forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 7:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:12 am 
Аватар

tprodanov написа:
Като слагаш сравнението Левски - некоя фирма, да те питам - ако в някоя фирма, персонала нещо не се справя, видимо е немотивиран, а хаоса е пълен, кво прайш - нападаш персонала и почваш да го сменяш ли? Дай да видим мениджърския подход :smt007

От чия гледна точка питаш?

От гледната точка на Костов ситуацията не е каквато я описваш. Той е мениджър, но неговите мениджъри (и Гонзо, и Тонев) го заобикалят и имат директни интеракции с подчинените му (футболисти). Костов може да го преглътне, в който момент се превръща в Ясен Петров, може да забърка интриги, но това май е под нивото му. Единствения изход е оставката, ако условията наистина са били такива, каквито ги поставям. Аз лично виждам подсказки, че е било така...

От гледна точка на Тонев - какво правиш? Или направи грешка с Костов (оставяйки Гонзо да работи директно с келешите) и се брои за грешка, при което си взима урок за следващия треньор и дава последен шанс на футболистите (което аз мисля, че се случва), или е било планувано - яко ни дупе, ако е така, защото това значи, че следващия по оста е Гонзо.

От гледна точка на Гонзо го казах - той скача с главата надолу, пък каквото сабля покаже.

А иначе ако ми намериш "фирма", където мога да си оправдая липсата на мотивация и слабото представяне (многократно) с това, че не ми харесва управлението и стратегията - кажи ми - веднага ще кандидатствам за работа там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:15 am 
Аватар

7:1 написа:
tprodanov написа:
Като слагаш сравнението Левски - некоя фирма, да те питам - ако в някоя фирма, персонала нещо не се справя, видимо е немотивиран, а хаоса е пълен, кво прайш - нападаш персонала и почваш да го сменяш ли? Дай да видим мениджърския подход :smt007

От чия гледна точка питаш?

От гледната точка на Костов ситуацията не е каквато я описваш. Той е мениджър, но неговите мениджъри (и Гонзо, и Тонев) го заобикалят и имат директни интеракции с подчинените му (футболисти). Костов може да го преглътне, в който момент се превръща в Ясен Петров, може да забърка интриги, но това май е под нивото му. Единствения изход е оставката, ако условията наистина са били такива, каквито ги поставям. Аз лично виждам подсказки, че е било така...

От гледна точка на Тонев - какво правиш? Или направи грешка с Костов (оставяйки Гонзо да работи директно с келешите) и се брои за грешка, при което си взима урок за следващия треньор и дава последен шанс на футболистите (което аз мисля, че се случва), или е било планувано - яко ни дупе, ако е така, защото това значи, че следващия по оста е Гонзо.

От гледна точка на Гонзо го казах - той скача с главата надолу, пък каквото сабля покаже.

А иначе ако ми намериш "фирма", където мога да си оправдая липсата на мотивация и слабото представяне (многократно) с това, че не ми харесва управлението и стратегията - кажи ми - веднага ще кандидатствам за работа там.

Ми навсякъде, ако персонала ти е немотивиран - аз лично бих търсил отговорност от прекия мениджър. Да я търсиш от служителите (футболистите в случая) граничи с лудост.
Само не разбрах, откъде информацията, че Гонзо и Тонев имат директен контакт с футболистите през главата на Костов?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:15 am 
Аватар

Аз лично останах с лошо впечатление от гонзо като трениор , ама поне тоя път се справи по-добре..1914 <3 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:16 am 
Аватар

гил галад написа:
...Голият гъз на Наско не беше към Лафчис, а към публиката!...

Това някои хора удобно забравиха като видяха парите на Чорни и приеха версията на Наско за истинската. И му простиха, помниш ли?
tprodanov написа:
...Като слагаш сравнението Левски - некоя фирма, да те питам - ако в някоя фирма, персонала нещо не се справя, видимо е немотивиран, а хаоса е пълен, кво прайш....

Нема фирма дето се плаща и персонала да не се справя. Поради простата причина, че има истинска конкуренция на пазара на труда :smt002
Левски не е фирма нито просто футболен клуб и поради тази причина куп хора се опитват и правят дивиденти на гърба му. Това е един от проблемите.
Vincenzo написа:
....Когато не ти изнася, оставка и точка!.....
Пак повтарям нито са се мешали в работата му, нито в тренировките....
За да си треньор на Левски, трябва да си мъжкар

Е така де, той си я подаде. Без да обвинява никой.
Мешането има много начини - защита на играчи, незаемане на позиция зад треньора, провал при трансферите. Примерно.
Ами за мене е мъжкарско да си удържиш на думата и да си подадеш оставката. Други седяха докато ги изритат.
Бащицата Непомак написа:
Доколкото знам, още след загубата от Локомотив (Пловдив), той е искал да напусне, но тогава Георги го е разубедил.

