forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 1:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:42 pm 

Mr. Smith написа:
Смотаняци, един от вас няма ли да каже поне едно УСПЕХ ГОНЗО :evil:

Touch Too Much :smt049 го каза

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:44 pm 
Аватар

niki87 написа:
Седем:Едно написа:
Тук пишат доста хора, на които явно скоро им е правена лоботомиия.
ТЪПАНАРИ, ГОНЗО СТАВА ТРЕНЬОР САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗА 2 ДНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ СВЕСТЕН ВАРИАНТ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЖАЛКИ И ПРОСТИ, ТА ПРАЗНИТЕ ВИ КРАТУНИ НЕ ГО СХВАЩАТ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕРЕТЕ ЕДНО И СЪЩО?
Не идвайте на стадиона и не подкрепяйте Левски.Така или иначе съм убеден, че повечето от серачите не идвате на мачове, а лаете пред телевизора. Убеден съм, че и тези, които чат-пат идвате, почвате да псувате при първия сгрешен пас, вместо да подкрепяте отбора. На никой няма да липсвате на стадиона, нищожества жалки. Даже ще е много по-добре без вас. Яжте лайна, яжте и к.р на Гонзо, въпреки че предпочитате този на професионалисти като Тонев и Шишков. Който се чувства обиден от мнението ми, нека заповяда в Ловеч или на Герена преди мачовете и да ми го каже. Ще му се извиня подобаващо.

Всеки си има мнение и си го защитава. Не мисля, че хората, които обичаме Левски, трябва да се обръщаме един към друг с- нищожества жалки. :wink:

Ако обичаш Левски си на стадиона и го показваш, а не сереш по форумите и не обясняваш как нема да им стъпиш. Пак казвам, който се е почувствал обиден, да дойде да ми го каже в очите. Ще му се извиня.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:49 pm 
Аватар

"Тука трябва и ще играе брадвата"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:50 pm 
Аватар

niki87 написа:
ТЪПАНАРИ, ГОНЗО СТАВА ТРЕНЬОР САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗА 2 ДНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ СВЕСТЕН ВАРИАНТ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЖАЛКИ И ПРОСТИ, ТА ПРАЗНИТЕ ВИ КРАТУНИ НЕ ГО СХВАЩАТ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕРЕТЕ ЕДНО И СЪЩО?
Не идвайте на стадиона и не подкрепяйте Левски.Така или иначе съм убеден, че повечето от серачите не идвате на мачове, а лаете пред телевизора. Убеден съм, че и тези, които чат-пат идвате, почвате да псувате при първия сгрешен пас, вместо да подкрепяте отбора. На никой няма да липсвате на стадиона, нищожества жалки. Даже ще е много по-добре без вас. Яжте лайна, яжте и к.р на Гонзо, въпреки че предпочитате този на професионалисти като Тонев и Шишков. Който се чувства обиден от мнението ми, нека заповяда в Ловеч или на Герена преди мачовете и да ми го каже. Ще му се извиня подобаващо.

Всеки си има мнение и си го защитава. Не мисля, че хората, които обичаме Левски, трябва да се обръщаме един към друг с- нищожества жалки. :wink:

Що ги защитаваш, като видях, че сам си написал същото мнение като на Седем:Едно, макар и по-леко?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:53 pm 
Аватар

Как ми се иска Гонзо да се изсере мощно в устите на всички, които го плюят. Изгарям от желание. Точно с него да видим "Левски Шампион", да видим как бием селяните, после крейзифорест, като за финал прасетата. Нека се изсипем в Ловеч, да покажем, че обичаме ЛЕВСКИ повече от всичко, да им срутим стадиона от викане и скачане и да си тръгнем с високо вдигнати глави, независимо от резултата. Ако бием, к'во по-хубаво? Мощно "Кога на Гонзо паднете" и КСПП :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:53 pm 
Аватар

Викторио Павлов :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:56 pm 
Аватар

Гонзо може да не е най-добрият вариант,но няма начин.Нашите играчи имат качества,но нямат мотивация.Гонзо е добър точно в това,да мотивира играчите,да ги нахъсва.Така че мачкаме лАтекса !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
Най-хубавото от цялата работа е, че играчите са съветвани лично от фенове, което трябваше да стане отдавна :smt023

КрИтен, обясни?

ПП
1. Никоий не псува Гонзо - просто хората имат мнениа за това дали става за треньор (повече от мнение... доказателства)
2. Евала, че Гонзо влиза във врящия тиган!
3. Помнете - всичко, което става е отговорност на Иво Тонев. И от него трябва да се изисква:
Тонев:
Цитат:
Говорих с играчите, ако не са ме разбрали, ще се разделим с голяма част от тях

Последна промяна 7:1 на Вто Мар 27, 2012 7:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:59 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
niki87 написа:

Що ги защитаваш, като видях, че сам си написал същото мнение като на Седем:Едно, макар и по-леко?

