forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 6:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:40 pm 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:
Колко па повече пари да е имал Юнайтед в началото на 90-те? Отколкото хегемонът тогава Ливърпул?

Хайде, хайде... през втората половина на 80-тте до 90 г. хегемоните бяха два - Евертън и Ливърпул, като си редуваха титлите и ако не беше безумието на Хейзъл, през сезон 1985-1986 Евертън с най-силният си отбор евър можеха да вземат и КЕШ :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:41 pm 
Аватар

madball написа:
Поради причината,че брат ми е болен фен на Сити от 20 години,ги следя и аз горе долу.Мисълта ми е,че са си отбор с традиции и не са отбор от 2 или 3 години,както некои се опитват да ги изкарат. :smt006 Да не говориме,че в самото село Манчеста са доста повече от ония.

Е в Англия има 200 отбора с традиции. Сити допреди няколко години бяха асансьор и не бяха от най-редовните в А групата. Отбори с много повече традиции са Астън Вила, Уест Хем и пр.
@ireland, не съм запознат с футбола в англия през 80те, образно го написах. Но тогава Ливърпул е името и в ЕКТ и в Англия, нормално е да са имали пари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:43 pm 
Аватар

На мен пък ми е през кура за скъм, челситУ, лузърите, арсенал, Сити ми бяха безразлични, но ако се задържат на върха, тоновете говна и по тях ще полетят :bigok
Харесвам футбола на Нюкасъл и Тотнъм, Евертън ги харесвам от времето на Дънкан Фъргюсън а и защото са супер биткаджии и редовно ебат силните на деня :wink:, но в първо лице, единствено число говоря само за Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:46 pm 
Аватар

На мен пък честно казано от Англия ми харесват по-малките отбори като Уулвс,Блекпул,Норич,както и Нюкасъл (главно заради Шиърър) и Спърс

Последна промяна Гонзо-The Best на Нед Май 13, 2012 10:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:46 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
На мен пък ми е през к.р за скъм, челситУ, лузърите, арсенал, Сити ми бяха безразлични, но ако се задържат на върха, тоновете говна и по тях ще полетят :bigok
Харесвам футбола на Нюкасъл и Тотнъм, Евертън ги харесвам от времето на Дънкан Фъргюсън а и защото са супер биткаджии и редовно ебат силните на деня :wink:, но в първо лице, единствАзено число говоря само за Левски :levski

Аз съм за Юнайтед, но тука си прав. Тоя сезон Тотнъм и Нюкасъл :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:51 pm 
Аватар

Минавам да се похваля, че Сарагоса се спасиха от изпадане, и да е живот и здраве догодина отново ще гледам футбол от Примера на живо от стадиона. Тази година гледах Барселона и Атлетико, догодина се надявам да прибавя Реал, Атлетик Билбао, Валенсия и може би Малага. :bigok
А някогашният корав отбор на Виляреал за съжаление заедно със Сантандер и Спортинг Хихон изпадна в Сегунда. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:52 pm 
Аватар

Виляреал сериозно ли изпаднаха бе :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:53 pm 
Аватар

Тия Виляреал не играеха ли в ШЛ преди 3-4 години,как успяха да рухнат толкова бързо :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:54 pm 
Аватар

Преди 2 години в ЕКТ, сега Б група :bigok Как стават тия неща, то не бяха Депортиво, Лийдс, Блекбърн, Виляреал, Оксер, Монако :blass , за малко Лацио :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Лабрадор написа:
Тия Виляреал не играеха ли в ШЛ преди 3-4 години,как успяха да рухнат толкова бързо :?

