forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 3:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:20 am 
Аватар

Както е описано, по-вероятно да ги съди за времето, през което е бил без работа, докато договора му е трябвало да бъде валиден.
Всъщност, един мой бивш работодател фалира и имаше точно такова дело срещу него, което той загуби. Е, не че колежката дето го съдеше си взе парите де :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:22 am 
Аватар

Дойде ли по-рано треньор, Гонзо ще излети завинаги от Левски. Става излишен. Не, че през лятото няма да е, но тогава я стаж ще му измислят, я обучение и тн.
Самия Бататюрк вече знае, че Гонзо му тежи повече, отколкото помага и в най-скоро време ще бъде жертван.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:24 am 
Аватар

На педераско привържениците да се запитат що мълча като путка 3 години, що не каза нищо за Кратко Останич и т.н., а откак се загатна за едни парици от колхоза реве като магаре. С Мъри пак ще има 1:17 и 2:27 щото той така и не разбра че футбола не свършва с 1 тактика, и не можеш да се надиграваш с Топчо, Мечо, и Льольо срещу Барселона, която ни смаза на ходом. От мача с Киево досега Мъри ниже само и единствено провали!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:29 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Дойде ли по-рано треньор, Гонзо ще излети завинаги от Левски. Става излишен. Не, че през лятото няма да е, но тогава я стаж ще му измислят, я обучение и тн.
Самия Бататюрк вече знае, че Гонзо му тежи повече, отколкото помага и в най-скоро време ще бъде жертван.

Да, Гонзо стои в Левски, щото си пази службицата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:30 am 
Аватар

Richard Long написа:
На педераско привържениците да се запитат що мълча като п..ка 3 години, що не каза нищо за Кратко Останич и т.н., а откак се загатна за едни парици от колхоза реве като магаре. С Мъри пак ще има 1:17 и 2:27 щото той така и не разбра че футбола не свършва с 1 тактика, и не можеш да се надиграваш с Топчо, Мечо, и Льольо срещу Барселона, която ни смаза на ходом. От мача с Киево досега Мъри ниже само и единствено провали!

Покдрепям

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:38 am 
Аватар

Македония написа:
Футболистите сърдити ли са ни още и утре ще им мине ли или просто е от мензиса, който им е дошъл във вагинните дупки :?

Ще го повторя за 14742 път, Страхотен Б сектор, на няколко пъти и А :smt007
А тея нежни душички са направо смешни :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:03 pm 
Аватар

Сега, като се замислих, не можах да си спомня, кога за последно сме правили три поредни загуби, без отбелязан гол.Дори 1991 година, когато падахме наред от Локо Горна и Етър например и имахме 9 или 10 загуби, вкарвахме доста голове.Много е зле работата братя.... :smt085

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:04 pm 
Аватар

И некак си ми се струва, че изведнъж ще се появи един спасител и всичко ще стане мед и рози.... кур за него..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:07 pm 
Аватар

извинявам се, че питам, сигурно е казано вече, но какво пишеше на транспарантите в А сектор :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:08 pm 

Ще отбиват номера с Илиян Илиев. Гонзо ще се хвали как го е избрал после след 2 мача ще го изгонят и Гонзо пак треньор и така до лятото на 2013 когато пак ще се избира нов :lol: Ае кур да си е*ат майката

Последна промяна blue_fury на Вто Апр 03, 2012 12:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

tprodanov написа:
Пич, не знам дали не бъркам, ама поне за мен в момента никой не иска да дойде. Сигурно пак Гонзо е виновен де...

