forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:29 pm 
Аватар

Мноу драма, мноу нящо :ohmygod Декларацията е перфектна, но аз също смятам, че тая квалификация за Пламен е грешка. Грешка и дотам. Излишни са секви квалификации за хората, дето са я писали, както и секви апокалиптични определения на самия израз :wink:
Пламен също не трябва да го приема като пyтка това и да се шашка, панира, срутва психически а-у :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 8:10 pm 
Абе преувеличавате нещата. При всички положения за да си в Левски, трябва да си отворен към критики и негативни коментари, били те оправдани или не. Нямаш право да се обиждаш, още повече когато на всеки мач ти скандират името (напълно заслужено). Сигурен съм, че Пацата ако въобще е прочел написаното, ще се мотивира още повече, за разлика от другите манИкенки. :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 8:26 pm 
Аватар

Определено това момче го изкарахте с чутовно крехка психика,сякаш ще се засегне,няма да спи цяла седмица и пази по-зле от едно прилагателно...което дори не е вярно.На всеки му е ясно,че Сектор Б го харесва.Гледам,че във фейсбукакето някакви индивиди обясняват,че Пламен милеел повече от Иванков за тоя отбор и бях потресен,голям пиадестал ега играе с 10 куци коня,голямо нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 8:29 pm 
Аватар

Не е въпроса за психиката на Пацо, аз съм убеден, че той е наясно с приноса си и има твърда база за собственото си самочувствие, съответно му дреме на куро.
Проблема е, че досега нашите футболисти винаги са казвали, че им помагаме да печелят, а данчо Тъча твърдеше, че пред оная свинщина се играе много трудно щото за нема нищо и почват нападки към играчите. Тази разлика е факт, и аз искам да си остане факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 8:33 pm 
Аватар

Проданов,сегашните мърши Пламен ги връща от тунела да поздравят публиката с Черноморец...определено не усещат нищо друго совен путкенски егоцентризъм.Някаква маймуна от Гент обясняваше,че ние сме обърнали мача тук,а тия мърши 90% от мачовете тоя сезон ги мързи да отидат до публиката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:18 pm 
Не само някаква маймуна от Гент, ами и видни свине го казаха. Нашите примадони, начело с двамата ни измислени капитани, (Владо и Ицо, които тотално се изсраха на всичко, което са направили досега) при първата възможност се нацупиха. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:15 pm 
Аватар

Тъй де, тъй. Все тая кой го е казал - фактите са си факти, има разлика между нас и тях и не ми се ще да я заличаваме в техна посока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:55 pm 

Тъпото е, че ние тук си разбираме за какво става въпрос с това "лично мнение". Но на 95% от феновете на Левски не им е толкова ясно и започват да си задават въпроси. От такива малки неща се обръща каруцата и после се бием в главата що нищо не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 3:51 am 
Аватар

бях готов да се обзаложа, че това е провокация скалъпена от чорбари, но явно не е...жалко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 9:33 am 

И аз се плясках и се чудих,какво чак толкова е направил Пацо,който дори ако не друго намира по две три минути да отиде при хората,които са си дали парите да го гледат него и колегите му.Незнам дали е лицемерен в това си поведение не ми и дреме,важно е отношението,а той показва някакъв професионализъм.Друг е въпроса,че конкретното обръщение към него мен ме подразни,иначе всичко казано удря точно в десятката.Явно в моментната ситуация сами си създаваме кумири(тоест величаем играча с най-малко грешки) и после сами го развенчаваме.Нека да има по-малко спорове и повече подкрепа,защото името ЛЕВСКИ го заслужава,а играчите се сменят и утре тия на които хората са решили да се кланят ще са някъде другаде. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 10:15 am 
http://www.fanface.bg/komentar/item/430 ... D1%8F.html

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 10:17 am 
Аватар

:smt005 :smt005 serem:lajno са го цитирали във фенфейса :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 11:14 am 
Аватар

Не се прай, ти също си споменат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 11:36 am 
Аватар

Като гледам и във въпросната статия има неточност....

