forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2012 3:52 pm 

Прочетох няколко страници и ми харесва ,че повечето искат български играчи или от школата.
Проблема според мен е че привличаме само чужденци ,доведени от мениджъри близки я до тренера ,я до президента. И идват играчи тип Тиберканин, Рисп, Рамос,Матондо и много други. Със сигурност има и попадения ,знаем кои са.Но в един моменти идва ,че чужденците са повече от българите .
Болно ми е ,като гледам колко наши юноши играят дост успешно за другит отбори то А група. Бандалвоски и Дюлгеров при прасетата...станаха им основни играчи ,че 1вяи дори и капитан и сега ни мрази и в червата. Галин Иванов в Литекс ...що не го везехме ,а докарахме Рамос.В Лудогрец 2 наши кадъра ,обявени за некадърни.Яд ме е ,че пак се говори ,че ще налагаме и пак ще ни излъжат.Пак ще се рабягат ,кой в Латекса ,кой в Локо Пл( като зимата 2 им дадохме)
Искаме да оберем каймака на А група ,ама винаги си остава ме с искането. Исках ме Костов,Карачнаков, 4мата от Сливнен , Праско Делев при панчаревци,Г. Иванов в Литекс,Дяков в Лудогрец. Айде при селяците ходят за пари ...ама при прасетата? Нито им плащтат ,нито взимат повече? С каквго ги лъжат ?
Чета ,че искате да обърнем внимание на Бранимир Костадинов и Краев. За 1ви 100% никога няма да дойде при нас ,болно прасе ,особено баща му . Иначе ,като игра не е лош . За Краев ,гледал съм го 2-3 пъти в Етрополе .не е лош и е доста бърз. Но до колкото знам Спартак Плевен имат доста стабилни спонсори и се готвят до 2 години да са в А група .
Време е да обърнем по-сериозно внимание на младите играчи от А група и от школата .Последните години взимаме основно чужденци, и голяма част от тях са пълен провал .Време е да се върне българското в този отбор. Точно заради това според мен прасюнгерите ни бият последните 3-4 години,защото повечето им играчи знаят какво е това дерби . Просто е много странно да гледам Левски със 7-8 чужденци в титулярни състав ,повечето от които са със спорни качества.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2012 4:03 pm 
Аватар

Дам, понеже жестоко ни помогнаха последните докарани българи - Георги Христов, Щърков, Тодор Христов, Иво Иванов, Милиев, Башлиев и т.н. Уж бяха най-добрите у нас, а после се чудехме и още се чудим как да ги разкараме. С юношите па също цъфнахме - Мариян, Лъчо, Хичо, Стефан Станчев, Цачев, Цецо Димитров, Генев, ако щеш Богомил Дяков и подобни.
Няма никакво значение дали са чужденци или българи, стига да умеят да играят. Аз лично не се сещам за много качествени българи, които да вземем освен Георги Миланов, например. Тези Дюлгеров и пр. не знам защо ги споменаваш при положение че не са блеснали в Миньор, Славия и пр. Путкаловски го каниха и се полакоми, да му се молим ли на тоя боклук? Галин Иванов - тоя дето го изгониха от последния във втора Бундеслига? А тези 'натирените' в Лудогорец дали си спомняш какво играха като бяха в Левски? Съвсем нормално бяха изритани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2012 4:34 pm 

