forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:45 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Старо куче написа:
Много хора тук твърдят, че не трябва да се плюе по сини легенди и защитават Гонзо до последно. Същевременно част от тях плюят по голмайстор номер 1 на Левски за всички времена. Дали има поне един-двама сред тях, които да са над 18-годишна възраст и които да НЕ си мислят, че Левски започва от Гонзо?

Бъди сигурен, че от тези нито един щом е истински левскар не му се иска наши легенди да плюят по други легенди или по клуба. Тяхната реакция е нормална и оправдана. Ненормалното е една легенда постигнала благодарение на клуба всичко в живота си, да си покаже задника и да цъка 21 пред хората, които го обичаха. За Павел Панов /и мн.др./ например защо никой не е казал дори една лоша дума толкова много години вече? Уважението трябва да е взаимно, хората не са прости, а определено Наско не е най-умният в случая...

Това дето си показа гъза като футболист хората за съжаление го бяха простили (уж нали Лафчис бил виновен тогава). Ама по-големия проблем е какви бели е направил на тоя клуб като ръководител и колко е намазал и продължава да сере чрез Спамбуука и с джамиите си, това за мене не е левскар :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:49 pm 
Аватар

Копнея за още една селекция, за която Хидъна да каже "Стига!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:53 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тук пишат доста хора, на които явно скоро им е правена лоботомиия.
ТЪПАНАРИ, ГОНЗО СТАВА ТРЕНЬОР САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗА 2 ДНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ СВЕСТЕН ВАРИАНТ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЖАЛКИ И ПРОСТИ, ТА ПРАЗНИТЕ ВИ КРАТУНИ НЕ ГО СХВАЩАТ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕРЕТЕ ЕДНО И СЪЩО?
Не идвайте на стадиона и не подкрепяйте Левски.Така или иначе съм убеден, че повечето от серачите не идвате на мачове, а лаете пред телевизора. Убеден съм, че и тези, които чат-пат идвате, почвате да псувате при първия сгрешен пас, вместо да подкрепяте отбора. На никой няма да липсвате на стадиона, нищожества жалки. Даже ще е много по-добре без вас. Яжте лайна, яжте и к.р на Гонзо, въпреки че предпочитате този на професионалисти като Тонев и Шишков. Който се чувства обиден от мнението ми, нека заповяда в Ловеч или на Герена преди мачовете и да ми го каже. Ще му се извиня подобаващо.

+ ЕВАЛАТА с големи букви батко,некой трябваше да им го каже,аме е така като тебе остро ! За да не съм офтопик ще кажа на всички,че ние сме ЛЕВСКИ и аз като един истински фен на този отбор от една загуба не мога да се изплаша.Безрезервно вярвам и категорично продължавам да заставам за моята прогноза,че ЛЕВСКИ все пак ще е шампион ! УСПЕХ ГОНЗО ! :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:56 pm 

Преди време Гонзо беше казал, че програмата е лесна, ако ти си я направиш такава и обратното. В неделя след нашия гаф и полягването от кокото на цура нашата програма стана трудна, но с две победи в следващите два мача може да се окаже, че в понеделник вечерта пак сме с лесна програма. Дано да е така и да спечелим през май титлата на пук на всички. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:57 pm 
Аватар

Adepta написа:

7:1 написа:
....
Уточнение: Гонзо не влиза в хайката, защото има покритие на всичко, за което претендира. Обаче е малко като пената - каквото му е в главата, това му е на езика - забележете колко пъти ни в клин, ни в ръкав казва "Костов е добър треньор"... още преди събитията? Защо го казва това? В какви разговори е участвал и какво е видял в съблекалнята? Преди събитията?

Абе след мача с орките не застана зад треньора, по-точно - не мислил, че играчите подценили съперника. Ако не са го подценили следват два варианта:
1) треньора е слаб и не може да ги подреди срещу тия леваци.
2) играчите съзнателно са играли така.
За мен първия вариант е абсурден.
Стига с тоя характер бе, кво му е на характера - Гочето беше същия - вглъбен в работата си, не лижеше космати гъзове. Просто начело беше истински Президент, не Бащицата :smt006

Мисля, че не си прав - прочети му изказванията му: "Костов е добър треньор" и "Аз отдавна повтарям, че няма агресия" (второто в ехо с Тонев).

