forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 4:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:04 pm 
Аз ако съм такава комична путка в работата, която върша и знам, че няколко стотин хиляди човека ми се смеят всяка седмица... бих емигрирал в Тунис или Канада. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:06 pm 

Просто не им пука на лайненцата. Като няколко човека казваха преди време, че трябва да се пребият - бяха наречени отново чорбари :smt003

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:07 pm 
Аватар

Македония написа:
Аз ако съм такава комична п..ка в работата, която върша и знам, че няколко стотин хиляди човека ми се смеят всяка седмица... бих емигрирал в Тунис или Канада. :smt006

Най-добре, та и да не се връщаме! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:07 pm 
Аватар

Жуниньо - най-неориентираният играч в Левски от доста години!много ми е смешно, като прочета, че той се борел и тичал :shock: Този се бори сам със себе си :smt005 Сам да го оставиш на терена, той пак ще се върти като пумпал и няма да знае какво да прави :ohmygod2
Илияне, Илияне, колко много работа те чака, Илияне :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:08 pm 
Също трябва да се отбележи и ПОРЕДНОТО надгениално решение на ръководството, още преди 3-4-5 кръга да обяви, че ще изгони 50% от отбора. Това определено те стимулира да даваш всичко от теб и да се раздаваш докрай! :lol: И много хубави пари ще им вземат накрая :smt023 А що ли си мисля, че тъй като тия мегазвезди капризници никой няма да ги ще и другия сезон ще имаме най-добрите играчи в България :smt023

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:09 pm 
Аватар

При 2:0 просто трябваше всички да се приберат отзад както с лит(*кс-етрополе - поне до почивката

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:10 pm 
Аватар

Македония написа:
Аз ако съм такава комична путка в работата, която върша и знам, че няколко стотин хиляди човека ми се смеят всяка седмица... бих емигрирал в Тунис или Канада. :smt006

Те нямат срам тия капути, мислиш ли че им пука, че някои от хората на трибуните са си дали последните пари за да викат за ЛЕВСКИ, за да ги подкрепят.. Не не си дават сметка за това, с малки изключения естествено. И аз ако си върша работата като мърльо, ще ме е срам,а тия в кухите им глави са само Night Flight, Sin city, Преслава и другите напомпани курветини, не знаят какво означава тая тениска с Л-то на гърдите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:11 pm 
Аватар

Кур за Тонев, два за Батков!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:16 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Да, но ако зависеше от форумните експерти, трябваше Калво да играе само ако богът Райков умре :bigok

Адаша ти е с класи над Райков, но пък Райков играе колкото може, не се крие като путка, толкова може, физиката му е такава, че го подмятат като пръскачка из лозе, но примерно не мога да го нарека путка, щото не е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:18 pm 
Аватар

Поредно тотално безобразие......................... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:19 pm 
Аватар

Gonewild написа:
При 2:0 просто трябваше всички да се приберат отзад както с лит(*кс-етрополе - поне до почивката

А ние кво направихме?Или може би трябваше да се наредят на голлинията всички? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:19 pm 
Аватар

Невероятни пич*нца има в нашия отбор :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:28 pm 

Morning Glory написа:
Не съм на мача и една думичка не бях написал, страдам си тихичко в ъгъла като куче, първо, че не мога да подкрепя любимия Левски на стадиона днес, и, второ, че отборът ни всъщност е ужасно слаб и губи пореден важен мач. Тука се изсраха един тон лайна. Научете се да приемате и победите, и загубите като културни хора, а не като ориенталци.

Работата се разкисна, не можах да отида, не можах и племенницата си там да видя. Мислиш ли, че не ме е яд?
Загубихме, защото сме путки.
С батков начело очаквах да има уговорка заради купата и да вземем мача с 0:1 или 1:2, защото е ЯСНО, че сами тези точки не можем да ги вземем, а са жизненоважни. Ок, нека съм "орк", "конспиратор", "капацитет", "чорбарка" и какво ли още не. Само дето не знам дали това не важи за тези, които си мислят, че в кирливото ни първенство Левски никога, ама никога не е участвал във врътки. Уважавам ви много, пичове, но недейте винаги така.
Радвам се, че не бях права и не стана това, което си мислех, че ще стане.
Макар че то кво да се радваш, като сме на дъното. Нищо в тоя клуб не е наред от години. НИЩО.

Батков, пукни!
Дреме ми за шибаната Европа в следващите 5 години, само и само са започне ИСТИНСКА промяна в Левски!