Факт ,че някои не стават ,но дай да гледаме по-реално ,колко се дава шанс на Башлиев или на Тошко Христов (по едно време забравих ,че е в Левски).Милев беше стабилен 1-вата година ,после почна да тъпче на едно място .Време е да се налагат юноши ,не само на думи . Как да се развие Балтанов или Огнянов ,като имат 30 мача ,като резерви за 5 години ...тотално убийство за един млад футболист . Като видиш ,че не става нищо от него ...даваш път на следващия .Ясен пример за това са Латекса...почнаха да налагат Какалов,Анатоли Тодорив и Венков,остана само Венков.Полсе имаше вълна с Радослав Димитров ,Красимир Георгиев,Тихомир Трифонов и Скерлев (изгониха ги след 1,5 години) писле др вълна от юноши ...сега обаче наглат ,Страхил Попов ,братя Миланови, Цветков и др. ,колко то тия ще останат ще се види,но 1 да става е успех .
Аз за освен за Георги Миланов ,се сещам и за други Милен Василев (Фк Орк),,Стефан Велев(берое) ,Златински ,Венков (Локо Пл),Росен Колев, Ал.Александров,Капитанов (ч.море),Терзиев (Черноморец)... тия ми дойдоха 1во на ум. За Дюлгеров ,изпъкна точно при Орктие, в Славия се наложи и отиде при рязаните .Зимата отиде при прасенцата и по не знам си колко топки им отнема на мач. А за Бандаловски ,колкото и да си кривим душите си играе на едно доста високо ниво . За Галин Ивонов ,не мисля ,че е нещо повече от Рамос или Матондо . А за тия от Лудогорец ,Миро Иванов и Генчев . 1вия прави ебаси сезона ...за 2рия , е класа над на нашите дефанзивни халфове.
Не ангажирам никой с моето мнение .
САМО СИНИТЕ ! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2012 1:44 am 
Аватар

Тезата за "стабилните Милиев и Главата в началото" винаги ме е забавлявала. Сега изглежда, че до края на сезона в безсмислените мачове ще се пускат юноши, така че ще ги видим колко струват. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2012 3:00 am 
Аватар

Аз пък все си мисля, че юношите ни не получаваш шанс за изява в първия отбор, поради една много проста причина - посредствени са. :smt006
Само като се сетя докъде се докараха в кариерите си най-силните ни юноши в последните 4-5 години (Домовчийски, Митрев, Курдов, Огнянов и Балтанов), и ми става ясно защо никой не ги брои за живи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2012 5:53 pm 
Аватар

Бацета, вече не знам какво да си мисля за всичко дето става и все повече почва да ми минава през кура. Първо изглеждаше като причина некадърността на някои, после като бойкот на треньора, но всички тия неща нещо не се връзват. Това не ми прилича на нормална криза. При нормалните кризи все има някакво освежаване след смяната на треньори, треньорки и т.н. Тука - кур.
Ебати конспирациите и чудесата. Аз се отказвам да се чудя от какво отбора е такава пасмина вече. Не е възможно да са такива некадърници...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2012 11:38 pm 
Аватар

air_J написа:
Аз пък все си мисля, че юношите ни не получаваш шанс за изява в първия отбор, поради една много проста причина - посредствени са. :smt006
Само като се сетя докъде се докараха в кариерите си най-силните ни юноши в последните 4-5 години (Домовчийски, Митрев, к.р, Огнянов и Балтанов), и ми става ясно защо никой не ги брои за живи...

Представяш ли си в момента в отбора да са Домо, Хичо и Ивелин Попов?! Та ние ще газим всеки мач с по 5-6:0 бре! А Огнянов колкото и повечето във форума да не го харесваха се справяше доста добре и в момента щеше да е от полза на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2012 11:40 pm 
Аватар

Домо наистина ми липсва, а онзи звезделин дето го разкриха в Холандия и през Ловеч отиде да прави кариера в Анадола наши грешки и продажни драскачи го направиха звезда.
Хичо?!?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 12:56 am 
Аватар

Позволи ми да не се съглася с теб относно Попето.:) И в селтекс, и в национала наистина показва класа, пак казвам това е мое мнение. Също така смятам, че ако беше сега в Левски нямаше да имаме проблем с отбелязването на голове. А за Хичо... Ами най-малкото което е предпочитам го пред Дани Младенов. Вярно, че Младенов миналия сезон отбеляза някой важни голове (с/у ЧМ, АИК и Спортинг), но играта му е безобразно слаба. За 2 сезона тва момче не съм го видял да си спре като хората топката, да излъже противников футболист...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 1:20 am 