Много мислих дали и днес да не си замълча, но ще ти кажа една истина дето съм я научил с времето:
Когато попитали Айнщайн какъв помощник иска(понеже имал крещяща нужда), той отговорил:
- Умен и работлив, но това е най-рядко срещаната комбинация в природата и се намира много трудно, затова умен и мързелив. В краен случай глупав и мързелив, но в никакъв случай глупав и работлив.
Кой що годе добър треньор, ще иска да работи ми кажи с глупав и работлив(не помощник, а) директор?
На мен лично ми писна, да слушам все едни и същи думи и оправдания, които уж не са оправдания. Като има ТОПКИ, да каже на всеослушание това и това, в отбора е така и така. Ама не му стиска, нали?
Истината е, че някой е изпуснал съблекалнята и този някой е именно той. Отборът играеше слабо, но що годе грамотен футбол до момента в който Костов(колкото и да е некадърен) реши да натисне тарторите и направи демонстративната смяна на Йовов. След този ход, всичко се срина, защото никой в средата на терена не искаше да играе. След пускането на Димов и Старокин като халфове, са заиграли подмолните удари и интрижки, най-вероятно намеси от по високото директорско ниво и естествено човека си замина.
Това стана според мен, а сега същите камъни хвърчат и към закриващия с гърди(като през втората световна война пиян руснак) противниковата амбразура Гонзо. Винаги съм смятал, че идеализма и безсмислената саможертва в името на нещо химерно, е само за най-големите глупаци - тези които нямат нормален поглед върху реалността.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

antonatan написа:
извинявам се, че питам, сигурно е казано вече, но какво пишеше на транспарантите в А сектор :smt017

Мъри, Наско, Топчо, Йовов, Бардон - това е екипът, който Батков не иска.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:13 pm 
Мъри наложи страхотен футбол в Левски - бърз, с много пасове, техника, заучени положения и.т.н., които няма как да научим от треньори като Достанич, Гонзо. За мен Мъри направи невъзможното с този отбор, с който разполагаше. Във всеки нормален отбор, парите, които се спечелят от евротурнири се влагат в нови играчи, а ние ги вложихме в автобус, а другите си останаха в джоба на Батков. Е какво да направи Мъри? Защо в Англия, САФ и Венгер са сумати години и никой не ги маха? Правят се дългосрочни стратегии, градят се отбори, налагат се юноши, дава се пълна свобода на треньорския щаб и.т.н. Тука се постига някакъв успех и веднага след това, вместо да се надгради отбора с още по качествени играчи плюс някои талантливи юноши, треньора се гони и започват една след друга рокади непрекъснато. Еми няма как да станат нещата.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:19 pm 
Аватар

tprodanov написа:
frantic написа:
И по-зле ще става ако на мига не се махне Гонзо. За Батков не искам и да си мечтая. Ако някой ден се случи това, то ще трябва някой да ме ощипе, за да съм сигурен че е истина. Отборът продължава да се завръща към неподправения стил на Гонзо - вчера Милиев хване топката и сипе ли сипе напред без грам мисъл. Да имаше поне един висок напред, че да обере някоя топка, а то само плажни футболисти... Пълен хаос, играчите са припряни, нямат вяра във възможностите си. Те не са просто отбор, въпреки че като единици не са толкова зле. Къде беше пламъкът в очите на играчите, бе Гонзо? Тонев? Думи за наивници...
Неспящият Тонев предния път като заспа и на другия ден ги надроби едни...възможно най-лошото решение взе със Гонзо. Какви кестени може да вади човек провалил се нееднократно и като директор и като треньор? Кой от футболистите ще му има доверие и ще играе за него в такъв случай? Направиха грешката с Костов - ми като подава оставка, не му я приемай бе! Остави го да си носи кръста докрай. Повече от ясно е, че Костов не беше удобен и затова го разкараха. За да дойде удобния Гонзо - още по-голяма грешка. Толкова ли не можеха докрая на сезона да сложат някой опитен треньор българин(Ст.Грозданов?), който да не мрънка, че няма красиви футболисти, и да не говори,че това им били възможностите, а да ги сплоти и да изстиска максимума от тях?
Колкото и да са путки играчите, като футболни качества не са пълна скръб. Та свинете като качества са значително по-зле, но Тройчо ги успокои и обедини в отбор, който дава всичко от себе си...
И стига с това, че Гонзо имал топки. Това, че пуска Йовов и Грийн не говори, че има топки, а го е страх. Къде е Димов - единственият, който когато играе през пролетта няма слаб мач... Не става само с топки, трябва и акъл!

Най-неприятното вчера беше след края,когато сектор Б се обърна с гръб, мислейки си че играчите ще дойдат да им се извинят и да ги поздравят за подкрепата...а никой освен Пламен Илиев не дойде...путките се бяха скрили...