При положение, че Гонзо хем си говори с тези, дето "нямали агресия", хем с Костов, позицията на Гонзо де-факто е "Костов се опитва да направи нещо добро, което обаче мойте авери не харесват." Костов, както казах, е пообиколил и може да чете между редовете. Позицията на ръководството беше само на думи. След поне 2 мача без видими мерки и човека разбра какво му се намеква. Гледай само запис на лицето му от ТВ излъчването, към края на мача "Ок. Щом така ще правим - няма проблеми..."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:58 pm 

Обикновено в живота рано или късно всичко се връща , а вече е крайно време Гонзича да се изака и на пиленцата и на зурлите и на горските и на философите от форума.
ШАМПИОНИ СМЕ !
УСПЕХ ГОНЗО !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:59 pm 
Аватар

...позицията на Гонзо де-факто е "Костов се опитва да направи нещо добро, което обаче мойте авери не харесват." Костов, както казах, е пообиколил и може да чете между редовете. Позицията на ръководството беше само на думи. След поне 2 мача без видими мерки и човека разбра какво му се намеква. Гледай само запис на лицето му от ТВ излъчването, към края на мача "Ок. Щом така ще правим - няма проблеми..."

Е това всъщност доказва че съм прав, а не че не съм /нали Гонзо е уж от ръководството/ :loser2
Levskar67 написа:
Преди време Гонзо беше казал, че програмата е лесна, ако ти си я направиш такава и обратното. В неделя след нашия гаф и полягването от кокото на цура нашата програма стана трудна, но с две победи в следващите два мача може да се окаже, че в понеделник вечерта пак сме с лесна програма. Дано да е така и да спечелим през май титлата на пук на всички. САМО ЛЕВСКИ! :levski

За да станем шампиони трябва да вземем всичко до края. Дербитата със сигурност. Щом Цура може да купи Доко, значи трябва да ебеме наред и трябва да започнем в Кюрдистан :lsfc4
Нашите са забравили как се ебе на терена, дано да си припомнят бързо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:02 am 
Аватар

Kryten написа:
Аз си мисля. Иначе нямаше така да се видят в чудо да търсят заместник. Ако щяха да му подават оставката щяха да си преговарят една седмица с някой, щяха да му гледат сеира няколко мача и така.

Абе, че сам си тръгна, а не го уволниха е ясно, ама въпросът е защо си тръгна? Съмнява ме да е заради това, че е паднал от Миньор в един шампионатен мач. Още повече, че публиката не вдига врява за това, да кажеш, че е имало напрежение и прочее. Едва ли се е обидил и от разни коментари по спортните сайтове, та да не може повече да издържа. Нещо друго има там, дето ние, простосмъртните, очевидно не го знаем. Бойкот ли му правеха старите футболисти, мръщеха му се, че ги разкара от титулярните места, или нещо друго ... не знам, няма и от къде. Но си задавам въпроса защо, като е решил да подава оставка, не го направи веднага след мача с Миньор? Обикновено така стават нещата, когато инициативата идва от самия треньор (рядко го виждаме). А той се черви на пресконференцията, след пет часа реши да си тръгне. От къв зор? А и не знам колко от вас гледаха интервюто на Влади Гаджев след мача, но беше доста странно. Не можел да говори за другите, ама той си бил концентриран, раздавал си се и прочее. Та явно не се разбираха много, много в съблекалнята треньор и играчи, ама минало вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:07 am 
Аватар

Довеждането на децата на лагера не може да не им е направило гъзобрък на старите тарикати. :smt006 Футболисти бойкотират по цял свят, въпросът е как се справят с тях след това. Ние тук се справяме никак, като гледам. Да видим кой ще доведат лятото и дали най-накрая някой ще хване голямата лопата и ще изрине някои хорийца.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:08 am 
Аватар

Adepta написа:
Това дето си показа гъза като футболист хората за съжаление го бяха простили (уж нали Лафчис бил виновен тогава). Ама по-големия проблем е какви бели е направил на тоя клуб като ръководител и колко е намазал и продължава да сере чрез Спамбуука и с джамиите си, това за мене не е левскар :ohmygod2

Ама не намери Лафчис да му покаже лично, както и сега не отива да се изясни с който му е крив! Елементарно спекулира в медиите с цел чрез нас да трупа актив, да се споменава името му и евентуално да си нареди пъзела с каквато картинка му се иска и му е изгодно :oops: Няма да го оплюя, но и добра дума няма да кажа, защото не заслужава вече.

