Levskar67 написа:
От мненията на много хора тук прозира следното: Че Костов е уволнен, а Гонзо сам се натиска за треньор! На мен обаче ми се струва, че Костов си би камшика сам и ни остави, като барани яйца, точно в този труден момент преди мачовете с Ловеч и Рязанград и след лайното, което изсра онзи ден! Извинявайте, ама в това няма нищо мъжкарско! Точно на обратното положение е Гонзо. Много ясно, че точно преди тези тежки мачове, никой няма да иска да ни стане треньор. Но Гонзо въпреки, че знае, как ще бъде оплюван, пое отново горещия картоф. На това му викам, аз да си мъжкар. Писахте, че Гонзо се месил на Костов. Кога? По време на лагерите ли, когато се появяваше с Тонев за по няколко дни?! По време на тренировките ли, където наблюдаваше пак с Тонев по костюм?! Според мен качествата на Костов ( защитавах го и никога няма да го нападна ) са спорни и може би е добър треньор, но за металург и омония, където победата не е задължителна във всеки мач. Но Левски трябва да играе 90 мин. атакуващ, доминиращ и лидерски ( този термин е на самия Костов ) футбол, нещо, което не се забелязваше в нито един наш мач, а откъм мотивация бяхме направо нула. Въпреки всичко му желая здраве и успехи във всичко! А не мога да си обясня очевидната омраза на някой хора по Гонзо, но те си знаят! Загубим ли някой мач с него, като треньор стрелбите по Гонзо са от всички медии, а и тук във форума. Не знам дали става за треньор, но със сигурност разбира футбола повече от всички нас! Иначе гласувах за Херо и дано да дойде от лятото. Искренно се надявам Гонзо да спечели всички мачове и да ни направи шампиони. САМО ЛЕВСКИ!

Това е!
Поклон и пред несломимия Левскарски характер на Гонзо.
Аз лично мисля, че той е добър директор. Треньорството се учи. Той е единствения човек, в когото съм сигурен, че винаги ще мисли само за доброто на КЛУБА.
Знам че това което казах няма нищо общо с треньорските му качества, за които за мен лично не беше достатъчен първия му престой като треньор, за да се убедя че ги няма.
Успех на Костов, но с тоя характер никога няма да може да води гранд.
Иска ми се да видя пак Херо или Мъри на Герена от следващия сезон, т.е. от лятото преди подготовката.
Иска ми се и Левскарите да спреме да мразиме клубните ни легенди, защото плюенето по Гонзо е адски грозно нещо, особено в тоя момент, в който си слага главата под гилотината заради това Левски да има треньор, въпреки че знае че ще поеме печатарските и клавиатурни удари още от утре...