Levskar67 написа:
От мненията на много хора тук прозира следното: Че Костов е уволнен, а Гонзо сам се натиска за треньор! На мен обаче ми се струва, че Костов си би камшика сам и ни остави, като барани яйца, точно в този труден момент преди мачовете с Ловеч и Рязанград и след лайното, което изсра онзи ден! Извинявайте, ама в това няма нищо мъжкарско! Точно на обратното положение е Гонзо. Много ясно, че точно преди тези тежки мачове, никой няма да иска да ни стане треньор. Но Гонзо въпреки, че знае, как ще бъде оплюван, пое отново горещия картоф. На това му викам, аз да си мъжкар. Писахте, че Гонзо се месил на Костов. Кога? По време на лагерите ли, когато се появяваше с Тонев за по няколко дни?! По време на тренировките ли, където наблюдаваше пак с Тонев по костюм?! Според мен качествата на Костов ( защитавах го и никога няма да го нападна ) са спорни и може би е добър треньор, но за металург и омония, където победата не е задължителна във всеки мач. Но Левски трябва да играе 90 мин. атакуващ, доминиращ и лидерски ( този термин е на самия Костов ) футбол, нещо, което не се забелязваше в нито един наш мач, а откъм мотивация бяхме направо нула. Въпреки всичко му желая здраве и успехи във всичко! А не мога да си обясня очевидната омраза на някой хора по Гонзо, но те си знаят! Загубим ли някой мач с него, като треньор стрелбите по Гонзо са от всички медии, а и тук във форума. Не знам дали става за треньор, но със сигурност разбира футбола повече от всички нас! Иначе гласувах за Херо и дано да дойде от лятото. Искренно се надявам Гонзо да спечели всички мачове и да ни направи шампиони. САМО ЛЕВСКИ!

Точно това е мнението, което споделям напълно. Всички едва ли не взимат за даденост, че Костов е изгонен, уволнен позорно и тн. Няма такъв филм.
Костов доста ми падна в очите. С това дезертиране от отбора. А му беше осигурено всичко. Гонзо и Тонев не припарваха до отбора. Гонзо дори не сядаше на скамейката, не влизаше в съблекалнята. Направи доста жертви и накрая няма угодия за Костов. То не бяха куци бразилци, не искал тоя, искал оня. Сърдит на целия свят. Да си поема по пътя! Успех за него и 300 пъти повече успех за Гонзо.
Въпреки всичко аз лично съм оптимист. Смятам, че Костов подготви футболистите чудесно тази зима. Доведе добри играчи, просто трябва да играем с друга схема. Класическата 4-3-3, която налагаме 7-8 години. Гаджев и Димов опорни. На Дарко, ако му се почива, то на негово място Рамос ще пасне като дялан камък. Отляво Калво, вдясно Жуниор, а на върха Цветков. Защитата е ясна. Имаме перфектен отбор. Повече движение на Мулдер и Пинто по фланга и нещата ще станат.
Успоредно с това Тонев § Гонзо трябва да започнат да търсят още отсега треньор. На спокойствие. На останалите Мъровци, Илиевци по една майна и готово! ТРеньори под път и над път. Не е задължително да е левскар, а да е добър треньор-професионалист. Левскарят Костов ни е*а майката в най-неподходящия момент.