Някой да намери начин да го пита в а-социалната му мрежа: той като беше начело, кой от легендите на клуба го плю публично в многото случаи, когато заслужаваше?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:10 am 

Плювалниците да вземат да се осъзнаят , че форума се чете от не малко хора и в подрастващите малко или много формира негативни асоциации и тълкуване на нещата.От това страда много публиката и мнението на хората към легендите на отбора.Вземете се малко в ръце, не е толкова трудно да сме положителни бе деба мама му...
Хидън, това за публиката , не ти прави чест приятелю...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:12 am 
Аватар

thegboy написа:
....Не можел да говори за другите, ама той си бил концентриран, раздавал си се и прочее....

Много капитанско изказване....казва всичко, да припомням ли Кмето след мачовете с Неостанич кви ги ръсеше :wink:
Nakuro Bradata написа:
Довеждането на децата на лагера не може да не им е направило гъзобрък на старите тарикати. :smt006 Футболисти бойкотират по цял свят, въпросът е как се справят с тях след това. Ние тук се справяме никак, като гледам. Да видим кой ще доведат лятото и дали най-накрая някой ще хване голямата лопата и ще изрине някои хорийца.

Мда, вкарването на конкуренция и липсата на несменяемост направо им бръкна в гъзъ. И ги караше да се движат, да тичат, представяш ли си :smt005
Трудна работа, човека трябва да има власт, което се видя че не става от пресния пример с Костов - толкова началници отгоре и всеки си пази неговото. И далеч не е първият пример, мога да изброя още 3-4, всичките от ерата след Лафчис.

Последна промяна Adepta на Сря Мар 28, 2012 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:13 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
...
Няма да го оплюя, но и добра дума няма да кажа
...

Лайк дис. (некой да ме цитира у бука като си чати със уСираков)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:32 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:

За да се хване някой с голямата лопата трябва ръководството да е зад него. А лошото е, че някои хора в отбора демонстрират явно, че са големи шефове и тартори, та не вярвам да стане така, както си го мислиме ние. Сега, да не каже някой, че плюя Гонзо, ама и тая тактика, дето до вчера си съотборник, днеска шеф, не е много добра идея. Ако не се лъжа и някои от футболистите под сурдинка си го казаха, че не е никак гот. :wink: За мене трябва да си се вземе треньор, който веднъж за винаги да му се даде цялата власт и да си носи отговорността. Не може един да е треньора, втори да е изпълнителен директор, трети да е спортно технически директор ... много шефове, много нещо дейба. Мисля, че е ясно, че навсякъде по света си има мениджър или треньор, там както си решат да го наричат и той си отговаря какво, що и как. Ние тука преоткриваме топлата вода - шеф до шеф до шеф до шеф, накрая уец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:50 am 

СтрелецО написа:
Плювалниците да вземат да се осъзнаят , че форума се чете от не малко хора и в подрастващите малко или много формира негативни асоциации и тълкуване на нещата.От това страда много публиката и мнението на хората към легендите на отбора.

Спрете наистина. Ако Гонзо не вкара ред в съблекалнята значи никой друг няма да може!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:51 am 
Аватар

ако не ни направи шампиони тази година,Гонзола ще трябва да си ходи... :levski

п.с. естествено ако си държи на думата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:53 am 
Аватар

Richard Long написа:
И да вземе Йофу, Пажин, и Илияна скаути в екипа си! САМО ЛЕВСКИ!

Братле, тоя и с Интерпол не мисля, че можем да го открием :smt005

Иначе се присъединявам към мнението LUIKLER и се надявам Гонзо веднъж завинаги да затоври устите на някои хора...групи като "вън неграмотника гонзо от ЛЕВСКИ" показват, що за уроди има в днешно време. В унисон с хубавите пожелания дето се сеят по Гонзо и по футболистите ни, пожелавам на създателя на тая Фейсбук група ... /позамислих се до колко са нормални тия клетви и реших, че може би не е най-доброто решение да падам на същото ниво/ Той автора на тая група е достатъчно ощетен :slap

С интерес пак ще чакам и навременните включвания на Пържолет, който кратко, ясно и точно ще облива хейтърите :smt007 Тъкмо ми бяха залипсвали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 4:30 am 
Аватар

Очаквам всеки момент Adepta отново да отговори на 100 човека на веднъж :bigok Братле не се засягай,но някой ти беше казал,че си като бот и май се съгласявам с него...само в тази тема имаш поне 200 мнения,минимум :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 5:06 am 
Аватар

Що да не пробваме качествата на треньора Гонзо до края на сезона ? Все пак предните 2-3 години един човек играеше ролята на спортен директор и треньор едновременно и нищо не постигнахме, та и сантиметър напред не мръднахме. О, извинете, та това беше същия Гонзо.

