forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 08, 2025 4:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:29 pm 
Аватар

всички срали по Бащицата се връщат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:29 pm 
Аватар

Къде пише, че Урсула ще се връща :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:35 pm 
Аватар

никъде, но е достатъчно гадно, за да е истина :lol: след първата грешка на "малолетния капитан", да се дава тон за "Гошо Петкооов", priceless :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:40 pm 
Аватар

Това ще е тоталното падение :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:52 pm 

„Сега си търся отбор и не бива да забравяте, че започнах от Славия. Бях обещал да се върна в състава и съм готов да съм от помощ на Венци Стефанов. Той е чудесен човек. От новия сезон почти сигурно ще играя за „белите“. Все още има някои малки подробности преди това"

Аха начи в Славия ще ходи не в Левски. Странно защо в половината сайтове са объркали. Да ги шибам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:06 pm 

Георги Петков ще играе в Славия от следващия сезон ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 9:30 pm 
Аватар

Дали ще вземем някой от А група-примерно Шаешу или Стефан Велев.Може и Даксон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:10 pm 

Говори се за Шаешу ....но вси си мисля, че е твърде хубаво за да е истина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:36 pm 
Аватар

За къв уй ни е тоя арабин като имаме Калво и Рамос, ако някой от тях се махне да идва,но за момента не ни трябва :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:41 pm 
Аватар

Някой, все пак, ще каже ли на Илиан и рапоните в клуба, че нямаме защитници и трябва да купи поне двама. Останал съм с впечатлението, че си мисли, че имаме защитници. :smt017 Диамунтен явно няма намерение да се връща в професионалния футбол, така че отзад сме капо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:49 pm 

Калво и Рамос 2мата могат само да му направят 1 минет на Шаешу, тоя е с 2 класи над балерините ни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:50 pm 
Аватар

На бой отиват само старците :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:54 pm 
Аватар

СиняКръв написа:
Калво и Рамос 2мата могат само да му направят 1 минет на Шаешу, тоя е с 2 класи над балерините ни :smt006

Чутовни умозаключения, но ако си гледал повече мачове на Чмц отколкото наши и при положение че се нормализират нещата при нас, че да развият потенциала си, ти вярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 12:50 am 
Аватар

При сегашното положение на който и пост да вземем играч, няма да сбъркаме :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 2:13 am 
Аватар

flo написа:
За къв уй ни е тоя арабин като имаме Калво и Рамос, ако някой от тях се махне да идва,но за момента не ни трябва :smt017

Шаешу играе зад нападателя,а Калво и Рамос са крила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 10:38 am 
Аватар

Ние в момента футболист с класата на Шаешу нямаме ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 10:48 am 
Аватар

Ние в момента футболист нямаме :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 10:54 am 
Аватар

acrimonious написа:
Ние в момента футболист с класата на Шаешу нямаме ;)

щото са ни по-класни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 11:28 am 

Не съм го гледал Шушу-мушу, но кристалната топка потвърди, че такъв при нас нЕма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 2:25 pm 
Аватар

Какъв е тоя Шоушу Хошимин :lol: :lol: :lol: Аре стига с тия две класи, три класи. ИИ5 и ГХ?? също беше две класи над тия дето замениха, ама видяхме какво стана :loser2 Всеки човек от нашата смешна лигичка е 90 процента провал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 2:43 pm 
Аватар

Тоя Шушу го гледах само срещу нас на Герена и ми се струва сравнително добър играч като за английската Лига 1,което не е зле за А група.Аз искам да вземем Терзиев и Стефан Велев,много са добри на мениджъра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 3:00 pm 
Аватар

[az] написа:
Тоя Шушу го гледах само срещу нас на Герена и ми се струва сравнително добър играч като за английската Лига 1,което не е зле за А група.Аз искам да вземем Терзиев и Стефан Велев,много са добри на мениджъра :bigok

Английската Лига 1 отговаря на Виктория А на поне втора степен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 3:26 pm 
Аватар

в момента има 2ма качествени българи в А група. джуджето янев и джуджето гъргоров.
така че се радвам, че тонев каза че селекцията ще е от чужденци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 8:55 pm 

Gong.bg

Ръководството на кипърския първодивизионен Анортозис иска да прекрати договора на бившия български национал Игор Томашич, съобщава местната преса.

35-годишният Томашич, който изигра 13 мача през изминалия сезон, има контракт с клуба от Фамагуста до следващото лято.

Роденият в Хърватия централен бранител е готов да напусне, но настоява за неустойка от 105 хиляди евро, докато от Анортозис са съгласни да му платят с 25 хиляди евро по-малко.

Ако двете страни не стигнат до споразумение, Томашич ще остане играч на клуба за още една година, въпреки че не влиза в плановете на треньорското ръководство.

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 9:35 pm 

Убийствено интервю на Батков само пред лъжеспорт.bg
http://www.лъжеспорт.bg/Ubiystveno-inte ... .bg-(VIDEO)-63258

Адвокатът със скандални нападки срещу Георги Петков, Al Ceska, Стойчо Младенов и... Левски
Финансовият благодетел на Левски - Тодор Батков, отдавна не бе говорил пред медиите. лъжеспорт.bg обаче успя да изкопчи интервю от адвоката пред сградата на БФС на "Иван Асен" 26 от адвоката, който в типичня си стил нападна Al Ceska, Стойчо Младенов, а също така и собствения си отбор.

