forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 8:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:58 pm 

Хубаво, лошо - Гонзо е треньора, ЛЕВСКИ е отбора - триста хуя за Кюрда в Четвъртък и мачкаме наред, колкото можем.
Не мисля, че в момента има по-добър вариант и съм доста разочарован от Мъри, който вместо да дойде моменталически след като е поканен постави 100 условия и се направи на примадона, хем е безработен експерт в момента. С което мисля окончателно си затвори вратата към ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:59 pm 
Аватар

Няма хора, които искат Гонзо на този пост!!! Явно наистина си говорим на различни езици или съм надценил страшно много интелигентността на част от пишещите тук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:04 pm 
Аватар

Nasko Sirakov

Съжелявам приатели но се оказах прав.Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!

Кажи честно :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:05 pm 
Аватар

Ясно е, че слагат Гонзо защото в момента няма кой друг, но можеше и да не е до края на сезона! Ясно е, че за мача с Литекс няма кой друг да сложат, но след това можеше и да назначат някого. Абе няма значение за мен... който и да е треньор едва ли ще промени кой знае какво за 3 мача, така че мощно на стадиона и това е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:05 pm 
Аватар

Мисля, че тая тема се изчерпа. Вечно ще има мрънкащи. Въпросът е да няма такива "уникално" мислещи хора като хидъна. Повечето се стремим да върнем хората на Г.Аспарухов по всевъзможен начин, да бъдем това, което сме били. Нали към това се стремим всички. Да си правим кефа на пълен стадион, да греят лица на хора влизащи и излизащи от стадиона... Сърцето ни да бие лудо всеки път като прекpачиш прага на Герена. А той нашия - препоръчвам на хората, ако Гонзо е треньор да не стъпим на стадиона. Ами аз ти предлагам НИКОГА да не стъпваш там. Левски е вяра. Левски не се подкрепя ,когато ти скимне на акъла или когато бие. Левски се подгрепя винаги ,когато имаш възможност и ако обичаш този клуб ще бъдеш ТАМ, ако ще и Марта Вачкова да поеме отбора.

УСПЕХ, ГОНЗО! :levski

Последна промяна natural на Вто Мар 27, 2012 8:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:06 pm 
Аватар

RIOT написа:
Nasko Sirakov

Съжелявам приатели но се оказах прав.Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!

някой му е включил кирилицата, а той си е мислил че пише на латиница :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:08 pm 
Аватар

Преди да зключите темата, искам да изпростея малко, може ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:11 pm 
Аватар

Гонзо може да е никакъв треньор и да не разбира нищо от тактика,но е невероятен мъжкар и левскар до край,затова мога да му пожелая само едно голямо УСПЕХ,ГОНЗО И НА 29-ТИ АПРИЛ ИСКАМ ИГРАЕЩ ТРЕНЬОР!!! :lsfc3 :lsfc4 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:19 pm 
Аватар

Айде и аз да пожелая успех преди да затворят темата. Дано предаде от хъса си на играчите и да се представят достойно в предстоящите мачове.
Пък каквото стане... САМО ЛЕВСКИ! :levski

П.П - Сираков не може да е толкова неграмотен! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:24 pm 
Аватар

Успех на Цар Гонзо :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:29 pm 
Аватар

RIOT написа:
Nasko Sirakov

Бахти дебила е тоя братче :ohmygod Естествено сме в БългариА и тук няколко човека не могат да работят за една обща кауза. Трябва един да е отгоре :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:33 pm 
Аватар

RIOT написа:
Nasko Sirakov

Не искам да повярвам, че той го е писал това! :ohmygod :ohmygod :ohmygod

По темата, Успех на Цар Гонзо! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:34 pm 
Аватар

Успех на Гонзо...всичко друго и всякакви "разсъждения" са излишни в момента... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:37 pm 
Изумявам се, че се учудвате наистина толкова на правописа на тия. :lol: Почти съм сигурен, че хора като чичо Митко не могат да пишат, камо ли хора като Карачанаков и т.н. Убеден съм, че и хора като Гонзо и т.н не изпъкват с особени познания. Нали имахме господин Иво Танев във форума. Видяхте и той как писа :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:39 pm 
Аватар

Македония написа:
Изумявам се, че се учудвате наистина толкова на правописа на тия. :lol: Почти съм сигурен, че хора като чичо Митко не могат да пишат, камо ли хора като Карачанаков и т.н. Убеден съм, че и хора като Гонзо и т.н не изпъкват с особени познания. Нали имахме господин Иво Танев във форума. Видяхте и той как писа :bigok

Даже си мисля, че фамилията Карачанаков се е получила от правописна грешка. :D

Иначе по темата.... НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ! И точка по въпроса! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:42 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Написах това специално за гонзовистите в този форум (съзнателно не ги наричам левскари).

