forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 9:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:55 pm 
Аватар

Да бе, бива ли такъв произвол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:56 pm 
СЗ_Фен, просто искам гневът от Гонзо да бъде малко повече насочен към играчите. Иначе просто не е справедливо...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:56 pm 

огромен кур за всички бездушници в ЛЕВСКИ! жалко само за Пламен Илиев - това момче е единственото, което заслужава да носи екипа на ЛЕВСКИ - днес само той имаше смелостта да дойде да поздрави феновете, а другите мишки веднага се прибраха. Голям си, Пламене :levski
Адски добре се получи и скандирането за Стенли :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:57 pm 
Аватар

Richard Long написа:
1914Левски1914 написа:
Гонзо малоумен ли е та не може да разабере че го използват това е още по-зле за него значи живее в забуда и ако го беше грижа за Левски още преди 2 години щеше да стегне куфарите и да напусне защото тогава ни направи толкова посредствен отбор че направо нз как се класирахме за уефа и тая година пак ни е'ава майката а за Грийн да ме вкарат мен аз ще играя 5 пъти по-добре и то без пари

Ами кво тогава пишеш тук, отивай да спасяваш отбора :lol: :ohmygod
"Посредствения отбор на Гонзо" преди две години би АИК, Калмар (шампиони на Швеция последните две години), Гент, Спортинг Лисабон, и за малко шампиона на Франция, а оставането му го отдавам на лична амбиция и отказ от дезертьорство тип Костов когато отбора е сринат. Но както казах и преди, не той взима решенията, а от вече доста време насам - буферо+борат! Както виждаме, нещата не се подобряват, а влошават!

само забравяш, че имахе ТРЕНЬОР !
няма футбол без треньор - това е друга игра махленско ритане

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:58 pm 

chichogosho написа:
Закопаха ни отвсякаде ! Сега и прасетата ни се смеят .... :x

да си погледнат позицията в класирането и техния сектор,и след това да направят същото с нас :wink: може още малко да се посмеят ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Пожелавам на примадоните да им увиснат патките докато не си намерят друг отбор, щом само ебане и уиски са им в главите :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Македония написа:
SZ_FEN написа:
Когато си бушон на Батков и заемаш треньорския пост в Левски, а нямаш качества за това е съвсем нормално всички да ти искат оставката и да ca "леко недоволни" от теб. Ако искаш можеш да си затвориш очите за реалностите в живота, но от това нито ще ти стане по-готино, нито ще направиш от Гонзо треньор.

Значи и аз съм тогава като Гонзо бушон на Батков и още 10 000 тая вечер, и стотици хиляди пред телевизорите, които се молим и викаме за Левски и не си оставяме отбора в най-трудния момент и го подкрепяме въпреки x, x и x. :smt002
Огромен, масивен, тежък и обиващ КУР за футболистите и особено за едно ядро от 4-5 човека, те си знаят. Пожелавам им не от лятото, а още от утре не само да не ги освиркваме, ами да не им споменаваме името повече никога.

Пешко, колкото и да е гадно, не мисля, че някой може да води тоя отбор по- зле от Гонзо :oops: В случая не е изоставяне, а реална преценка на собствените възможности. Ако искаш ще ги гледаме футболист по футболист и ще ги сравним с конкуренцията- е сори, ама не мисля, че нашите са по- слаби..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:59 pm 
Аватар

Македония написа:
SZ_FEN написа:
Когато си бушон на Батков и заемаш треньорския пост в Левски, а нямаш качества за това е съвсем нормално всички да ти искат оставката и да ca "леко недоволни" от теб. Ако искаш можеш да си затвориш очите за реалностите в живота, но от това нито ще ти стане по-готино, нито ще направиш от Гонзо треньор.

Значи и аз съм тогава като Гонзо бушон на Батков и още 10 000 тая вечер, и стотици хиляди пред телевизорите, които се молим и викаме за Левски и не си оставяме отбора в най-трудния момент и го подкрепяме въпреки x, x и x. :smt002
Огромен, масивен, тежък и обиващ КУР за футболистите и особено за едно ядро от 4-5 човека, те си знаят. Пожелавам им не от лятото, а още от утре не само да не ги освиркваме, ами да не им споменаваме името повече никога.

