкова близо до нея, но му избегА :bigok

Прикачени файлове:
Clipboard02.jpg
Clipboard02.jpg [ 25.15 KiB | Прегледано 6304 пъти ]

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:30 pm 
Аватар

Свинската реакция след мача :smt003

Изображение

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:31 pm 
Цитат:
Аз момчета и момичета почнах да действам. Понеже втори ден не мога да се успокоя, особено като чета как нашите обични Титан искат да намалят бюджета по подобие на ГГ, започнах с писмо. Това писмо беше адресирано до Мерцедес да купи отбора. Знам че е смешно, ама както аз съм изпитвал, не знаеш от къде ще дойде помощ. Съветвам ви и вие като фенове да драснете по едно писмо на различни компании, на които сте фенове, пък може да улучим някъде. Пак повтарям отчаян опит, ясно ми е, ама ме боли и не знам какво да правя

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:36 pm 

Невъзможно, това просто трябва да е някой от нашия форум и да ги бъзика зверски :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Боже мой :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:37 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=QSGsphnRNkU

Моля купете наш супер лит(*кс-етрополе :lol: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:37 pm 
Аватар

Цитат:
Гражданин съм на България. От "провинцията" съм. Привърженик съм на исляма. Не зная какво значи "фен", "ултрас" и разна подобна чужда терминология. Зная само, че съм се учил от моите родители, учители, приятели на откровеност и честност. Мнението ми за футбола и лит(*кс-етрополе. Много специалисти дават рецепта за успех на турците, недоволстват от собствениците, от спортно техническото ръководство и други подобни. :loser2

Значителна част от привържениците смятат, че симпатизантите на марката и харизмата са десетки и дори стотици хиляди. Приемам, че са прави. Но какво просто нещо може да се направи. Приемам, че имаме 35,000 лв. :ohmygod привърженици. Всеки от нас да даде по 1,000 лв. ще съберем35 милиона.Собствениците многократно са декларирали, че са готови да продадат клуба за 10 милиона. Остават 25 милиона :smt007 . Пет милиона за малки ремонти на стадиона, а останалите 20 - за текущи разходи. Ще изберем ръководство, което според нас ще изведе отбора на подобаващо място в нашето първенство. Ще се спре текучеството на играчите. Няма да има недоволство, че се продават най-добрите футболисти. По този начин никой няма да може да се подиграва в клуба ни, всеки ще се съобразява с нас и ще има честна игра.

:losers :losers :losers :losers :losers

Последна промяна [1914] на Чет Май 24, 2012 5:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:38 pm 
Аватар

Да бе, ще съчувствам на прасетата :smt006 Как ли пък не :wink: Другият път като пребият някой от вас с боксове и палки пак ли да им съчувствам или като пеят за разложения труп, или още много неща :!: Бой и кур за свинете завинаги и навсякъде :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:39 pm 
Аватар

:losers 5 пъти втори за 7 г. що е то?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:44 pm 

[1914] написа:
Цитат:
Гражданин съм на България. От "провинцията" съм. Привърженик съм на лит(*кс-етрополе. Не зная какво значи "фен", "ултрас" и разна подобна чужда терминология. Зная само, че съм се учил от моите родители, учители, приятели на откровеност и честност. Мнението ми за футбола и лит(*кс-етрополе. Много специалисти дават рецепта за успех на лит(*кс-етрополе, недоволстват от собствениците, от спортно техническото ръководство и други подобни. :loser2

Значителна част от привържениците смятат, че симпатизантите на лит(*кс-етрополе са десетки и дори стотици хиляди. Приемам, че са прави. Но какво просто нещо може да се направи. Приемам, че имаме 35,000 лв. :ohmygod привърженици. Всеки от нас да даде по 1,000 лв. ще съберем35 милиона.Собствениците многократно са декларирали, че са готови да продадат клуба за 10 милиона. Остават 25 милиона :smt007 . Пет милиона за малки ремонти на стадиона, а останалите 20 - за текущи разходи. Ще изберем ръководство, което според нас ще изведе отбора на подобаващо място в нашето първенство. Ще се спре текучеството на играчите. Няма да има недоволство, че се продават най-добрите футболисти. По този начин никой няма да може да се подиграва в клуба ни, всеки ще се съобразява с нас и ще има честна игра.

:losers :losers :losers :losers :losers

Тия са психично болни, заклевам се. :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Иначе прасетата да го духат, ник'во съчуствие! Те с постъпките си прекалено много пъти доказаха, че са най-долната сган!!!

