forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Яну 11, 2026 8:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1288, 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 10:36 am 
Аватар

Цимбика с лекота ще им плеска целия еничарски корпус. Даже май свърши тази работа в Перник веднъж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 10:38 am 
Аватар

То не е нужно дори да ги плеска, достатъчно е да мине покрай тех и да ги изгледа мръсно - те сами ще се насерат :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:07 am 
Аватар

Винаги ми е било забавно това определение къде по квартали имало най-много чорбри. :lol: Вие в кой век живеете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:50 am 
Аватар

Ми живея в дружба и имам наблюдения просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:52 am 
Аватар

Няма турски квартали, има само сини !!! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:58 am 
Аватар

sct02 написа:
доста малки гейчета стават чорбари, защото е чорбарско да си гей :bigok

Единствено заради шибаната , комунистическа пропаганда , която правят с пълни сили във всички градове .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 12:09 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
sct02 написа:
доста малки гейчета стават чорбари, защото е чорбарско да си гей :bigok

Единствено заради шибаната , комунистическа пропаганда , която правят с пълни сили във всички градове .

Явно има някакъв ефект,свинете изведнъж станаха доста ,дори и в София.Скоро време обаче пак всичко ще си дойде на мястото. Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 12:15 pm 
Аватар

След гранда и детските дискотеки, сега е модерно да си нинжа обиец. Половината има сектор на тия е от такива промити глорихънтъри..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 12:52 pm 
Аватар

Аз в Люлин през живота си съм виждал точно ДВА пъти червен шал...
Преди мачовете с тях, дали ще ходя с метро, дали с автобус, винаги съм си с шала и на всяка спирка само наши се качват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 1:33 pm 
Аватар

Е, Люлин, брат :bigok Като живеех като малък в Люлин, в квартала имаше само левскари, един славист, когото левскарите бяха взели под бащинското си крило :lol: , чорбари нямаше. В училище чак в 4-5 клас се появи един чорбар, чието семейство се беше преместило от Плевен. След него се появи още един, който не помня откъде беше, но също не беше от София.

Синя България да не ми се нахвърля :bigok , но такова беше положението в средата на 90-те. Чорбари в София наистина нямаше или поне не много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 1:49 pm 
Аватар

Абе не е като да няма свине в Люлин, но повечето вече не са активни. Главчо като дете обикаля и драска със спрей по блоковете, тва им остана :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 2:43 pm 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Абе лошото е че си поверваха твърде много свинете.Допреди няколко месеца живеех в Банишора,уж се води за син квартал а постоянно гледах некви прасета след техни мачове,и то групи.Просто пропагандата и малоумщините им намират все повече последователи сред малките.Квото и да си говорим София вече не е това което беше,и все пак си мисля че все още ние доминираме,и дано това се запази и след години.

София преди 20 години е 1/3 по население от сега. :wink: Повярваха си, пропагандата им е гнусна, модерно е. София, като хора живеещи тук преди 89-та, си е син град. С червено малцинство. Но нека не забравяме и славистите, които хич не са малко по душа. Нормално, малки такива няма, или се броят на пръсти. Също не смятам, че извън София прасетата са били много изнство. И извън София има, имало е, и ще има много левскари. Но в София специално чорбарите бяха малцинство. Поне съм израстнал в квартал, където бащите на повечето ми връстници бяха слависти, та се бъзикахме като малки, че в София се разждат левскари и слависти, по селата чорбари, а лококотивци къде? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 3:09 pm 
Аватар

Гонг: Черно море без петима титуляри срещу ал сеска.

Ми що не? Направо без 10 да играят. Тоя макак Паломино само в двата мача срещу Левски игра, в останалите мачове е пас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 3:13 pm 

DirtyDog написа:
София преди 20 години е 1/3 по население от сега. :wink: Повярваха си, пропагандата им е гнусна, модерно е. София, като хора живеещи тук преди 89-та, си е син град. С червено малцинство. Но нека не забравяме и славистите, които хич не са малко по душа. Нормално, малки такива няма, или се броят на пръсти. Също не смятам, че извън София прасетата са били много изнство. И извън София има, имало е, и ще има много левскари. Но в София специално чорбарите бяха малцинство. Поне съм израстнал в квартал, където бащите на повечето ми връстници бяха слависти, та се бъзикахме като малки, че в София се разждат левскари и слависти, по селата чорбари, а лококотивци къде? :loser2

Съгласен съм с тебе за повечето неща.Но доста неща се промениха отпреди години,и все пак София все още е Синя,докато в провинцията са малко повече,предвид всички села и паланки от които изпълзяват.А иначе в София има и много Слависти и Локомотивци,които иска да го отрича,въпроса е че почти 20 години мутри и всякакви мошеници обезличиха тия два отбора и публиката им оредя страхотно,както в момента оредява нашата и тази на свинете по същите причини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 3:26 pm 
Аватар