Несъгласието е с определението "малолетния капитан", а не с "отнасянето му към бездушниците в отбора"! Тия са един отбор и когато бъдат хранени, защото играят бездушно, се хранят всички. Покрай сухото гори и мокрото! Като цяло "декларацията" (че вече не знам дали е декларация, петиция, анотация, протестна нота, референдум или каквото там се сетим още :bigok ) си е на място, кофти е единствено това определение за Пламен, защото звучи прекалено подигравателно и най-вече, защото изглежда сякаш се сочи той конкретно като виновник. За мен много по-добре щеше да звучи нещо от сорта на "всички, от капитана, до чистачите", което показва, че не ги делим а сме недоволни от отбора като цяло....но както и да е, според мен прекалено много внимание се обърна на цялата тая история....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 11:48 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Не се прай, ти също си споменат :bigok

добре, че не са го публикували с поправката на Проданов, че щяхме да се разправяме вече :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 1:10 pm 
Аватар

Последното изречение е много силно :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
А това fanface е по-голямо говно и от лаутафуулс форума :bigok Ония поне бяха забавни в началото :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 2:39 pm 
За едно мнение се изписаха 3 страници спорове, а за нещо градивно 0!
Чорбарско е да плюеш винаги за всичко, точно както повечето тук правите.Питам ви, защо вместо да се пишат градивни неща, се пишат постоянно простотии?Защо 16 годишни момченца дават квалификации на думите на един Левскар, който е на годините на бащите им?Питам ви, къде ви е уважението?И накрая мненията на подобни мърльовци се взимат под внимание от псевдо драскачи, като тези от смешния фенфейс!От такива глупости нямаме нужда!Сами се дърпаме назад!
На Иванков не сме викали толкова пъти името, колкото на Пламен Илиев...
Явно за 16 годишните лайнарчета е достатъчно той да се вясне няколко пъти пред сектора и се почва якото възхваляване.
Преди години трябваше много повече, един футболист да си заслужи скандирането от Сектор Б!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 2:46 pm 
Аватар

Повечето с мнения специално по този въпрос изобщо не са 16 годишни лайнарчета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 2:51 pm 
Аватар

IRR, принципно си прав, но не виждам защо когато сгрешим не трябва да го кажем, за да няма повече подобни грешки. Едно изречение на същото място, където беше декларацията/ мнението, че не сме целяли да обидим лично Пламен Илиев щеше да е повече от достатъчно и нямаше да има 3 страници с дискусия. Само ще кажа, че тази декларация/ мнение дава много повече поводи на смешни драскачи да практикуват жалката си професийка- дори в 24 часа, който е сериозен вестник сравнително, днес имаше статия със заглавие нещо от сорта на "Сектор Б скочи на играчите"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 2:51 pm 
Аватар

IRR написа:
Чорбарско е да плюеш винаги за всичко, точно както повечето тук правите.Питам ви, защо вместо да се пишат градивни неща, се пишат постоянно простотии?Защо 16 годишни момченца дават квалификации на думите на един Левскар, който е на годините на бащите им?Питам ви, къде ви е уважението?И накрая мненията на подобни мърльовци се взимат под внимание от псевдо драскачи, като тези от смешния фенфейс!От такива глупости нямаме нужда!Сами се дърпаме назад!
Явно за 16 годишните лайнарчета е достатъчно той да се вясне няколко пъти пред сектора и се почва якото възхваляване.
Преди години трябваше много повече, един футболист да си заслужи скандирането от Сектор Б!

Преди години целият ни отбор не беше съставен само от сръдли и некадърници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 3:01 pm 
Пак се пише без да се чете. Спрете се малко и помислете преди да надраскате нещо. Някой ще каже, че е станала някаква трагедия.