Юношите ни са посредственни?! А чужденците дето играят при нас с незаслужено космическите заплати какви са? Е как да разберем, че юношите ни не стават, като не получават шанс за изява, заради чуждите ментета. Дори Балтанов, Огнянов и Хичо, които храните бяха забити на пеиката за слабите в началото Жоазиньо и Зе Соареш, Жеан Карлос въобще не ми се коментира. Нямало добри Български играчи ли? Ето ви състав само от Българи с резервите в система 4-2-3-1. Пл. Илиев (Ст. Кунчев и Галев), Ж. Миланов (Терзиев, С. Александров, който може да играе и отляво), Ал. Александров(Д. Златков, В. Генев), Р. Колев(Б. Стойчев, Т. Дяков), В. Минев(М. Венков, В. Божиков), Ст. Петров-капитан, да оздравее бързо и напълно(Димов, Старокин), Св. Дяков( Гаджев,Сърмов,Ст. Велев, Б. Цонев), Г. Илиев(Ил. Илиев, Сашо Кривия, Дафчев, Р. Цонев), М. Василев(Хичо, Райков, Капитанов), Г. Иванов(Златински, Р. Димитров), Ив. Попов(Божинов, Домовчииски, Рангелов, Макриев, Вутов, Мицански). Със съгурност не познавам всички добри Български футболисти, а и нашите юноши, от които съм сигурен, че ще има много талантливи момчета. Отбор от тези играчи ще гази в БЪЛГАРИЯ и ще пробие в Европа! Чуждите ментета да ги вземат другите отбори, а на нашите чужденци един голям шут в гъза и да излетят много далече от ГЕРЕНА. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 2:02 am 

Балтанов, Огнянов и Хичо по-добри от Зе Соареш(сам бил чорбата), Жо (Големец) и Жеан Карлос(тук не ми се коментира но в сегашния ни отбор ще е като Роналдо) :bigok :bigok :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Отбор без чужденци няма как да има! Не искам да сме като Билбао :bigok 10ти в Испания :bigok
Отбора му трябват 2 ветерани, 3 юноши , 3-4 чужденци с класа над останалите, и другите иска ми се да кажа класни български футболисти ама не се сещам за такива :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 2:43 am 
Аватар

Ама убеден ли си, че Балтанов, Мангала и Пичо е най-талантливото, което е имала школата по това време? Шото аз не съм. По-скоро от цялата плесенясала с корупция школа, само тия са добутали до "старшата". А Мангала и Пичу даже идват и на по-късен етап. Такъв юноша, дето е започнал от най-малките и е стигнал до А отбора, нямаме от Митко Иванков(Малката Перука не я броя, защото е дебели връзки). Как пък така стана, че София си удвои населението, а талантливите деца все идват на 14-15 г. от некоя школа в провинцията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 7:18 am 

А ей за това иде реч колко време казвам че София е близо 2 млн. и няма момчета .Е не така просто не се работи то е от ясно по ясно.Столкър е прав не можем да си представим колко потенциал е заровен в град и не го използваме.Имаме 3 тренир.бази говорих С Ивков казах му мнението си герена -северо изток раковски- центъра, и най вече драгалевци моята болка изоставената база която да работи за южна София където макар и по баровски квартали има момчета за футбол.Говорим за тотално променена среда в ДЮШ нов полъх млади кадърни трениори тук не говорим за левскари само ,но основно Педагози работили с подрастващите и знаещи манталитета на младите.НЕ искам да бъдем изпреварени от друг софийски отбор това е което искам. Ето тук е решението на проблемите ни само че едни пари вместо за големи заплати на примадони можем да изберем другото.А от нас зависи да покажем Волята си.Мисля ще се съгласите с мен.И никога наведени Глави.Отбора ще тръгне по важно да направим един голям клуб в крак с Времето в което живеем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:31 am 
Аватар

Няма потенциал. И да има, той е утрепан още като са на по 10 години. Щото, започвайки да тренират от 9 годишна възраст, те тренират по два часа седмично, четири пъти в седмицата. Зимата имат два месеца почивка, лятото три. През това време, връстниците им от други страни тренират целодневно, всеки ден, без такива почивки лято и зима. Та още в първата си година, изоставането на талантчетата ни, само като игрови опит е сериозно. Дори и да излезе някакъв нормален играч от школата в близките 10 години, то това ще е изключение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:42 am 

А именно тези неща ще се променят покрай другото повярвай ми.
Неизбежно е това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:44 am 
Аватар

Е нали за това го построиха това общежитие, да живеят под наблюдение и да тренират всеки ден, ако трябва и лятото, и зимата.Тревожен е фактът, че нашата школа изостава в сравнение с другите и в България, това е по лошото, а то че няма да стигнем скоро Аякс е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:44 am 

ами така е нека почнем от някъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:48 am 

Нали искаме да се променим.Нека го направим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 10:30 am 
Аватар

sword написа:
А именно тези неща ще се променят покрай другото повярвай ми.
Неизбежно е това.

