genchev написа:
СтрелецО написа:
Генчев - само за протокола - маса хора, предимно от Б, ходят да пеят и да си веят шитите знамена и шалове в сектора.Като се опънат 30+ големи знаменца, повечето хора така или иначе мача на го виждат и така или иначе не ги е*е... Ходим за да си правим шоуто... Или казано дотук защо например аз да бойкотирам момиченцата като дори не ги и гледам през 72% от времето в сектора? Пее ми се - ходя.Отивам да се видя и с момчета от сектора.Точка.
п.п. само да вметна, че настъпи перфектния момент да се покажем и докажем като агитка , която не се интересува от резултатите, а отива за ЛЕВСКИ... не за Гаджев, не за Маджев,Дарко,Марко, а за историята си.
Съгласен съм с теб. Моята идея не е да не се ходи на мачове, далеч съм от този фарс. Моята идея е да им покажем на кухите по терена, че без нас са нищо и да започнат да играят. Цял живот съм ходил и ще продължавам да ходя на мачове, а и сектора ни върви само напред. Вече стюардите не бият агитката, няма полиция, почти всеки мач има хореография, вика се стабилно, което мен ме радва и няма да го загърбя. Отбелязвам какъв е начина да ги накараме тия да заиграят и да зауважават нас. Едно нещо не можеш да го оцениш докато не го загубиш.
Утопия и наивност.Извинявай ме, ама е така.С бездействие се стига до още по-пълна летаргия и заседналост.Влади Гаджев каза, че "още малко ще го търпим" - дали ще му пречат празните трибуни? Йовов се псува със сектор В на мача с горските - дали и на него ще му пречи? И това са ни
капитаните братче!!! Както каза някой преди мен , свинете като имаха 70 животни посещаемост в знак на протест , стигнаха минимум 2 международни финала
А путките по терените не знаят кво е да се бориш за 250 лева заплата, те взимат по 20К, че и отгоре, повечето от тях имат завиден живот, жени, мангизи, вили и спортни коли, спортуват за здраве, щото тва мърдосване си е баш подтичване и подпичкване за здраве, носят сини фланелки , играят на Герена и са медийни звезди... и на връх всичко това НЯМАТ МОТИВАЦИЯ

За хора като Гаджев например ми е странно как, че въпреки не им се играе очевидно в Левски , поне не положат малко усилия и труд , за да си заработят един сносен трансфер... Но въпреки тия гадове и блядове рано или късно ще пребъдем, а Видовден за чорбите ще има рано или късно