forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 08, 2025 5:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:22 pm 
Аватар

Тази свиня Бататюрк :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:40 pm 
Не искам Наско Педераса в Левски!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:46 pm 
Аватар

Ужасно тъжно ми е от всичко което виждам да става в любимия ни Левски. Истината е една и Томислав Русев я загатна с вица за партизаните и горския. Всичко се оплесква по план, за да дойде накрая Боко Пожарната и да се разбере с "г-н Батков да напусне в името на "синя" България". Точно по същата схема, по която се "намеси" в ГОРУБСО и ОЦК. Отборът ни е заложник в политическа игра, в гнусен план за предизборна реклама. Това е...

Извинявам се на всички в този форум, които съм обидил по някакъв начин. Емоциите често ме тласкат в грешна посока. Съжалявам

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:55 pm 

На Наско му го гълтахте до тъшаците преди да си отиде, сега бил педерас :ohmygod . След някоя годинка ще плюете и по Гонзо :ohmygod. Няма какво да добавя!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:55 pm 
Аватар

Македония написа:
Не искам Наско Педераса в Левски!

:idea::idea::idea::idea::idea:

Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:57 pm 
BraToC! написа:
На Наско му го гълтахте до тъшаците преди да си отиде, сега бил педерас :ohmygod . След някоя годинка ще плюете и по Гонзо :ohmygod. Няма какво да добавя!

Ти ако си му гълтал до тЪшаците, ние не правим такива неща :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 6:58 pm 
Аватар

BraToC! написа:

Педераст е :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:02 pm 
Аватар

Факт е , че Гонзо не се справяше, но просто не заслужава да си тръгва така. Просто всичко в клуба е сбъркано, на всички нива. А и ние феновете имаме своята вина. Не може да се сещаме за Батков, само когато отбора пада и когато сме в криза.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:05 pm 

Гонзо си тръгна като достоен и честен мъж. За съжаление оплюхме, обидихме и изгонихме поредния си идол, както много преди него.
Може би не се справи с многото си задължения, но поне се опитваше да помогне с цялото си сърце и умения. Видя се, че не е проблема в него.

Благодаря ти, Георги и дано си по-щастлив извън любимия си клуб, след като ти отровиха живота в него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:19 pm 
Аватар

Ебем ти и цирковете... :ohmygod
Да идват вече руснаците и да преключваме.... :smt067

Ваше благородие, госпожа удача,
Для кого ты добрая, а кому иначе.
Девять граммов в сердце постой, не зови...
Не везёт мне в смерти, повезет в любви!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:21 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ужасно тъжно ми е от всичко което виждам да става в любимия ни Левски. Истината е една и Томислав Русев я загатна с вица за партизаните и горския. Всичко се оплесква по план, за да дойде накрая Боко Пожарната и да се разбере с "г-н Батков да напусне в името на "синя" България". Точно по същата схема, по която се "намеси" в ГОРУБСО и ОЦК. Отборът ни е заложник в политическа игра, в гнусен план за предизборна реклама. Това е...

Извинявам се на всички в този форум, които съм обидил по някакъв начин. Емоциите често ме тласкат в грешна посока. Съжалявам

Добре дошъл

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:34 pm 
Аватар

STALKER написа:

Добре дошъл.

Томето днес с чудесен коментар, какъвто отдавна не е правил. Ясна е и цялата им игра вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:36 pm 
Аватар

Викторио Павлов ще е треньор срещу Локо Сф.
Къде мога да чуя Томето?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:43 pm 
Да, дайте ако може да го чуя и аз.
Това, което е важно в този момент е, ние да останем заедно! Някои искат Мъри, други Тончо, трети Светлин Русев и Хачо Бояджиев, няма значение. На дербито трябва игла да не може да падне в Сектор Б от народ! Да смажем прасетата, да ги унизим и да покажем на цялата страна, на всички ръководители с мазни коси и намацани с вино мустаци, че в този отбор има само един Левски и това винаги сме били ние!
Сектор Б юнайтед фронт! Без загуба този сезон. Бием всички на нула :levski И така докрая! Това е нашата борба! Иначе отиваме към заличаване...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:54 pm 
Аватар

Aбе не знам кой ще е треньор, ама предчувствам че ще смажем чорбата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 7:57 pm 
Аватар

