forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 1:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 5:57 pm 

Имало 70-80 фена на Герена, които искат да говорят с играчите каза Русев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 5:59 pm 

е най-мощното ше е,ако Гонзо вземе титлата,изсере се върху всички и си тръгне като пич :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 5:59 pm 
Аватар

Абе всички съвсем изтрещяхте! Едни ПЛЮЯТ (не критикуват, а откровено плюят, слава богу поне не псуват) едно от олицетворенията на Левскарщината в последно време - Гонзо, а други приемат всяка критика към Гонзо като "чорбарщина", "плюене по легенда" и т.н. Я се успокойте малко!

Гонзо, за мое огромно съжаление, показа при предните опити, че треньорстването не му се получава. Явно е, че на тоя етап, най-малкото, просто му липсват познания и други неща (не ми се изреждат), за да бъде треньор на Левски. Аз лично нямам голям проблем с Гонзо-директора, защото в общи линии се справи, особено предвид лайната, в които беше всичко, благодарение на непомашкия ни Бащица (да се свети името му). Не ми хареса това, че му пазеше гъза, но това донякъде е нормално.

Назначаването на Гонзо в момента е грешка, но след тоталната глупост да се махне Костов в тоя момент, вече реално няма особено значение, а няма и много варианти, така че - все тая....

Да се надяваме, че Гонзо е успял да понаучи нещо (откъм треньорстване) от Костов, и като прибавим умението му да стяга редиците - да се надяваме на нещо прилично!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:00 pm 
Аватар

Ммм дааа - казионен форум. Темата дето отворих - имало ло ли е симуланти и кои са те? И дали е рецидив - май е изтрита... Дааа...
Е, това няма да помогне да им покара гръбнак на безгръбначните.
Но обяснява защо се чувстват комфортно в Левски, докато никой никаде не ги иска.
Колко жалко

Иначе с Гонзо чалгаджиите ще продължат да си правят чалга със синята фланелка. Да му мислят чужденците и другите "hired guns".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:00 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
е най-мощното ше е,ако Гонзо вземе титлата,изсере се върху всички и си тръгне като пич :loser2

Дано!
А футболистчетата заслужават голям бой- в буквалния смисъл на думата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:01 pm 

kosyo написа:
Чорбарско мислене е да не даваш на тези с различно мнение право да го споделят

Чорбарско мислене е да псуваш и обиждаш легенди на любимия си клуб! :!: И аз като много други не смятам, че Гонзо трябва да е треньор на Левски, но не съм тръгнал да обиждам и псувам Гонзо на некадърник, смешник, боклук, инвалид и т.н.Аз към такива индивиди не мога да бъда толерантен.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:02 pm 
Аватар

Сега само да не стане, че Гонзо влиза в лайната и после да го изхвърлят като мръсно куче, за да се завърне Сираков :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:04 pm 
Аватар

Аз конкретни хора с пръст няма да соча и определения няма да лепя, щото в крайна сметка тука всички сме левскари.
Обаче става нелепо и жалко, като нещата са що - годе наред да се вдигат бодряшките лозунги "Нито крачка назад!" и прочее, а обърне ли се вятъра - "аз на тия нема да им стъпя", "Гонзо ще ни съсипе", "изтървахме евротурнирите" и пр.
Разград ни идва на "Герена", имаме мач с чорбите, колкото и да сме зле нивото на споменатите в никой случай не е над нашето - айде пък да са ни останали шансове?
Никой не е рекъл, че Гонзо до живот трябва да е треньор и аз поне нямам илюзии, че за дни ще направи от отбора чудо на чудесата. От него се иска едно - да вдигне отбора, да нахъса лидерите, да запази шансовете за победа докрай. Щото мачове като тия, които ни предстоят (особено пък на нивото на играта у нас) се вземат не толкова с качество, колкото със злоба и раздаване. Ако успее - ОК, и от лятото вече ще видим постоянния какво ще прави. Ако не - какво, да го бесим ли?
Пак ви казвам - в момента НЯМА кой да поеме отбора. Няма бе, хора! Мъри и Ганя няма да се разберат, Илиян ни отказа веднъж и е ангажиран, Херо ще си гледа здравето и "Черноморец"...КОЙ да дойде? Хаздай ли да сложим? Радко ли да върнем? И изобщо как си мислите, че се намира треньор с дългосрочна перспектива ей така, от ден до пладне? Па и с Ганя да иска да работи?
Напомням, че ние имаме задължения не към Гонзо, не към Костов, не към играчите а към "Левски" като идея. Малко по - стар съм от повечето тука, помня класирания на 6 - о място и загуби на поразия от кого ли не (от например "Хебър" и "Спартак" - Варна в София), а на какви дървета съм се нагледал - Иво Иванов е като Бекенбауер пред тях. Но под 20 000 почти не падахме - не заради победите, не заради липсващите титли, не заради някакъв изумителен футбол а заради "Левски".
Не си ли дадем сметка за това, нещата няма откъде да тръгнат напред.
Успех, Гонзо!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:04 pm 
Аватар