Не защитавам никой, просто дискутираме. За мен всеки е в правото си, уважавам чуждото мнение, стига да е аргументирано и лишено от обидни квалификации.В края на краищата не може всички да мислим еднакво, и не може всеки с различно мнение да бъде определян като нещастник, олигофрен и тем подобни. Аз също съм против треньора Гонзо, но това по никакъв начин не може да промени отношението ми към клуба, нито да повлия на посещаването на мачове, макар че за съжаление нямам възможност да съм на всеки такъв. Левски се подкрепя докай, без значение от нищо и никой! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:00 pm 
Успех, Гонзо! Само Левски!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:00 pm 

niki87 написа:

Ако обичаш Левски си на стадиона и го показваш, а не сереш по форумите и не обясняваш как нема да им стъпиш. Пак казвам, който се е почувствал обиден, да дойде да ми го каже в очите. Ще му се извиня.

Аз пък бих те посъветвал да не си толкоз дащен на епитети по форумите, а да си запазиш правото да ги казваш на хората в очите. А не после да се занимаваме да си уреждаме срещи с тебе за да ни се "извиняваш"
Имаме си и друга работа.
Естествено че няма да им стъпя. И приканвам всички трезвомислещи хора с достойнство да отебат тоя отбор, докато не започне да функционира нормално. Няма как да ме убедиш че подкрепата и викането по трибуните помага. напротив, 100% съм сигурен, че още след -16 ако бяха почнали да ходят 0 (нула) хора помашкият педераст щеше тотално да изгуби легитимация пред обществото и досега да е зарязал сам отбора. Ходете да му пълните паничката с надежда, че може още дълго да експлоатира най-големият отбор в България!
А относно треньора - който търси намира. Много ясно че Гонзо, мъжкарят, като каже 'споко шефе, няма проблем, ще поема отбора' Батко ти няма и да помисли да развърже кесията за треньор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:02 pm 
Аватар

7:1 написа:
Kryten написа:
Най-хубавото от цялата работа е, че играчите са съветвани лично от фенове, което трябваше да стане отдавна :smt023

КрИтен, обясни?

Нямам подробности, не съм бил, просто коментирах, че е добре че са били там и са говорили с мардите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:02 pm 
Аватар

Цитат:
са били там и са говорили с мардите.

А дано нещо им е влязло в главите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:08 pm 
Аватар

Ако всички разсъждаваха като Хидъна, сега да сме на нивото на славистите като агитка. Все пак, за да му е спокойно, все повече кух народ почва да мисли като него, така че явно съдбата "публика на Славия" е неизбежна и за нас.

Хидъне, "имаш си и друга работа", ама те подканиха да търсиш сметка, ако си засегнат, на мач на Левски, а не докато си готвиш вечерята у вас например :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:10 pm 

На мач? Не може ли поне пред паметника... :smt085

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:11 pm 
Аватар

УСПЕХ ГОНЗО! СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ, ПРОСТО ГО ПРЕДЧУВСТВАМ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:16 pm 
:smt005 :bigok Максимум 11 години :loser2

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:18 pm 
Аватар

Това момче е на 11 години и пак е по-адекватно от батковците, на които им се пее мощен кур с поплескване по челото :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:18 pm 
Аватар

Лопатата е на лице. :bigok :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:19 pm 
Аватар

Пролет е, времето е хубаво - дано и на Герена предстоят такива дни, както и за всички нас. Успех на Гонзо и Само ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:20 pm 
Аватар

Македония написа:
:smt005 :bigok Максимум 11 години :loser2

НеДеЙ дА сЪдиШ ТаКа.. :slap

П.П - абе пич как имаш нервите да ги правиш така тия букви, баси заигравката е! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:23 pm 
Аватар

Пълен ташак са нещата,но няма какво да направим за момента.Според мен е важно отборът да се подкрепя яко в следващите два мача,които са решителни за сезона.Ясно беше,че няма да се намери треньор за 2 дни.Лошото е,че не се вижда как ще излезем от това положение скоро.Всяка година същите глупости.Абсурдно е да се надяваме,че ще станем шампиони с Гонзо,а следващия сезон поредния нов треньор,който ще гради нов отбор,ще има пак оправдания,трябва му време и т.н.,а дали такова изобщо ще му се даде е друг въпрос.Изумителни неща се случват в Левски от няколко години,все си казвам,че по-зле не може и всеки път има "шо стана бе,засада немаше ли?".Дано покрай цялата работа не пострадат юношите,ако не друго Костов поне им даваше шансове,ако сега пак забравим за тях ще е :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:24 pm 
Аватар

Ей, друго е хубво - Гонзо получава нов шанс да тресне чорбетата като треньор.

