forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 10:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 8:18 pm 
Аватар

Ебати развитието има първенството - свинете с някакъв калитарски отбор, почти станаха шампиони, Лудогорец играят доста приличен футбол, ама все на камък удрят. Ние пък с някаква клизма се опитваме да докретаме 4-тото място :ohmygod, което изцяло зависи от финала за купата. Само ми е чудно ако ще играем в Европа, дори с новия спонсор дали Бащицата :rip ще я развърже тая неговата кесия или пак ще гоним евротурнирите със футболисти над 35 години или никому неизвестни свободни агенти. Тоя сезон най-важният мач е с чорбата, в него нашите да излизат за чест, да се отсрамят, да си заслужат доверието. Айде 7 дни остнаха ! Само ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 8:20 pm 
Аватар

Основният проблем е, че ние нямаме резерви, ето днеска селяните играха без 6 човека титуляри и постигнаха резултат, Лудогорец....Черноморец колкото и да са новаци имат алтернатива...а ние.... :ohmygod
Отделно, че и титулярите ни са едни.... :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 8:23 pm 
Абе тия наще тъпанари точно сега ли решиха "да накажат" путките със 7 часа път с автобус до Каварна, вместо да вземат чартър. :ohmygod Няма да се очудя и целия вторник да го прекарат в прибиране за София с автобуса :ohmygod А в неделя имат мач, в който трябва да си оставят и нищожно малкото си количество душа по терена...
Усещам нещо, че за умора от дългия път и натоварената програма ще се говори в неделя вечер :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 8:25 pm 
Аватар

Македония написа:
Абе тия наще тъпанари точно сега ли решиха "да накажат" путките със 7 часа път с автобус до Каварна, вместо да вземат чартър. :ohmygod Няма да се очудя и целия вторник да го прекарат в прибиране за София с автобуса :ohmygod А в неделя имат мач, в който трябва да си оставят и нищожно малкото си количество душа по терена...
Усещам нещо, че за умора от дългия път и натоварената програма ще се говори в неделя вечер :bigok

От дългия път ще им дойде апетита - нали миди и хайвер ще ги чака. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 8:29 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
нали мЪди и хайвер ще ги чака. :bigok

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 10:43 pm 
Аватар

Другарят Батков, нема да си тръгне преди да косне Арш на китайците. Последно 10 си е последно 10, ей Богу

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 10:44 pm 
Аватар

Бащицата никога не е валат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 10:53 pm 
Аватар

Да, очаквам да продаде каквото може, преди да се махне. Дано не станем свидетели на срамни сцени през лятото. Подозирам, че и заради това побързаха да ребрандират автобуса, вече си е на ВТБ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 11:22 pm 
А може да има и истината в твърдението, че за новите бъдещи собственици е перфектно отбора да закрета около 5-6 място тоя сезон, без Европа, за да падне цената на отбора още и да си го вземат на исканата от тях сума, а не както Бащицата фантазира 32 милиона евро :ohmygod
Аз съм готов да жертвам скапаната Европа, ако действително след края на шампионата се почне стадиона. До август месец имат ехее време да направят нещо наистина стойностно, пък ако ще само един сектор да е засега.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 11:24 pm 
Аватар

Що не го гръмнаха навремето Батков и да си решат проблемите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 11:29 pm 
Щото сме европейска държава от Европейския съюз и нещата не се решават така :bigok Решават се с официален или не толкова официален рекет и благородна принуда :loser2 Да не си на мястото на Бащичко в такъв момент. :cry:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 1:17 am 

И на мен ми се въртят някакви тъпотии в главата, че така свалят цената на отбора, за да дойде ВТБ на бял кон и да каже - не играете в Европа, сега ние ше ви вкараме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 1:42 am 
Аватар

Каква е изгодата на Тодор Батков да се свали цената на Левски? :smt017
Между другото, и на мен не ми се вярваше, че Баткова може и да се разкара от Левски, но на фона на тоталното му медиино скриване последният поне 1 месец май друга опция не му е останала. Кога иначе е било той цял месец да не демонстрира капацитета си по медиите? Всъщност наскоро каза, че футболистите вземали много пари, или нещо такова, но това на фона на предишните му изцепки си е доста скромно изказване. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 2:38 am 