:levski

И с кво не беше удобен Костов? Деба и митовете се появиха .... :loser2

Неудобен беше, защото не си трайкаше като предните послушковци.
Неудобен беше, защото искаше играчи, а не ги получи, а каквото получи, го получи не навреме.
Неудобен беше, защото каза какви са тарторите - меки!
Неудобен беше, защото не цепеше басма на Йововци, Тасевски, Гаджевци и ги вадеше рано-рано, като бяха безобразни (че даже и някои се чудеха защо са извадени?!)

Естествено и той си имаше грешки - основно в мача с Миньор, където игра без дефанзивен халф (дали пък не е имало и намеса отгоре кой да играе в този мач - можем само да гадаем), но като треньор е класа над Гонзо. Все пак от посредствен Калво стана играч. Вчера не му вървеше много, но той беше единствената опасност за Лудогорец през първото полувреме. Второто като излезе съвсем бяхме трагични. Постави Старокин на точен пост. Димов при него заигра силно. Извади ламтящия за пари и едновременно слаб Грийн.

Несериозно е при първа загуба да се маха треньора...При положение, че ръководството не се е опитало да го задържи този треньор, значи това му е била и целта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:20 pm 
Аватар

antonatan написа:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:31 pm 
Аватар

frantic написа:
Неудобен беше, защото не си трайкаше като предните послушковци.
Неудобен беше, защото искаше играчи, а не ги получи, а каквото получи, го получи не навреме.
Неудобен беше, защото каза какви са тарторите - меки!
Неудобен беше, защото не цепеше басма на Йововци, Тасевски, Гаджевци и ги вадеше рано-рано, като бяха безобразни (че даже и някои се чудеха защо са извадени?!)

Естествено и той си имаше грешки - основно в мача с Миньор, където игра без дефанзивен халф (дали пък не е имало и намеса отгоре кой да играе в този мач - можем само да гадаем), но като треньор е класа над Гонзо. Все пак от посредствен Калво стана играч. Вчера не му вървеше много, но той беше единствената опасност за Лудогорец през първото полувреме. Второто като излезе съвсем бяхме трагични. Постави Старокин на точен пост. Димов при него заигра силно. Извади ламтящия за пари и едновременно слаб Грийн.

Несериозно е при първа загуба да се маха треньора...При положение, че ръководството не се е опитало да го задържи този треньор, значи това му е била и целта.

При положение, че Костов напрактика не говореше - не знам за какво нетрайкане говориш.
Играчите му се докараха точно тези, които той си поиска. Самия той каза, че играчите са му чудесни.
Като тарторите са му меки, що не ги замени с някой твърд?

Аз от треньорството на Костов не видях нищо. Промяна в начина на игра на отбора нямаше. Видях обаче друго - още с идването му, той се конфорнтира - обясни, че всички са некадърници, селекцията е провал и кво ли не. Това се прави, ама вътре, в съблекалнята, на 4 очи. Не пред медиите. После ще очакваш приемственост от същите тия, дето си ги наплюл пред медиите? Нема как да стане. Като за край - Костов направи точно това, което е правил във всеки един досегашен негов отбор. Би си шута. За 11ти път в последните 10 години. Това беше треньор, нещо средно между Ратко и Павел Дочев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:37 pm 
Аватар

Благодаря :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:38 pm 
Аватар

hixxtam написа:
tprodanov написа:
Пич, не знам дали не бъркам, ама поне за мен в момента никой не иска да дойде. Сигурно пак Гонзо е виновен де...

Много мислих дали и днес да не си замълча, но ще ти кажа една истина дето съм я научил с времето:
Когато попитали Айнщайн какъв помощник иска(понеже имал крещяща нужда), той отговорил:
- Умен и работлив, но това е най-рядко срещаната комбинация в природата и се намира много трудно, затова умен и мързелив. В краен случай глупав и мързелив, но в никакъв случай глупав и работлив.
Кой що годе добър треньор, ще иска да работи ми кажи с глупав и работлив(не помощник, а) директор?
На мен лично ми писна, да слушам все едни и същи думи и оправдания, които уж не са оправдания. Като има ТОПКИ, да каже на всеослушание това и това, в отбора е така и така. Ама не му стиска, нали?
Истината е, че някой е изпуснал съблекалнята и този някой е именно той. Отборът играеше слабо, но що годе грамотен футбол до момента в който Костов(колкото и да е некадърен) реши да натисне тарторите и направи демонстративната смяна на Йовов. След този ход, всичко се срина, защото никой в средата на терена не искаше да играе. След пускането на Димов и Старокин като халфове, са заиграли подмолните удари и интрижки, най-вероятно намеси от по високото директорско ниво и естествено човека си замина.
Това стана според мен, а сега същите камъни хвърчат и към закриващия с гърди(като през втората световна война пиян руснак) противниковата амбразура Гонзо. Винаги съм смятал, че идеализма и безсмислената саможертва в името на нещо химерно, е само за най-големите глупаци - тези които нямат нормален поглед върху реалността.

