forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:00 am 
Аватар

Тези, които са я писали, да си пропомнят 88мин с чорбарите и малолетният ни капитан. Да си припомнят и как идва до Сектор Б след всеки мач, доста се разочаровах :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:07 am 
Аватар

Можеше и да бъде спестено за "малолетния капитан", ама и така става. Не че ще се трогнат 90% от имбецилите в отбора де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:10 am 
Някак си не се връзва всеки мач в последните 10 кръга да скандираме по 2-3 пъти на мач Пламен Илиев, а накрая да се пуска него и Иво Иванов като единствени споменати, а от всичкото нагоре дори не и като име, а да е "малолетния капитан", което първо е грешно, второ доста сериозно наподобява ирония и сарказъм.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Май 08, 2012 12:11 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:10 am 
Аватар

Лошото е, че точно малолетния капитан ще се сдуха, докато на путаранките ще им е през кура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:14 am 
Аватар

Не мисля, че Пламен ще се сдуха особено, ама е олигофренско подобно изказване и то публично...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:17 am 
Аватар

vasilkooo написа:
понеже пламенчо много добре игра за това ли сега да го жалваме ? Капитанът за това е капитан,когато целият отбор е слаб,той трябва да блести...
не е като да не му е отдадено заслуженото и да не му се скандира името всеки мач :smt006

Пламен какво е виновен ,че тези пред него са маолумни негодници ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:09 am 
Аватар

Какво е виновен Пламен за два гола на празна врата и дузпа?! :ohmygod2

Да ви имам в специалистите, дееба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:32 am 
Аватар

На тия "футболисти" на Левски трябва постоянно да им се натяква, че са пълни некадърници и лятото да си заминават към селата, от които са дошли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 3:17 am 
Аватар

rkk написа:
Какво е виновен Пламен за два гола на празна врата и дузпа?! :ohmygod2

Да ви имам в специалистите, дееба...

Иво Главата ако не беше върнал така неадекватно топката, нямаше да има дузпа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 4:41 am 

http://www.youtube.com/watch?v=xRTVYnO8RsI еи тва е Левски -забравен мач .забележете как се влиза с шпагат-никои не се оплаква....според мен това е наи великия мач във а рфг .не 7-1 не7.2 просто тука е цялата история- воля за победа..... забележете 2 и 3 гол -бразилия - 4 уникални паса -за 2рия - - эа третия вижте как сирака му вращта - просто не саществува другаде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 8:17 am 
Аватар

Пълнолетният ни капитан дава всичко от себе си за Левски. За това аз за него лоша дума не мога да кажа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 8:18 am 
Аватар

И как по-точно Пламен Илиев се опитва да ни изгони от стадиона?? :ohmygod

Може би на мача с локото трябваше да играе като защитник... крило... полузащитник и нападател в едно ли, за да не разочарова и да "блести".. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:38 am 
Аватар

Това за Пацо имам чуството, че го е писал един олигофрен от фейсбук,мой адаш който само за Божката Митрев мрънка. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:54 am 
Аватар

И аз не заставам напълно зад написаното, но не мисля, че е редно да се скача така и да се изпишат 2 страници с храна. Не забравяйте, че и Пламен Илиев е на заплата, за която никой от нас не може и да си мечтае. Кара хубава кола и най-вероятно зарибява само класни пичета :bigok Така че това, че се раздавал не мисля, че е кой знае какво геройство. Това му е задължението, за което му се плаща :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:59 am 

Ако не беше "малолетния капитан", нямаше да се радвате на победа срещу прасетата. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:05 am 
Аватар

subata написа:
И аз не заставам напълно зад написаното, но не мисля, че е редно да се скача така и да се изпишат 2 страници с храна. Не забравяйте, че и Пламен Илиев е на заплата, за която никой от нас не може и да си мечтае. Кара хубава кола и най-вероятно зарибява само класни пичета :bigok Така че това, че се раздавал не мисля, че е кой знае какво геройство. Това му е задължението, за което му се плаща :smt006

Плаща му се да играе, което той прави. Но не й да оставя душата си на всеки мач, да обича, да се радва и да страда за Левски. За тези неща не се плаща, а и не мисля, че е роля за пред нас :smt006 Така че поне на този етап не смятам, че заслужава такива думи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:06 am 
Аватар

СелянинО написа:
Ако не беше "малолетния капитан", нямаше да се радвате на победа срещу прасетата. :smt006

А ако не бяха 50тина човека дето не спаха 1 седмица преди дербито, нямаше да се кефиш, че сме били повече по трибуните и, че сме се представили по-добре от отсрещния сектор :smt006 И да на тези хора никой не им е плащал и никой от тях не кара нов модел Мерцедес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:10 am 

subata написа:
СелянинО написа:

А ако не бяха 50тина човека дето не спаха 1 седмица преди дербито, нямаше да се кефиш, че сме били повече по трибуните и, че сме се представили по-добре от отсрещния сектор :smt006 И да на тези хора никой не им е плащал и никой от тях не кара нов модел Мерцедес.

