forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 10:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:07 pm 
Аватар

Не е загадка - предпочетоха супер техничния Жуниньо за нападател пред дървото Арш... Само че първият е толкова техничен, че не може да изпрати топката до вратата.. Напълнихме се с еднотипни технични футболисти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:10 pm 
Аватар

Прав си! ;) Гола срещу Локо София е доказателство за думите ти. :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:10 pm 
Аватар

За Костов е разбираемо донякъде да не се вписва в схемата му, но за мен остава загадка мераците на Гонзо да го махне, при положение, че още от началото публично започна да го критикува, глоби му налага и т.н., а пък реално колкото и дървен да е ни спаси срещу Търнава, после срещу Локо Пловдив, беше голмайстор през есента :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:14 pm 
Аватар

Alek написа:
Прав си! ;) Гола срещу Локо София е доказателство за думите ти. :)))

Така е, понякога успява да изстреля бомба и да вкара...лошото е, че това не е много често и примерно след 12343453 подавания към вратаря :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:16 pm 
Аватар

Абе, хайде стига с това беше ни голмайстор с 6те си гола, 2 от дузпи. Този не можеше да си спре топката, беше разкрит и изгонен, сега че сме на дъното и ни се струва, че ще се спасим с него е вероятно колкото и с Еньо, че и той ни беше голмайстор. Да съгласен съм, че в един друг отбор, с една друга игра може и да успее, но не и сега.

peccatum7, Жуниньо е перфектно ляво крило, когато играе там винаги създава положения. Последния проблем в отбора ни е. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:17 pm 
Аватар

За Арш съм съгласен с Костов, Гонзо и Хидъна, че е дръвце. Тоз чувек нямаше един точен пас, комбинация, скорост, а и не малко пропуски правеше.
За Жмуньо съм съгласен с мнението на Вили Вуцов ( :bigok ), че има качества, но като има пространство с топката. Като е с гръб към вратата не го бива. И е типично крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:20 pm 
Аватар

Аз не помня пропуск на Арш честно. Освен един срещу Ботев Враца на Герена, пребори се и излезе сам на вратаря им, излъга го, но някакъв притича и изби топката от голлинията. Всичките му други ( общо 6 положения ) които е имал ги е вкарал, сега поне да сме честни, но всичко друго е така - бавен, тромав, непохватен, техника - нула, но е уникален вкарвач. Просто не става за схемата, както и Ибрахимович не ставаше за Барселона, но в Милан си пори, въобще хубаво е да се разбере какво прави в Китай. Току виж вкарва там като луд, а нашите не дават инфо на медиите, че да не излезе срама голям. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:23 pm 
Аватар

На мен Арш малко ми напомня Мирчо Антонов :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:24 pm 
Аватар

Арш е пълно дърво и въобще не ни трябва. Жуниор си е перфектен, но за ляво крило. Онзи ден той и Вутов бяха единствените, които играха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:26 pm 
Аватар

Alek написа:
Аз не помня пропуск на Арш честно. Освен един срещу Ботев Враца на Герена, пребори се и излезе сам на вратаря им, излъга го, но някакъв притича и изби топката от голлинията. Всичките му други ( общо 6 положения ) които е имал ги е вкарал, сега поне да сме честни, но всичко друго е така - бавен, тромав, непохватен, техника - нула, но е уникален вкарвач. Просто не става за схемата, както и Ибрахимович не ставаше за Барселона, но в Милан си пори, въобще хубаво е да се разбере какво прави в Китай. Току виж вкарва там като луд, а нашите не дават инфо на медиите, че да не излезе срама голям. :D

Прав си. Факт е и, че не му създадоха много положения. Но картинката, която аз си спомням единствено от есента беше Арш получава топката (с гръб към вратата) и трима го смачкват. Поне едно 5 пъти на мач така. Но си спомням и друго - беше единствения дето тичаше, бореше се и се караше на другите (примерно във Варна). Но качествата му му пречат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:30 pm 
Аватар

И за това е голмайстор :lol: Общо взето при него всеки точен пас в пАлантерията си беше гол, само дето трудно му подаваха :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:32 pm 
Аватар

Е кви пропуски като за целия полусезон да му бяха създали максимум 10 положения :lol:
Тук обаче искам хем да е бърз и техничен, хем да печели всяка висока топка и да разнася защитниците като чували :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:33 pm 
Аватар