По-долу синтезирам позицията на хората, които не желаят дори и сега Гонзо да е треньор и ще адресирам няколко мита относно нуждата от саможертва на Гонзо.

1. Тук няма левскари, които да не желаят успех на Гонзо. Желаейки обратното е равносилно на желание Левски да се провали, а ако е така, тогава въпросните хора не са левскари.

2. Всяко недоволство от Гонзо е свързано с функцията му на треньор в Левски, а не на футболист, човек, спортен директор и т.н. (мнозина, в това число и аз, му признават постиженията на спорен директор).

3. Никой не е заставял Гонзо с пистолет във връта да застава на треньорския пост. Гонзо за сетен ще влезе в ролята на бушон на "снажния родопски джентълмен". Когато човек изпълнява подобна роля трябва да си носи и последствията (поне така e в живота).

4. Ако Гонзо беше отказал на Батков имаше ли друг вариант? Ами нали и миналата есен Гонзо беше треньор защото нямаше пари за по-добър, тогава как се намериха пари за Костов?

5. След като Мъри, Илиян и Херо не са опция в момента, тогава не е ли Гонзо най-подходящия вариант?
Съвсем удобен и евтин вариант би бил да дойде някой неопитен, но интелигентен
треньор като Вики Павлов, Седрик Бардон, а защо не и Ицо Йовов (пък ако ще и в тандем с Гонзо)? И тримата до една или друга степен познават обстановката в отбора.

6. Нека видим дали този вариант е по-лош от варианта Гонзо треньор.
При един от въпросните млади треньори могат да се случат само две неща: да открием новия Мъри, да стане пълен провал.
Ако стане второто мислите ли, че провала би бил по-голям от провалите на Гонзо? Ако да, тогава си спомнете защо насред есента на миналата година се наложи да викаме Костов на пожар.

7. Относно мача в Ловеч. Този мач сме го взели и дори не ми се коментира. Гонзо ги би веднъж, а сега отсреща му е Кюрда, т.е. задачата е още по-леснa.

Това е. Моята прогноза е Латекс - Левски 1:2.

Ти, човече, май още не си разбрал, че тук никой не защитава треньора Гонзо. Защитава се човекът Гонзо от разни лузъри, които сипят плюнки и обиди. Ти четеш ли им мненията на другите? Малцина са тези, които обосновано критикуват Гонзо, без да ползват квалификации в едноредовите си мнения. Що никой не трие твоите мнения?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:52 pm 
Аватар

Не ни изгониха от стадиона и когато прекръстиха отбора на името на планина,а тук някакви пишльовци се надпреварват да плюват по една синя легенда,който има мъжеството да поеме отбора в най-трудния момент като състояние и програма.Аз отдавна бях изказал моето мнение за сегашните треньорски възможности на Гонзо,ако това го влече,има още да учи,но в тоя момент му пожелавам пълен успех !Кога на Гонзо паднете,паднете.....
Само Левски!
ПП.Тия с най-големите сълзи,да не самоубиете само,още сте млади

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:53 pm 
Ето и аз да си изразя мнението, обосновано, за да не реши комисията да ме трийне :lol: Гонзо е невероятен левскар, футболист със страшен дух и идеал, много малко срещани в днешно време. Все още му имам на записи негови мачове и го гледам с удивление как оре терена до последната минута. Дотука добре. Но защо човек, който толкова обича Левски се оставя така да го манипулират? Пробва са като треньор, видя се че не става и продължава да се пъне на тая позиция, все в ущърб на Левски. За мене щеше да бъде същият левскар и човек, ако беше напуснал Левски, още в момента, когато видя Батков и Тонев какви ги вършат. В момента за мен той е просто един съучастник на хора със съвсем други интереси, които използват, че Гонзо е име пред феновете, но в същото време и параван за задкулисните им номера. Както бяха казали някои : Гонзо тръгни си навреме, за да те запомним с добро! Това е и мойто мнение. Айде със здраве и само сините ! :lsfc1

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:56 pm 
Аватар

RIOT написа:
Nasko Sirakov

Искрено съветвам всички да не четат коментарите под това велико изказване,понеже няма да се натъкнат на нищо друго,освен на чорбизми

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:56 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Написах това специално за гонзовистите в този форум (съзнателно не ги наричам левскари).