Ще се мъчим с години. Не става въпрос за "малка" криза. И мисля, че Тонев е лъжец и никакъв ББ не се интересува от Левски. Мисля, че Борат и Тонев си правят комсомолски маневри и държат левскарската общественост в големи заблуди. След изгонването на Гонзо нещата не се подобриха - напротив, влошиха се. Ама могат и още да се влошат, когато тоя тонев (който според мене представлява единствено собствения си космат задник и няма никакви "хора" - само той и Борат - се поразпаше догодина. Батков мълчи, защото се крие от публиката и от неуспехите, които са много големи. 6 години само надолу с изключение на проблясъка през есента на миналата година; но Йовов старее, а Гара и Жоазиньо ги продадохме, останалите и те са по зле, Гриййн е само сянка на себе си и няма мотивация. Управлението е хаос; треньорите се сменят през 5 мача. Това, някой "да отписва година" в името на следващата за пръв път го чувам. Ми да не изпаднем в б група, докато "отписваме" годините? Това да не е Локо софия, да "отписва" или Горно Нанадолнище? какъв е тоя селски манталитет на мазния косъм?
Ми да отпишем и десетилетката? То така и ще стане...
Иначе прасетата според мене ги бием, щото не са играли истински мач поне от половин година и са абсолютно извън форма. И задължителен допинг контрол.
Но кризата е голяма и благодарение на двата клоуна начело на отбора сме на практика на автопилот след изгонването на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 10:09 am 
Аватар

Даже и на Микрекс не бяха толкова безусловно купени титлите. :ohmygod2 Свинята-педераст Петорчо, как изведнъж спря да говори за директива. :smt031 И от тогава му купиха всичко. Да умрат в пикня.
Странно ми е обаче защо толкова от рано направиха шампиона ясен? Няма никаква финансова изгода да приключват толко рано нещата. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 10:48 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Няма никаква финансова изгода да приключват толко рано нещата. :smt017

Няма финансова изгода и да не приключват. Ние не сме EPL, че да ни гледа цял свят и да ни е далаверка да поддържаме интереса колкото се може повече, че да ни зяпат японци и китайци :bigok .

Впрочем - аз изобщо не мисля, че титлата на чорбата е уредена. Може и да са уговорили някои мачове, но то това е очаквано в А група. Единствената причина да са на първо място с толкова точки е, че ние и Лудогорец се преебахме сами. Кой ни е крив, че от 15 точки взехме 2 ? А в Разград се пропиляха маса точки заради вратаря, който им осра два мача и откровен карък, но се случва и това.

С Черно Море не съм го гледал мача, но не се изненадвам от резултата - варненци идват в София победени по принцип.Тия работи с контузени или пък бойкоти (Миньоро с Лудогорец примерно) няма никаква нужда да се правят. У нас - като се даде команда "лягай" нито се протестира, нито се пита. Ако искаха да паднат, щяхя да си паднат и без циркове и без да отнасят 4 гола. ;) А от разни тимчета като Светкавица, Берое и прочее кво може да очакваш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 10:53 am 
Аватар

thegboy написа:
Nakuro Bradata написа:
Няма никаква финансова изгода да приключват толко рано нещата. :smt017

Няма финансова изгода и да не приключват. Ние не сме EPL, че да ни гледа цял свят и да ни е далаверка да поддържаме интереса колкото се може повече, че да ни зяпат японци и китайци :bigok .

Впрочем - аз изобщо не мисля, че титлата на чорбата е уредена. Може и да са уговорили някои мачове, но то това е очаквано в А група. Единствената причина да са на първо място с толкова точки е, че ние и Лудогорец се преебахме сами. Кой ни е крив, че от 15 точки взехме 2 ? А в Разград се пропиляха маса точки заради вратаря, който им осра два мача и откровен карък, но се случва и това.

Единствените неуредени мачове дето Турция изигра бяха срещу ЯМКС, Спартак Плевен и това май бяха. Посочи ми в кой друг мач се е играло и не им се е дало на тия некадърници? Сега директните им противници дор и и да ги бият пак кур.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 11:00 am 
Аватар

Прекалено сте кафеви :smt006 Сами се насрахме и ние, и крейзифорест. Сега да търсим под вола теле е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 11:03 am 
Аватар

Че сме се насрали и сме си виновни е ясно, но защо да няма феърплей и така смешно да купува най-аматьорката сбирщина в историята?
То ще си проличи "шампиона" когато отпадне от някакви колибари в първия евромач. Домуса да си пийне дферментирала пикня след като прави реверанс на Уска.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 11:05 am 
Аватар

JonnKa написа:
Сами се насрахме и ние, и крейзифорест. Сега да търсим под вола теле е смешно.