Ако е истина, някой не е бил подготвен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:19 am 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:
...Като слагаш сравнението Левски - некоя фирма, да те питам - ако в някоя фирма, персонала нещо не се справя, видимо е немотивиран, а хаоса е пълен, кво прайш....

Нема фирма дето се плаща и персонала да не се справя. Поради простата причина, че има истинска конкуренция на пазара на труда :smt002
Левски не е фирма нито просто футболен клуб и поради тази причина куп хора се опитват и правят дивиденти на гърба му. Това е един от проблемите.

Верно ли мислиш, че парите са единственото средство за мотивация?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:22 am 
Аватар

Vincenzo написа:
...Пак повтарям нито са се мешали в работата му, нито в тренировките
...

Има мешане и мешане. Колкото е мешане да "влезеш с шут в съблекалнята", толкова е мешане и да не му дадеш правото да коли и беси келешите дето го саботират. Наречи го активно бездействие ако искаш.

Ама дори да не четем новини и да не гледаме мачове - я ми обясни как Гонзо присъства в картинката и няма мнение?!? К'во - седи си на лаптопа в кабинета, директорства и гледа мача на запис? Още с първите тренировки се събличаше и риташе с футболистите... Имаше един момент когато Костов забрани на футболистите да му викат "Гонзо"...

Няма да бъде повече така... просто не работи, освен ако за треньор не се назначи брата близнак на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:33 am 
Аватар

tprodanov написа:
Adepta написа:
tprodanov написа:

Верно ли мислиш, че парите са единственото средство за мотивация?

Не, но много хора грешно ги сравнявате с играчи, които са постигнали много. Нашите не са постигнали нищо, кюткат си и ги кефи статуквото на анонимници в Европа. Нямат амбиция, не изпитват удоволствие от работата си. И като дойде треньор го уволняват. Емнайсети подред.
Vincenzo написа:
...

....Наречи го активно бездействие ако искаш......

Exactly my point.
Не видях ръководството какво направи срещу нападките? Щото Костов още първия мач го емнаха - тьельета, ала-бала? Срещу истерията за Директивата?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:37 am 
Аватар

Кой са уволнили точно? Мъри? Вуцов? Кокала? Ратко?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:44 am 
Аватар

tprodanov написа:

От цитираните - Ратко. Не че няма за какво, но да направиш рекордните 8 мача без победа за да уволниш треньора според теб е правилно ли? Или просто "не им се е получавало"?
Има други треньори дето ги уволниха с интриги, просто не са ти в списъка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:44 am 
Аватар

Нали всяко чудо за 3 дни? Е, днес е третия ден от "чудото" на Костов, време е да забравяме за него и да мислим повече за мача утре как възможно най-силно да подкрепим отбора в този изключително важен момент. Събирайте приятели, съседи, роднини, колеги, съученици, хора от кол и въже и в Ловеч за Левски! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:56 am 
Аватар

tprodanov написа:
...
Само не разбрах, откъде информацията, че Гонзо и Тонев имат директен контакт с футболистите през главата на Костов?
...

Нали не се опитваш да кажеш, че е нямало?!? За Гонзо е ясно. За Тонев - склонен съм да мисля, че при него е може би по-пасивно или по-умерено, отколкото на Костов би му се искало. Спомни си, че на Костов първите му думи бяха, че при намеса се маха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:57 am 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:

От цитираните - Ратко. Не че няма за какво, но да направиш рекордните 8 мача без победа за да уволниш треньора според теб е правилно ли? Или просто "не им се е получавало"?
Има други треньори дето ги уволниха с интриги, просто не са ти в списъка :wink:

Ми то като гледам, Ратко май на доста места са го уволнявали играчите му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:01 am 
Аватар

Vincenzo написа:
...

Има мешане и мешане. Колкото е мешане да "влезеш с шут в съблекалнята", толкова е мешане и да не му дадеш правото да коли и беси келешите дето го саботират. Наречи го активно бездействие ако искаш.

Ама дори да не четем новини и да не гледаме мачове - я ми обясни как Гонзо присъства в картинката и няма мнение?!? К'во - седи си на лаптопа в кабинета, директорства и гледа мача на запис? Още с първите тренировки се събличаше и риташе с футболистите... Имаше един момент когато Костов забрани на футболистите да му викат "Гонзо"...

Няма да бъде повече така... просто не работи, освен ако за треньор не се назначи брата близнак на Гонзо.