subata написа:
Сега само да не стане, че Гонзо влиза в лайната и после да го изхвърлят като мръсно куче, за да се завърне Сираков :smt006

И това не е никак изключено, а по-лошото е, че маса народ ще си удари гъзО у тавана, ако това стане. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:05 pm 
Аватар

subata написа:

Няма да се усъмня грам, на подобен сценарий..... Дано няма нищо подобно. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:06 pm 
Аватар

Адски глупаво решение. Гонзо многократно доказа, че треньорството не му се удава. Дано да стане някое чудо и да му върже, ама...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:07 pm 
Аватар

Гонзо не става за треньор. Но Гонзо-треньор е единственото правилно решение в момента. Пожарен вариант. Познава обстановката и се качва в движение във влака. Нито един треньор не би дошъл без да постави 1000 условия, да иска пълни гаранции при евентуална излагация с/у Литекс и Лудогорец, ще иска нова селекция и тн, и тн, което автоматично значи -> нулева година!

P.S. В крайна сметка левскар се ражда, а не се става под строй, ето защо никой не трябва да се учудва на разнородността на мненията по всеки един въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:07 pm 

Аз не съм видял до момента, някой да напсува Гонзо, поне не в тази тема. Гонзо беше велик футболист на Левски, но доказа, че не става нито за треньор, нито за директор нито за двете заедно. Нито има представа как да подреди играчите, нито как да ги мотивира, нито най-малка представа за тактика, избягване на журналистически и словесни капани от други треньори да не говорим.

Не знам, защо си мислите, че тези, които не желаят Гонзо за треньор, са по-малко Левскари, от тези, които не го искат? Тук е важно, какво е най-доброто за Левски, а не как Гонзо да остане в клуба. Последно, когато проверих това е форум на привържениците на Левски, не на Гонзо. А Левски е по-голям и от Гонзо и от Мъри и путките по терена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:11 pm 

Между другото мач като този в Ловеч със сегашната селекция и треньорски тактики няма как да го вземем. Можем да го вземем само с гонзовщина. Проблемът е, че първенството не свършва с този мач, а с гонзовщина няма как да биеш 9 пъти поред..... А тези, които така пламенно застават зад Левски въпреки Гонзо, Батков, Тонев и Донев почват да приличат на онези, които заставаха зад комунизма въпреки Сталин.
Бе важното е да си отзад. :smt005 Чудно как някой рапър още не го е изпял :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:11 pm 

krivia написа:
Andy Frain,
Айде сега посочи мнение, в който Гонзо е обиждан на нещо друго освен на "треньор" и "ръководител", с който трите години перем калъфките? (и още доста хора в това число слагам, но той уж имаше цялата власт)
Ако ми посочиш, ще ти се извиня и ще спра да пиша в форума :!:

Некои хора много говорите само по инерция!

А това, че без знанието na Fozzy масово се трият мнения е въпрос, който модераторите трябва да си уточнят. Ако това не е чорбарско ...

