forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 8:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
1914Левски1914 написа:
СиняИдея написа:
Огромни путки, огромни... В 70-та минута целият стадион да пее, да ври и кипи, а тия, долу, да си барат путките и да не им пука :?: Да се стягат :!: :!: :!:

ние се изморимхе в пъти повече от тях а не сме там на заплата като тия к'рви за това по-добре да се вкарат и млади момчета от школата като Цоневи и Вутов защото съм сигурен че те ще играят с хъс за отбора и за да се докажат

Е да, но Гонзо треньорa каза, че същите играчи щели да завършат шампионата. Cега не било време за юношите.

кога ли ще им дойде времето като станат на по 30 или като избягат

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:42 pm 
Аватар

Пичове, не виждам какви може да са претенциите ни за каквото и да било, при положение, че ние нямаме нормален футболист на повечето постове - нямаме нападател, нямаме защита, нямаме дефанивни халфове и въобще халфова линия. А в последните мачове отборът няма и дух, пълен хаос и безцелност. Отборът в последните мачове просто се развива в тотално противоположната посока на развитието на сектора.

Не съм вярвал, че някога ще го напиша, но по-добре че паднахме, равният щеше да е още по-голямо бедствие, защото сега поне лудогорец може и да издърпат титлата от комунистите. Докъде я докарахме...

Ще дойдат и по - добри времена, някой ден. Ще дойдат !

Любовта се калява с болка.

Само Левски. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:43 pm 
Аватар

Аз по принцип се водя песимист, но и аз не очаквах, че от Лудогорец насред Герена ще паднем. :shock: Само Хидъна остана реалист следователно, останалите сме мечтатели. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:43 pm 

Минавам само да кажа, че днес сектор А се надигна по уникален начин след 70тата минута... аз такова нещо не съм виждал...
п.п. между другото скандиранията за Мъри, които обхванаха целия сектор А и в последствие Б тръгнаха от мен, един приятел и локомотивеца дето го хранехте
п.п.2 Wildkid ,извинявай , че те сбърках поименно с АвстралиецО :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:44 pm 
Аватар

Абе кви юноши бе... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:45 pm 
Аватар

1914Левски1914 написа:
Ivan63 написа:
А в А сектор какъв транспарант бяха вдигнали,че така и не можах да хвърля до там с кьоравия си поглед.Иначе мощни и А, и В сектори

"Мъри,Топчо,Иванков,Йовов,Борето,Бардон-тези Батков не хареса"

Лека корекция - "Това е екипът, който Батков не хареса"

За мача е безсмислено да с говори, всичко е пълна трагедия. Тия момчета не са нито отбор, нито играчи, нито нищо. Нито имат желание, нито им пука...бе не стават. Не е виновен и треньора. Тъпото е, че Гонзо за пореден път извади кестените от огъня на Борат/който там ни е собственик и за пореден път си плю на името и статута на легенда и вече едва ли ще го спечели обратно. Нещата са трагични и за съжаление ми се струва, че с Иво Тоневци, Борати и тем подобни, оттук ще се върви само надолу. В тоя клуб НЯМА хора, на които да им пука, а не виждам и как ще има.

Единственото хубаво нещо беше подкрепата за Стилиян, както и Сектор Б (пък и другите, особено към 70-тата мин. когато имаше невероятно избухване от целия стадион, каквото от години не съм виждал при негативен резултат.

Данчо Милиев трябва да бъде баннат от докосване на футболна топка и с доживотна забрана да стъпва на терен. Другите са пълна трагедия, ама тоя днес надмина дори себе си, което не съм вярвал, че е възможно :ohmygod

В тоя отбор има един-единствен, който заслужава да остане - Пламен Илиев, който на 20 години единствен намери сили да остане и да поздрави публиката, която се скъса да вика цял мач.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:45 pm 
Аватар

:sm_horse ГОЛЯМ СРАМ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:46 pm 
Аватар

СтрелецО написа:
Минавам само да кажа, че днес сектор А се надигна по уникален начин след 70тата минута... аз такова нещо не съм виждал...
п.п. между другото скандиранията за Мъри, които обхванаха целия сектор А и в последствие Б тръгнаха от мен, един приятел и локомотивеца дето го хранехте

:bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:47 pm 
Аватар

Naskoto написа:
"...още малко ще ме потърпят" :ohmygod2

Да не е малко като с Йовов.... :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:48 pm 

Горчивата истина е, че в момента сме най-слаби от всички водещи отбори и ако не се класираме за Европа ще е съвсем закономерно.
Tози отбор има нужда от тотална подмяна на кръвта и най-вече смяна на "лидерите" си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:51 pm 
Аватар

Аз нерви за късане нямам и за това не ми се коментира нищо от мача. Дали ще се псува по някой или не това нищо няма да промени. Единствено се надявам това малко човече с голям мустак час по-скоро да се махне от отбора. Чак тогава вече можем да говорим за треньори, играчи, тактики...За мен важното днес е че се видях с приятели, пих бира, оставих си гласа на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:52 pm 

Преспете тази вечер, утре пак ще дискутираме. На всеки футболен клуб се случва да загуби поредни мачове, не сме единствените, няма да сме и последните. Сега ми е тежко, боли ме, яд ме е, дали е от младостта или защото съм си такъв чепат характер?! Не знам! Знам само, че ЛЕВСКИ ще го има и ще пребъде. Излишно е да се правят трагедии и наложително е да се правят промени. Психологически, спортно-технически или ръководни ... идея си нямам не съм специалист, грам не разбирам от фубол, но обичам ЛЕВСКИ и искам да видя промяна. Титли, Европи, Азии, пари, селекции ... пълни глупости са това, моята работа си я върша, пея 90 минути, пак съм без глас и другата седмица пак съм с любимия СИН ОТБОР! Пак моля, преспете ... "утрото е по-мъдро от вечерта".
Малко off-topic: Днес моят баща на стадиона. Днес изпита болка с ЛЕВСКИ. Днес видях как се подкрепя ЛЕВСКИ, със сълзи! Днес се убедих, че въпреки трите деца които има и семейство което храни и за което се грижи, някои хора са мъже ЛЕВСКАРИ и всичко за тях е ЛЕВСКИ! Цитирам го дУсловоно: "Какво се нервиш, бе Гоги? Станалото станало! ЛЕВСКИ ще го има и след нас, и след мен и теб! Я горе главата. Ние с тебе днеска спечелихме мача, ония с яките коли и вили да се обесняват защо са загубили. Винаги помни - ЛЕВСКАР да си батко е дума голяма, ЛЕВСКАР да си батко е ЧЕСТ!" Съжалявам за емоционалността и за off-topica, но след тия думи аз мога да си легна спокоен, че публиката на ЛЕВСКИ днес спечели още един мач! :levski

Последна промяна Seldon на Пон Апр 02, 2012 11:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:52 pm 
Аватар

От маса време се получава така,че тези които уж се водят за лидери на отбора смятат,че имат място в него до живот поради стари заслуги.От маса време изобщо не трябва да са титуляри,но и критика не понасят :smt031 неблагорадници :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:53 pm 

Omraz написа:
Горчивата истина е, че в момента сме най-слаби от всички водещи отбори и ако не се класираме за Европа ще е съвсем закономерно.
Tози отбор има нужда от тотална подмяна на кръвта и най-вече смяна на "лидерите" си.

Натам вървят нещата - некласиране в ЕКТ и подмяна на отбора и треньорското му ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:54 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ivan63 написа:
А в А сектор какъв транспарант бяха вдигнали,че така и не можах да хвърля до там с кьоравия си поглед.Иначе мощни и А, и В сектори

Пишеше нещо от сорта: Мъри, Топчо, Йовов, Бардон, Боримиров са нежелани в ръководството от Батков.
Иначе добре му сипахме на два пъти - първо Батков, вън, а после и Батков, курво. Жалко, че не е била на стадиона тлъстата бащица.

Е и първото още имаше Батков, курво, ама по-слабо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:55 pm 

Късаше ми се сърцето като гледах как сектора реве и знаех че ще е разочарован накрая.Искам да видят обрат които да осмисли представянето .Мача с лит(*кс-етрополе е шанс за реванш да покажем честта си. А не унизени.Искам да покажем любовта по трибуните отново още повече и по силно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:55 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
tprodanov написа:
Абе, разбирачите, кво стана с теорията за бойкота?

а с теорията за тото-то?

