forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Яну 03, 2026 4:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 12:27 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
0 tolerance написа:
наздраве, народде, пийте и не спирайте :smt059

Кажи честно, лейна ли ги на 200 евра или така си ни тролваш? :bigok
Единт: Сега ми звънна едно причтелче-прасенце. Много бил ядосан, казал ми бил още отдавна че титлата е купена за Лудокурец 9допреди няколко дена се пенявеше с обратното :losers ). Защо му требвало да се ядосва да гледа нешето първенство. жалко че немало ВЛ днеска. :losers

Е секаш не мога да ги лейна с двеста :blass Коеф. за шунките беше 1.44, логично задължението ми беше 88, а печалбата 190 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 12:50 am 
Аватар

Mиньор - цдна (май 2012)

Изображение

Левски - Локо Сф (април 2009)

Изображение

цдна - Ботев Вр (май 2012)

Изображение

цдна - Левски (ноември 2008)

Изображение

:smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 12:59 am 
Аватар

srahmevinaputkite написа:
Х срещу орките, Х на кочината с латекса и мощно 7-1 за крейзи форест! :losers

Извинявайте, обърках първата прогноза :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 1:05 am 
Аватар

Тва некой може ли да ми го изясни?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 1:07 am 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 1:14 am 
Аватар

tprodanov написа:
Тва некой може ли да ми го изясни?

Изображение

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 1:43 am 
Аватар

Ерата математика. :smt005 :smt005
:losers :losers :losers

Толко сте некадърни в копирането и толко лоботомирани, прасета. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 1:49 am 

Е то е ясно, че прасетата под математика разбират, нещо друго от това което ние нормланите хора разбираме.Те затова винаги са по 10 000 - 20 000 на мач. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 2:10 am 
Аватар

У-М-Р-Е-Т-Е ПРАСЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!! ТРОЙЧО... УМРИ ОТ ЯД, КОМУНИСТ ГНУСЕН !!! :losers :losers :losers Тая година вместо 32-ра титла, ще спечелите 32 кура като утешителна награда, ей така, да не плачкате :smt005 Нали трябва да уважим марката и харизмътЪ :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 2:13 am 
Аватар

Прасетаааа.... Жалко е да си чорбар.. ама на вас си ви е добре! :losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 3:17 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
maxsupport написа:

просто чашата преля. Това не може да продължава....гледам лит(*кс-етрополе от години и сегашната ситуация ме връща към най-ужасните времена за клуба, които всъщност изобщо не бяха отдавна. Времена на унижения, разгромни загуби, срамни отпадания, безобразно малко публика, заради малумните ни собственици и оттеглянето на шефовете преди 89-та..Титаните се опитват да ни съсипят и дори да смачкат още повече клуба. След вчерашната загуба синът на един колега отишъл на училище днес и си тръгнал преждевремено целият облят в сълци, защото многобройните техни връстници говеда, ги замеряли със сурова цаца и обиждали и псували..случката става в софийско училище където многобройните говеде замеряли имало дори шамари...Неудобно ми е да го кажа, но едно от децата дори се изпуснало в гащите(милото) в следсвие на адския УЖАС, който за пореден път преживява. Който е бил ученик през 90-те години знае какво говоря, защото и ние сме го преживявали. Никога няма да забравя денят след 7-1..., но да не с е отплесваме и това преживяхме. Не трябва да забравяме, че лит(*кс-етрополе е най-великия отбор в света и да го подкрепяме въпреки всичко, защото тотално ще ни съсипят. В Стойчо ми е надеждата, но и титан трябва да се махнат, обаче имам чувството, че и преизбирането на Путин оказва влияние върху възхода на говедата и краха на колос като лит(*кс-етрополе. Не се отказвайте момчета. През 90-те след много срам ме държеше спомена и мечтата за ЕВРОПЕЙСКАТА СЛАВА НА лит(*кс-етрополе и футболисти като Краси Чомаков, които направиха и уникална кариера в Италия, пък макар и в серия Ц2. Когато Козенца са го взели, са били в делириум, защото в Италия лит(*кс-етрополе е смятан за отбор поне от ранга на Лацио и Милан. В Бразилия в агитката на Сантос още се носят легенди за най-голямото евро страшилище лит(*кс-етрополе, в музея на Арсенал на челно място има портрет не на кой да е а на Стойчо, Леверкузен изпратиха телегрпама за 60-годишнината като казваха, че няма Барса няма Реал всички знаят за великия лит(*кс-етрополе,на алеята на славата на клуб като Реал пише за колоса лит(*кс-етрополе, който въпреки че имал по-малко фенове в страната си бил почти евро шампион, 90-те паднахме минимално от великия отбор на Марсилия като дори ударихме греда още и още !
Напред момчета всички на мача с калиакра. Аз ще съм там, но ще стоя до входа и свенливо ще поглеждам към терена, защото ме е страх, страх да не смачкат отбор от калибъра и харизмата на лит(*кс-етрополе. Дано Дучето ни обедини, само той може да го направи, както през комунизма го правеше Милко. Дано титаните се свържат с Путин, за да се прекрати всичко, все пак реално погледнато може да се каже, че цесекато сме съветска рожба. В съюза лит(*кс-етрополе София все пак е много по-популярен дори от Спартак.
Само лит(*кс-етрополе няма да се предадем ! Не се отказвайте ,преди след една гавра навремето и аз щях да си изхвърлям шала, но баща ми който беше офицер хубаво ме нашляпа та ми дойде акъла у главата. Вижте, че говедата редовни ни взимат знамената, но после си правим нови, но харизмата и славата на европейският главорез остаа за винаги. На 14 им взеха знамето, но не се предадоха отново си направиха клуб(офанзива) и готово. Така, че горе главите и алкохолика Борисов и Титан вън. И помнете както казва легендарния изпълнител Илиян Михов Бровеца в неофициални химн на клуба ХАЙДЕ лит(*кс-етрополе ИСКАМ ТРОФЕЙ и това лит(*кс-етрополе ТОВА СИ ТИ !

