forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 11:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:35 am 
Аватар

Пак ви повтарям, че Насо си гледа основно и предимно собствения интерес. Когато той съвпада с тоя на Левски - сме добре, когато обаче НЕ съвпада (както е примерно в момента) - жална ни майка. Насо може и да казва верни неща, въпросът е как ги казва и кога ги казва! Щото примерно, когато биехме в Европа миналата година, не казваше "истините" (пък не е като и тогава всичко да беше цветя и рози при нас). И хубаво говори за това и онова, ама си трае за собствените си изцепки, които всички знаем и няма смисъл да изброяваме тука. Трае си за срането през балона.

Та при Насо се получава малко синдрома "може и да е истина, ма когато я говори двуличник, никой не му обръща внимание".....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:41 am 
Аватар

Говорел верни неща, господи, ми то и Яне Янев говори верни неща бе :ohmygod :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:43 am 
Аватар

Не така, че сега ще дойде СЗ-ФЕН и ще те поучи за Ат. Семов :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:46 am 
Аватар

Цитат:
Мишо Александров: Браво на публиката на Левски
Вто, 2012-04-03 09:19

Халфът на Лудогорец Михаил Александров, който е юноша на лит(*кс-етрополе, похвали публиката на Левски след победата на разградчани с 1:0 срещу "сините" на стадион "Георги Аспарухов".

Феновете на домакините аплодираха бурно играчите на Ивайло Петев, независимо от поражението на любимия им отбор.

"За публиката само аплодисменти. Това, което направиха, беше невероятно. Благодаря, няма какво друго да кажа. Получи се много добър мач за българските стандарти. Не беше лесно, много се борихме за тази победа и благодаря на момчетата. Заслужено бихме. Рядко се случва да победиш Левски на неговия стадион", сподели Мишо Александров.

След Янев-курво и втори юноша на свинете ни похвали.. (тва в контраст на Гаджев и в двата мача)...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 9:51 am 
Аватар

Абе какво браво бе,ние не ги разбираме нашите раними душици :smt089 :smt089 ужасни сме :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:03 am 

Да е... Само свинските юноши ни хвалят....
Айде следва Локо Сф :)
Да видим там някой ще ни похвали ли :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

И междо другото не е оправдание, че нямаме типичен централен нападател тип таран. Лудогорец цял сезон играе с така наречената "фалшива деветка" и мачка наред,нали! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Nichy написа:
Да е... Само свинските юноши ни хвалят....
Айде следва Локо Сф :)
Да видим там някой ще ни похвали ли :)

Владо Манчев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:09 am 
Аватар

И по-зле ще става ако на мига не се махне Гонзо. За Батков не искам и да си мечтая. Ако някой ден се случи това, то ще трябва някой да ме ощипе, за да съм сигурен че е истина. Отборът продължава да се завръща към неподправения стил на Гонзо - вчера Милиев хване топката и сипе ли сипе напред без грам мисъл. Да имаше поне един висок напред, че да обере някоя топка, а то само плажни футболисти... Пълен хаос, играчите са припряни, нямат вяра във възможностите си. Те не са просто отбор, въпреки че като единици не са толкова зле. Къде беше пламъкът в очите на играчите, бе Гонзо? Тонев? Думи за наивници...
Неспящият Тонев предния път като заспа и на другия ден ги надроби едни...възможно най-лошото решение взе със Гонзо. Какви кестени може да вади човек провалил се нееднократно и като директор и като треньор? Кой от футболистите ще му има доверие и ще играе за него в такъв случай? Направиха грешката с Костов - ми като подава оставка, не му я приемай бе! Остави го да си носи кръста докрай. Повече от ясно е, че Костов не беше удобен и затова го разкараха. За да дойде удобния Гонзо - още по-голяма грешка. Толкова ли не можеха докрая на сезона да сложат някой опитен треньор българин(Ст.Грозданов?), който да не мрънка, че няма красиви футболисти, и да не говори,че това им били възможностите, а да ги сплоти и да изстиска максимума от тях?
Колкото и да са путки играчите, като футболни качества не са пълна скръб. Та свинете като качества са значително по-зле, но Тройчо ги успокои и обедини в отбор, който дава всичко от себе си...
И стига с това, че Гонзо имал топки. Това, че пуска Йовов и Грийн не говори, че има топки, а го е страх. Къде е Димов - единственият, който когато играе през пролетта няма слаб мач... Не става само с топки, трябва и акъл!