To и Оксер играха преди 2 сезона в ШЛ. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

И тая година играха дори Виляреал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:58 pm 
Аватар

А тия Депортиво даже биха Милан с едно 4:0 в реванш и ги остраниха от ШЛ едната година :lol: Стадиона им беше празен..и при 2:0 някак си се напълни бързо ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:59 pm 
Аватар

Преди няколко сезона и Валенсия и ПСЖ бяха близко до изпадащите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:01 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

Играха и този сезон в групите (със Сити, Байерн и Наполи). Иначе през 2006та играха и полуфинал на ШЛ. А през 2004та и 2011 полуфинали в Купата на УЕФА и Лига Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:05 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

Виляреал играха в ШЛ през настоящия сезон. Бяха в група с- Байерн, Сити и Наполи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:07 pm 
Аватар

Пробити умреляци, ега изгният в Сегунда :evil:
Само те ми преебаха фиша, иначе "Сарагоса" и "Леванте" ми излизат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:07 pm 
Аватар

air_J написа:
Е тук опира до гледна точка. Не по-малко гнусно е да има 10 гранда, които всяка година да стават шампиони съответно на големите първенства и ШЛ, а останалите да не могат нищо да направят, защото добрите им играчи ги напускат. Английското първенство ще отрече ли някой, че стана по-атрактивно с новите Сити и Челси - едва ли... :smt006 Е, може би романтиката малко позагуби, обаче място за сантименти при големите пари няма. ВЛ на Англия с какво щеше да се различава от Примера ако имаше само Манчестър Юнайтед и Арсенал, както беше преди да дойде Абрамович? Повече интрига, по-силни отбори, повече напрежение, повече драма, по-силна конкуренция - честно, не виждам къде може да е проблема? :smt017

Верно е,че опира до гледна точка.Верно е също,че сега има повече интрига за титлата и за местата в Европа,но за мен лично първенството изобщо не е по-атрактивно.Преди 10-ина години ставаха много по-луди мачове.На мен сега ми е страшно трудно да изгледам цяла среща от ВЛ без да се занимавам с нещо друго,което беше немислимо тогава.Футболът е по-скучен сега.А на тия Шити не мога да им гледам мачовете и с опрян в главата пистолет.Последния кръг беше страхотен,признавам,но като цяло е ужасна тъпотия.Даже почнах често да гледам Серия А,понякога дори Примера,а за мен тва е най-тъпото първенство в света.Бундеслигата е в пъти по-добра от английското,а финалът за купата беше :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:09 pm 

оправиха ми фишчето,в 88-та минута :hitl5 :hitl1 фалкао добре им го мушна с глава и ги прати,където им е мястото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:13 pm 

air_J написа:
Минавам да се похваля, че Сарагоса се спасиха от изпадане, и да е живот и здраве догодина отново ще гледам футбол от Примера на живо от стадиона. Тази година гледах Барселона и Атлетико, догодина се надявам да прибавя Реал, Атлетик Билбао, Валенсия и може би Малага. :bigok
А някогашният корав отбор на Виляреал за съжаление заедно със Сантандер и Спортинг Хихон изпадна в Сегунда. :ohmygod2

Страхотна драма в Испания,Райо Валекано се спасиха буквално в 90-тата минута побеждавайки друг застрашен Гранада.Сарагоса също се спаси,биейки Хетафе с 2:0 в мач с 4 червени картона.Виляреал отпаднаха за съжаление с гол в 88-та.Малага ше е 4-тия отбор на Испания в ШЛ.Виляреал бавно и полека отстъпи от позииците си последните години,но съм сигурен че пак ще се върнат,както тая година ще направят Депортиво,Селта и надявам се Валядолид.Атлетико Мадрид също бяха изпаднали преди години,случват се такива неща,но има нещо вярно в това че почнаха да изпадат големи имена напоследък.Дано тая година в Серия А да се върнат Торино,Верона и Сампдория,в Англия Уест Хем а след време и Бирмингам,Нотингам,Лийдс,тва са си все симпатични отбори които е 100 пъти по-добре да се гледат пред некви новоизлюпени селски тимчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:18 pm 

Еми точно това е грешката , че мисли за бъдещето. Няма вчера , няма утре. Най - важно е какво се случва в момента. Тия Юнайтед си имат всякакви футболисти за какво са им транфери даже не знам. Вратар си имат. Защита си имат : Видич , Смолинг , Евра , Еванс. Имат си Йънг , Нани , Валенсия , Парк. Нападатели Уелбек , Руни и Бербатов. Само , че наставник си нямат
скандален коментар в winner.bg :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:20 pm 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
в Англия Уест Хем а след време и Бирмингам,Нотингам,Лийдс,