Съжалявам ако съм бил малко по-емоционален, но ме боли много и нека ги кажем нещата и най-вече малките фенове да не се предават.

Искам веднага Авторът на това да излезне пред форумната ни редица и да си признае кой е! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Това обливане заслужава златен фекал и златен ковчег! Поклон. :fgod

Тия дни дали няма да излезнат с още идн подобен пост :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 3:41 am 
Аватар

Не мога да разбера малоумните журналя ,защо не коментират безумната дуспа за чорбата.
Това да казваш, че съдя те е ощетил при положение, че ти е дал такава дуспа при 0-1 показва колко си тъп,нагал и олигофрен...........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 3:52 am 

Винаги като не съм нещо на кеф се сещам за това
Цитат:
многобройните техни връстници говеда, ги замеряли със сурова цаца и обиждали и псували..
Един от големите моменти във форумното творчество. :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 4:22 am 
Аватар

Абе, верно ли е това дето го пише в нета? Някакви прасета издигнали винили на жълтите павета с надписи "Направете ни на пържоли, не ни се живее вече!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 5:07 am 

Момчета, днес така избърках на две прасета, дето все голям го вадят след загуба на Левски, че може да ми се обадите по телефона за да ми помиришете палеца :smt023.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 8:42 am 
Аватар

Цялата зала снощи избухна, след като казаха резултат 1-0 за мин-орк :bigok синя зона София 24/7

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 9:16 am 
Аватар

На днешната дата преди 14 години изнасилихме цуци с 5:0 години. :losers :losers :losers :losers :losers
:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 9:27 am 
Аватар

Мамбо нъмбър файв :smt007 http://www.youtube.com/watch?v=EedPRsKWOvA

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 9:32 am 
Аватар

:lsfc1 :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:16 am 
Аватар

Питайте ме дали съм доволен от вчерашния ден! :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:22 am 
Аватар

