forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 6:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:33 pm 
Аватар

Гонзо-The Best написа:
ivan_levskar4eto написа:
Супер гадно ми е,деба. Трета поредна загуба,но не от загубите ме боли толкова колкото от "играта" на нашите. Радвам се поне за СЕКТОР "Б". Той винаги е бил и винаги ще бъде шампион! МЪРИ СТОИЛОВ час по-скоро на ГЕРЕНА заедно с НАСКО СИРАКОВ,за да се оправят нещата и ЛЕВСКИ да върви нагоре! :smt023

Сираков,ама ти сериозно ли?

Напълно сериозно,да! И Сираков беше важна част от ЛЕВСКИ-ЕВРОПЕЙСКИ, не забравяй! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:36 pm 

С този президент и с този треньор-некадърник и бушон на президента, толкова!

Мнението ми е в пълна противоположност от това на Гонзо. Точно сега е момента да играят близнаците, Вутов и Попадиин. Прекараха подготовката с отбора и играят редовно за националните формации.
Нито схемата ще им е нова, нито отбора.
Много от сегашните футболисти вече са изчерпани за Левски (по една или друга причина), а на някои от тях им липсват чисто футболни качества, а не агресия както всички приказват. Не виждам какво повече може да се очаква от Дарко, Йовов, Милиев, Грийн, Гаджев, че дори и от Цветков.

Ето какво очаквам да се случи от тук нататък:
- Батков няма да разкара Гонзо от треньорския пост
- В резултат на това ще се борим с Черноморец за 4-тото място и ще разчитаме на Лудогорец или Латекс да вземат купата
- Договора на Калво няма да бъде подновен защото той иска много кинти, което ще бъде неправилно, но вече започвам да свиквам с подобни неща. Очаквам Илиан да докара Давид Каядо от Берое на мястото му.
- Очаквам също така Жуниньо да го върнем на Славия, а Дарко, Гаджев и Милиев да бъдат продадени (ние продаваме ама никой не купува). Не бих се учудил и Диамутен да бъде продаден.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Апр 02, 2012 10:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:37 pm 

ТРИ - ЧЕТИРИ
И все по-далечеe, и все по-назaaад :loser2

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:38 pm 
Аватар

Гозно, като е толкова принципен Левскар, защо ми реабилитира играч, отказал да играе за ЛЕВСКИ?!?
Грийн си има неговите доводи, парите с аму малко, отказва да играе. ОК. Еби си путката майна щом не искаш да играеш за Левски, подготвяй се с юношите до края на сезона а после върви на майната си. Обаче принципния Гонзо видиш ли реабилитира един напълно демотивиран и забравил или не искащ да играе футбол човек. И разбира се близкото му аверче, помиярът от своге, познат ни преди като бижутера, но вече известен като путкомера.

Е да ти го набия в принципния треньор, подлага на мустакатата маймуна, това си ти Гонзо!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:39 pm 
Аватар

Стига квичали по Гонзо - ясно, не става за тренер, но е още по-ясно че от него не зависят нещата и в момента е използван от буфера-комик и особено родопската гад! Гонзо трябва да остане в ЛЕВСКИ, най-добре като скаут, най-малкото защото има добър футболен нюх и е докарал в клуба играчи като Дембеле, Грийн, Калво, и т.н., там му е таланта според мен. От началото на пролетта се вижда, че зимата Костов никаква работа не е свършил, усети се че нещата са тръгнали на много зле, и се омете като последния лайнар преди дербитата за да псуваме отново вадещия горещите картофи от огъня Гонзо, нали? И, между другото, е много прав за Мъри, защото не може да те пребият Работнички, Гарга, Кипър, БАТЕ Борисов и изгонят отвсякъде, и ти да цъфнеш с комични условия на стари лаври. За момента освен тотална чистка започваща с Милиев, Главата, Йовов, Гаджев, и т.н. + Стефан Грозданов тренер друга алтернатива не виждам. Херо не иска да напуска Черноморец за което напълно го разбирам след като бе освиркван докато ни беше тренер, а и най-малкото климата в Бургас е много по-здравословен от софийския с оглед на проблемите му, а Илиян Илиев можел евентуално от лятото. Чужд тренер, освен ако не е пиян руснак или балканец, шанс няма! А Борат трябва да бъде изметен на момента, защото заради него нито Ники Илиев иска да работи в клуба, нито никой.

Bobolin, не ставай малоумен! Грийн си има договор, и не е демотивиран, а напротив - доста мотивиран да играе за да си намери качествен отбор през лятото, малоумен бе Костов че ползваше насираковите прийоми да го "вразуми".

Последна промяна Richard Long на Пон Апр 02, 2012 10:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:40 pm 
Аватар

Bobolin написа:
Гозно, като е толкова принципен Левскар, защо ми реабилитира играч, отказал да играе за ЛЕВСКИ?!?