Най-неприятното вчера беше след края,когато сектор Б се обърна с гръб, мислейки си че играчите ще дойдат да им се извинят и да ги поздравят за подкрепата...а никой освен Пламен Илиев не дойде...путките се бяха скрили...

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:10 am 
Аватар

:sm_horse УЖАСЕН СРАМ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:16 am 
Аватар

frantic написа:
И по-зле ще става ако на мига не се махне Гонзо. За Батков не искам и да си мечтая. Ако някой ден се случи това, то ще трябва някой да ме ощипе, за да съм сигурен че е истина. Отборът продължава да се завръща към неподправения стил на Гонзо - вчера Милиев хване топката и сипе ли сипе напред без грам мисъл. Да имаше поне един висок напред, че да обере някоя топка, а то само плажни футболисти... Пълен хаос, играчите са припряни, нямат вяра във възможностите си. Те не са просто отбор, въпреки че като единици не са толкова зле. Къде беше пламъкът в очите на играчите, бе Гонзо? Тонев? Думи за наивници...
Неспящият Тонев предния път като заспа и на другия ден ги надроби едни...възможно най-лошото решение взе със Гонзо. Какви кестени може да вади човек провалил се нееднократно и като директор и като треньор? Кой от футболистите ще му има доверие и ще играе за него в такъв случай? Направиха грешката с Костов - ми като подава оставка, не му я приемай бе! Остави го да си носи кръста докрай. Повече от ясно е, че Костов не беше удобен и затова го разкараха. За да дойде удобния Гонзо - още по-голяма грешка. Толкова ли не можеха докрая на сезона да сложат някой опитен треньор българин(Ст.Грозданов?), който да не мрънка, че няма красиви футболисти, и да не говори,че това им били възможностите, а да ги сплоти и да изстиска максимума от тях?
Колкото и да са путки играчите, като футболни качества не са пълна скръб. Та свинете като качества са значително по-зле, но Тройчо ги успокои и обедини в отбор, който дава всичко от себе си...
И стига с това, че Гонзо имал топки. Това, че пуска Йовов и Грийн не говори, че има топки, а го е страх. Къде е Димов - единственият, който когато играе през пролетта няма слаб мач... Не става само с топки, трябва и акъл!

Най-неприятното вчера беше след края,когато сектор Б се обърна с гръб, мислейки си че играчите ще дойдат да им се извинят и да ги поздравят за подкрепата...а никой освен Пламен Илиев не дойде...путките се бяха скрили...

:levski

И с кво не беше удобен Костов? Деба и митовете се появиха .... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:22 am 
Аватар

За да съм градивен поне малко, защото иначе имам много какво да напиша, ама са само нелицеприятни неща, ще кажа, че ТОЧНО СЕГА е момента за нов треньор :!: До края на шампионата да обиграе отбора според неговите виждания, лятото да се подкрепи на необходимите постове с точните попълнения и на есен, ако не влезем в групите на ЛЕ, поне да не берем отново срам. Всички други варианти означават катастрофа както есента, така и следващата година :!: А тогава вече, някои хора и да искат, трудно ще могат да си тръгнат без линейки.

Гонзо, БЛАГОДАРЯ, че при теб от три години не сме видели една смотана купа, благодаря, че за три години всякакви селски отбори ни драха насред ГЕРЕНА, чорбата те водят с не знам колко победи, а на теб играчите ти криви, отново :!:

П.С. Имаме играчи, а нямаме отбор, за това са виновни само хората, които ги управляват :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:24 am 
Аватар

Пич, не знам дали не бъркам, ама поне за мен в момента никой не иска да дойде. Сигурно пак Гонзо е виновен де...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:25 am 
Аватар

Wildkid написа:
АвстралиецО написа:
Wildkid написа:
[quote="СтрелецО"]Минавам само да кажа, че днес сектор А се надигна по уникален начин след 70тата минута... аз такова нещо не съм виждал...
п.п. между другото скандиранията за Мъри, които обхванаха целия сектор А и в последствие Б тръгнаха от мен, един приятел и локомотивеца дето го хранехте
п.п.2 Wildkid ,извинявай , че те сбърках поименно с АвстралиецО :bigok

:bigok :bigok :bigok

Да не ти честити РД? :bigok :bigok :bigok

:lol: :lol: :lol: Не, ма беше твърдо убеден, че се казвам З. :bigok :bigok :bigok[/quote]
З., М. Все едно, на чорбата у гъзо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:30 am 
Аватар