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:48 pm 
incheto_1914 написа:
Невъзможно, това просто трябва да е някой от нашия форум и да ги бъзика зверски :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Боже мой :smt005

Хич не е наш, прасе е, има над 350 мнения във форума му, а отдолу го хвалят за инициативността.
НА МЕРЦЕДЕС ПИСАЛ ПИСМО, БЕ, МОМЧЕ, НА МЕРЦЕДЕС да ги купили :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:52 pm 
Аватар

Цитат:
ТВА НЕ Е ИСТИНА БЕ!!!ПЛАКЪЛ СЪМ ПРЕЗ ЦЯЛАТА АБИТИУРЕНСКА ДОКАТО ДРУИГИТЕ СЕ РАЗБИВАХА!КАКВО Е ТВА ЕЕЕУЙФСХХСАФ АДФФСДА

:cry: :cry: :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers

http://topsport.ibox.bg/news/id_1377709301

Ей..Богу, като го прочетох това бях сигурен, че Лудогорец ще бият :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:52 pm 
Аватар

http://www.prosport.bg/news/25376-Da-bl ... -CSKA.html :smt005 ако бяха станали шампиони дали щеше да има такава статия ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:53 pm 
Аватар

Такъв душеневен оргазъм отдавна не бях получавал. Дет се вика, свинската квич по коледа е сравнима единствено с тази след края на А група. :bigok
Дори умерените чорбари, тези които са от чорбата само като бият, а иначе не гледат БГ футбол, дори те не успяват да прикрият генетичната си примитивност и съзнание на вечно несправедливо загубили. Пресен пример е едно приятелче от фейсбук, който е от така наречените кротки чорбари, дори не знаех, че самият съществува до вчера, когато видях статуса му: "Г-н Домусчуиев, колко платихте за 2-те титли" :bigok
Не се сдържах, а след последвалия ироничен отговор получих включване на лична. Прилагам скрийншот, озаглавен от мен "Как да затапим прасе фор дъмис" :smt042

Прикачени файлове:
picture_1 - Copy.jpg
picture_1 - Copy.jpg [ 35.19 KiB | Прегледано 6363 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:57 pm 
Аватар

аз написах писмо на г-н Цоцорков...да им направи дубликат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:04 pm 
Аватар

Деко :smt026 Деко :smt026 Деко :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:07 pm 
Аватар

Няма съжаление за тях. Да ги бият, като не могат да се защитят, 30 разградски селяци им разбиха цялата агитка.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:09 pm 
Аватар

Никаква жал за османотурската сган на додучета, минети и прочее - разчекнаха ги, наебаха ги, биха ги и това е много хубаво.
Що се отнася до халифатът на Домус ага, то този халифат ще падне рано или късно както падна и ловешкия такъв на джуджето - наркоман от село Микре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:10 pm 
Аватар

Страшно много искам да видя физиономията на първия служител на Мерцедес, който прочете писмото на чорбаря! :losers

Иначе как мислите, каква ще им е селекцията за лятото? Дочух, че Титан ще съкращават бюджета за покупка на футболисти, което представя пред мен математическа дилема - досега за футболисти са платили 0 лева, това как може да се съкрати повече? :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:13 pm 

Абе никой не ги защитава или съжалява,просто вижте ква е тенденцията спрямо публиките в България,вижте последните години какво става,не може винаги при некви напечени ситуации ушев и разни стюарди и мутри да бият безнаказано,колко пъти ставаше това и при нас,в омразата с/у тия боклуци не трябва да има разединение :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:15 pm 
Аватар

Минавам само да кажа ... Ибаха цеци в гЪза,ибаха цеци в гЪза ...

:losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 6:17 pm 
Аватар

Цитат:
А вие какви сте бе смешници? Същите предатели сте един дол дренки сте и дучета и 14-ки и офанзиви... Говедата ви взеха знамето и заради вас трябваше целия сектор да бере срам.
Поне да се бяхте реванширали. Що не взехте някое говеждо знаме?
Какво пречеше да вземете знамето на наркоманите без битка няма победа или онова с двата лъва или другото където пише южна дивизия или по-голямото с английските букви вместо това вие се покрихте и нищо не направихте...
ай сиктир вече...

Мога само да кажа , че ако не е някой наш , найстина му съчувствам :smt005 :smt005 :smt005 Вика що не взехте онова дето пише Южна Дивизия :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1329, 1330, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]