Нямам нищо против Жуниньо - става за ляво крило... Въпросът е, че беше взет за нападател, т.е. нещо като Меси в барса, скрита деветка или нещо такова.
За Арш съм съгласен, че е дърво, нулева техника и пас, но за 15 мача си имаше 8 гола. 16 гола на сезон си е добре да нашето първенство.. Все пак Гарра беше ненормално явление за футбола ни...Освен това все някой трябва да вкарва голове, да завършва атаките и т.н. Отборът трябва да е разнообразен откъм умения на играчите. Не може да имаш 10-ма Жуниньовци или 10-ма Аршовци.. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:34 pm 
Аватар

G.B. написа:
Е кви пропуски като за целия полусезон да му бяха създали максимум 10 положения :lol:
Тук обаче искам хем да е бърз и техничен, хем да печели всяка висока топка и да разнася защитниците като чували :blass

Точно! Искаме Гарра..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:49 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Точно! Искаме Гарра..

Ми да го връщат. И без това даже в групата не влиза напоследък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:50 pm 
Аватар

Затова последният мач е бил с две асистенциЙ :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:58 pm 
Аватар

Може. Последния не съм видял. Но преди това не го включваха в групата и всеки наш мач си виках, ех ако Гарата беше сега :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 3:45 pm 
Аватар

Така, едно малко сравнение в това какво казва една черна маймуна
Цитат:
„Знам, че фланелката с номер 9 е голямо нещо в Нюкасъл – невероятна чест за мен“, сподели Сисе. „Алън Шиърър постави летвата много високо и аз трябва да опитам да следвам пътя, който той е извървял. Трябва да съм наясно с миналото и какво значи тази фланелка.“
„Правя всичко, което мога, за да съм достоен. Алън Шиърър е примерът, който трябва да опитам да следват. Не опитвам да докажа, че съм добър колкото него, но искам да изживея, какво значи фланелката. Единственият начин да го направя е като вкарвам голове и до този момент върви по-добре, отколкото съм си представял“, допълни нападателят.
и сега се сетете какво казват великите ни играчи, капитани знаещи и оценяващи какво значи синята фланелка :wink: Смърт за курвите :boisw и въже за путките :boisw
:arrow: Далеч съм от мисълта, че Папис Сисе сам е измислил това изказване :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 4:07 pm 
Аватар

Аз съм на мнение ,че трябва да се пускат Вутов , братята Цоневи и Попадин да се обиграят малко. На мача с доко се видя ,че Вутов има огромно желание ,изработи фаула и пусна един пас в наказателното ,ама нямаше кой да го засече . В средата сме дупка, така че едва ли с Цоневи ще е по зле , а дървото 55 не го коментирам изобщо.

Пламен
Мулдер Диамунтен Попадин Пинто
Цонев Цонев

Рамос Жуниор Калво
Вутов

С такъв състав едва ли ще играем по слабо от сега . Поне младите ще тичат и ще имат желание ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 5:33 pm 

gonzo_marto написа:
niki92 написа:
Аз съм на мнение ,че трябва да се пускат Вутов , братята Цоневи и Попадин да се обиграят малко. На мача с доко се видя ,че Вутов има огромно желание ,изработи фаула и пусна един пас в наказателното ,ама нямаше кой да го засече . В средата сме дупка, така че едва ли с Цоневи ще е по зле , а дървото 55 не го коментирам изобщо.

Пламен
Мулдер Диамунтен Попадин Пинто
Цонев Цонев

Рамос Жуниор Калво
Вутов

С такъв състав едва ли ще играем по слабо от сега . Поне младите ще тичат и ще имат желание ....

За да играеш опорен халф ти трябва физика (Даниел Димов).И аз съм за налагането на момчета от школата,но ако се пуснат още от 1вата минута,мисля че няма да се справят.Психика :smt023

Ясен играе c 2 опорни халфа.
Димов и Старокин заспиват на тази зона, а и ние други нямаме (Гаджев?!?!?).