Не, че искам да го нападам или хуля, но не знам какъв и колко нагъл трябва да си, да се окаляш 3 пъти и да искаш четвърти. Като футболист беше прекрасен, наистина човека оркестър. Като спортен ръководител (директор, треньор) е пълна, кръгла, голяма колкото Герена НУЛА. И не мисля, че заради безспорните му футболни качества и нюха му към гола трябва да бъде поставян на толкова значима ръководническа позиция в любимия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 6:29 am 
Аватар

:D
Човек се учи докато е жив.

Нека не коментираме повече Гонзо сам по себе си.
Гонзо не си прави тънки сметки - клубът е в нужда и Гонзо се отзовава.
В момента хората, които ще носят тежеста на решенията са Тонев, спонсора в сянка и (до колко?)Ганя. А пред тях ще отговарят няколкото путьовеца дето останаха.
И всичките - пред нас! Играта загрубява и ще хвърчат (буквално) скалпове!
:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 6:58 am 
Аватар

Гонзо ще е новият Георги Тодоров явно :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 8:47 am 
Аватар

Adepta написа:
Vincenzo написа:
Сърдитко Петко не е нужен на Левски.

Ти сериозно ли мислиш, че не е мислил доста преди да си подаде оставката :roll:

Впечатлението, което остави е, че едва ли не насила е доведен след като е поставил 1000 условия (от които голяма част му бяха изпълнени). И през цялото време сърдит!
Не си мисли, че в Англия, Италия, Испания галят треньорите с перце. Един Балъков в Хърватско що помия изяде, ние тук на сърдити ще си играем. С този манталитет може да води някой средняк, при който от време на време да получи потупване по рамото и дотам. За голям отбр трябват топки и ОТСТОЯВАНЕ на позицията. Може да е имал конфликт с Гонзо, с Тонев, с шофьора на автобуса (за което лично се съмнявам) стискаш зъби и показваш, че си прав. Мауриньо цяла година води война с Валдано, нищо не спечели като трофей, но и не избяга. А в момента точно така изглежда, нацупил се и хайде заебава каруцата в блатото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 9:23 am 
Аватар

SinioUltrasche написа:
Очаквам всеки момент Adepta отново да отговори на 100 човека на веднъж :bigok Братле не се засягай,но някой ти беше казал,че си като бот и май се съгласявам с него...само в тази тема имаш поне 200 мнения,минимум :loser2

Сметка ли ми търсиш колко мнения пиша :lol:
Vincenzo написа:
Adepta написа:
Vincenzo написа:
Сърдитко Петко не е нужен на Левски.

Ти сериозно ли мислиш, че не е мислил доста преди да си подаде оставката :roll:

Впечатлението, което остави е, че едва ли не насила е доведен след като е поставил 1000 условия (от които голяма част му бяха изпълнени). И през цялото време сърдит!
Не си мисли, че в Англия, Италия, Испания галят треньорите с перце. Един Балъков в Хърватско що помия изяде, ние тук на сърдити ще си играем. С този манталитет може да води някой средняк, при който от време на време да получи потупване по рамото и дотам. За голям отбр трябват топки и ОТСТОЯВАНЕ на позицията. Може да е имал конфликт с Гонзо, с Тонев, с шофьора на автобуса (за което лично се съмнявам) стискаш зъби и показваш, че си прав. Мауриньо цяла година води война с Валдано, нищо не спечели като трофей, но и не избяга. А в момента точно така изглежда, нацупил се и хайде заебава каруцата в блатото.

Не мисля че е нацупен, същия беше Гочето, не обичаше фанфари, заигравки с медиите и прегръщане с футболистите.
И също така, откъде знаеш какво от условията му е изпълнено. Едно се знае публично - той да си проведе подготовката. Нормално за всеки треньор. И понеже не е лизач и не обича фанфарите никоя медия не го харесва. Ако беше завъртял интрижка, нещо скандално интервю ака Многострадална Геновева става изведнъж жертва :smt002