Кое покрай кое ще се промени? Щото засега в школата промените са само надолу.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 1:58 pm 

Отбор без чужденци, няма как да има, казваш?! И защо? Двата много силни отбора, които непрекъснато цитирам 83-85 и 92-94 г. бяха изградени така, само с най-добрите Български играчи, наши юноши и без никакви чужденци. Тези отбори мачкаха наред и на всички стадиони в БЪЛГАРИЯ, ходехме само за да се забавляваме, защото противника беше натикван в наказателното си поле и се молеше да му набутаме по-малко голове, така налагахме търпеливо и юноши, защото без проблем можеше да играем с 2-ма, 3-ма по-малко! И какви чужденци ( с огромни заплати ) вземаме? От кампус за безработни играчи ( Мюлдер и Гриин ), дълбоки резерви в отбори, като лече, омония и анонимни португалци, които ЛЕВСКИ трябва да побеждава без проблеми. Оглеждаме играчи от вторите и трети дивизии на Франция, Холандия, Бразилия и не знам си още от къде. И защо е така? Защото добрите чужди играчи никога няма да дойдат в БЪЛГАРИЯ! Според мен това е проблем на целия ни футбол, защото слаби чужди ментета, заемат местата на нашите юноши, които ако имаме търпението да наложим ще с в пъти по-добри. За това казвам, другите Български отбори да продължават да вземат ментетата, а ние най-добрите Български футболисти и тогава те ще продължават да вървят надолу, а ние ще тръгнем нагоре! А, като спестим скъпите им заплати ще съберем пари за Ст. Петров ( да оздравее бързо, изцяло и напълно ), Божинов, Макриев, Ив. Попов, Рангелов, Домовчийски и т. н. . Примерът, който даваш за атлетик ( Билбао ) е несравним с ЛЕВСКИ, защото там е намесена политиката. Те не могат да взимат, дори и испански играчи, а само Баски, които делят с реал сосеадат ( Сан Себастиян ), защото баските сепаратисти никога няма да позволят в еталона на Баския да има чужденци ( за тях и испанците са такива ). И въпреки това са най-успешния баски тим с по 10-на титли и купи на Испания, няколко европейски отличия, отборът, който единствен не е изпадал от Примера дивизион ( за разлика от барса и реал ), а са и моя фаворит за лига Европа, но каквито и да са кОур за тях! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 2:33 pm 