едит: Впрочем имам една забележка към човекО, който разпява, но не го познавам лично. Когато секторът ни е разделен на две (както последния мач на Лаута) да не сменя посоката на мегафона докато говори, а да извика веднъж на единия сектор и да повтори на другия.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 3:25 pm 
Аватар

IRR написа:

:smt023 :smt023 :smt023

Иначе извън темата ако помните преди няколко години имаше война между Иванкофили и Петовофили :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 4:05 pm 
Аватар

IRR написа:

Явно визираш мен като 16 годишен мърльо, тъй като моето мнение е цитираното (нито съм го искал, нито ми е приятно), но за съжаление тази възраст съм я прескочил отдавна и по-скоро с Владо сме почти набори :lol:
Убеден съм, че и ти вътрешно не си съгласен с изречението за Пламен, въпреки че надали ще си го признаеш. Иначе за позитивните неща си прав - за съжаление винаги негативното буди много по-голям интерес и разпалва бесни дискусии, но такива са повечето хора. Да рушиш винаги е било по-лесно отколкото да изграждаш или надграждаш. Аз нямам нищо против Владо да изразява личното си мнение, независимо какво е то, но в случая се обобщава и излиза, че това е мнението на целия Сектор, а явно се вижда, че не е така. Както и да е, смятам че отделихме прекалено много внимание и енергия на подобна работа и си прав, че е по-добре да се насочи към нещо положително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 5:38 pm 
Аватар

Между другото беше доста точно отбелязано, че преди трябваше много повече да се покаже от някой, за да заслужи подобни аплаузи всеки мач :wink:. С Пламен Илиев горе-долу от самото начало беше радушно приветстван и оттам нататък все едно всеки път му е като срещу свинете... Иначе само хвала за отношението след всеки мач - прави впечатление, особено на фона на останалите, които бързат да се прибират.
По темата: да видим в петък колко ще сме в Сектора - в моменти като този трябва да сме там, за да изразим позицията си! Що ли имам чувството, че денят, волейбола, съперника, резултатите и още куп неща пак ще са оправдание за много хора да не дойдат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 6:06 pm 
:lol: Въобще не цитирам твое мнение, седем едно.Тези за които говоря си знаят :wink: Напълнило се е малолетни разбирачи, които без покритие пишат простотии, само и само да приличат на някой по мнение.
За себе си знам, че мнението е точно на място.Като сме зле, всички са в кюпа.Няма Илиев, няма Йовов.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 6:24 pm 
Аватар

Да бе, пич, ама само той и ИИ5 са цитирани, все едно Пламен е най-големия виновник. Както и да е, прекалено внимание отделихме на тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 6:30 pm 
Аватар

Аз и вчера написах,че с толкова много кожа от пръстчетата се разделихте,че някой от Вас,не визирам дъртия пръдльо Седем едно :lol: :lol: ,като ги пуснат на мач някой път и няма да могат да пляскат на тези неща,наречени футболисти на ПФК

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 6:34 pm 
Аватар

:lol: :lol:
А някои са и като красноармейците - имам чувство, че са се разделили с кожичките на патките и са минали на червения бряг. Поне като такива се държат :bigok

П.П.
Ти на кой викаш дърт, бе? Нямаш живи съученици вече, освен Лили Иванова :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 6:41 pm 
Аватар

Аз исках Тина Търнър да е моя съученичка,но бяха такива времената,не стана,знаеш как е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 2:51 pm 
Аватар

Todor Jr Nenov
ОФИЦИАЛНО !!!

ЩАСТЛИВ СЪМ ДА ВИ ОБЯВЯ ОФИЦИАЛНО !!!

КУ-КУ БЕНД ЧАСТ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ ХИМН НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА Ф.К.ЛЕВСКИ 1914

CAMORATA feat. SPLENDATA & ИЛИЯ ИЛИЕВ - ПРОФЕСОРА ( КУ-КУ БЕНД ) - 100 ГОДИНИ СЛАВА !!!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]