:smt018

Да си седят в чемпиъншип, жалко че КПР не изпаднаха :8) Мошно Блекпул да си ходят във висшата и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:23 pm 
Аватар

Стига сте го умували.Насладете се на най-жестоката сбирка която е правена в тази тема :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:28 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Не виждам някой от защитниците на тезата, че юнайтед са едва ли не бедняците на Англия, тъй като последните 2 години са дали с 50 милиона за трансфери по-малко от Сити, да отчита факта, че Юнайтед са изградили нещо, което се нарича brand equity, а именно - превърнали са отбора си в притегателно място за млади таланти и чужди играчи, които се навиват да играят за тях за много по-малко пари, отколкото биха се навили да отидат в Сити, например. Казано просто, така че всеки да го разбере - ако Сити иска да привлече играч от топ класа, ще трябва да плати доста повече, за да го има, отколкото Юнайтед примерно. Да не говорим че играчите от най-най-висока класа, като Рууни, Роналдо, Меси, Неймар, не биха отишли в Сити за каквито и да е пари, а в Юнайтед биха. Всичко това Юнайтед започна да го гради преди 30 години с основаването на Висшата лига, а ако някой си задава въпроса как - еми с пари. С много пари. С повече пари от всеки друг клуб в историята на английския футбол. С много инвестиции Юнайтед се превърна в "горещата стока" на английският и европейският футбол и сега бере плодовете от това. Затова когато се смята кой колко пари е дал не трявба да се гледат последните 5 години, а да има по-цялостен поглед върху нещата. За мен си остават и винаги ще си останат най-гнусният отбор в Англия и само пътуващият цирк, който си премахна една част от емблемата заради някой друг вмирисан арабски милион повече, им отнема титлата на европейско равнище.
Така че топло приветствам всяко разнообразие и всеки техен провал и горещо се моля тази титла на Сити да е ново начало и те да тръгнат по пътя, който Юнайтед поеха в началото на 90-те.

Хидъна май верно най-много разбира от футбол :wink: За да си набуташ задника при най-големите трябват не много пари, а неприлично много пари. След това да поддържаш нивото е по-евтино, стига да имаш успешен менидмънт. http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/manchester-united-transfers.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:31 pm 
Аватар

Виляреал отпаднали, пха-хаа... кеф! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:37 pm 
Аватар

STALKER написа:

Хидъна май верно най-много разбира от футбол :wink: За да си набуташ задника при най-големите трябват не много пари, а неприлично много пари. След това да поддържаш нивото е по-евтино, стига да имаш успешен менидмънт. http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/manchester-united-transfers.html

Според този сайт, най-големите идиоти са ливърпуул :bigok Похарчили с около 70 милиона паунда повече от скъм и Zero titles :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:39 pm 

STALKER написа:
hidden767 написа:
.

съгласен съм,изключително трудно е да се досетиш,че това е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:46 pm 
Аватар

и Лече отпаднаха... още по-голям кеф ! :bigok
принтер, шести... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:53 pm 
Аватар

Нова страхотна победа за Лацио :lsfc4 Отново доказахе, че са велик отбор, жалко само, че Катаня полегна ан удине...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:56 pm 

Mr. Smith написа:
STALKER написа:

Според този сайт, най-големите идиоти са ливърпуул :bigok Похарчили с около 70 милиона паунда повече от скъм и Zero titles :bigok :losers

Статистиката е адски акуратна в този сайт.Ливърпул са пълни самоубийци на трансферния пазар от години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2012 12:01 am 
Аватар

kosjo написа:
...Ливърпул са пълни самоубийци на трансферния пазар от години.
"ама ние това много добре го знаеме" :wink:
обаче да видиш сега с новите, олд-фешън екипи как ще "мачкат" :loser2 ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]