Напълно подкрепям. Най-адекватното мнение. И най-разумното решение: Излиза и казва всичко. Не като на пресконференцията " ако търсите виновник и ако ще се успокоите ето казвам - Аз съм виновен" Ама не става ясно за какво. Дали за слабата игра или за да се "успокоят" журналистите. И отново зад неговия гръб се крият мишоците..... Колективната отговорност е безотговорност. Всички имаме вина, но никой не е виновен персонално.
Аз не искам да търся вина. Искам да намерят решение. Затова са мениджъри, затова получават заплати.....

Аз вече искам легендата Гонзо да си остане легенда и да напусне всички постове в отбора. И да вдигне чадъра над Батков.
Не считам и че му прави чест да поеме отбора, така както ни го представи мазню...Естествено, че няма да се намери друг точно преди мача с микре, от всеки друг се искаше да поеме ангажимент, две победи, стабилизиране, нищо не беше загубено....И като няма друг сезона да го "добута" някой помощник. Ди Матео добутва Челси.... Що да не е Виторио или който и да е.Нямаше никакво значение. Само не Гонзо, кофите да са върху него... Сега вече, пътища много....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:46 pm 

tprodanov написа:
При положение, че Костов напрактика не говореше - не знам за какво нетрайкане говориш.
Играчите му се докараха точно тези, които той си поиска. Самия той каза, че играчите са му чудесни.
Като тарторите са му меки, що не ги замени с някой твърд?

Аз от треньорството на Костов не видях нищо. Промяна в начина на игра на отбора нямаше. Видях обаче друго - още с идването му, той се конфорнтира - обясни, че всички са некадърници, селекцията е провал и кво ли не. Това се прави, ама вътре, в съблекалнята, на 4 очи. Не пред медиите. После ще очакваш приемственост от същите тия, дето си ги наплюл пред медиите? Нема как да стане. Като за край - Костов направи точно това, което е правил във всеки един досегашен негов отбор. Би си шута. За 11ти път в последните 10 години. Това беше треньор, нещо средно между Ратко и Павел Дочев.

Не знам дали Костов си е "трайкал", но тази пауза се каза, че селекцията е закъсняла. Миналото лято селекцията беше "отворен процес" до последния ден. :wink:
За играчите доведени от него, не мисля че имаме грешен трансфер, дори и Диамутен е класи над предишните ни играчи.

Не знам как не си видял нищо от тренъорството на Костов. Аз виждам липсата на тренъорството на Костов в последните 2 мача.

С идването си нямаше конфронтация, а както всеки средно интелигентен човек се застрахова и каза да не се очаква нещо без той да е правил селекцията и подготовката на отбора. Каза, че Арш му е ненужен.
Защо си е бил шута е доста дълга тема за спорене. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:51 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Мъри го изгониха го от Анортозис, той ги съди за неустойка, ама ако почнел работа нямало да я вземе? Що за глупости са това? Неустойка се дължи при неправомерно прекратяване на договора. Това да не е развод - плащаш издръжка на бившата, ама ако се ожени пак, спираш. Много ме съмнява да има подобна клауза за треньор/футболист.