Пак повтарям, че на последния лагер в Сандански бях с отбора случайно. Нито Гонзо беше там, нито Тонев (дойдоха чак в петък вечерта). Перфектни условия за работа. Здрава дисциплина. Доста персонал около тях. Вечеряха в отделен салон на ресторанта, в който играчите влизаха под строй точно в 7. И точно това ме кара да смятам, че Костов колеше и бесеше и играчите му имаха страха, а Гонзо и Тонев стояха настрана (бяха с отбора само на вечеря).
Няма смисъл да се търсят причините там, където не са. Минало заминало!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:05 am 
Аватар

Минало заминало - да.

Само дето е добре да направим един snapshot - какво се случи и кои са участниците. Просто в случай, че пак обсъждаме подобна тема... есента примерно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:06 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Пак повтарям, че на последния лагер в Сандански бях с отбора случайно. Нито Гонзо беше там, нито Тонев (дойдоха чак в петък вечерта). Перфектни условия за работа. Здрава дисциплина. Доста персонал около тях. Вечеряха в отделен салон на ресторанта, в който играчите влизаха под строй точно в 7. И точно това ме кара да смятам, че Костов колеше и бесеше и играчите му имаха страха, а Гонзо и Тонев стояха настрана (бяха с отбора само на вечеря).

Моите уважение, но няма как никой от нас да е напълно сигурен какво точно е станало и какво е преляло чашата.
Най-хубавото от интервюто на Тонев вчера е, че каза "Договорът на новия треньор ще бъде за 3 години, за да градим отбор". Дано да станат нещата както на всички ни се иска.
Ако сглобим всичко, което казаха Тонев и Батков, новият треньор ще е:
    Българин
    В момента води отбор
    Левскарите ще сме доволни
=
Херо или Илиев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:14 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Vincenzo написа:

Моите уважение, но няма как никой от нас да е напълно сигурен какво точно е станало и какво е преляло чашата.
Най-хубавото от интервюто на Тонев вчера е, че каза "Договорът на новия треньор ще бъде за 3 години, за да градим отбор". Дано да станат нещата както на всички ни се иска.
Ако сглобим всичко, което казаха Тонев и Батков, новият треньор ще е:
    Българин
    В момента води отбор
    Левскарите ще сме доволни
=
Херо или Илиев :bigok

Никой за нищо не може да бъде сигурен, но и никой насила не може да бъде каран да работи като не иска. Новият треньор трябва внимателно да бъде подбран. Не трябва да е пожарен вариант. Човек, който може да надгради отбора с опита и професионализма си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:16 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Никой за нищо не може да бъде сигурен, но и никой насила не може да бъде каран да работи като не иска. Новият треньор трябва внимателно да бъде подбран. Не трябва да е пожарен вариант. Човек, който може да надгради отбора с опита и професионализма си.

Абсолютно съгласен!

Sent from my Нокиа с фенерче

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:22 am 
Аватар

Може би искат да вземат Херо, но много добре знаят, че той няма да напусне Черноморец по това време на сезона и за това ще преговарят за догодина. Това разбира се е едно предположение само, но дано да е вярно и Херо да е новият ни треньор!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:22 am 
Аватар

Който в момента е в състояние да плюе по Гонзо, го съветвам просто да не пише за известно време в тази тема, защото след време може да съжалява за това, което е писал, а ако не съжалява - толкова по-лошо за него. Наистина вземете си отворете очите и вижте в какъв момент Гонзо поема отбора, осъзнавайки цялото зло, което ще се изсипе върху него.

Още повече, че в настоящия момент е без абсолютно никакво значение кой ще ни води в следващите два мача, които и ще са съдбовни за шампионата. А Гонзо поне е навътре с обстановката в отбора и според мен ще се справи не по-зле от спряганите преди два дни треньори...

При все че Литекс не са кой знае какво в момента, а и като се има предвид и примата, който ги води, не е нужно сами да си рисуваме някакви трагедии в това безбожно слабо първенство...
Просто отбор и публика трябва да бъдем едно в този момент.

Успех, Гонзо !

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:27 am 
Играчите със сигурност уволниха Рюдигер Абрамчик преди време, защото, цитирам "много ни караше да бягаме и абсолютно забраняваше излизането на дискотека". :smt002

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:28 am 
Аватар

за да сме съвсем обективни не може да не отбележим, че безработния Мъри е изключително в час с БГ първенството и в частност ЛЕВСКИ - гледал е всички мачове, познава всички играчи и т.н.