За да избута отбора, поради същата причина играха Капитан 1, Капитан 2 и тн. :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:41 pm 
Аватар

Айде, айде. Приключи му престоят в Левски. Да държиш титуляр демонстративно най-некадърния ти футболист какво е? Или буферът е виновен пак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:42 pm 
Аватар

Кое не зависи от Гонзо? От мен ли зависи кой да пусна да играе? Защо остава Йовов цял мач? Защо изобщо го пуска?! Аре стига с това, че нищо не зависело от него. Ми като не зависи нищо да си бие шута и да се маха. От както е треньор или директор нищо хубаво не сме видели, освен победата над Гент и хикса с Лил. Всяка година си викаме - по-слаби не сме били, а видиш ли ставаме още по-слаби. Целият отбор(без Племен Илиев) да се махат и да вземат със себе си Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:42 pm 

Македония написа:
bogarra написа:
Македония написа:
Гаджев ни заплашва, че от лятото нямало да можем да го освиркваме :lol: Деба и мижитурките...
А колко енергия влагат да скачат в селските мелете обаче :smt023 Но иначе в 55-та минута вече не могат да ходят. Респект на КметЯ за поредния див, селски червен картон. Поздравления за пламъка на момчетата :lsfc1
Една много велика синя публика, която трябва да емне тия путчици и да ги изхвърли с шутове от Левски...
А който храни в момента треньора, който е нулевия ни проблем, е тотален малоумник :ohmygod

Не искам да се дразня. Винаги съм изпитвал уважение към теб, но кажи ми според теб Лудогорец без Петев към кое място отиваха?

Гонзо ли е виновен, че сърдитата пикла Гаджев вместо да коментира поредния си БЕЗОБРАЗЕН мач, ми циври с някакви язвителни думи как от лятото нямало да имаме шанса да го освиркваме!?
А тия нещастници направиха така, че Герена от крепост, в който всички си тръгваха с 3+ гола, сега се превърна в един от най-желаните стадиони за гостуване, имаме хубава трева, предполагаща добър футбол и отбор, който чака със сабути и насрани гащи да бъде победен!
Гонзо не трябва да е треньор на Левски, задължително не трябва, но просто ми писна на сърцето и на душата да изливаме целия гняв върху него, а за тия плашила да има само "ами треньора е виновен, че играят". Всичко лошо им желая и ще спра сякаш да пиша за тая вечер, че ми тупа сърцето...
Видяхте ли в продължението онзи човечец, който го дадоха в кадър и който беше направил от картон надпис "Вие сте срам за Левски!" Видяхте ли болката в очите на човека. Е тва казва всичко...

Когато си бушон на Батков и заемаш треньорския пост в Левски, а нямаш качества за това е съвсем нормално всички да ти искат оставката и да ca "леко недоволни" от теб. Ако искаш можеш да си затвориш очите за реалностите в живота, но от това нито ще ти стане по-готино, нито ще направиш от Гонзо треньор.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Апр 02, 2012 10:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:43 pm 
Аватар

Kryten написа:
Айде, айде. Приключи му престоят в Левски. Да държиш титуляр демонстративно най-некадърния ти футболист какво е? Или буферът е виновен пак.

Ако визираш мене, аз не го оправдавам че ги е пуснал :wink:
Гонзо, понеже е принципен ако не го изгонят, би трябвало сам да си тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:44 pm 
Аватар

SZ fеn, ако успееш и да анализираш шансовете този клуб да има читав машинист равен няма да имаш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:44 pm 
Аватар

Adepta написа:
Kryten написа:

Ако визираш мене, аз не го оправдавам че ги е пуснал :wink:
Гонзо, понеже е принципен ако не го изгонят, би трябвало сам да си тръгне.

визирах ричард лонг

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:45 pm 
Аватар

Той Гонзо и миналата година разправяше, че ако не станем шампиони ще се махне ама пак е тук. Кокала ни направи шампиони 2009та и го изгониха... Гонзо за 3 години разсипа отбора и счупи всякакви рекорди... най-лошо начало на сезона, най-много загуби, не знам си още какво... който дойде и ни бие на Герена... хайде да се маха бее!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:46 pm 
Аватар

Пламен Илиев - най-големия! До края на сезона да се залага на юноши и тва е...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:46 pm 
Аватар

С тези на терена още не е дъното... може да дълбаят още, и още...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:47 pm 
Аватар

Мисля, че Боболин е свинчо и май заслужава бан :) Това помеждудругото :)

Иначе го дайте по- оптимистично. Днес имаше много хора, Сектор Б е с все по- добро представяне всеки мач, сектор А и В също добре се включиха. Жалките футболистчЕта на терена скоро ще бъдат изметени :smt006

Гонзо ако има достойнство ще си тръгне СЕГА. Все едно и също, все едно голямо нищо. Колкото и странно да звучи си мисля, че един дебил като Лаптопа би се справил по- добре, а такива като него ги има под път и над път. Поне до края на сезона да не се излагаме. Най- смешно ми стана като Гонзо каза, че това били моментните възможности на отбора. Какъв отбор ти трябва, за да биеш Миньорк на Герена?