Кривия, не мога да ти посоча мненията, защото вече са изтрити....правилно. :bigok

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:12 pm 
Аватар

Най-хубавото от цялата работа е, че играчите са съветвани лично от фенове, което трябваше да стане отдавна :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:14 pm 
Аватар

subata написа:

Това от Тонев§сие би могло да се очаква, само че Тонев сигурно е наясно, че с Насо трудно ще мелят в една мелница.
Anarion написа:
....айде пък да са ни останали шансове?...

Не, защото примадоните ако станат шампиони трябва да се стараят и в ЕКТ, ще дойдат нови, качествени футболисти дето ще им развалят рахата щото ще има конкуренция....ей, не им е лесно, ша знаиш. Друго е да няма с кой да те сменят и да си джиткаш кротко докато се пропиеш в Син Сити и най-после те изгонят с твое младо копие :roll:
Andy Frain написа:
..... Гонзо на некадърник....

Провал като треньор и донякъде като ръководител какво е? И то с власт, каквато друг не е имал. Че Ганьо е най-виновен е ясно, ама Гонзо докарва тренер, играчите го гонят, втори, трети, той е треньор и пак ни титла, ни купа. Баси, ако ще се лъжем, да си измислим червена директива!
Kryten написа:
Най-хубавото от цялата работа е, че играчите са съветвани лично от фенове, което трябваше да стане отдавна :smt023

So what? Боли ги пениса, довечера едно шише ракия и за забравили да ги :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:16 pm 
Аватар

Пак нещо не се разбираме. Гонзо за треньор постоянно, в истинският смисъл на думата никой не го иска.
В МОМЕНТА няма кой друг да се навие. И като няма кой - по - добре Гонзо, отколкото Хаздай примерно (щото на Бащицата наш толкова му е акъма и като нищо би тесламил на поста някой подобен).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:17 pm 
Аватар

Най добрия на мотиватор на футболен отбор в света са феновете,а когато феновете са до футболистите неизмено печелиш,особенно ако са феновете на най-добрия отбор в България ЛЕВСКИ. :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:18 pm 

Сега може да покажем, че друга публика като нас в България няма... сещайте се и да пълним Герена и гостуващите сектори, да пеем с пълно гърло песните за любимия отбор, а футболистчетата на терена... за тези наемни курвички само среден пръст ! Не се отказвайте левскари, подкрепяйте идеята Левски София ! Не може и не трябва да сме по 1000 човека на мач !!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:21 pm 
Аватар

Проблемът мисля, се видя, че не е в треньора. Едни определени играчи не играеха нищо и при Гонзо, а след това и при Костов. Истината е чистка, но тя няма как да се случи по средата на сезона. Най-правилното нещо е да се остави Гонзо на спокойствие, без да се търсят титли и победи на всяка цена.[/quote]

:levski Присъединявам се,като акцентирам на думата "спокойствие"...Във футбола всичко е възможно,стига да го има удоволствието от играта,а то ще дойде с успокояване на страстите и максимално влагане в оставащите много важни битки. Напълно подкрепям Гонзо в неговото начинание! Вярвам силно,че нещата ще се подобряват с всеки мач!!!
Само Левски!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:28 pm 

Миналия полусезон с Гонзо треньор бяхме на 3 точки зад лидера, а уж тогава имахме доста по-слаби играчи.А, ако Рамос, Калво и Пинто са поне на половина толкова добри колкото ги изкарваме във форума, то тогава в края на сезона сме 3 точки пред втория. :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:29 pm 
Аватар

Тук пишат доста хора, на които явно скоро им е правена лоботомиия.
ТЪПАНАРИ, ГОНЗО СТАВА ТРЕНЬОР САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗА 2 ДНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ СВЕСТЕН ВАРИАНТ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЖАЛКИ И ПРОСТИ, ТА ПРАЗНИТЕ ВИ КРАТУНИ НЕ ГО СХВАЩАТ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕРЕТЕ ЕДНО И СЪЩО?
Не идвайте на стадиона и не подкрепяйте Левски.Така или иначе съм убеден, че повечето от серачите не идвате на мачове, а лаете пред телевизора. Убеден съм, че и тези, които чат-пат идвате, почвате да псувате при първия сгрешен пас, вместо да подкрепяте отбора. На никой няма да липсвате на стадиона, нищожества жалки. Даже ще е много по-добре без вас. Яжте лайна, яжте и кура на Гонзо, въпреки че предпочитате този на професионалисти като Тонев и Шишков. Който се чувства обиден от мнението ми, нека заповяда в Ловеч или на Герена преди мачовете и да ми го каже. Ще му се извиня подобаващо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:31 pm 
Аватар