По-долу синтезирам позицията на хората, които не желаят дори и сега Гонзо да е треньор и ще адресирам няколко мита относно нуждата от саможертва на Гонзо.

1. Тук няма левскари, които да не желаят успех на Гонзо. Желаейки обратното е равносилно на желание Левски да се провали, а ако е така, тогава въпросните хора не са левскари.

2. Всяко недоволство от Гонзо е свързано с функцията му на треньор в Левски, а не на футболист, човек, спортен директор и т.н. (мнозина, в това число и аз, му признават постиженията на спорен директор).

3. Никой не е заставял Гонзо с пистолет във връта да застава на треньорския пост. Гонзо за сетен ще влезе в ролята на бушон на "снажния родопски джентълмен". Когато човек изпълнява подобна роля трябва да си носи и последствията (поне така e в живота).

4. Ако Гонзо беше отказал на Батков имаше ли друг вариант? Ами нали и миналата есен Гонзо беше треньор защото нямаше пари за по-добър, тогава как се намериха пари за Костов?

5. След като Мъри, Илиян и Херо не са опция в момента, тогава не е ли Гонзо най-подходящия вариант?
треньор като Вики Павлов, Седрик Бардон, а защо не и Ицо Йовов (пък ако ще и в тандем с Гонзо)? И тримата до една или друга степен познават обстановката в отбора.

При един от въпросните млади треньори могат да се случат само две неща: да открием новия Мъри, да стане пълен провал.
Ако стане второто мислите ли, че провала би бил по-голям от провалите на Гонзо? Ако да, тогава си спомнете защо насред есента на миналата година се наложи да викаме Костов на пожар.

7. Относно мача в Ловеч. Този мач сме го взели и дори не ми се коментира. Гонзо ги би веднъж, а сега отсреща му е Кюрда, т.е. задачата е още по-леснa.

Ти, човече, май още не си разбрал, че тук никой не защитава треньора Гонзо. Защитава се човекът Гонзо от разни лузъри, които сипят плюнки и обиди. Ти четеш ли им мненията на другите? Малцина са тези, които обосновано критикуват Гонзо, без да ползват квалификации в едноредовите си мнения. Що никой не трие твоите мнения?

Погледни точки 1 (особено) и 2, а защо не и 3.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:01 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Естествено че няма да им стъпя. И приканвам всички трезвомислещи хора с достойнство да отебат тоя отбор, докато не започне да функционира нормално. Няма как да ме убедиш че подкрепата и викането по трибуните помага. напротив, 100% съм сигурен, че още след -16 ако бяха почнали да ходят 0 (нула) хора помашкият педераст щеше тотално да изгуби легитимация пред обществото и досега да е зарязал сам отбора. Ходете да му пълните паничката с надежда, че може още дълго да експлоатира най-големият отбор в България!
А относно треньора - който търси намира. Много ясно че Гонзо, мъжкарят, като каже 'споко шефе, няма проблем, ще поема отбора' Батко ти няма и да помисли да развърже кесията за треньор.

Чу'ек, защо въобще гледаш мачовете на Левски? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:04 pm 
Аватар

Абе, идете и пийте по ракия, наебете жените си и поне замалко спрете да анализирате.
Бахти дървените философи.

И да не съм офтопик - да цункате мъжеството на Гонзо, ей така, за вечеря :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:05 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Погледни точки 1 (особено) и 2, а защо не и 3.

Не разбирам какво общо имат точките, които ми цитираш, с написаното от мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:05 pm 
Аватар

Е чакай сега, жените си ли да ебат, или на Гонзо хуя да целуват. :lol:
На тия, които плюят гнусотии по Гонзо, само второто им пожелавам!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:06 pm 

ИМА НАДЕЖДА!!!

Ето цитат от интервю с Иво Тонев.