Levskar67 написа:
Отбор без чужденци, няма как да има, казваш?! И защо? Двата много силни отбора, които непрекъснато цитирам 83-85 и 92-94 г. бяха изградени така, само с най-добрите Български играчи, наши юноши и без никакви чужденци. Тези отбори мачкаха наред и на всички стадиони в БЪЛГАРИЯ, ходехме само за да се забавляваме, защото противника беше натикван в наказателното си поле и се молеше да му набутаме по-малко голове, така налагахме търпеливо и юноши, защото без проблем можеше да играем с 2-ма, 3-ма по-малко! И какви чужденци ( с огромни заплати ) вземаме? От кампус за безработни играчи ( Мюлдер и Гриин ), дълбоки резерви в отбори, като лече, омония и анонимни португалци, които ЛЕВСКИ трябва да побеждава без проблеми. Оглеждаме играчи от вторите и трети дивизии на Франция, Холандия, Бразилия и не знам си още от къде. И защо е така? Защото добрите чужди играчи никога няма да дойдат в БЪЛГАРИЯ! Според мен това е проблем на целия ни футбол, защото слаби чужди ментета, заемат местата на нашите юноши, които ако имаме търпението да наложим ще с в пъти по-добри. За това казвам, другите Български отбори да продължават да вземат ментетата, а ние най-добрите Български футболисти и тогава те ще продължават да вървят надолу, а ние ще тръгнем нагоре! А, като спестим скъпите им заплати ще съберем пари за Ст. Петров ( да оздравее бързо, изцяло и напълно ), Божинов, Макриев, Ив. Попов, Рангелов, Домовчийски и т. н. . Примерът, който даваш за атлетик ( Билбао ) е несравним с ЛЕВСКИ, защото там е намесена политиката. Те не могат да взимат, дори и испански играчи, а само Баски, които делят с реал сосеадат ( Сан Себастиян ), защото баските сепаратисти никога няма да позволят в еталона на Баския да има чужденци ( за тях и испанците са такива ). И въпреки това са най-успешния баски тим с по 10-на титли и купи на Испания, няколко европейски отличия, отборът, който единствен не е изпадал от Примера дивизион ( за разлика от барса и реал ), а са и моя фаворит за лига Европа, но каквито и да са кОур за тях! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Абе стига глупости и ти.. отбор само от наши футболисти не може да има по простата причина че тука липсва класа.. това да не са ти ония години дет си споменал.. сега всичко българско би било просто пълнеж за нашия отбор.. трябва си класа която нашите футболисти не притежават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 4:00 pm 

Имам си мнение и ще го отстоявам докрай, защото смятам, че много хора тук, искат чужденци ( по възможност, негри ), заради атракцията. За разлика от тях, аз искам атрактивен, но и силен ЛЕВСКИ! Това, че преди, е имало добри Български играчи, а сега няма, е направо смешно и капе като мед и масло в гушите на президенти, собственници, менажери и тем подобни паразити, които, чрез комисионни и мръсни игри стават все по-богати, а отборите все по-бедни ! Та преди се знаеха стартовите 11 на всеки отбор и на националния селекционер му беше трудно, кого да не извика, а сега му е трудно кого да извика на определени постове, защото в БЪЛГАРИЯ на тези постове играят само чужденци, за сметка на нашите. Бяхме последни на последните квалификации, какво по-лошо да стане! Хващате се на приказки, че нашите юноши, сега, ще ги смачкаме, ще ги унищожим и не са готови за първия отбор, защото така им изнася на по-горе споменатите, но се замислете, дали за нас ни изнася. За първи път вчера не създадохме голово положение, а сме играли с богати отбори, като барса, челси, милан, ювентус и т. н., чужденците само разхождаха фланелката за 25 000 евро на месец, влезе Вутов и за 15 мин., направи фала, от който вкарахме гол и пробяга толкова километри, колкото чуждите марди за цял мач, накрая се свлече и заплака! Такива момчета искам в отбора, а не чуждите ментета, които демотивират и нашите играчи! Защото, замислете се, ако някой във вашето предприятие, на същата длъжност, взема 7, 8 пъти повече, а работи толкова пъти по-малко от вас, как ще започнете да работите вие! Ще отстоявам мнението си докрай и ще съм щастлив, когато ЛЕВСКИ е съставен от най-добрите Български футболисти и наши юноши! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 4:05 pm 
Аватар

Левскарю, ще си позволя да се самоцитирам -

viewtopic.php?p=1072471#p1072471

Кажи ми поне едно невярно твърдение в това мое мнение. Поне едно. И тогава да си говорим за юноши...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 4:08 pm 