за съжаление...трябва да признаем...Гонзо е виновен...не може три години да постигаш нулеви резултати...ми нали той беше директор...треньор....директор...треньор...директор....треньор....ми нека да сме малко честни и да видим и този проблем..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:00 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Ако искаш ще ги гледаме футболист по футболист и ще ги сравним с конкуренцията- е сори, ама не мисля, че нашите са по- слаби..

В това съм убеден!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:01 pm 
Аватар

Македония написа:

Батка нека бъдем реалисти. Гонзо си носи вината колкото и Батков за последните сезони. Не може да продължават така нещата. Ако си видял, че по един път не става, променяш нещата, че да стават. Ако на третата година си стигнал нивото на най-слабата първа, никой не ти е виновен. Завърнаха се същите бръщолевения на интервюта като времето дето някъде 5 мача нямахме победа. Признаваш, че съблекалнята е изпусната, допускаш някакви ташаци и псевдо-лидерчета и реални позьорчета да се фръцкат като путки. Вече нещата са да знаеш кога да се махнеш. Иначе си изгубил връзка с реалността.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:01 pm 
Аватар

Това което го играем е всичко друго, но не и футбол. Да коментираме пасовете? Къси, дълги? Те изобщо не могат да си подават. Да коментираме движението без топка? Стоят като паметници и никой не се открива. Да коментираме ударите? Нямаме един свестен удар към вратата. Да коментираме центриранията? Да коментираме играта в защита и пласирането? Да коментираме тактиката? Изобщо тия футбол ли играят или какво? Ако оня отбор от 2006та сега застане срещу този ще го бие с 20:0. Футболистите не стават, но и треньор нямаме. Единственото, което ни остана е силен вратар и НЕВЕРОЯТНА ПУБЛИКА.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:02 pm 
Аватар

Kryten написа:
Македония написа:

Батка нека бъдем реалисти. Гонзо си носи вината колкото и Батков за последните сезони. Не може да продължават така нещата. Ако си видял, че по един път не става, променяш нещата, че да стават. Ако на третата година си стигнал нивото на най-слабата първа, никой не ти е виновен. Завърнаха се същите бръщолевения на интервюта като времето дето някъде 5 мача нямахме победа. Признаваш, че съблекалнята е изпусната, допускаш някакви ташаци и псевдо-лидерчета и реални позьорчета да се фръцкат като путки. Вече нещата са да знаеш кога да се махнеш. Иначе си изгубил връзка с реалността.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Richard Long написа:
1914Левски1914 написа:
Гонзо малоумен ли е та не може да разабере че го използват това е още по-зле за него значи живее в забуда и ако го беше грижа за Левски още преди 2 години щеше да стегне куфарите и да напусне защото тогава ни направи толкова посредствен отбор че направо нз как се класирахме за уефа и тая година пак ни е'ава майката а за Грийн да ме вкарат мен аз ще играя 5 пъти по-добре и то без пари

Ами кво тогава пишеш тук, отивай да спасяваш отбора :lol: :ohmygod
"Посредствения отбор на Гонзо" преди две години би АИК, Калмар (шампиони на Швеция последните две години), Гент, Спортинг Лисабон, и за малко шампиона на Франция, а оставането му го отдавам на лична амбиция и отказ от дезертьорство тип Костов когато отбора е сринат. Но както казах и преди, не той взима решенията, а от вече доста време насам - буферо+борат! Както виждаме, нещата не се подобряват, а влошават!

Гонзо ли беше треньор тогава че не помня и не мислиш ли че 3 години не са достатъчно време да се сети да си тръгне не от слабост а защото се налага

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Как имате сили да коментирате и анализирате след такива спектакли :smt102

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:03 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Пешко, колкото и да е гадно, не мисля, че някой може да води тоя отбор по- зле от Гонзо :oops: В случая не е изоставяне, а реална преценка на собствените възможности. Ако искаш ще ги гледаме футболист по футболист и ще ги сравним с конкуренцията- е сори, ама не мисля, че нашите са по- слаби..