в смисъл че от тази гледна точка не е Гонзо единсвения "светнат" какво е положението и да може само той да поеме "on the fly"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:30 am 
Аватар

Македония написа:
Играчите със сигурност уволниха Рюдигер Абрамчик преди време, защото, цитирам "много ни караше да бягаме и абсолютно забраняваше излизането на дискотека". :smt002

Да, бе, какво стана с тоя Абрамчик? Не съм го чувал скоро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:36 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Македония написа:

Да, бе, какво стана с тоя Абрамчик? Не съм го чувал скоро :bigok

беше в некво отборче в Латвия :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:39 am 

Гил Галад, не искам да споря с теб, отдавна чета форума и те уважавам. Но бих искал да ти напомня две неща:
Ботев Пд никога не са ни били реална конкуренция, те дори завършиха на 3-о място през 95 г.
Малко след шампионската титла на Славия и ние си сложихме срамни надписи на екипите. Лафчис тогава се оправдаваше, че само така можело да издържи отбора, но ..... Оправданията бяха смешни.
И още нещо, макар че съм много офтопик: ако щете ме оплюйте, но през 1996 г. не СИК, а ние връчихме титлата на Славия. Само да припомня:
1. През лятото на 1995 г. Гочето отиде в Кипър и каза "Ако се върна в България, ще работя само в Левски". Върна се след 9 месеца на Армията, победи ни за първенството и връчи титлата на белите.
2. Херо (когото всички искат за треньор, но когото публиката на Левски изгони през 2000 г.) ни смачка на 2 пъти.
3. През пролетта направихме равен с изпадащия ЛЕКС (Ловеч) и спечелихме само 1 точка в столичните дербита.... С такава игра шампиони не се става ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:45 am 
Аватар

Аз имам усещането, че Тонев не говори нито за Илиан, нито за Херо. Няма да се изненадам ако на 24 април ни представи бившия(евентуално) треньор на Кайзерслаутерн. :smt017

Последна промяна krasi_blue на Сря Мар 28, 2012 11:47 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:46 am 

Успяха да направят така че да изгонят Костов, както сториха и с един друг специалист. През 1998 Грозни пое отбора въведе своите виждания но дразги с Андрей Желязков, а последвалото включване към отбора в края на есента и уредения мач със Славия за купата(0-3) го накараха да си тръгне. И тогава и сега ръководството на отбора заедно с футболисти се съюзи против треньора и какво спечелихме през 1999? Едно голямо нищо, сега ще стане същото, тъй като заради тази смяна беше жертвана Купата на страната и след това шампионата, точно в момента в който играта на отбора потръгна. Посредством българите в отбора за пореден път беше разиграна пиеса, която ще ни остави с калъфките, а Стойчо ще се бие в гърдите че с удари отвсякъде и разпродаден отбор и въпреки директивата е направил отбора си шампион. Надявам се все пак че в останалите мачове отбора ще вдигне оборотите и духа, защото е време да се заиграе на кръв и срещу Литекс и срещу лит(*кс-етрополе и да им покажем че разполагаме с по-добри състезатели, които могат да играят стига НЯКОЙ да не им пречи!!!!

За финал ще ви дам линк към двубоя от 1998 срещу лит(*кс-етрополе когато положенията за Левски са буквално през минута, пресата е в последната третина на терена, дълбоко в полето им и начина по-който играе Левски, от тогава до днес не съм го виждал!!! И въпреки това този човек също стана жертва на вътрешна провокация(спомняте си и други два мача: Левски-Шумен 2-2, Спартак Вн - Левски 2-1!!!-http://topsport.ibox.bg/interview/id_300163958)

Линк към мача от 1998г.:
http://dox.bg/files/dw?a=42bdbdd31c

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:52 am 
Аватар

paulao написа:
Линк към мача от 1998г.:

Това мача където смачкахме прасетата 2-0 и тва им беше най-малкото дето се отърваха ,че отдавна го търся :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:54 am 
Аватар

Баси, тоя мач тука се е търсил сума пъти и сега изведнъж изниква от нищото :bigok
Обаче подозирам, че в момента го теглим 100 човека и скоростта е безумна. Може ли един да го дръпне и да го качи на по-достъпно място?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 11:57 am 
Аватар

Toя мач се търси от толкова време, а как изникна от нищото :smt005
След 7 часа и 49 минути съм го дръпнАл :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:12 pm 

Македония написа:

А спомняш ли си кой беше един от водачите на това да бъде изгонен Абрамчик.Даже го псуваше на полувремето на един мач с Локо Сф,спечелен мъчно с 2:1.За съжаление хора като Костов,Георги Василев,Грозни и Абрамчик дори няма как да виреят в нашенски условия,просто няма кой да ги остави да работят спокойно,без интриги,бойкоти,вътрешни пробиви и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]