E никъде не съм твърдял, че София не е синя. Даже се изумявам от твърдения, че била вече червена. :shock: :shock: :shock: Сганта вече хич не са малко, но са доста по-малко от нас. И не мога да повярвам, че някога София може да стане червена. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 3:39 pm 
Аватар

Абе едните малко, другите много, а на трибуните 3-4 хиляди :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 4:22 pm 

Това че в провинцията прасетата са повече е ебати мита :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 5:59 pm 
Аватар

На много хора от наще им дойде вече в повече ,след последните години,които бяха абсолютен провал и спряха да ходат на мачове ,може би докато не видат значителни промени в Левски.И от тоя момент свинете изведнъж станаха много ,но не бих казал ,че имат повече фенове от нас.Просто с нищо не са доказали такова твърдение.Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 6:22 pm 
Аватар

Е каде си ги видял "многото" свине ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 8:00 pm 
Аватар

Както казах, много чорби може да има в София или България изобщо само в e - republic или нещо подобно.
Били са, са и ще си останат (презряно) малцинство.
Може да са станали повече от преди, но са в пъти по - малко от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 8:14 pm 
Аватар

Каквото и да си приказваме, феновете се броят на стадиона. Другата неделя ще видим кой колко има. Моята прогноза 15000 : 3000 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 8:34 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Каквото и да си приказваме, феновете се броят на стадиона. Другата неделя ще видим кой колко има. Моята прогноза 15000 : 3000 :bigok

Ако бъдем реалисти-ше има доста свине в неделя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 8:40 pm 
Аватар

madball написа:
krasi_blue написа:

Ако бъдем реалисти-ше има доста свине в неделя.

Важното е да си тръгнат преди края на мача! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 9:27 pm 
Аватар

Много ще са, защото са първи. Иначе щяха да са 1500 човека :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:11 pm 
Аватар

Росен написа:
Много ще са, защото са първи. Иначе щяха да са 1500 човека :wink:

Няма, половината ще са в траур заради Кюрдилона :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:14 pm 
Аватар

Днес в Аутлет центъра видях едно гадно 40 килограмово същество, при всички положения чорбар, с фланелка на паок и партизан, на която пишеше "orthodox brothers" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:16 pm 

Skrewdriver написа:
Къде пък си виждал чак такива групички от ония тук? :smt017 Аз цел живот почти съм в тоя квартал и свинете, които ги знам общо взето не ходят по мачове, преди даже бяха по-активни, което за жалост си важи и за Левскарите де. В момента по-скоро квартала е сив за жалост и много малко хора ходят по стадионите. :(

След 1-2 техни късни мача,когато съм се прибирал съм виждал прасета,както и примерно бащи с децата си и т.н,в частта откъм затвора ако я знаеш,бул.Столетов :wink:

трима музиканти написа:
На много хора от наще им дойде вече в повече ,след последните години,които бяха абсолютен провал и спряха да ходат на мачове ,може би докато не видат значителни промени в Левски.И от тоя момент свинете изведнъж станаха много ,но не бих казал ,че имат повече фенове от нас.Просто с нищо не са доказали такова твърдение.Изображение

Доста точно казано !

krasi_blue написа:

Реално ще сме почти поравно,както в последните години,ние към 8000 те 7,тоест пак към 15 хиляди общо ще ги докараме с мъка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:17 pm 
Аватар

А Вие какво правите,аз абсолютно не мога да разбера,някакво преброяване ли правите,някакви софийски познавачи ли станахте и броите свинете по квартали като обезумели,шубе ли ви е бе,да му еба майката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 21, 2012 11:55 pm 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Skrewdriver написа:
Къде пък си виждал чак такива групички от ония тук? :smt017 Аз цел живот почти съм в тоя квартал и свинете, които ги знам общо взето не ходят по мачове, преди даже бяха по-активни, което за жалост си важи и за Левскарите де. В момента по-скоро квартала е сив за жалост и много малко хора ходят по стадионите. :(

След 1-2 техни късни мача,когато съм се прибирал съм виждал прасета,както и примерно бащи с децата си и т.н,в частта откъм затвора ако я знаеш,бул.Столетов :wink:

Сещам се, ама аз натам си го броя вече Фондови, където има малко по-лош мат`рял. :bigok Възможно е да има некви подобни, тряя се провери. :bigok

П.С. Бай Иване, трябва да се обменя опит, че всеки път като излезем на разходка и кьораво прасе не може видим. :loser2 Страха сме го оставили за ония отсреща. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2012 1:17 am 

Ivan63 написа:
А Вие какво правите,аз абсолютно не мога да разбера,някакво преброяване ли правите,някакви софийски познавачи ли станахте и броите свинете по квартали като обезумели,шубе ли ви е бе,да му еба майката

Никой не го е шубе :!: Просто тая тема за София и кварталите е интересна лично на мен,както и на други хора,пък и не е зле да се знае къде как е положението и да се обменя опит както каза Skrewdriver.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1288, 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]