forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Яну 12, 2026 8:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279, 1280 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:18 pm 
Аватар

В ЕКТ сме със сигурност, лошото е, че прасюгите ще станат първи с тоя дришлив отбор и най-вече с тоя нещастник за треньор :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:28 pm 

Да. И на мен ми е кофти от това, но по-лесно е да станеш шампион с 10 истински изиграни мача от колкото с 30 такива.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Апр 02, 2012 5:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:30 pm 
Аватар

Ми най-тъпото е, че ако не бяхме правили простотии, можехме да сме си първи независимо от свинските истории....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:34 pm 
Аватар

Свинете ще окапят един по един до края на сезона.Нямат никаква физ.подготовка.Тоя карачанаков го наблюдавам,щото мн.взеха да грухтят...еми макс.до 70 минута издържа...после се влачи с изплезен език...И не е така само той.В момента играят на мускули...От слабата подготовка ли или по др.причини се контузват.тройчовото "себераздаване,мотивация,концентрация " им дава тоя моментен проблясък.А ще дойде и време за заплати,премии.... :bigok :D Естествено това си е мое мнение,не ангажирам никой с него!

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:35 pm 
Аватар

Аз пък ви предлагам да сте малко по-позитивни, вместо да давате титли и купи на чорбата. А Дивото дете да се стега и да идва на стадиона, че напоследък се скатава и му пишем неизвинени отъствия :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:40 pm 
Аватар

Идем довечерас бе :smt026 , стига некой дебил да не ми звънне след 10 мин. че му треа нещо "много спешно"!

На паметникО ли?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:55 pm 

Wildkid написа:
Ми най-тъпото е, че ако не бяхме правили простотии, можехме да сме си първи независимо от свинските истории....

Прав си, но живота не е идеален. Важното е от тук нататък да не правим простотии, а за прасетата един подкастрен отомански член.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:54 pm 
Аватар

danesa написа:
Свинете ще окапят един по един до края на сезона.Нямат никаква физ.подготовка.Тоя карачанаков го наблюдавам,щото мн.взеха да грухтят...еми макс.до 70 минута издържа...после се влачи с изплезен език...

Ше окапят, ако играят. Аз скоро не съм ги виждал да играят в някой мач... След вчера даже няма да им се налага да увещават Домуса и Микриша, защото няма да иам нужда да им лягат те. :ohmygod Профилактичен кур за селата които лягаха този полусезон и ще лягат на Сеска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 3:21 pm 
Аватар

Свинете са най-големите сприньтори! Да си счупат краченцата :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 4:52 pm 
Аватар

Изненада: лит(*кс-етрополе в топ 5 на най-изрядните български клубове
Изненада бе, изненада, Цура била редовна, на държавата била платила :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 8:10 pm 

Да вкарваш голове в уредени мачове не те правело звезда. Пълен шок!!!

Динамо Б. се отказва от Платини, праща го в Al Seska

Авантюрата на Мишел Платини в румънския шампионат може да се окаже изключително кратка. Бразилецът е на път да се завърне отново в Al Seska след тоталния провал в Динамо Букурещ до момента.
Според местните медии, "кучетата" вече правят всичко възможно да върнат нападателя на Al Seska. Очаква се това да се случи след края на сезона.
До момента румънците са платили само 10 хил. евро за наем на Платини до края на сезона. Те обаче нямат намерение да превеждат останалите 600 хил. по сделката и така бразилецът може да се завърне на "Армията".
Очакванията към нападателя след трансфера през февруари бяха огромни. Той беше посрещнат като звезда, но не разкрива абсолютно нищо от потенциала си до момента.
Платини не е вкарал нито един гол за престоя си в Букурещ. Той е изиграл само 260 минути от началото на пролетния дял на шампионата. Бразилецът беше един от четиримата основни нападатели, с които Al Seska се раздели тази зима.
Босовете на "червените" обявиха, че са се решили на този ход, за да спасят лиценза на клуба за следващия сезон. Парите от този трансфер обаче може така и да не ги получат :lol: :lol: :lol:.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2730764

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 8:44 pm 
Аватар

Аз нещо и за онуй рОмънско чудо, дето отиде в Северна ли, в Южна Корея ли не съм чувал напоследък... :smt005
Профилактичен к.р и за нашите заплеси, дето есента зорлем го направиха герой да им вкара от корнер пред вратарското поле.
Иначе парадоскално или не, победата на Разград е по - кофти вариант за исляма. Ако ние бяхме били, айде да ги бием и тях - остават им 3 точки и шпалир през нагъзени отбори. И в последният кръг Разград няма да има за какво да им играе, ако бяха изостанали.
А сега остават в играта и ударим ли чорбите, в последният кръг що да не ги скопят и обрежат ритуално? :smt005
Това е директива, баце. "Левски" и когато пада, пак работи срещу мъчениците от Симитли!
И в тая връзка като се замисля...бе загубата от вчера случайна ли беше? Няма ли кой да разследва?
ГА, къде спиш бе помияр, доносник, комунист, изрод?!?! На ти нова теория, преписвай парцала си - знам, че сам не можеш измили подобно нещо, мозък ти липсва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 8:48 pm 
Аватар

Anarion написа:
Това е директива, баце. "Левски" и когато пада, пак работи срещу мъчениците от Симитли!