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:34 am 
Аватар

Тежко ми е много. Но, мога да бъда доволен, че снощи си оставих гласа на Герена за един по-мощен Сектор Б.
Тези на терена има ли смисъл да отделяме внимание за тях. Единствено Пацо не участва в този цирк. Насълзиха ми се очите сега като го гледам как сам ни поздравява с наведена глава. Явно и на него му е писнало. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:57 am 
Аватар

Вчера, като видях А сектор да вика Батков-вън и ми се сви сърцето. Ама не от радост, а от едно шибано чувство. Струва ми се, че пак ни метнаха, и пак ни използваха съвсем справедливата иначе емоция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 10:59 am 
Аватар

Няма как да вземем читав треньор по това време. Читавите си има работа, договор. Ще трябва Гонзо да довърши сезона. Всъщност Мъри няма работа, това дали значи, че е читав треньор?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:06 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Всъщност Мъри няма работа, това дали значи, че е читав треньор?

Ми с него играхме 1/4 финал в УЕФА и влезнахме в групите на Шампионската лига. Ти как мислиш, дали е читав треньор? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:07 am 
Аватар

Хм, а що няма работа тогава :smt017 Ти как мислиш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:08 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Хм, а що няма работа тогава :smt017 Ти как мислиш?

Щото лошия Гонзо не го оцени :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:08 am 
Аватар

Някъде бях чел,че се съди за някаква неустойка с Анортозис и ако започне работа щял да загуби парите. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:09 am 
Аватар

FLAME написа:
Някъде бях чел,че се съди за някаква неустойка с Анортозис и ако започне работа щял да загуби парите. :roll:

Ами ако е това - значи ненормалните му условия са били клуба да поеме неустойката. Ако тя наистина е 1млн, да ходи некъде другаде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:11 am 
Аватар

Бяхме прилична бройка вчера, което е радващо с оглед на резултатите с Миньор и Литекс. Имах надежди, че ще го вземем този мач, но като излезе състава на таблото и ми се сви стомаха. В Ловеч се видя добре, че след смяната на Тасевски с Йовов ни спря натиска. Йовов е направил много за Левски и винаги ще съм му признателен, обаче вече не е за титуляр. Дарко забравих кога за последно бе във форма, но чак след неговото влизане ги затворихме и ни се откриха възможности. И не разбрах защо излезе точно Калво.

Имаше нещо много положително от този мач - публиката. На няколко пъти от разни места се направи опит за скандирания в чорбарски стил, но не бяха подкрепени от останалите и именно това ме радва. Надявам се срещу Черноморец да сме дори повече, а срещу петолъчките трябва с цената на всичко да им спрем пътя към титлата.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:12 am 
Аватар

Айде стига с тоя Мъри! Вярно, стигнахме там, където не сме били от десетилетия с него, но далеч не всичко беше песен. И пак казвам, че тоя човек не мръдна от това, което стигна като ниво, а то в един момент се оказа недостатъчно. Видя се и след като си тръгна - на едно и също място си тъпчеше, развитие никакво (респективно и успехи никакви). Не ни трябва Мъри, само щото сме били много добри при него преди 5 години....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:13 am 
Аватар

Wildkid написа:
Айде стига с тоя Мъри! Вярно, стигнахме там, където не сме били от десетилетия с него, но далеч не всичко беше песен. И пак казвам, че тоя човек не мръдна от това, което стигна като ниво, а то в един момент се оказа недостатъчно. Видя се и след като си тръгна - на едно и също място си тъпчеше, развитие никакво (респективно и успехи никакви). Не ни трябва Мъри, само щото сме били много добри при него преди 5 години....

Да, ама пък ше си върнем Ричи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:14 am 

гаджев.. :ohmygod голяма пу.тка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:16 am 
Аватар

tprodanov написа:
Wildkid написа:

Да, ама пък ше си върнем Ричи :bigok

А, със сигурност, както и Мечо, Пелето, Живко Миланов, Вагнер.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:17 am 
Аватар

Чакам графиката на Вагнер с наведената глава и топката :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 11:17 am 
Аватар

Мъри го изгониха го от Анортозис, той ги съди за неустойка, ама ако почнел работа нямало да я вземе? Що за глупости са това? Неустойка се дължи при неправомерно прекратяване на договора. Това да не е развод - плащаш издръжка на бившата, ама ако се ожени пак, спираш. Много ме съмнява да има подобна клауза за треньор/футболист.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]