Не знам дали има запис в сайта, аз го слушах на живо. Като цяло беше бесен. Не мога да пресъздам всичко, но с Грънчаров казаха, че по цял ден получават SMS-и, хора им звънят от цялата страна, спират ги на улицата с един-единствен въпрос: "Какво става с Левски?". Томето си зареждал 3 пъти дневно телефона. Хората вече две седмици не обръщали внимание на всички други лайна, които стават в държавата, не им пука, че сипват гориво за 3 лв./л. Искат само да знаят какво се случва с отбора им и са като болни от тоя цирк. А господата, "които са в играта" (мисля, че така се изрази и ги изброи в следния ред: Тодор Батков, Иво Тонев, Георги Иванов, Наско Сираков, Станимир Стоилов), въобще не ги интересува, живеят си в техния луксозен свят. Каза още, че повечето от тези, които изброява, са му приятели, опитал се е да ги сдобри, да ги накара да работят всички за една кауза, но не се е получило. Въпреки че са му приятели, Левски е над всичко. Вмести стар соц виц за партизани и жандармеристи, които си играели в гората и накрая били изгонени от горския. Продължи да ги храни. Завърши силно: Левски и привържениците му ще останат след този цирк, но въпросните господа няма да ги има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:00 pm 
Ами именно това му е мисията на Томето. Затова я има тая огромна трибуна. Браво за словата :smt023
Никой не е по-голям от Левски, нещастници...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:01 pm 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на ПФК Левски Иво Тонев ще даде пресконференция в петък (6 април) в 16, а не в 15 часа, информираха от „синия“ клуб.

Събитието ще се състои в залата за пресконференции в сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов", в която по принцип се дават пресконференции след края на мачовете.

Очаква се на пресконференцията Тонев да говори по въпроса – нов треньор на Левски.

Предлагам залагане колко пъти до утре ще се промени часа. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:26 pm 
Аватар

Тоя май разбра, че има "интерес" от страна на феновете към тази пресконференция и утре ще си играйкаме на криеница около Герена :smt108

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:29 pm 
Аватар

Аз съм безделен, мога цял следобед да стоя на Герена. Който е заинтересован - да звъни или да пише ЛС :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:30 pm 
Аватар

По неофициална информация този 1 час изместване на Тонев му е трябвал за да се наспи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:33 pm 
Аватар

Къде мога да чуя аудито на Томислав? Търсих из гонг, но нещо не го открих.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 8:41 pm 
Аватар

Е много се дразня така - ние се раздвояваме, а не трябва.Легенди се плюят, а не трябва!
И Наско и Гонзо са големи наши имена и не трябва да ги плюем - много се надявам /въпреки, че никога няма да стане/ да се съберат двамата в една стая и да се разберат - ще се бият ли, ще се плюят ли, но да си изгладят отношенията и заедно да не пречат на Левски- или да помагат или нищо!

ПС: Само Левски / и тройките :losers /

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 9:43 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
Е много се дразня така - ние се раздвояваме, а не трябва.Легенди се плюят, а не трябва!
И Наско и Гонзо са големи наши имена и не трябва да ги плюем - много се надявам /въпреки, че никога няма да стане/ да се съберат двамата в една стая и да се разберат - ще се бият ли, ще се плюят ли, но да си изгладят отношенията и заедно да не пречат на Левски- или да помагат или нищо!

ПС: Само Левски / и тройките :losers /

Аз утре точно това искам да го питам Тонев. Кой е виновен легенди на Левски да се плюят като цигани по медиите и той какво конкретно мисли да направи, за да престане това? Защото като дойде, имаше някакви много високи приказки за "марката Левски". По-тотална щета за "марката Левски" от това което се случва в момента, на мен ми е трудно да си представя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 9:48 pm 
Аватар

Е това, че така се плюят не е от днес или вчера, а пък Тонев е последния виновен или отговорен за това, Сираков, Гонзо и замълчалия напоследък Боримиров, са големи хора с глави на раменете, сами решават какво да говорят и кога, но накрая всички се излагат, а най-много излагат Левски :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 9:58 pm 
Аватар

Сметам, че всички знаем причината, поради която се стигна до тук...една такава мустаката :wink: Тонев също го знае, но засега си играе ролята на готиния пич с вързаните ръце.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 10:07 pm 
Аватар

STALKER написа:
Сметам, че всички знаем причината, поради която се стигна до тук...една такава мустаката :wink: Тонев също го знае, но засега си играе ролята на готиния пич с вързаните ръце.

С едно не съм съгласен - Насо си беше помияр и преди да сме чували да Бащицата !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 10:20 pm 

Последно Помака фактор ли е в Левски или не е?Ще го продава ли?Сега само псотавено лице ли е?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 10:25 pm 
Аватар

Има само един фактор :arrow: Факторът кошлуков, всичко останало е преходно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 10:25 pm 
Аватар

Цитат:
С едно не съм съгласен - Насо си беше помияр и преди да сме чували да Бащицата !

Mога да ви кажа ,че докато Наско беше в Левски, си построи палати, сафарита и путки майни. Сега си заряза имението ,защото не може да го поддържа и парите не му текат от някви сделчици покрай отбора... за това и плюе като ощипана мома :smt006
Та грам не ни е притябвал, може да е бил всякакъв преди, сега си е леке :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]