Не мисля. Поне не виждам логиката. Виждам просто подготовка за промяна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:56 pm 
Аватар

Гледам селскио Манчестър и си мисля кво ли щеше да е тия нашите да са при изкукалия дядка - на полувремето сигурно щеше да ги избие в съблекалнята :roll:
Все некви млади взима и не са раними душици бе, като изключим Маргаритчо :evil:
tprodanov написа:
Suum cuique написа:
tprodanov написа:

а с теорията за тото-то?

Това теорията за по-ниска цена щото ще сме извън ШЛ/ЕКТ с цел изкупуване на Левски ли :roll:

Последна промяна Adepta на Пон Апр 02, 2012 11:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:56 pm 
Аватар

:smt005 Тото бате

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:57 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Suum cuique написа:
tprodanov написа:

а с теорията за тото-то?

Аз тая промяна вече не знам коя година я чакам. Още с Кратко се говореше, че е подготовка за прмяна ма не би. Така че и сега не тая големи надежди за това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:58 pm 
Аватар

СтрелецО написа:

И за мен след 70-тата минута се случи едн от най-хубавите неща в тоя мач. Пееше се не за футболистките, не за треньора или директора, а за Левски. Пееше се напук на всичко и всички :levski . Просто днес доказахме, че няма от какво да се срамуваме. Тези които трябва да се срамуват са други. Ще мине време, а за тях ще остане споменът, като най-жалките в историята на клуба. То си е за тях.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
:smt005 Тото бате

Мчи как, половината по време на мача играха на зарове ама с мъдурите си :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:59 pm 
Аватар

аз като се връщах от стадиона при какъв култов бакшиш се качих страшни истории за отбора даже каза че Барби бил левскар

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:59 pm 
Аватар

Мога да кажа ЕВАЛА И ПОКЛОН на тоя, който изгори лявата камера. Следващия път - дясната. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:00 am 

RISE ABOVE HATE
Най-тъмно и преди зазоряване момчета и момичета, а клишетата са банални но и до болка верни.
Който разбрал, разбрал ;)
Лека

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

SZ_FEN написа:
Мнението ми е в пълна противоположност от това на Гонзо. Точно сега е момента да играят близнаците, Вутов и Попадиин.

Съгласен - какво по-добро за самочувствието на младите от това да извадят Левски от калта. (Нещо, което е 100% сигурно, защото по-зле, знаем, нямя да стане.)

Ако Йовов и Гаджев са мъже, ще върнат половината заплата до края на сезона и ще седнат на пейката, отстъпвайки местата си на по-младите - Райков, Младенов, юношите. Милиев и Тасевски да последват "лидерите".

Щото това няма да дойде от Батков или Тонев - видяло се е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Гонзо вече 3 години се вижда, че няма място в Левски - да си заминава :!: Да си хваща Йовов и Гаджев и да се махат. Особено тоя втория не знам за какъв се помисли. Специално той не може да се оплаче от подкрепа, която явно обаче не заслужава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:02 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
:sm_horse ГОЛЯМ СРАМ!!!!

И кой да се срамува? Ние ли?

Мен лично не ме е срам от това, което видях. Аз не отговарям за играта и мотивацията на хората на терена! Отговаря ръководството и треньора. Те да се срамуват, както и футболистите.

Аз днес се гордея с хората, които бяха на трибуните...Гордея се с Вас момчета и момичета!!! С Вас, които не си тръгвате в 70тата минута при негативен резултат, а пеете... Извадихте си душите и ги сложихте в центъра на терена, обвити в обичта към отбора. Спрях да гледам! Само слушах стадиона!...И сякаш това е болкоуспокояващото, след този мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:04 am 
Аватар

Абе стига с тия юноши бе. Кой точно в тоя отбор може да развие талант точно? Юношите трябва да бъдат продадени на мига, докато имат шанс да станат нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 03, 2012 12:05 am 
Аватар

7:1 написа:
..Ако Йовов и Гаджев са мъже, ще върнат половината заплата до края на сезона и ще седнат на пейката, отстъпвайки местата си на по-младите - Райков, Младенов, юношите. Милиев и Тасевски да последват "лидерите".....

:shock: Ти сериозно ли? Единия сърдит, другия ще ражда, Тополата му е време да мине на третата марка немски премиум автомобил, да не мислиш че им е лесно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]