Те тава е, баце ! :smt035 :smt005 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 8:53 pm 
Нашите женски полови органи направиха така, че един абсолютно мъртъв и вмирисан труп да надига глава и да се опитва да бъде язвителен, ироничен и подигравателен срещу най-великия български клуб. :ohmygod
Само едната чест на Сектор Б ни остана! В дербито да унизим турците на трибуните, тва въобще не го подлагам на съмнение. Но на терена. Освен да съберем един отбор, да ги заключим нашите в съблекалнята и да излезем ние да смажем прасетата... Убеден съм, че дори в тоя форум има хора, които са готови да умрат на терена, но да бият жалката, нелицензирана, беззнаменна и безбазова Цура Турска Септемврийска.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:00 pm 

Anarion написа:
Аз нещо и за онуй рОмънско чудо, дето отиде в Северна ли, в Южна Корея ли не съм чувал напоследък... :smt005
Профилактичен к.р и за нашите заплеси, дето есента зорлем го направиха герой да им вкара от корнер пред вратарското поле.
Иначе парадоскално или не, победата на Разград е по - кофти вариант за исляма. Ако ние бяхме били, айде да ги бием и тях - остават им 3 точки и шпалир през нагъзени отбори. И в последният кръг Разград няма да има за какво да им играе, ако бяха изостанали.
А сега остават в играта и ударим ли чорбите, в последният кръг що да не ги скопят и обрежат ритуално? :smt005
И в тая връзка като се замисля...бе загубата от вчера случайна ли беше? Няма ли кой да разследва?
ГА, къде спиш бе помияр, доносник, комунист, изрод?!?! На ти нова теория, преписвай парцала си - знам, че сам не можеш измили подобно нещо, мозък ти липсва!

Как бе, отвори ливеспорт.бг. Там има една статийка озаглавена "Левски умря, но дирежтивата живее" или нещо подобно. Директивата брато е нещо вечно. Тук турско да стане пак ще има директива Левски шампион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:10 pm 
Аватар

абе кyр за директивата и леля и

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:39 pm 
Аватар

Цитат:
Започналият преди години в юношеската формация на Манчестър Юнайтед Джоузеф Диксън започна тренировки с цъца . Любопитен факт от кариерата му е престоя в турския гранд Фенербахче, където обаче си остава единствено с тренировките.

В началото на тази година Джоузеф Диксън се завърна в Англия, където се надяваше да подпише двумесечен контракт с Уест Хем, но в крайна сметка този вариант е пропаднал.

Диксън е роден на 27 ноември 1989 година в Лондон, от френско потекло. Още като юноша прави впечатление с изключително агресивната си бързина.

Преди две години към него е имало интерес от страна на Олимпик Марсилия, Севиля и Портсмут
ЕЙЙЙ , БОГУ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:43 pm 
Аватар

lal написа:
Цитат:
Започналият преди години в юношеската формация на Манчестър Юнайтед Джоузеф Диксън започна тренировки с цъца . Любопитен факт от кариерата му е престоя в турския гранд Фенербахче, където обаче си остава единствено с тренировките.

В началото на тази година Джоузеф Диксън се завърна в Англия, където се надяваше да подпише двумесечен контракт с Уест Хем, но в крайна сметка този вариант е пропаднал.

Диксън е роден на 27 ноември 1989 година в Лондон, от френско потекло. Още като юноша прави впечатление с изключително агресивната си бързина.

Преди две години към него е имало интерес от страна на Олимпик Марсилия, Севиля и Портсмут
ЕЙЙЙ , БОГУ :lol:

Агресивна бързина какво ли означава, предполагам само чорбарски футболери го притежават :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:44 pm 
Аватар

Никъде не се споменава да е играл официален мач някъде. Все огромен интерес, дори тренировки, ама нещо ... ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:27 pm 
Преди 5 години напуска Манчестър Юнайтед, за да премине в румънския Глория Бизау :8) :8) :8) Пял им е кур на манафите, сигурно са му предлагали по-малка заплата и е решил да им пее.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 12:18 am 

http://www.guardian.co.uk/football/gall ... 89&index=3 :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:39 am 
Аватар

Хаха, перфектно рекламно лице на Bench :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:32 pm 
Аватар

Горката УЦКА, Синьото БФС не ги интересувало марката и харизмата на хилядократните чемпиънс:
БФС пак погна лит(*кс-етрополе - иронизира славната история на червените, имали комплекс за богоизбраност
даже били ирозинирали славната им история :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:49 pm 
Аватар

я ми припомнете защо щяха да вземат лиценза на розовите и защо ги пожалваха през 2008

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:55 pm 
Аватар

DMX написа:
http://www.guardian.co.uk/football/gallery/2012/apr/03/the-gallery-dimitar-berbatov#/?picture=388125589&index=3 :mrgreen:

Ахахахаха тия колажи са били скандални :lol: :lol: :lol: Днес по радиото чух за тях,но не предполагах,че са скандал! :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:05 pm 
Аватар

Абе що само мача на лит(*кс-етрополе го няма за залози в Бет365?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:10 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=358134 :loser2

100 спечелени дела! :smt035 Минимум! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:15 pm 
Аватар

свине умрете 27ми 72 написа:
http://football.sportal.bg/news.php?news=358134 :loser2

100 спечелени дела! :smt035 Минимум! :smt035

Тоя е ебем ти и адвоката по футболни въпроси от международна величина :shock:
Цитат:
...спечелени от мен над 100 футболни дела у нас и в чужбина...

Козарец, минаха те :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 8:10 pm 

И аз даже немам 100 спечелени дела, поклон. :fgod ::kid

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 8:12 pm 
Аватар

А този какви 'дела' е имал, че да ги е печелил? Нали не е адвокат :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279, 1280 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]