Писна ми бе, може и от емоция вече да полудях, ама тва не може повече така... 5 години путки, 5 години смях, едно и също, ебавка с Левски, антирекорд след антирекорд :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:30 pm 
Аватар

Майните тотално са свършили курса като публика :roll:, жАлтурите ще ги правят луди догодина по мачовете, не че не го правеха досега де :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:31 pm 
Аватар

Ей богу ! Тая година играем маТч за мач ! Със свинете играхме прилично, тоя мач от 20та минута опълченците на Шипка. Да си ебат путката майна всички смешници в отбора, защото като на никого не му пука тежестта на тениската, която носи. Айде у лево за тая проста Еуропа, щото там повече ще се излагаме, щом като майните ни праваят на смешници с обрати...
П.П. Поклон пред нашите момчета, които бяха в Пловдив !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:38 pm 
Аватар

Евала на нашите момичета просто немога да се сдържа и аз да напиша коментар.... :ohmygod
От 2 дена не съм спал днес ми се оттаде такава възможност,но аз спах 3 часа и станах за да ги гледам! Е благодаря ви момичета ВЪН БЕЗДАРНИЦИТЕ! За какво бяха тези индивиди там - Жуниньо?Иво Иванов?Райков?Гаджев? и още и още почти целия отбор? За какво просто сме трагедия другия сезон да остава само Пламен,Мюлдер,Калво и Старокин и кмето да не забравим :loser2 ако не се е пенсионирал нека го броиме и него :levski Всичко друго АУТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:48 pm 
Аватар

Т'ва са путки.. не като Спас Делев. :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:52 pm 
Аватар

Райков беше страшно добър. Много ми хареса, даже коментатора му спомена името веднъж като вкара гола. Наистина е време Калво да си почине и даваме повече шанс на това момче. Предполагам, че и Башлиев ще е толкова добър, но тъпите треньори нищо не разбират :?

И аз мисля, че Райков трябва да играе. Поне не убива скоростта на атаката като Калво. Добър мач изнесе, дано и Яската му се довери и в другите мачове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:55 pm 

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:58 pm 

Трудно се пише след загуба, но по-добре да го направя сега, докато ме боли, от колкото по-късно! Чудесно начало на мача, два ранни гола, конфортна преднина, момчетата играеха нахъсано, концентрирано и ми даваха увереност, че ще победим без проблеми. Тук, обаче се намесиха тримата ни чужденци, които в този мач, си бяха играчи на коко (Пд) и Динев трябва да ги премира за победата! Започвам с Пинто, това че се увлича напред, понякога прави прилични центрирания, но забравя да се връща назад и е абсолютно слаб, като защитник, което е основната му функция се виждаше от самолет, но днес надмина себе си, с комичните отигравания на топката. Веднъж взе топката от ръцете на Илиев и не си вкара автогол, само от некъдърност. После започна да изнася топката с грешни пасове и точно при такъв, през неговата зона вкараха първия гол, при който Диамутен не знаеше, къде се намира. При втория гол, Пинто подозрително покри засадата, след като линията на останалите защитници беше пред наказателното поле, а той беше 5, 6 метра навътре в наказателното, без да има съперник до себе си! До края на мача правеше комични финтове, след което обикновенно губеше топката и вече можем да го кръстим Финто! След, като Маймунтен и Финто направиха всичко по силите си, за да изравнят резултата, като изключим Страрокин ( нямаше чим по терена, който да не беше настъпен от него ), Димов и до, някъде Гаджев, на останалите момчета им падна гарда и беше ясно, че ще загубим мача, в края на мача нямаха и сили, заради лошата кондиция. И да не беше грешката на Иво ( много груба грешка, но беше блокиран от двама, а никой не се откриваше за пас ), пак щяхме да загубим, защото, противника търсеше 3-ти гол, за разлика от нас и щеше да го вкара при друга ситуация! После се прибраха и заиграха на разигравания и контри, което щеше да направи всеки отбор срещу нас, а ние, няма, как да победим силен отбор, като кокото с трима души и половина! Иванов, играеше на непривичен за него пост и до тази грешка, а и след нея, се справяше относително добре, все пак не е лесно да играеш срещу Здр. Лазаров! Другия ми любимец е Жюниньо, това момче много тича, но общо взето неефективно, като конник без глава, иска да остане при нас, но няма класа да играе в ЛЕВСКИ! Няма, как резерва в слабия, да стане звезда при нас. Като изключим паса му при гола, всички останали бяха грешни, от които последваха контри, като провали наши такива! Маймунтен, колкото по-скоро го пратим в Танзания да бере банани, толкова по-добре! Старокин, Димов, Илиев, донякъде Гаджев и малките, няма от какво да се срамуват, останалите трябва да се замислят, дали стават за ЛЕВСКИ! Оставаме на три точки от третото място, но вече нищо не зависи от нас и аз все повече се настройвам, че няма да играем в Европа. Поздравявам Праско Прасков, човека не си показа свинщината и свири добре мача, даже трябваше да изгони Илиев, а и можеше да даде дузпа срещу комика Финто, през първата част! Поклон до земята пред нашата публика, която отново надвика 15 000 зрители и даде всичко, от себе си, мардите долу, да се почустват, като домакини, но за съжаление, те отново не ни " изненадаха " и не играха футбол. Но, повечето от тях, ще са до тук, а ЛЕВСКИ ще е вечен! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:58 pm 