Иначе мисля, че 4-тиримата пред тях трябва да са Рамос и Жуниор на крилата и Калво в центъра. Ако ще разчитаме на далечни центрирания напред е хубаво централния нападател да има някакъв ръст. С оглед на това може Чаворски би бил най-подходящ. Ако ще играем в стила на Лудофуец, тогава до Калво бих сложил Вутов. Последния е хубаво да влезе в игра независимо дали като титуляр или резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 13, 2012 2:21 pm 
Аватар

Дано да не вземем тоя парцал Курдов, както се говори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 10:24 am 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев е в Правец с отбора, който е на няколкодневен лагер, приключващ днес. Вчера шефът на сините привика на разговор лидерите на отбора Владимир Гаджев, Христо Йовов, Дарко Тасевски и Йордан Милиев.
Тонев поговорил с четиримата, като им обяснил, че в срещите до края на първенството играчите трябва да са единни и пределно мобилизирани. В сряда Левски играе с Черноморец, а срещата е от изключително важно значение за сините, които могат да се простят с участие в Лига Европа наесен. Играчите дали дума, че ще направят всичко, за да прекъснат черната серия, в която навлезе отборът след загубата от Миньор Перник. Левски вече има три загуби и равенство в последните си четири срещи, а конкурентите за челните места натрупаха доста точки.
Иначе сините продължават да се готвят усилено в Правец. Вчера Ясен Петров изпоти здраво своите играчи, които тренираха два пъти през деня. Днес играчите се прибират обратно в София, където ще продължат с подготовката за дербито с Черноморец.

Междувременно шефът в Левски показа как ще действа отсега нататък, ако някой се издъни, независимо дали е от първия отбор или от някоя от юношеските формации. Първите изпатили си вече дори са изгонени от клуба и нямат право да стъпват повече на Герена. Става въпрос за братята Браян и Валдемар Стоянови, които в началото на годината бяха привлечени в детско-юношеската школа на сините от Ботев Враца. Още с идването си в Левски те били настанени в общежитието, но преди дни вдигнали луд купон, след който в крайна сметка се оказаха вън от клуба. На 18-годишния Браян и по-малкия му брат била направена забележка от охраната да намалят музиката, но те не изпълнили препоръката. Още на следващия ден Иво Тонев наредил да ги изгонят, след като разбрал какво се случило.
- Сами са си виновни. Повече няма да позволим подобно нещо да се случва на Герена. Апелирам и непрекъснато говоря за отговорността на нашите треньори. Трябва всички да обичат работата си, а не да идват на Герена, за да си отбиват времето. Контрол да има и да не се повтарят случаи като този. Изгонихме двете момчета, защото вдигали аларма в общежитието. Някакви купони правили. А в общежитието има и малки деца, призна шефът на ДЮШ Кирил Ивков.
18-годишният Браян Стоянов беше част от тима на Викторио Павлов, оглавяващ класирането в Елитната юношеска група до 19 г. Брат му Валдемар пък играеше при по-малките, като и двамата са минали през школата на испанския Саламанка.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 11:08 am 
Аватар

Щом се казват Браян и Валдемар освен за мъжки чалга кифли тия не стават за нищо друго :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 11:19 am 
Аватар

:roll: а капитанът на отбора що не е бил на тази среща :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 11:26 am 
Аватар

Щото той не е за гонене :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 2:18 pm 
Аватар

Как пък разбраха, че Мазния ги е викал тия тупани в качеството си на лидери на отбора? Само Гърбицо уж се води някакъв лидер заради годините които прекара на пансион тук, но какви лидери са другите? :ohmygod2 Данчо Връзкара ли? Ебем ти и "лидерите".
Годините вързкарщина в клуба доведоха до това, че да им се молим на тия боклуци да поиграят до края на сезона, че да не станем за резил...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 5:21 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Щото той не е за гонене :wink:

;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 6:30 pm 
Аватар

Не е много за тук, ама проблемите на ЛЕВСКИ започнаха откакто махнаха надуваемите човечЕта зад вратата пред Г сектор. :D Когато те бяха там и махаха при гол, имаше и голове и всичко беше наред. Къде са човечЕтата? :? Ръководството веднага да ги възстанови на служба! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 9:11 pm 
Аватар

Цитат:
Автобусът на “Левски” ще придобие нов вид след няколко дни. Возилото от известно време е подложено на тотално обновяване. От двете страни ще бъде изписано името на новия генерален спонсор на клуба, отвътре също ще има промяна, съобщиха от клуба. Старият автобус на “Левски” превози днес футболистите от Правец до София. В града на Тодор Живков “сините” бяха на лагер в последните пет дни, а в неделя са в почивка./БЛИЦ

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 9:50 pm 
Най-накрая една хубава и значима новина :smt023 Щом обновяват автобуса, всичко друго не е от значение :bigok
А Йорданка Милиева може да е лидер само в Макдоналдс (и то не във всеки) на касата, докато си поръчва чизбургер :smt023 Никъде другаде...

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]