точно!
Гонзо вчера го каза. Мъри си чака едни пари от тати, които той казва, че не му ги дължи. Твай!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:03 pm 
Аватар

" Кирки у лимузините " за вас , курвички :boisw Ще ви се празним на живота :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:06 pm 
Аватар

One Big Bastard написа:
" Кирки у лимузините " за вас , курвички :boisw Ще ви се празним на живота :bigok

тихо...момчетата спят...имат почивен ден днеска..... :ohmygod
ако имахме ръководство на място, трябваше да ги извикат днеска в 8.00 часа да копаят розите пред Герена и да чистят кенефите за почивка....и то след като са въртели обиколки цяла нощ....ама нейсе.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:13 pm 
Аватар

gonzo_marto написа:
Не знам,дали е чорбар Станчев,както тук се говори,но вчера беше на прага да се разплаче :smt006

Хванало го е шубето като ви е видел :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:35 pm 
Аватар

Точно Станчев като му се даде шанс се мъчи момчето, не е някакъв талант, но би се раздал доста повече от Мюлдер примерно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:39 pm 
Аватар

Синя Душа написа:

Не знам дали Костов си е "трайкал", но тази пауза се каза, че селекцията е закъсняла. Миналото лято селекцията беше "отворен процес" до последния ден. :wink:
За играчите доведени от него, не мисля че имаме грешен трансфер, дори и Диамутен е класи над предишните ни играчи.
:D

След последните 3 мача наистина може да поспорим дали изобщо Костов има правилен трансфер (изкл. само Диамутен)
В 3 мача нападателите не вкараха 1 гол.

Последна промяна Vincenzo на Вто Апр 03, 2012 2:44 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:46 pm 
Аватар

Спорен въпрос е дали трансферите са дело на Костов, но това едва ли можем да го разберем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 1:53 pm 
Аватар

Трансферите са ОК. Селекцията като цяло - съвсем. Имаме добри футболисти. Лагерите се провеждат нормално. Сменихме ушевспорт за найк. А имаме и приходи от селекцията, при това не малки. Това не е било от години. На фона на всичко останало, и при нас като история, и на А група, смятам, че спортния ни директор се справя добре. Треньора ни - не.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 2:03 pm 

Vincenzo написа:
Синя Душа написа:

:D

След последните мачове наистина може да поспорим дали изобщо Костов има правилен трансфер (изкл. само Диамутен)
В 3 мача нападателите не вкараха 1 гол.

Факт! Не ми се правят анализи, защото съм фен, а не анализатор.
Предните мачове вкарвахме, въпреки че играта беше слаба и срещу други противници.

Просто е смешно това миене на ръце с някой, който вече не е в отбора.

Не може да се приеме оставката на тренъор, преди най-важните мачове на отбора и с оглед на това, че нямаш алтернатива.
Не може да се налага селския "стил" на игра - центриране, без да имаш реално чист нападател. Жунинъо ли да вкара, той не знае къде да се пласира, не говорим да вкара нещо.
Костов имаше идея да налага игра без нападател с много пробиви и извеждащи подавания по земята и не му се получи, защото нашите футболисти са пълни фигуранти. Никой не се открива, никой не търси топката - следва опит за рейд и загуба на топката или спорен/грешен пас. Това се вижда във всеки мач.
Относно селекцията според мен всички взети са по-добри по постовете си от предходните играчи.
А дали селекцията е на Гонзо или на Костов или на Тонев, мисля че е все тая.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 2:10 pm 

tprodanov написа:
Трансферите са ОК. Селекцията като цяло - съвсем. Имаме добри футболисти. Лагерите се провеждат нормално. Сменихме ушевспорт за найк. А имаме и приходи от селекцията, при това не малки. Това не е било от години. На фона на всичко останало, и при нас като история, и на А група, смятам, че спортния ни директор се справя добре. Треньора ни - не.

Спортния директор трябва да отговаря повече за тренъора, играта и спортните успехи на отбора. Не за найк.
Селекцията е ок.
Трансферната ни политика е плашило от както бащицата е машинист. :wink: Единствената цел на трансферите ни е да има нещо и за г-н батков :smt059 след време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 2:17 pm 
Аватар

Ако Костов беше научил на нещо играчите, то нямаше да изчезне за два мача. Ние нямаме заучено положение, независимо дали от статично положение или от игра. Нямаме човек, можещ да отбележи от фал, което явно не е тренирано. Не можем да вкарваме от корнер. Това не са неща, които могат да се забравят за два мача. Но вчера си пролича осезаемата липса на нападател, какъвто имахме - Арш ако не друго, поне отваряше пространства за Цветков, а и самия той също бележеше. Сигурно Гонзо го изгони...

Иначе основните проблеми далеч не ги е създал Костов, нито пък Гонзо. Те са натрупани от Ганя, и тепърва ще виждаме циркове заради тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]