Това е факт ! Евала на тия хора, че се грижат за сектора и правят така, че да сме на ниво всеки мач. Шапка им свалям, но просто можеше да се спести това с Пламен или по точно - "малолетния капитан". И пак казвам, само уважение за хора като теб, които правят всичко това за сектора :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:10 am 
Аватар

BlueHeart написа:
subata написа:

Плаща му се да играе, което той прави. Но не й да оставя душата си на всеки мач, да обича, да се радва и да страда за Левски. За тези неща не се плаща, а и не мисля, че е роля за пред нас :smt006 Така че поне на този етап не смятам, че заслужава такива думи :smt006

Ееее, вие Пацо го изкарахте новия Брейвхарт бе :smt042 Да оставя душата си на всеки мач :shock: И на мен ми е любимец, ама не е този светец който се опитвате да изкарате. А определенията като олигофрен и специалист за човека написал това нещо не идват ли малко грубо :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:13 am 
Аватар

subata написа:
BlueHeart написа:
subata написа:

Ееее, вие Пацо го изкарахте новия Брейвхарт бе :smt042 Да оставя душата си на всеки мач :shock: И на мен ми е любимец, ама не е този светец който се опитвате да изкарате. А определенията като олигофрен и специалист за човека написал това нещо не идват ли малко грубо :smt017

Айде сега светец съм го изкарала :lol: Иначе знаеш, че нищо не съм казала за написалия това, но не беше много на място според мен. Както и да е. Не вярвам, че някакъв коментар ще повлияе на нещата, така че.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:16 am 
Аватар

Предполагам че "малолетния капитан" е написано в афектирано състояние. И ти да си изгубиш работата заради това, че искаш Сектор Б да върви напред, да оставаш постоянно без никакви пари (не защото си всяка нощ в някоя дискотека), целия ти ден да е свързан с Левски и да нямаш време дори за себе си... и ти ще го напишеш това.

Уважавайте труда на някой хора и не им се нахвърляйте за 2 думи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:25 am 
Аватар

subata написа:
Предполагам че "малолетния капитан" е написано в афектирано състояние. И ти да си изгубиш работата заради това, че искаш Сектор Б да върви напред, да оставаш постоянно без никакви пари (не защото си всяка нощ в някоя дискотека), целия ти ден да е свързан с Левски и да нямаш време дори за себе си... и ти ще го напишеш това.

Уважавайте труда на някой хора и не им се нахвърляйте за 2 думи :)

Именно. Заради това нищо не съм казала по въпроса. Знам как е положението и не е никак приятно. Цитирах те теб, когато каза, че му се плащало затова и едва ли не го приравни към останалите путки.
Ай стига :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 11:00 am 
Аватар

90% от нас харесват Пламен и ще му засивдетелстват уважение още на следващия мач, скандирайки името му въпреки глупостите в декларацията. Надявам се да не е толко раним от една декларация с несъстоятелни обвинения към него. Това ще е и един вид тест за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 11:51 am 
Аватар

subata написа:

Факт. И като идваше на тренировките с CL където колите на целия фороН не струват общо колкото него...

За футболист на 20 години е екстремално лесно да се надуе и то общо взето се получава доста бързо. Като гледам е тръгнал натам... Като имаш бая кинти, като всички са зад теб, като си капитан, и си на 20 и ти е малко акъла, бързо се надуваш като листна въшка и вече ти е през кура. Което очаквам да се получи скоро, скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:05 pm 
Аватар

Няма логика преди една седмица целият сектор Б да крещи Пламен Илиев, седмица по късно да се говори за малолетни капитани и гонене от стадиона..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:07 pm 
Аватар

Аз Пацо не че му следя живота отблизо, но не виждам да се е надул или да е тръгнал да се надува. Въпреки че връчването на капитанската лента може да доведе именно до това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:14 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
Няма логика преди една седмица целият сектор Б да крещи Пламен Илиев, седмица по късно да се говори за малолетни капитани и гонене от стадиона..

Веднъж да се съглася с дерипаската :bigok Абсолютно правилно - не върви една седмица прегръдки, шалове и пр. на другата да влиза в графата на Иво Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:17 pm 
Аватар

Ква една седмица, един ден точно, щото в Пловдив също се скандира името му няколко пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:54 pm 
Аватар

Всички, които карат скъпи коли - под ножа. Щом си с CL, няма начин да не си боклук и отрепка. Ебаси и късопаметните хора има. Няма значение кой го е писал, няма значение какво прави за Сектора, няма значение в какво състояние го е писал - просто написаното НЕ Е правилно и толкова. Става въпрос за изречението с малолетния капитан, всичко останало си е абсолютно на мястото си. И не виждам защо се смесват сума ти неща само и само да се оправдае грешна постъпка. Когато правиш нещо полезно и добро, това не ти дава право да правиш глупости. Дискусията е безсмислена, стореното сторено. Надали ще се случи някаква драма, няма смисъл да я създаваме тук. Всички в себе си знаете, че нападката срещу Пламен е зверска тъпотия, но ви се иска да я оправдаете по някакъв начин, та чак и до заплатата, колата и пичките опряхте, ебаси. Щото вие ако взимате по 10 бона на месец ще ходите с трамвая, ще ядете хляб и лютеница и ще ебете на Антонатан колежките от ТУ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 12:55 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
.......Щото вие ако взимате по 10 бона на месец ще ходите с трамвая, ще ядете хляб и лютеница и ще ебете Антонатан .

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]