Последна промяна 7:1 на Вто Мар 27, 2012 7:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:24 pm 
Всички си имат тяхното мнение, техните съображения. Идват най-важните мачове за сезона. Предпочитате да оставим Левски без подкрепа? Кой ще спечели това? Хидъна ще каже ние, защото след 1 сезон на празни трибуните некадърниците щели да се разкарат. Верно!? Титаните от 2 години играят пред 100 души на Народна армия и не съм ги видял да имат и най-малкото намерение да се изнесат.
Единственото адекватно решение в момента е да превъзмогнем гордостта си и съображенията си и да срутим къщичката за пиленца от възгласи "Левски, Левски...". Така поне ще запазим нашата чест и тази на емблемата ни! Или искате да направим кеф на гнусните чорбарски медии, на Кюрда, на Дришата, на това ГМО Лудогорец!
Аз съм против! Подкрепа за Левски! Кур за футболистите и ръководителите... Много от тях са мазни педераси, които се шибат помежду си! Но и тяхното време ще дойде.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:28 pm 
Аватар

То Славия играят от две десетилетия пред 300-400 човека, а дебелия като гледам си е затръгвал :lol: С неприсъствие/негласуване/безинтересованост не се променя нищо, не че нещо ни гарантира промяна, но сме длъжни пред себе си, пред хората преди нас защитавали клуба в далеч по-трудни времена, да НЕ сме безразлични, да сме на стадиона, да покажем/скандираме каквото мислим, пък каквото ще да става.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:47 pm 

От мненията на много хора тук прозира следното: Че Костов е уволнен, а Гонзо сам се натиска за треньор! На мен обаче ми се струва, че Костов си би камшика сам и ни остави, като барани яйца, точно в този труден момент преди мачовете с Ловеч и Рязанград и след лайното, което изсра онзи ден! Извинявайте, ама в това няма нищо мъжкарско! Точно на обратното положение е Гонзо. Много ясно, че точно преди тези тежки мачове, никой няма да иска да ни стане треньор. Но Гонзо въпреки, че знае, как ще бъде оплюван, пое отново горещия картоф. На това му викам, аз да си мъжкар. Писахте, че Гонзо се месил на Костов. Кога? По време на лагерите ли, когато се появяваше с Тонев за по няколко дни?! По време на тренировките ли, където наблюдаваше пак с Тонев по костюм?! Според мен качествата на Костов ( защитавах го и никога няма да го нападна ) са спорни и може би е добър треньор, но за металург и омония, където победата не е задължителна във всеки мач. Но Левски трябва да играе 90 мин. атакуващ, доминиращ и лидерски ( този термин е на самия Костов ) футбол, нещо, което не се забелязваше в нито един наш мач, а откъм мотивация бяхме направо нула. Въпреки всичко му желая здраве и успехи във всичко! А не мога да си обясня очевидната омраза на някой хора по Гонзо, но те си знаят! Загубим ли някой мач с него, като треньор стрелбите по Гонзо са от всички медии, а и тук във форума. Не знам дали става за треньор, но със сигурност разбира футбола повече от всички нас! Иначе гласувах за Херо и дано да дойде от лятото. Искренно се надявам Гонзо да спечели всички мачове и да ни направи шампиони. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:48 pm 

Едва ли хилядите хора, които отсвириха Левски в последните години са сите кух народ. Реално в тоя клуб не остана нищо, което да се подкрепя... неадекватен доносник президент, прости некадърници ръководители и треньори, футболисти, на които не им пука (за да не употребявам оная думичка). Един читав имаше - обединиха се и го изгониха. Съсипаха клуба във всяко отношение, подиграха се с историята и всичко ценно, както се случи със Славия - само при нас се мина през по-дълъг и мъчителен процес, че имаше повече какво да се унищожава. При това положение и феновете на Левски е нормално да последват пътя на славистите, докато остане една казионна групичка от 60 човека, които да си викат там нещо понеже нямат какво друго да правят през уикенда. Реално никой не се интересува от нас феновете - Гонзо, Батков и футболистите изобщо не ги ебе, дали ще има синя публика или не - та играчите даже ги мързи накрая да идат до сектора след мач.