И аз съм общо взето на това мнение. Мачовете на чорбата бяха такива, че не виждам нужда да се е уреждало и правело каквото и да било. Славия ли е странно, че биха с едно на мъка, дето и ние ги обрулихме с два ли, с три ли, не помня вече? Или Берое, че загубиха с един гол в София? Това са си нормални резултати, единствения по-странен беше за мене победата над Локомотив Пловдив, там може да е имало еврофутбол с Коко Динев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 11:13 am 
Аватар

thegboy написа:
JonnKa написа:
Сами се насрахме и ние, и крейзифорест. Сега да търсим под вола теле е смешно.

И аз съм общо взето на това мнение. Мачовете на чорбата бяха такива, че не виждам нужда да се е уреждало и правело каквото и да било. Славия ли е странно, че биха с едно на мъка, дето и ние ги обрулихме с два ли, с три ли, не помня вече? Или Берое, че загубиха с един гол в София? Това са си нормални резултати, единствения по-странен беше за мене победата над Локомотив Пловдив, там може да е имало еврофутбол с Коко Динев.

Звучи сякаш умишлено забравяш приемрно мача с Локо Пловдив - отдавна не беше се слчуавал такъв цирк. Свинете са толко смешни, че всеки средняк, ако го желаеше можеше да ги ступа, но пасуваха. Викате да не сме Сашодиковци, ама дайте и да не си затваряме очите като някакви глупендери. :smt004

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 11:20 am 
Аватар

Що говорите глупости от сорта,че свинете нямало нужда да купуват мачове,ами как да няма като от купата ги изхвърли Септември,Коко Пловдив,Черно море и Славия да не би да са по-слаби от 6-тите в Б група?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 1:40 pm 
Аватар

А откъде знаете, че всъщност те не са ПРОДАЛИ мача си за Купата на Септември? Или с други думи казано на мен ми се струва по-вероятно те да са полегнали в Симитли, отколкото цялата А група да им е легнала на тях. :smt031
Пък КОНТРОЛАТА срещу Спартак Плевен не виждам изобщо защо я споменавате, това просто е нелепо и не подкрепя никаква теза.
Заставам зад тезата, че Лудогорец се насраха, а ние дали се насрахме само, или имаше и разни други фактори (откровен бойкот на Костов срещу Миньор, липса на късмет с Литекс и Лудогорец, а след това вече тотално отебаване на всичко) не се наемам да твърдя.
Но да се твърди, че чорбата си уреждали ВСИЧКИ мачове в А група, защото били паднали от Спартак Плевен, и то в контрола за мен е несъстоятелно твърдение. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 1:45 pm 
Аватар

Гонзо похвали лит(*кс-етрополе: Всички им се смееха, а момчетата си играят и побеждават

http://www.sportal.bg/news.php?news=361247

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 1:47 pm 
Аватар

targovishte написа:
Гонзо похвали лит(*кс-етрополе: Всички им се смееха, а момчетата си играят и побеждават

http://www.sportal.bg/news.php?news=361247

Това пък си представям верно да го е казал. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 3:02 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Звучи сякаш умишлено забравяш приемрно мача с Локо Пловдив - отдавна не беше се слчуавал такъв цирк. Свинете са толко смешни, че всеки средняк, ако го желаеше можеше да ги ступа, но пасуваха. Викате да не сме Сашодиковци, ама дайте и да не си затваряме очите като някакви глупендери. :smt004

Е, нали точно мача с Локото съм споменал. Впрочем чорбарите говореха същото за нас преди да паднем от Миньор - че са уредени мачовете, че ни бутат и че не знам си какво. :wink: Единствената причина да са на първо място е защото няма кой друг. Ние се осрахме и Лудогорец също - твай :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 3:05 pm 
Аватар

Затова трябва да си ги тупнем чорбите с разлика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 7:25 pm 
Аватар

Вече сме на 6-то място :ohmygod2 Такова нещо досега не помня да съм виждал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 7:31 pm 
Аватар

thegboy написа:

2009/2010 бяхме и 10-ти по едно време... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2012 7:57 pm 
Аватар

свине умрете 27ми 72 написа:
thegboy написа:

2009/2010 бяхме и 10-ти по едно време... :bigok

Първия полусезон май бяхме 12ти или 13ти преди мача със Своге. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]