Levskar67 написа:
Имам си мнение и ще го отстоявам докрай, защото смятам, че много хора тук, искат чужденци ( по възможност, негри ), заради атракцията. За разлика от тях, аз искам атрактивен, но и силен ЛЕВСКИ! Това, че преди, е имало добри Български играчи, а сега няма, е направо смешно и капе като мед и масло в гушите на президенти, собственници, менажери и тем подобни паразити, които, чрез комисионни и мръсни игри стават все по-богати, а отборите все по-бедни ! Та преди се знаеха стартовите 11 на всеки отбор и на националния селекционер му беше трудно, кого да не извика, а сега му е трудно кого да извика на определени постове, защото в БЪЛГАРИЯ на тези постове играят само чужденци, за сметка на нашите. Бяхме последни на последните квалификации, какво по-лошо да стане! Хващате се на приказки, че нашите юноши, сега, ще ги смачкаме, ще ги унищожим и не са готови за първия отбор, защото така им изнася на по-горе споменатите, но се замислете, дали за нас ни изнася. За първи път вчера не създадохме голово положение, а сме играли с богати отбори, като барса, челси, милан, ювентус и т. н., чужденците само разхождаха фланелката за 25 000 евро на месец, влезе Вутов и за 15 мин., направи фала, от който вкарахме гол и пробяга толкова километри, колкото чуждите марди за цял мач, накрая се свлече и заплака! Такива момчета искам в отбора, а не чуждите ментета, които демотивират и нашите играчи! Защото, замислете се, ако някой във вашето предприятие, на същата длъжност, взема 7, 8 пъти повече, а работи толкова пъти по-малко от вас, как ще започнете да работите вие! Ще отстоявам мнението си докрай и ще съм щастлив, когато ЛЕВСКИ е съставен от най-добрите Български футболисти и наши юноши! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Еми значи никога няма да си щастлив ;) 90% от нашите играчи са некадърни и колкото и заучени фразички да пишеш това си е факт...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 5:03 pm 

detective написа:
Levskar67 написа:

Еми значи никога няма да си щастлив ;) 90% от нашите играчи са некадърни и колкото и заучени фразички да пишеш това си е факт...

А възможно ли е 67-мия левскар :) , да говори точно за тези 10%, които по твоите думи стават за нещо?
В конкретния случай това изглежда да са близнаците, Вутов, Попадиин и Чаворски.
На мен това би ми стигнало ако ще в следващите 2 години да не докарат никого друг от школата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 5:53 pm 
Аватар

Не знам що изобщо спорите, вместо да видите предложения от 67-ми "звезден" отбор българи.....

Тоя предложен отбор няма да завърши по-напред от 6-то място в А-група, при тва в такава, в която се играе честно :loser2 Оттук нататък коментарите са излишни. А тва, че някой "искал чужденци заради атракцията" е :ohmygod2 Изобщо не ме ебе какви са, въпроса е да могат да играят ФУТБОЛ! А колкото и тъжно да е, тука такива почти нямаме. И псуваните Калво и Рамос са ни най-адекватните играчи дори и в момента, което вече е страшното. И, впрочем, ако около тях имаше още няколко адекватни, а не Милиевци, Гаджевци, Дарковци, Станчевци и т.н., вероятно и класирането щеше да е по-различно.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 6:05 pm 
Аватар

От това което чета, ще взема да си помисля, че българите сме нещо генетично увредени и футбола не ни се отдава по природа. На мен обаче версията, че всичко опира до метод на обучение и подготовка, ми се струва по-логична. Искам школата ни да се движи от холандски или френски методисти и треньори 10 г. да видим дали сме по-сакати от нигерийците и мароканците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 6:13 pm 
Аватар

Е нали имахме холандски методист, обаче той се оказа путка и си би камшика, щото капацитета Сиракис реши, че не е достатъчно добър за школата на Левски, но пък се оказа достатъчно добър за Галатасарай :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 7:13 pm 

Искам да кажа мнението си тук относно трансферирането на чужденците в бъдеще ще разполагаме с все по малки бюджети ''стеснена'' икономика ще наложи това статуткво ще бъде доста трудно да грабнеш на добра цена добър футболист което ще ни върне в първи клас да произвеждаме кадри или купуваме ниското качество. Тогава ще сетим с огромна тежест на гърба.И ще изграждаме играчи при по трудни условия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 7:27 pm 

sword написа:
Искам да кажа мнението си тук относно трансферирането на чужденците в бъдеще ще разполагаме с все по малки бюджети ''стеснена'' икономика ще наложи това статуткво ще бъде доста трудно да грабнеш на добра цена добър футболист което ще ни върне в първи клас да произвеждаме кадри или купуваме ниското качество. Тогава ще сетим с огромна тежест на гърба.И ще изграждаме играчи при по трудни условия.

В превод, не отебавайте школата, търсете млади таланти и извън България.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]