vlakadjiqta написа:
Райков беше страшно добър. Много ми хареса, даже коментатора му спомена името веднъж като вкара гола. Наистина е време Калво да си почине и даваме повече шанс на това момче. Предполагам, че и Башлиев ще е толкова добър, но тъпите треньори нищо не разбират :?

И аз мисля, че Райков трябва да играе. Поне не убива скоростта на атаката като Калво. Добър мач изнесе, дано и Яската му се довери и в другите мачове.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:03 pm 
Аватар

Искам да се похваля, че за втори път пускам тема за мач и в двата случая имам 100% успеваемост - вкарват се по 5 гола. С Калиакра обаче бяха разпределени по друг начин :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:06 pm 
Аватар

Всъщност трябваше да ти наложат бан за грешно пусната тема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Макар че то кво да се радваш, като сме на дъното. Нищо в тоя клуб не е наред от години. НИЩО.
Батков, пукни!
Дреме ми за шибаната Европа в следващите 5 години, само и само са започне ИСТИНСКА промяна в Левски!

:!: :!: :!:
Ако някой, някога ми каже, че жените не разбирали от футбол, отрязвам му главата и след това чинно го излежавам...
Всичко останало е чесане на езиците!
Нерон ли? Д-р Менгеле ли? Боже мой, ние си имаме д-р Батков! Най-големия! Честито!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:21 pm 
Аватар

