Така е, вина за този сух период имат всички, от най-горе и до нас включително(малка вина, но все пак). И ще се аргументирам за всеко ниво. Ганьо затова, че преди три години заедно с Гонзо назначиха неадекватен за Левски треньор и го оставиха да съсипе цял сезон, след което безпаричието на Ганьо и склонността на Гонзо да му играе безпрекусловно по свирката доведе до пролетен полусезон с център нападател Миро Антонов ... Лятото след тази "велика" пролет бяхме уцелили и ваксата и играчите, оборът който обръщаше на два пъти Гент в София бе отбор мечта, на който му липсваше само един играч за титуляр(дясно крило) и трима - четирима сносни резерви! Прекрасни мачове е Европа, но липсата на скамейка ни издъни в шампионата същата есен и ето тука е огромната вина на това "ръководство". Вместо да бяха намерили точния човек на дясното крило и малко добри подкрепления за резерви, те продадоха Жо, не намериха дясно крило и на практика разбиха атаката, която остана остана само с Гарра Дембеле. След онзи първи мач на Герена и директора обичащ да се изживява като треньор на практика такова майката на треньора и реши, че е голям герой и сам ще бори мечките. От там нататък драмата е ясна. И това е вината на Гонзо. Ние феновете също може би сме виновни, понякога заради огромното търпение към некадърници, понякога заради липса на такова. Според мен от тук до края на шампионата тези играчи, които стават(а не са малко) трябва без да им пречим да ги оставим да се обиграят, през това време тия, които се пъчат като шефове да набележат и договорят футболистите за лятото, които да са с отбора ОТ ПЪРВИЯ ДЕН. С новия треньор, нов нападател(даже два), два халфа и централен защитники, отборът ще бъде на 100 % комплектован, с божията помощ нещата може и да станат. П.С. Другото, което си мисля е, че този отбор няма шампионски дух, заради което преебахме и мача с орките! Това ни беше шампионския мач, а ние го изиграхме като путки, на дерби в Ловеч винаги може да се падне, но това за титла не е фатално. Още от тогава ми стана ясно, че няма смисъл да очаквам титла този сезон, събитията след това още повече ме убедиха. П.С. И накрая ако се вгледаме малко в фактите, може доста изводи да си направим, от 6 гостувания на силни отбори имаме 6 загуби. Общо дотук са 7 загуби, като НИТО ЕДИН ПЪТ не сме спечелили и точица, когато ни поведат. От 130 корнера досега сме вкарали ЕДИН гол, след удар с глава на Димов и добавка на Цветков. Имаше и още от статистиката преди вчерашния мач, които ясно говорят и за треньора Гонзо и за играчите.
|