Със сигурност нямат по-гърбав и с по-голем кур :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:03 pm 

Тотална подмяна да се махат всички , да влизат децата поне ще играят с хъс ! Смърт за всички бездушници ! ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО !! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:04 pm 
Аватар

Е аз Балканджи Йово не го броя за титуляр, ама знаем, че с Гонзо се имат, няма как Йово да не играе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:05 pm 

бездушници :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

acrimonious написа:
Е аз Балканджи Йово не го броя за титуляр, ама знаем, че с Гонзо се имат, няма как Йово да не играе :lol:

Добре,че с тия картони си взима почивка за по някой мач :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ще ме извинявате, ама Гонзо днес доста се изложи като пусна тоя тюфлек Йовов. Направо не ми побира главата как се пуска титуляр футболист, дето е за пенсиониране и даже резерва не бива да е след посирането в Микре. Как пък в един мач не можа да се пробва Старокин и Димов да са титуляри пък да става каквото ще?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

СиняКръв написа:
Тотална подмяна да се махат всички , да влизат децата поне ще играят с хъс ! Смърт за всички бездушници ! ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО !! :smt006

Баце, ква тотална подмяна, този отбор има(ше) потенциал да вземе титлата. В момента ни трябват:
- защитник, 2-ма халфа и нападател. ТВАЙ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:06 pm 
Добре де, нали имахме треньор? Какво се случи при него? Загубихме от всеки отбор, който можеше да си даде два паса на скорост по-голяма от максималната скорост при шут на Жоро Певеца, т.е 14км/ч.
Просто намирам за несправедливо Гонзо да обира целия гняв, омраза и псувни за сметка на тия плашила. И не знам кой с какви по-добри индивидуални качества е и как точно ше ги пресметнете, като на терена показват единственото си отличително качество - тотална и масова путьовщина, 90 минути пълна менструална вагиналност!
Иначе Гонзо задължително не трябва да е треньор на Левски.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Аватар

Незнам какво да напиша.

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ, НИЕ КОИТО СИ ДЕРЕМ ГЪРЛАТА И СЪБИРАМЕ НЯКОЛКО ДЕНА ПАРИ ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА НАВСЯКЪДЕ.

Явно посещението в съблекалните не е свършило работа.

Незнам докога трябва да продължаваме да търпим някои лица.

НИЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ОБЯСНЕНИЕ .... Левски не е на Батков, Левски не е на Тонев, Левски не е на Сираков.

ЛЕВСКИ Е НА НАРОДА !!!!

Ако НИЕ не вземем мерки, не ми се вярва какво ще се случи.

Ако трябва да играем с набор 95 ама да играят с желание, поне 6 човека трябва да ИМ ВЗЕМЕМ фланелките !!!!

Думите не действат, декларациите и те !!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

acrimonious написа:
Съжалявам ама тия двамата сигурно си бъркат по дупките, тва вече не е смешно а пълен ташак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:07 pm 
Аватар

Балерините показват завидно постоянство с резултатите.А сега разбирам от писаниците тук,че на Гаджев сме му пречели,почнал и да ни възпитава как да се държим,но тоя ревльо никак не е на ясно,че повечето хора през днешния ден сме работили и сме си вършили и добре работата и сме отишли да видим те как ще си свършат тяхната работа за отбора,който обичаме.Е,видяхме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:07 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Как имате сили да коментирате и анализирате след такива спектакли :smt102

Младежи, възхвалявайте Йехова :bigok Защо не трябва да негодувате с/у ограниченията, които ви налагат родителите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 11:08 pm 

"...още малко ще ме потърпят" :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Почна се :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Най-хубавото от мача, беше картона на Йовов :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

acrimonious написа:

Не е само Ел Капитано, имаше един лаф "треньора си крие главата в гъзъ на звездите си". По същата причина играха Грийн и тн. Щото го е шубе на пусне други.
2009-та Кокала направи същото и пусна Гонзо+Йовов срещу чорбите, нищо не играхме докато не се контузиха и двамата та взехме че бихме. И то с гол на Певецо :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]