Пожелавам само и единствено успех на Гонзо! И..мечтая на 29ти април, Левски да излезне с играещ треньор сред титулярите :) :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:32 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
ТЪПАНАРИ, ГОНЗО СТАВА ТРЕНЬОР САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗА 2 ДНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ СВЕСТЕН ВАРИАНТ. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЖАЛКИ И ПРОСТИ, ТА ПРАЗНИТЕ ВИ КРАТУНИ НЕ ГО СХВАЩАТ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕРЕТЕ ЕДНО И СЪЩО?
Не идвайте на стадиона и не подкрепяйте Левски.Така или иначе съм убеден, че повечето от серачите не идвате на мачове, а лаете пред телевизора. Убеден съм, че и тези, които чат-пат идвате, почвате да псувате при първия сгрешен пас, вместо да подкрепяте отбора. На никой няма да липсвате на стадиона, нищожества жалки. Даже ще е много по-добре без вас. Яжте лайна, яжте и к.р на Гонзо, въпреки че предпочитате този на професионалисти като Тонев и Шишков. Който се чувства обиден от мнението ми, нека заповяда в Ловеч или на Герена преди мачовете и да ми го каже. Ще му се извиня подобаващо.

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:36 pm 
Аватар

Гонзо никога не съм го псувал и няма да го напсувам. Това е човек с огромно сърце и отдаден на клуба. Просто не му прави чест да става за пореден път бърсалка на дс агента батков и бездарния парашутист тонев! Единствения му ход е да се махне от Левски и да разкрие пред медиите лайната в клуба, но това никога няма да стане!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:38 pm 
Аватар

Успех на ГОНЗО !! ЛЕВСКИ ШАМПИОН ! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:40 pm 
Аватар

„Прави чест на Георги Иванов, че се въобще се съгласи да поеме тази отговорност в такъв труден момент. Още повече, че той беше треньор и знае колко тежка е обстановката.“

Успех на Гонзо! Дано този път му потръгне и се изсере мощно в устите на всички, които го хранят, а не осъзнават, че за толкова малко време не може да се намери друг треньор!

САМО ЛЕВСКИ и вече може да се заключва темата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:41 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Не идвайте на стадиона и не подкрепяйте Левски.Така или иначе съм убеден, че повечето от серачите не идвате на мачове, а лаете пред телевизора. Убеден съм, че и тези, които чат-пат идвате, почвате да псувате при първия сгрешен пас, вместо да подкрепяте отбора. На никой няма да липсвате на стадиона, нищожества жалки. Даже ще е много по-добре без вас. Яжте лайна, яжте и к.р на Гонзо, въпреки че предпочитате този на професионалисти като Тонев и Шишков. Който се чувства обиден от мнението ми, нека заповяда в Ловеч или на Герена преди мачовете и да ми го каже. Ще му се извиня подобаващо.

Всеки си има мнение и си го защитава. Не мисля, че хората, които обичаме Левски, трябва да се обръщаме един към друг с- нищожества жалки. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:41 pm 

Логичен вариант,а че явно няма кой друг да дойде е повече от ясно и това е проблема.Гонзо е мъжкар и никога не е обръщал гръб,така че му желая успех.В момента е най-важно за самочувствие,а и за трите точки да бием в Ловеч,най-вероятно няма да е с разлика,но една победа ще дигне отбора.От четвъртък влизаме в цикъл от четири мача,които няма да са леки(слагам в това число и Локо Чайна Таун въпреки,че не са в добра форма) и трябва отбора да бъде подкрепян защото в момента от това има най-голяма нужда. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]