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 9:43 am 
Аватар

Модераторите да се вземат в ръце, защото се изопачава историята! Голият гъз на Наско не беше към Лафчис, а към публиката! Историите с Лафчис са съвсем други, а причината беше, че просто Наско искаше да вземе една купчина пари от пловдивските сервитьори! Последваха за първи път огромни напрежения в сектора заради неговата особа! А Наско вместо да си стои кротко, взе да налита и да плюе по всичко синьо! Не бива да забравяме, че той отиде в основния конкурент на Левски по това време, а имено Ботев Пловдив! Те за разлика от жалките червени свине, имаха и публика, и отбор, който беше нахъсан да става шампион! Само, че тогава Левски още беше Левски и им пореше жълтите задници здраво! След това Наско окончателно заплю свободната синя идея, като отиде при сикаджиите, с което ясно и категорично стана една от посткомунистическите свине, които работеха за реставрацията на комунизма! Това с оглед на тогавашната действителност, че Левски беше единствената неопетнена институция и надеждата на хората беше имено в Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 9:46 am 
Аватар

Оставката:
Аз ще застана срещу тези, които мислят, че Костов ни е оставил. - феновете, клуба, идеята.
Ние сме тези, които го оставихме сам срещу непоклатимите келешчета. Няма нормален ентерпраиз в развития свят, в който "работник" ще даде по-малко от 100% от себе си, това ще ЛЪСНЕ и този работник ще си запази позицията.
Няма стойностен мениджър, който ще остане на поста си, ако такова нещо се случи.
Дайте му малко кредит на човека - той е попътувал и видял как работят нещата.

Уточнение: Гонзо не влиза в хайката, защото има покритие на всичко, за което претендира. Обаче е малко като пената - каквото му е в главата, това му е на езика - забележете колко пъти ни в клин, ни в ръкав казва "Костов е добър треньор"... още преди събитията? Защо го казва това? В какви разговори е участвал и какво е видял в съблекалнята? Преди събитията?

Като слагаш сравнението Левски - некоя фирма, да те питам - ако в някоя фирма, персонала нещо не се справя, видимо е немотивиран, а хаоса е пълен, кво прайш - нападаш персонала и почваш да го сменяш ли? Дай да видим мениджърския подход :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 9:47 am 

Горе главите на стадиона да покажем яда си с песни и мощен рев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 9:56 am 
Аватар

Гонзо ми е любимия футболист, но не е правилния треньор за Левски.Не мисля обаче, че тренера някога ни е спирал да ходим по мачове и да подкрепяме отбора.Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:03 am 
Аватар

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 Бащицата да няма деменция та се повтаря като стар шлагер на Лили Иванова?
Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков разкри сумата, която е извадил от собствения си джоб за издръжката на клуба във времето, в което той е еднолично начело на отбора. Според адвоката, над 30 милиона лева са отишли от неговия бизнес към Левски, за да върви отбора без да има проблеми във финансово отношение. "Между 30 и 32 милиона лева са излезли от моя джEб в клуба. Давам от личните си средства, за да издържам Левски, а онзи ден на стадиона отново хората срещу мен се обръщат. Защо? Защото съм докарал треньор с хубава визитка и сме му осигурили добра селекция? Имам чувството, че от години давам лични пари, а непрекъснато си докарвам негативи", коментира Батков.
:lsclapp :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:04 am 
Аватар

Парите на бащицата растат като засадата на Бабангида, но не знам дали коефициента е същия. Кратуна да прави графика!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 10:05 am 
Аватар

Adepta написа:
И също така, откъде знаеш какво от условията му е изпълнено. Едно се знае публично - той да си проведе подготовката. Нормално за всеки треньор. И понеже не е лизач и не обича фанфарите никоя медия не го харесва. Ако беше завъртял интрижка, нещо скандално интервю ака Многострадална Геновева става изведнъж жертва :smt002

Няма идеални отбори с безоблачна атмосфера по света. Всеки един от треньорите трябва да се съобразява с обстановка и структурата на отбора. Няма какво да ми се прави на примадона и сега да търсим кое камъче точно е подразнило Костов. Във водещите отбори напрежението винаги е голямо и с доста неща трябва да се съобразява. Когато не ти изнася, оставка и точка! Какво има да се чудим и да леем сълзи за него. Гонзо § Тонев казаха, че цяла вечер са му се молили да остане. Пак повтарям нито са се мешали в работата му, нито в тренировките, макар че Гонзо имаше неведнъж пълното право да влезе с шут в съблекалнята след поредното п*ткенско полувреме на играчите (така както го правеше Сираков при Мъри и при други треньори).
За да си треньор на Левски, трябва да си мъжкар

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]