Цитат:
Ха-Ха! :-o Днес отново се видя едно нещо. Случайно или не всичко мирише. Това, че Лудогорец дали 250 хил на Миньор и ще вземат Чворович ми дреме. Въпросът е друг. лит(*кс-етрополе (в лицето на собствениците) или не иска да стане шампион или са най-големите идиоти. Никой не може да ме убеди, че ако искат да станат шампиони не могат да хванат 3-ма играчи на Миньор Перник. :idea: Титан да не може в Перник? :lol: Дали не се изчаква последния кръг за да се напасат местата за ЕКТ? Не знам, но знам, че Титан ако изпуснат и тази нарисувана титла всичко за тях приключва...и явно приключи.
Аз утре сутринта, другия месец, другия сезон, другото десетилетие, пак ще съм от лит(*кс-етрополе, пак ще си подкрепям отбора, пак ще си късам нервите, пак ще губим титли и мачове, но и пак ще печелим титли и мачове...но тази безобразна мърлящина в ръководството трябва да спре.
Да си бяхме губили точки, а не да ни дават излишни надежди за титли. Поне да не боли така както сега боли. Няма прошка за това. Само кълнежи.
А онова лице в Разград ясно показа комплексарската си душица. Пернишките ку**и си подписаха и те смъртната присъда. Ку**ата дори и булчинска рокля да сложи пак си е ку**а. Разбирайте ме както искате. А на този свят всичко се връща рано или късно и то винаги е право пропорционално на повода.
Ако е наредено да станем шампиони последният кръг ще разбера немарливостта. Ако не това, че сме играли честно в България е все едно имаш Златен скункс. Да ти се подиграват, че си честен? Хаха, само тук. Докъде доживяхме.
Само лит(*кс-етрополе! Лека нощ!
Огледалото има две страни и това ще го разберат много-много хорица. :grin:

:smt005 :smt005 :smt005 :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:25 am 
Аватар

psiho написа:
На днешната дата преди 14 години изнасилихме цуци с 5:0 години. :losers :losers :losers :losers :losers
:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Както и:

http://www.youtube.com/watch?v=wrFtOcC1dlM

:lsfc3 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 10:30 am 
Аватар

Ебати шизофренията. Да били хванали трима от перник, можело да бъде 'наредено' да станат шампиони в Разград, но иначе играли честно :smt059 Сигурно е адски гадно цялото ти съзнание да е свързано с някакви далавери и конспирации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:00 am 
Аватар

Аз просто съм в шок, като им чета шизо мненийцата :shock: , как па няма една нормална свиня при тия :shock: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:02 am 

Вчера е бил един прекрасен ден за българският футбол.Четенето на предните 3-4-ри страници и особено болните обяснения на феновете на цурка може да накарат да се усмихнеш и в най-скапаният ти ден. :loser2 :losers Цуца са специалисти в това да пропиляват точки,завършени глупаци. :losers Ако ми се сбъдне прогнозата с Латекса следващият кръг правят равен,а след това Лудогорец ще ги пори. :smt007 И този сезон титлата за тях е мираж,както и за нас де. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:14 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Цялата зала снощи избухна, след като казаха резултат 1-0 за мин-орк :bigok синя зона София 24/7

Банк.рче, аз тебе май те видях вчера точно около избухването, ама не бях сигурен дали си ти :loser2

Иначе залата верно избухна :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:24 am 
Аватар

danesa написа:
Питайте ме дали съм доволен от вчерашния ден! :bigok

Доволен ли си ? :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 11:31 am 
Аватар

niki92 написа:
Не мога да разбера малоумните журналя ,защо не коментират безумната дуспа за чорбата.
Това да казваш, че съдя те е ощетил при положение, че ти е дал такава дуспа при 0-1 показва колко си тъп,нагал и олигофрен...........

Стойчо не е толкова тъп, просто разбра простата истина - за да са доволни чорбарите им трябва конспирация. Няма значение дали бият, дали губят, дали са шампиони - важното е да има "синьо БФС", уредени мачове, директиви, хванати съдии и прочее. И точно заради това последните години всякакви герои ги разпиляват - Лупи, Титани и т.н. Защото каквото и да оплескат, казват "Левски са виновни" и ония са щастливи.

Лупи ги остави в такова положение, че да не могат да вземат лиценз за ЕКТ, нещо, което е много далеч от българската управа и прочее - те пак си решиха, че Батков е виновен, защото ги е изпял на УЕФА. Смятай колко трябва да си болен :ohmygod . Титан на полусезона буквално ги закла - всичките им свестни играчи ги разкара, разкараха Радуканов и сложиха чичо Митко, който не знаеше къде се намира човека. Доведоха някакви измислени играчи и накрая казаха "директива има" и те пак заспаха спокойно - щом има директива, всичко е ОК. Сега с тия съдии е същата работа и изведнъж БФС ще се окаже "зелено".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 12:47 pm 
Аватар

Спахте ли добре - аз да :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2012 12:50 pm 
Аватар

Имате ли махмурлук от евтина бира, защото друга нямаше по нощите? Аз да. На-qkq махмурлук от много време насам. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]