forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 5:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:22 pm 
Аватар

Не че нещо, ама до преди 15 г. Челси беха трети отбор..в Лондон, в дебелата сенка на Арсенал и Тотнъм и по-скоро от чергата на Уест Хем. Фактите да не се забравят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:24 pm 
Аватар

Доста остро изказване от страна на Кратун :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:25 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Завиждат на шити, завиждат на Челси, завиждат на Милан, а всъщност трябва да свикват всички, че правилата на играта се променят.

Челси са голям отбор и от шампион на Лондон, каквито винаги са били, се превърнаха в шампион на Европа. Бяха голям отбор, когато отпаднаха от ливърпул, още по-голям, когато паднаха с дузпи в Москва, а за мача с Барса всичко е изговорено. Напълно заслужена титла, след като играха тактически и с дисциплина през целия турнир. 5те звезди на байрам не са случайно, но точно заради това и паднаха.

За мен големите отбори са тия, които излизат, мачкат и бият. Челси могат да имат страшна тактическа дисциплина, но просто няма как да им симпатизирам, като им гледам играта. Те и гърците на Европейското играха горе долу по същият начин, стаха шампиони и толкова. Надали някой освен тях е запомнил с нещо мачовете им. Ако тактическото надиграване беше всичко, футболът щеше да е доста по тъп спорт :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:35 pm 
Аватар

south написа:
Аз само искам да попитам колко 1% от всичките писали в тая тема фенове на Челси са фенове на Челси от преди Абрамович и да пожелая скорошно закриване и на селския Челси, и на аграрния Байерн. :bigok

В българия, а и пос вета има много фенове на Челси и преди Абрамович, моля учениците да не се изказват неподготвени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:36 pm 
Аватар

STALKER написа:
Не че нещо, ама до преди 15 г. Челси беха трети отбор..в Лондон, в дебелата сенка на Арсенал и Тотнъм и по-скоро от чергата на Уест Хем. Фактите да не се забравят :wink:

Абсолютна глупост

(не съм фен на Челси)

Последна промяна maxsupport на Нед Май 20, 2012 7:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:36 pm 
Аватар

Какво в случая на Челси означава "добра тактическа дисциплина"? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:43 pm 
Аватар

Аз ако може само да укротя малко страстите...
Пържолет каквото бих могъл да кажа, вече го написа в анализа си преди няколко страници (само с частта за Робен не съм съгласен). Но ми е чудно какво става тука - все едно нашия "Левски" е играл финал за ШЛ, като го е спечелил и изгубил едновременно.
Уважавам "Байерн", но се радвам за "Челси" заради Чех и най - вече заради Дрогба. Откак гледам футбол, не съм виждал толкова самоотвержен професионалист. Фактът, че е котдивоарски негър е някаква заблуда - на тактическата му дисциплина и грамотност не може да стъпи дори най - изявения представител на маншафта от 80 - те, подозирам че е юберменш потомък на избягал нацистски военопрестъпник маскиран с черна боя. :smt003
Финалът мина и замина - вчера триумфира "Барселона", днес са "Челси", утре като нищо ще са "Байерн", вдругиден - "Реал" и така нататък. Въпросът е - ще дойде ли ден, в който не просто някакъв син отбор от майната си а "Левски", нашия "Левски" ще вдигне тази купа?
Надали повечето от нас ще доживеят това, може би няма да го видят и потомците ни. Но този ден все някога ще дойде. Свято вярвам в това.
Честито на победителите, поздравления за достойния губещ и не забравяйте - нашия отбор не е "Челси", "Байерн" или който и да било друг освен "Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:52 pm 
Аватар

maxsupport написа:
STALKER написа:

Абсолютна глупост

(не съм фен на Челси)

кое е глупост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:55 pm 
Аватар

STALKER написа:

На Тотенхайм пък кое им е било дебелото? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:01 pm 
Аватар

STALKER написа:
maxsupport написа:
STALKER написа:

Абсолютна глупост

(не съм фен на Челси)

кое е глупост?

Цялото твърдение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:29 pm 
Аватар

опитай да се аргументриаш. с по две думички е малко като в детската градина :wink:
"защо така? ами защото така!" ::kid

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Както и да се ебавате, ако има клуб на който искам да прилича и такава управленска структура да има Левски това е Байерн. Клубна легенда - президент, закърмен с идеята и работещ за името и благото на клуба, клубни легенди на всички високи управленски нива, работещи само и единствено благото и името на клуба. Разбира се като се изпълнят тези неща и техните джобове ще преливат от пари :wink: Без разни комунисти, олигарси, да чакаме на някой си да ни купи и да се молим да не би да му кипне и да си хване пътя :smt006 Сори, Челси наистина израстнаха много, спечелиха заслужено, имат колектив, отбор, треньор, пари, но са на един к.р от посредствеността :wink:

Абсолютно. И на мен мечтата ми е един ден Левски да бъде управляван от легендите си, без никакви користни намерения.
А Челси=Гърция, без грам изключение. Само мазохисти им прави кеф да гледат любимия им отбор да го мачкат всеки мач.
Не, благодаря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:35 pm 
Аватар