Цитат:
-Георги Иванов сам ли ще бъде в щаба си?
-Не, до края на сезона ще бъде привлечен и Викторио Павлов.

http://www.blitz.bg/sport/article/122395

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:07 pm 
Аватар

За да се посмея, готов съм да дам 15, дори 30 лв, за да му издиктува някой на ретарда чичо Митко един текст от 15 изречения, след което да бъде постнат в сайта. :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:10 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=44707

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:14 pm 
Аватар

Добър треньор, лош треньор, Гонзо си е Гонзо и ще го подкрепим! :levski

САМО ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:19 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
От мненията на много хора тук прозира следното: Че Костов е уволнен, а Гонзо сам се натиска за треньор! На мен обаче ми се струва, че Костов си би камшика сам и ни остави, като барани яйца, точно в този труден момент преди мачовете с Ловеч и Рязанград и след лайното, което изсра онзи ден! Извинявайте, ама в това няма нищо мъжкарско! Точно на обратното положение е Гонзо. Много ясно, че точно преди тези тежки мачове, никой няма да иска да ни стане треньор. Но Гонзо въпреки, че знае, как ще бъде оплюван, пое отново горещия картоф. На това му викам, аз да си мъжкар. Писахте, че Гонзо се месил на Костов. Кога? По време на лагерите ли, когато се появяваше с Тонев за по няколко дни?! По време на тренировките ли, където наблюдаваше пак с Тонев по костюм?! Според мен качествата на Костов ( защитавах го и никога няма да го нападна ) са спорни и може би е добър треньор, но за металург и омония, където победата не е задължителна във всеки мач. Но Левски трябва да играе 90 мин. атакуващ, доминиращ и лидерски ( този термин е на самия Костов ) футбол, нещо, което не се забелязваше в нито един наш мач, а откъм мотивация бяхме направо нула. Въпреки всичко му желая здраве и успехи във всичко! А не мога да си обясня очевидната омраза на някой хора по Гонзо, но те си знаят! Загубим ли някой мач с него, като треньор стрелбите по Гонзо са от всички медии, а и тук във форума. Не знам дали става за треньор, но със сигурност разбира футбола повече от всички нас! Иначе гласувах за Херо и дано да дойде от лятото. Искренно се надявам Гонзо да спечели всички мачове и да ни направи шампиони. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Точно това е мнението, което споделям напълно. Всички едва ли не взимат за даденост, че Костов е изгонен, уволнен позорно и тн. Няма такъв филм.
Костов доста ми падна в очите. С това дезертиране от отбора. А му беше осигурено всичко. Гонзо и Тонев не припарваха до отбора. Гонзо дори не сядаше на скамейката, не влизаше в съблекалнята. Направи доста жертви и накрая няма угодия за Костов. То не бяха куци бразилци, не искал тоя, искал оня. Сърдит на целия свят. Да си поема по пътя! Успех за него и 300 пъти повече успех за Гонзо.
Въпреки всичко аз лично съм оптимист. Смятам, че Костов подготви футболистите чудесно тази зима. Доведе добри играчи, просто трябва да играем с друга схема. Класическата 4-3-3, която налагаме 7-8 години. Гаджев и Димов опорни. На Дарко, ако му се почива, то на негово място Рамос ще пасне като дялан камък. Отляво Калво, вдясно Жуниор, а на върха Цветков. Защитата е ясна. Имаме перфектен отбор. Повече движение на Мулдер и Пинто по фланга и нещата ще станат.
Успоредно с това Тонев § Гонзо трябва да започнат да търсят още отсега треньор. На спокойствие. На останалите Мъровци, Илиевци по една майна и готово! ТРеньори под път и над път. Не е задължително да е левскар, а да е добър треньор-професионалист. Левскарят Костов ни е*а майката в най-неподходящия момент.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:23 pm 
Аватар

Имаше интервю с Тонев по ТВ7 преди малко и той каза, че Костов доста ги е изненадал, нямали са никакви варианти и благодари много на Гонзо, че се е съгласил да вади кестените от огъня. Каза също, че в момента преговарят с новия треньор и трябва да се разберат с него до края на седмицата. Ще поеме поста от лятото, а понеже Тонев много мрази смяната на треньори и текучеството, щял да настоява за 3 годишен договор.

http://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/7380542.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]