И имам едно предложение- да напишем една декларация, в която да настояваме футбалерчетата ни да дарят половин/ една заплата за някаква благотворителна кауза- някой каза, че Стилян бил давал преди пари на някаква организация за борба с рака. Мисля, че момента е идеален. Тези ги боли само като им бъркат в джоба.

Следващите мачове мисля да се организираме да сме още повече...
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:48 pm 

Richard Long написа:
От началото на пролетта се вижда, че зимата Костов никаква работа не е свършил, усети се че нещата са тръгнали на много зле, и се омете като последния лайнар преди дербитата за да псуваме отново вадещия горещите картофи от огъня Гонзо, нали?

Не ми се спори, защото всички сме афектирани.
Кой доведе Костов?
Кой му прие оставката?
Кой решава да смени тренъор и да сменяш стила на игра посредата на сезона и да се оправдаваш, че нямаш нападател?
Като нямаш нападател, играеш същия стил, а не тактиката "милиев центрира напред", "крилата центрират и каквото стане"...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:49 pm 
Аватар

Kryten написа:

Както казах, Гонзо не става за треньор, а за скаут по мое мнение. А буфера е виновен защото нито осигури селекция навреме, нито може да намери читав тренер една седмица и говори клишета и тъпотии по интервюта!

Синя душа, по всички тези въпроси се обърни за отговор към буфера!

Последна промяна Richard Long на Пон Апр 02, 2012 10:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Mr. Smith написа:
SZ fеn, ако успееш и да анализираш шансовете този клуб да има читав машинист равен няма да имаш :bigok

Ами можем да си говорим и за читав оператор на фадромата в отбора ама какво ще промени това? По-горе просто изkазах някои свои очаквания и предположения, нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Пичове май не разбрахте, че проблема не е в играчите

те играят и се мотивират точно толкова, колкото може треньора

не се заблуждавайте ЛЕВСКИ беше отбор докато имахме треньор - есен 2010, началото на пролет 2012

не ми оправдавайте Гонзо с сълзливите "той да спаси отбора, като няма друг и т.н."

ако желаеш най-доброто на някой/нещо трябва да си ГОЛЯМ да признаеш ЧЕ НЕ СТАВАШ и би му навредил...

е на наего его-то му е ПО-ГОЛЯМО от ЛЕВСКИ !
трябваше да си тръгне преди да бъде употребен и изхвърлен от мръсния мустакат педераст

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Richard Long написа:
Стига квичали по Гонзо - ясно, не става за тренер, но е още по-ясно че от него не зависят нещата и в момента е използван от буфера-комик и особено родопската гад! Гонзо трябва да остане в ЛЕВСКИ, най-добре като скаут, най-малкото защото има добър футболен нюх и е докарал в клуба играчи като Дембеле, Грийн, Калво, и т.н., там му е таланта според мен. От началото на пролетта се вижда, че зимата Костов никаква работа не е свършил, усети се че нещата са тръгнали на много зле, и се омете като последния лайнар преди дербитата за да псуваме отново вадещия горещите картофи от огъня Гонзо, нали? И, между другото, е много прав за Мъри, защото не може да те пребият Работнички, Гарга, Кипър, БАТЕ Борисов и изгонят отвсякъде, и ти да цъфнеш с комични условия на стари лаври. За момента освен тотална чистка започваща с Милиев, Главата, Йовов, Гаджев, и т.н. + Стефан Грозданов тренер друга алтернатива не виждам. Херо не иска да напуска Черноморец за което напълно го разбирам след като бе освиркван докато ни беше тренер, а и най-малкото климата в Бургас е много по-здравословен от софийския с оглед на проблемите му, а Илиян Илиев можел евентуално от лятото. Чужд тренер, освен ако не е пиян руснак или балканец, шанс няма! А Борат трябва да бъде изметен на момента, защото заради него нито Ники Илиев иска да работи в клуба, нито никой.

Bobolin, не ставай малоумен! Грийн си има договор, и не е демотивиран, а напротив - доста мотивиран да играе за да си намери качествен отбор през лятото, малоумен бе Костов че ползваше насираковите прийоми да го "вразуми".

Гонзо малоумен ли е та не може да разабере че го използват това е още по-зле за него значи живее в забуда и ако го беше грижа за Левски още преди 2 години щеше да стегне куфарите и да напусне защото тогава ни направи толкова посредствен отбор че направо нз как се класирахме за уефа и тая година пак ни е'ава майката а за Грийн да ме вкарат мен аз ще играя 5 пъти по-добре и то без пари

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:51 pm 
Аватар

acrimonious написа:
....Жалките футболистчЕта на терена скоро ще бъдат изметени :smt006....