STALKER написа:
опитай да се аргументриаш. с по две думички е малко като в детската градина :wink:
"защо така? ами защото така!" ::kid

Ами аз просто не виждам как да се аргументирам като е ясно, Челси точно преди 15 години печелеха ФА купи, Карлинг Къп, Супер купа Европа, КНК, обикновенно играеше в ШЛ в отбора играеха световноизвестни футболисти като Дзола, Виали, Денис Уайз, Дидие Дешан, Густаво Пойет, Ди Матео и други, редовно биеха Арсенал, Манчестър Юнайтед и т.н, обикновенно се класираха пред изброения от теб Тотнъм в първенството, редовно играеха в ЕКТ, играеха приятен и атакуващ футбол, също така имаха много фенове както в БГ така и в Ангия и т.н. мисля, че горе долу се аргументирах

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:48 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PbZBlwTnaI
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 9:19 pm 

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 9:55 pm 

Тотнъм имат позиции в купата на Англия. И толкоз. Имат и Уефа, но и Челси имат 2 пъти КНК, единият срещу Реал Мадрид 1971, отстранявайки по пътя си чорбата, както и супер купа на Европа, пак срещу Реал. Имаха и титла и две купи, това преди да дойде Абрамович. Челси никога не е бил в сянката на спърс, това е абсурдно или пък от чергата на уест хям. В Лондон е бил в сянката на Арсенал. Това е. В последните десетина години и това се променя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:29 pm 
Аватар

Някой знае ли как стоят нещата с головата разлика във Франция? В смисъл ако Монпелие и ПСЖ завършат с равни точки кое се гледа, за да се определи шампиона?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:30 pm 
Аватар

Лориен поведоха на ПСЖ , а Оксер води на Монпелие , 2 двойки съм играл :smt071

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:34 pm 

Лошо, лошо ... ПСЖ требва да изядат тревата, но да вземат мачо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:35 pm 

според мен преките двубои ще се гледат,а монпелие два пъти изнасилиха циганите от ПСЖ,а и им трябва само една точка от тоя и следващия мач,за да станат шампиони

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:39 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
според мен преките двубои ще се гледат,а монпелие два пъти изнасилиха циганите от ПСЖ,а и им трябва само една точка от тоя и следващия мач,за да станат шампиони

Това не е ли последният кръг във Франция?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:40 pm 
Аватар

1933 написа:
Тотнъм имат позиции в купата на Англия. И толкоз. Имат и Уефа, но и Челси имат 2 пъти КНК, единият срещу Реал Мадрид 1971, отстранявайки по пътя си чорбата, както и супер купа на Европа, пак срещу Реал. Имаха и титла и две купи, това преди да дойде Абрамович. Челси никога не е бил в сянката на спърс, това е абсурдно или пък от чергата на уест хям. В Лондон е бил в сянката на Арсенал. Това е. В последните десетина години и това се променя.

Цитат:
Founded in 1882, Tottenham won the FA Cup for the first time in 1901, making it the only non-League club to do so since the formation of the Football League. Tottenham was the first club in the 20th century to achieve the League and FA Cup Double, winning both competitions in the 1960–61 season. After successfully defending the FA Cup in 1962, in 1963 it became the first British club to win a UEFA club competition – the European Cup Winners' Cup.[2] In 1967 it won the FA Cup for a third time in the 1960s. In the 1970s Tottenham won the League Cup on two occasions and was the inaugural winner of the UEFA Cup in 1972, becoming the first British club to win two different major European trophies. In the 1980s Spurs won several trophies: the FA Cup twice, FA Community Shield and the UEFA Cup in 1984. In the 1990s the club won the FA Cup and the League Cup. When it won the League Cup once more in 2008, it meant that it had won a major trophy in each of the last six decades – an achievement only matched by Manchester United.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:43 pm 
Аватар

т.е. за 20 години имат 3 купи, бахти сянката чуек :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:49 pm 
Аватар

ЧелситУ за първите 90 г. от съществуванието си има общо тЛи :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:51 pm 

stalker ти фенче ли си им, искаш ли такова знаме и значка :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:52 pm 
Аватар

Да, както и са изпадали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 10:58 pm 
Аватар

vasilkooo написа:

С 0:3 за ПСЖ и 2:2 :smt005 И това е последен кръг :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:00 pm 
Аватар

1933 написа:
stalker ти фенче ли си им, искаш ли такова знаме и значка :loser2

Изображение

не съм...но футбола в Англия не започва 1996-97 г. както си мислят повечето фенове на Челси в БГ, особено по-малките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:05 pm 

объркал съм се сериозно значи :D и все пак монпелие са 10 пъти по-симпатичен отбор и заслужават титлата ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:14 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
объркал съм се сериозно значи :D и все пак монпелие са 10 пъти по-симпатичен отбор и заслужават титлата ..

Факт :) Прекъснаха мача Оксер - Монпелие.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]