ЗА ЛЕВСКИ И ЛИГА ЕВРОПА
"От какво да съм доволен? Да, класирахме се в Лига Европа, но пак се налага да разчитаме на други, както преди три години, когато се надявахме Локо София да губи. Бесен съм на отбора, за мен това е най-безсмисленото и скъпо трето място в историята на клуба. Няма аналог, разберете. Откакто съм президент на Левски, това е годината, в която съм похарчил най-много пари, без резултат. Продължаваме да търсим Гара Дембеле от сума ти време. Можехме да вземем Божинов, аз съм на мнение, че щеше да ни помогне, но спортно-техническото ръководство реши друго. Затова сега чакаме предпоследния кръг. При всички положения предстоят сериозни кадрови промени, освобождаваме играчи, взимаме нови... Говорил съм с Иво Тонев за селекцията".

ЗА НАПАДКИТЕ НА ГЕОРГИ ПЕТКОВ
"Кой беше тоя?! Мистър Fiveup. На него да му дължа пари?! Сами ще си отговорите защо му викам така. При мен беше най-скъпоплатения футболист на Левски в последните две години, а го видяхте какво направи. Като толкова му знае устата, да излезе и да каже какво даде и продаде на Левски."

ЗА Al Ceska И СТОЙЧО МЛАДЕНОВ
"Разбира се, че съм съгласен с Домусчиев. Стойчо Младенов е ревльо, само мрънка! Каква му е работата да обсъжда министър-председателя на България?! Този не бих го изтърпял никога в Левски! Само за директиви говори и не знам си какво... да си гледа отбора, да си реди съставчето и да говори за футбол".

КОЙ ЩЕ Е ШАМПИОН
"Искам феърплея и футбола да възтържествува. Сами може да си отговорите кой заслужава първото място. Не може клубната политика на един отбор да се състои в това да допингира футболистите си от толкова време насам, а после да от щаба да реват за намалено наказание или не знам си какво... Въобще не искам да говоря за Al Ceska"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 9:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Убийствено интервю на Батков само пред лъжеспорт.bg
http://www.лъжеспорт.bg/Ubiystveno-inte ... .bg-(VIDEO)-63258

Адвокатът със скандални нападки срещу Георги Петков, Al Ceska, Стойчо Младенов и... Левски
Финансовият благодетел на Левски - Тодор Батков, отдавна не бе говорил пред медиите. лъжеспорт.bg обаче успя да изкопчи интервю от адвоката пред сградата на БФС на "Иван Асен" 26 от адвоката, който в типичня си стил нападна Al Ceska, Стойчо Младенов, а също така и собствения си отбор.

ЗА ЛЕВСКИ И ЛИГА ЕВРОПА
"От какво да съм доволен? Да, класирахме се в Лига Европа, но пак се налага да разчитаме на други, както преди три години, когато се надявахме Локо София да губи. Бесен съм на отбора, за мен това е най-безсмисленото и скъпо трето място в историята на клуба. Няма аналог, разберете. Откакто съм президент на Левски, това е годината, в която съм похарчил най-много пари, без резултат. Продължаваме да търсим Гара Дембеле от сума ти време. Можехме да вземем Божинов, аз съм на мнение, че щеше да ни помогне, но спортно-техническото ръководство реши друго. Затова сега чакаме предпоследния кръг. При всички положения предстоят сериозни кадрови промени, освобождаваме играчи, взимаме нови... Говорил съм с Иво Тонев за селекцията".

ЗА НАПАДКИТЕ НА ГЕОРГИ ПЕТКОВ
"Кой беше тоя?! Мистър Fiveup. На него да му дължа пари?! Сами ще си отговорите защо му викам така. При мен беше най-скъпоплатения футболист на Левски в последните две години, а го видяхте какво направи. Като толкова му знае устата, да излезе и да каже какво даде и продаде на Левски."

ЗА Al Ceska И СТОЙЧО МЛАДЕНОВ
"Разбира се, че съм съгласен с Домусчиев. Стойчо Младенов е ревльо, само мрънка! Каква му е работата да обсъжда министър-председателя на България?! Този не бих го изтърпял никога в Левски! Само за директиви говори и не знам си какво... да си гледа отбора, да си реди съставчето и да говори за футбол".

КОЙ ЩЕ Е ШАМПИОН
"Искам феърплея и футбола да възтържествува. Сами може да си отговорите кой заслужава първото място. Не може клубната политика на един отбор да се състои в това да допингира футболистите си от толкова време насам, а после да от щаба да реват за намалено наказание или не знам си какво... Въобще не искам да говоря за Al Ceska"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 10:46 pm 
Аватар

Naskoto написа:
Gong.bg

Ръководството на кипърския първодивизионен Анортозис иска да прекрати договора на бившия български национал Игор Томашич, съобщава местната преса.

35-годишният Томашич, който изигра 13 мача през изминалия сезон, има контракт с клуба от Фамагуста до следващото лято.

Роденият в Хърватия централен бранител е готов да напусне, но настоява за неустойка от 105 хиляди евро, докато от Анортозис са съгласни да му платят с 25 хиляди евро по-малко.

Ако двете страни не стигнат до споразумение, Томашич ще остане играч на клуба за още една година, въпреки че не влиза в плановете на треньорското ръководство.

В каквато и форма да и на колкото и години да е,като се има предвид какви са ни защитниците в момента със сигурност ще е по-добър от тях,но се съмнявам да се върне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 10:58 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Какъв е тоя Шоушу Хошимин :lol: :lol: :lol: Аре стига с тия две класи, три класи. ИИ5 и ГХ?? също беше две класи над тия дето замениха, ама видяхме какво стана :loser2 Всеки човек от нашата смешна лигичка е 90 процента провал :smt006

http://www.youtube.com/watch?v=C3F07Wm1MS8 Пък и е бивш играч на Нанси,колко и да е....има неква класа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 11:47 pm 
Аватар

Според мен Шаешуто може да замести по отличен начин Дарко :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 11:48 pm 
Аватар

E, то Дарко и Антонатан може да го замести :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]