Що се отнася лично до мен, аз съм турист... нямам намерение да бойкотирам мачове, защото ми е традиция да ходя, но по-скоро бих се изсрал в устата на всяко от тия животни, окупирали клуба, отколкото да ги подкрепям... ъъ докрай (той не е далеч апропо). Виж, ако кажете някаква инициатива срещу Батков - твъро на линия, това е единственото левскарско действие в момента. Всичко останало си е в най-добрия случай безсмислен туризъм като моето... без да искам да обиждам хората, които си мислят, че "правят разликата" и че на някой му пука :)

Последна промяна Smirnoff на Вто Мар 27, 2012 7:56 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:48 pm 

Написах това специално за гонзовистите в този форум (съзнателно не ги наричам левскари).

По-долу синтезирам позицията на хората, които не желаят дори и сега Гонзо да е треньор и ще адресирам няколко мита относно нуждата от саможертва на Гонзо.

1. Тук няма левскари, които да не желаят успех на Гонзо. Желаейки обратното е равносилно на желание Левски да се провали, а ако е така, тогава въпросните хора не са левскари.

2. Всяко недоволство от Гонзо е свързано с функцията му на треньор в Левски, а не на футболист, човек, спортен директор и т.н. (мнозина, в това число и аз, му признават постиженията на спорен директор).

3. Никой не е заставял Гонзо с пистолет във връта да застава на треньорския пост. Гонзо за сетен ще влезе в ролята на бушон на "снажния родопски джентълмен". Когато човек изпълнява подобна роля трябва да си носи и последствията (поне така e в живота).

4. Ако Гонзо беше отказал на Батков имаше ли друг вариант? Ами нали и миналата есен Гонзо беше треньор защото нямаше пари за по-добър, тогава как се намериха пари за Костов?

5. След като Мъри, Илиян и Херо не са опция в момента, тогава не е ли Гонзо най-подходящия вариант?
Съвсем удобен и евтин вариант би бил да дойде някой неопитен, но интелигентен
треньор като Вики Павлов, Седрик Бардон, а защо не и Ицо Йовов (пък ако ще и в тандем с Гонзо)? И тримата до една или друга степен познават обстановката в отбора.

6. Нека видим дали този вариант е по-лош от варианта Гонзо треньор.
При един от въпросните млади треньори могат да се случат само две неща: да открием новия Мъри, да стане пълен провал.
Ако стане второто мислите ли, че провала би бил по-голям от провалите на Гонзо? Ако да, тогава си спомнете защо насред есента на миналата година се наложи да викаме Костов на пожар.

7. Относно мача в Ловеч. Този мач сме го взели и дори не ми се коментира. Гонзо ги би веднъж, а сега отсреща му е Кюрда, т.е. задачата е още по-леснa.

Това е. Моята прогноза е Латекс - Левски 1:2.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:53 pm 
Аватар

Бях един от последните привърженици на Гонзо преди смяната му, но след това много се радвах на идването на Костов, защото положението бе отчайващо. Днес вече съм стигнал до извода, че не беше вината в Гонзо, а във футболистите. Всъщност и той има вина, но не заради лоши треньорски умения, а заради селекцията. Независимо от резултата в Ловеч, където не залагам на твърда загуба, но не очаква да бием, няма да почна да го освирквам и ще дам всичко от себе си на трибуните. Единственият му коз е всеобщото очакване да сме боксова круша. Има един много песимистичен сценарий и той е тотален срив до края на сезона. Предвид малката разлика с Литекс надвисва реална опасност да не играем в Европа. Реалистичният сценарий е срещу Литекс, Лудогорец, Черноморец и цура да вземем 5-8 точки, а оптимистичният всички се сещат какъв е. Каквото и да се говори вече е абсолютно безпредметно, защото Гонзо ще води Левски и това е положението. С чорбарщини може само да навредим на отбора. През 2009 нещата много приличаха на сегашното първенство - всички ни бяха отписали след онова 0:3 от Локо Сф на Герена и имахме гостуване в Ловеч, където очакваха окончателно да отпаднем от борбата за титлата. Обаче точно от тази 2-ка тръгна успешният щурм към последната ни до момента титла. Елате в Ловеч и дайте всичко от себе си, а коментарите да са след това. :lsfc3

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:58 pm 
Аватар

Всеки си има мнение разбираемо е. И аз не харесвам Гонзо като треньор, но в четвъртък съм в Ловеч. Едно е да не харесвате треньора, а съвсем друго е да не ходите изобщо на стадиона. Те половината свят си мразят президентите и треньорите, но пълнят стадионите. Все пак всеки си решава сам за себе си. Няма да тръгна да обиждам хората, които харесват Гонзо на този пост.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]