Ами нищо неочаквано - по - добрия от нас отбор ни победи. Особено на фона на пълното нежелание на някои марди да направят каквото и да било или на откровено скромните възможности на други.
Не ми се "отличават" отделни хора, обаче обливаният Йовов дето си е за пенсия вкара и се контузи - тоест, ако не друго не се покри. Но виж, един обиден екскапитан май се намокри едва под душовете.
Интересно що така тотодиневите не се хвърлиха за подобен обрат срещу ислямските боклуци, но това така или иначе нас не ни касае.
До неотдавна на големи християнски празници като днешния "Левски" никога не губеше. Но до неотдавна в отбора имаше и мъже...
Малкото хубаво в този мач - Райков се върна както подобава, влязоха Вутов и още едно момче от школата (Цонев), поредно сране в устите на конспиратори и видни теоретици на заверите според които някой щял нещо да ни дава заради мача за Купата.
Яд ме е не за евротурнитрите, а за Пацо Илиев дето го оставиха сам като мишена на панаирджийско стрелбище и дето преди няма и седмица им спаси задниците.
На Илиян му предстои страшно, ама страшно много работа. Ако съм реалист, не очаквам фанфари и триумфи и догодина по това време. Ако не се правят и занапред глупости като с Гонзо, Костов и селекцията отбор като света ще имаме след две години.
Голямо браво на момчетата и момичетата по трибуните, само те се чуваха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:26 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Трудно се пише след загуба, но по-добре да го направя сега, докато ме боли, от колкото по-късно! Чудесно начало на мача, два ранни гола, конфортна преднина, момчетата играеха нахъсано, концентрирано и ми даваха увереност, че ще победим без проблеми. Тук, обаче се намесиха тримата ни чужденци, които в този мач, си бяха играчи на коко (Пд) и Динев трябва да ги премира за победата! Започвам с Пинто, това че се увлича напред, понякога прави прилични центрирания, но забравя да се връща назад и е абсолютно слаб, като защитник, което е основната му функция се виждаше от самолет, но днес надмина себе си, с комичните отигравания на топката. Веднъж взе топката от ръцете на Илиев и не си вкара автогол, само от некъдърност. После започна да изнася топката с грешни пасове и точно при такъв, през неговата зона вкараха първия гол, при който Диамутен не знаеше, къде се намира. При втория гол, Пинто подозрително покри засадата, след като линията на останалите защитници беше пред наказателното поле, а той беше 5, 6 метра навътре в наказателното, без да има съперник до себе си! До края на мача правеше комични финтове, след което обикновенно губеше топката и вече можем да го кръстим Финто! След, като Маймунтен и Финто направиха всичко по силите си, за да изравнят резултата, като изключим Страрокин ( нямаше чим по терена, който да не беше настъпен от него ), Димов и до, някъде Гаджев, на останалите момчета им падна гарда и беше ясно, че ще загубим мача, в края на мача нямаха и сили, заради лошата кондиция. И да не беше грешката на Иво ( много груба грешка, но беше блокиран от двама, а никой не се откриваше за пас ), пак щяхме да загубим, защото, противника търсеше 3-ти гол, за разлика от нас и щеше да го вкара при друга ситуация! После се прибраха и заиграха на разигравания и контри, което щеше да направи всеки отбор срещу нас, а ние, няма, как да победим силен отбор, като кокото с трима души и половина! Иванов, играеше на непривичен за него пост и до тази грешка, а и след нея, се справяше относително добре, все пак не е лесно да играеш срещу Здр. Лазаров! Другия ми любимец е Жюниньо, това момче много тича, но общо взето неефективно, като конник без глава, иска да остане при нас, но няма класа да играе в ЛЕВСКИ! Няма, как резерва в слабия, да стане звезда при нас. Като изключим паса му при гола, всички останали бяха грешни, от които последваха контри, като провали наши такива! Маймунтен, колкото по-скоро го пратим в Танзания да бере банани, толкова по-добре! Старокин, Димов, Илиев, донякъде Гаджев и малките, няма от какво да се срамуват, останалите трябва да се замислят, дали стават за ЛЕВСКИ! Оставаме на три точки от третото място, но вече нищо не зависи от нас и аз все повече се настройвам, че няма да играем в Европа. Поздравявам Праско Прасков, човека не си показа свинщината и свири добре мача, даже трябваше да изгони Илиев, а и можеше да даде дузпа срещу комика Финто, през първата част! Поклон до земята пред нашата публика, която отново надвика 15 000 зрители и даде всичко, от себе си, мардите долу, да се почустват, като домакини, но за съжаление, те отново не ни " изненадаха " и не играха футбол. Но, повечето от тях, ще са до тук, а ЛЕВСКИ ще е вечен! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Гаджев-добър :ohmygod ,да се смея ли,да плача ли

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:29 pm 

тоя мач,един нормален гол няма...всеки вече сам си преценява...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:34 pm 
Аватар

Поне паднахме от не толкова противен отбор, ако това може да е успокоение :lol: :ohmygod :smt089

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:36 pm 
Аватар

От една страна съм горд, че нямаше уговорки и мача си се игра, но от друга ми е криво че подарихме победата на курвите на чурка. :smt006
Безграничната безкадърност на някои глупаци ни е проблема. Този път Ташко не само че не свири против нас, ами и на 1-2 места свири в наша полза просто от некадърност.
Единствената ни радост май този сезон ще бъде победата над Исляма и, разбира се, ако не станат шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:48 pm 
Аватар

Любезно благодаря на обслужващите момичета, на супервайзорите на тъча, както и на мъдрото рАководство за поредния дълбоко осмислен уикенд - изпълнен с приятни емоции, спортно съзтезание и незабравимо шоу! Много съм доволен, даже съм щастлив, че доживях да отивам на мач на любимия ми отбор, като на филм с участието на Тодор Колев. Така е вече 3-4 години и още не мога да разбера комедия ли е, драма ли е, трилър ли е или проста балканска пиеса?!!! :smt005

Всички приказки за история, традиция, характер, ценности, подкрепа до край, ЛЕВСКИ или смърт, бием на трибуните, чест, уважение, играчите, треньорите и т.н. НЯМАТ В МОМЕНТА НИКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ. В момента сме в преход, между срама от настоящата история и голямата НЕЯСНОТА за мъгливото бъдеще.

Единствения смисъл за мен е в това да сме заедно на трибуните, като общност и приятели! Кой както може и колкото сили има да съхраним, каквото изобщо може да бъде съхранено за ЛЕВСКИ. Всички заедно там с близки, приятели, съседи, колеги и с всеки, който може да направи нещо хубаво в името на всичко нормално от събранието в Градинката до когато ни стигнат силите! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]