От кой? Щото освен феновете да ги уплашим и да палят гуменките друг вариант нема, надали при толкова началници на някой треньор ще му дадат властта да ги разкара :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:51 pm 

Закопаха ни отвсякаде ! Сега и прасетата ни се смеят .... :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:52 pm 
SZ_FEN написа:
Когато си бушон на Батков и заемаш треньорския пост в Левски, а нямаш качества за това е съвсем нормално всички да ти искат оставката и да ca "леко недоволни" от теб. Ако искаш можеш да си затвориш очите за реалностите в живота, но от това нито ще ти стане по-готино, нито ще направиш от Гонзо треньор.

Значи и аз съм тогава като Гонзо бушон на Батков и още 10 000 тая вечер, и стотици хиляди пред телевизорите, които се молим и викаме за Левски и не си оставяме отбора в най-трудния момент и го подкрепяме въпреки x, x и x. :smt002
Огромен, масивен, тежък и обиващ КУР за футболистите и особено за едно ядро от 4-5 човека, те си знаят. Пожелавам им не от лятото, а още от утре не само да не ги освиркваме, ами да не им споменаваме името повече никога.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:52 pm 
Аватар

Richard Long написа:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:53 pm 
Аватар

Няма какво да кажа................................Без глас останах, сега се прибирам и гледам Гаджев ще ми обяснява, че няма кого да сме освирквали. ВЪН бе.... :boisw
това е наглост вече..Каквото се искаше от нас го направихме. Буквално всички в сектора си оставиха гласа там.

Болно ми е, но трябва вече да осъзнаем, че няма мърдане нагоре има само надоло. С това ръководство толкова.
Може Батков, Гонзо и компания да имат желание да направят нещо, но с желание само не става. Трябва да си добър ръководител, добър треньор, добър мотиватор.
Работата е, че след като Сираков, Мъри бяха изгонени по този начин на Герена падаме от знайни и не знайни. Всяка година говорим за грандиозна селекция, буквално ЕДНО И СЪЩО, а то?!?!?.......Нищо добро не сме видели. Само нерви.
Всяка година Батков се бие в гърдите, всяка година на нас ни го......с извинение.
Вярно, че откъм финансова гледна точка не сме толкова зле, ама с тия пари да си толкова некадърен и да не може да сглобиш отбор поне за А група, значи не ставаш за нищо. И треньор, и президент.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:53 pm 
Аватар

ако подновят договора на маймуната наречена грийн а на Калво не е ясно за какво ръководство става въпрос Това подобие на футболист нищо не играе от повече от година и иска още пари кой би го позволил да си хваща пътя и това е

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:54 pm 

Македония написа:
SZ_FEN написа:

Значи и аз съм тогава като Гонзо бушон на Батков и още 10 000 тая вечер, и стотици хиляди пред телевизорите, които се молим и викаме за Левски и не си оставяме отбора в най-трудния момент и го подкрепяме въпреки x, x и x. :smt002
Огромен, масивен, тежък и обиващ к.р за футболистите и особено за едно ядро от 4-5 човека, те си знаят. Пожелавам им не от лятото, а още от утре не само да не ги освиркваме, ами да не им споменаваме името повече никога.

Не променяй темата на разговора и смисъла на казаното от мен. Прочети пак какво съм написал.
Между другото, не знам дали си забелязал, но аз също подкрепям Левски, но мисля, че Гонзо трябва да оваканти треньорския пост на секундата.
Нека Ганьо сам да вади кестените от огъня.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:55 pm 
Аватар

:smt017 са за кво ни триете мненията. Да четем само сълзи и сополи ли :smt006 да не вадя книжката да цитирам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 10:55 pm 
Аватар

1914Левски1914 написа:
Гонзо малоумен ли е та не може да разабере че го използват това е още по-зле за него значи живее в забуда и ако го беше грижа за Левски още преди 2 години щеше да стегне куфарите и да напусне защото тогава ни направи толкова посредствен отбор че направо нз как се класирахме за уефа и тая година пак ни е'ава майката а за Грийн да ме вкарат мен аз ще играя 5 пъти по-добре и то без пари

Ами кво тогава пишеш тук, отивай да спасяваш отбора :lol: :ohmygod
"Посредствения отбор на Гонзо" преди две години би АИК, Калмар (шампиони на Швеция последните две години), Гент, Спортинг Лисабон, и за малко шампиона на Франция, а оставането му го отдавам на лична амбиция и отказ от дезертьорство тип Костов когато отбора е сринат. Но както казах и преди, не той взима решенията, а от вече доста време насам - буферо+борат! Както виждаме, нещата не се подобряват, а влошават!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]