forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 5:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:38 pm 
Аватар

v.b.p. написа:
Според мен има няколко човека от форума,които се радват.

Както казват у врачанско- "тва за мене не са 'ора, тва са 'ора-свинье, облечени у човешки дре'и" :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:43 pm 
Аватар

Илиян и Херо няма как от сега да започнат, а щом Мъри се пазари ... работата е ясна - в 17,00 ч. ще се обяви Гонзо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:
...Та каква е причината за напускането на Костов, че явно имаш вътершно инфо?

Форума не е място за споделяне, това не е баня знае се кой кой е :wink:
Иначе всеки който гледа трезво на нещата, трябва да видял накъде е тръгнал отбора. Аз лично не отидох на мача, защото очаквах бойко 2:1 или 2:2, но такова нахалство признавам си не съм очаквал. И после веднага казах на Кратуната накъде са тръгнали нещата :bigok
krasi_blue написа:
Adepta написа:
За трети път пиша - по-добре за душевното спокойствие на форума да не се знае защо напуска...

Със сигурност. :smt023 То и между мъжкарство и мишкарство почти няма разлика, една-две букви :smt006

Да, доста мъжка постъпка - или сега напуска с гордо вдигната глава, или го изритват лятото. И забележи, не натопи никой. Но благодари на всички. За разлика от други, дето реваха като путки по медиите :smt006
tikvarova написа:
...Та ти си се загрижил за едното спокойствие. :ohmygod

Ами по-добре е вярвай ми, да не се знае във форума колко са дълбоки лайната, да си мислим че са само до шията :!:

Последна промяна Adepta на Вто Мар 27, 2012 2:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:51 pm 
Аватар

Когато хората, които представляват Левски в момента ни плюят в лицата(имам предвид това, което е на път да стане за N-ти път след няколко часа), няма как да очакват уважение, според мен е така! Това си е бг формата на протест, естествено резултат не дава, но коя ли форма дава ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:52 pm 
Аватар

krivia написа:
Когато хората, които представляват Левски в момента ни плюят в лицата(имам предвид това, което е на път да стане за N-ти път след няколко часа), няма как да очакват уважение, според мен е така! Това си е бг формата на протест, естествено резултат не дава, но коя ли форма дава ...

Коя е бг формата на протест, да не ходим на стадиона ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:54 pm 
Аватар

Ето, един, дето трети ден оревава орталъка, вече си призна, че не е бил на мача в неделя. Още някой смелчага?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:54 pm 
Аватар

А ти не си ли го забелязал досега? Толкова години напоследък, винаги след като надъним, следват празни стадиони или рехава агитка на гостуване ...

П.С. А аз бях на мача, ама ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:55 pm 
Аватар

krivia написа:
А ти не си ли го забелязал досега? Толкова години напоследък, винаги след като надъним, следват празни стадиони или рехава агитка на гостуване ...

Тва е щото сме путки по манталитет! Ако резултатите не влияеха на посещаемостта, футболът ни щеше да е на светлинни години от сегашното ниво :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:56 pm 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:
...Та каква е причината за напускането на Костов, че явно имаш вътершно инфо?

Форума не е място за споделяне, това не е баня знае се кой кой е :wink:
Иначе всеки който гледа трезво на нещата, трябва да видял накъде е тръгнал отбора. Аз лично не отидох на мача, защото очаквах бойко 2:1 или 2:2, но такова нахалство признавам си не съм очаквал. И после веднага казах на Кратуната накъде са тръгнали нещата :bigok
krasi_blue написа:
Adepta написа:
За трети път пиша - по-добре за душевното спокойствие на форума да не се знае защо напуска...

Със сигурност. :smt023 То и между мъжкарство и мишкарство почти няма разлика, една-две букви :smt006

Да, доста мъжка постъпка - или сега напуска с гордо вдигната глава, или го изритват лятото. И забележи, не натопи никой. Но благодари на всички. За разлика от други, дето реваха като путки по медиите :smt006
tikvarova написа:
...Та ти си се загрижил за едното спокойствие. :ohmygod

Ами по-добре е вярвай ми, да не се знае във форума колко са дълбоки лайната, да си мислим че са само до шията :!:

Не знам! аз лично винаги съм искал да знам кой за какво се бори! Да наясно съм, че е невъзможно, но иначе се въртим в омагьосан кръг. Едните викат "нЕка да е Гонзо!", другите - "Да бе да!". А в края на крайщата, когато не знаем какви точно са врътките вътре в клуба все ще е така.

Затова трябва да се знае, за да се помни(до колкото е възможно това от този пАметлив народ.....!!!!)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:57 pm 
Аватар

acrimonios,
Е сега аз не искам да давам определения какви сме, но от години се е доказало, че като им писне от педерастки номера на хората и спират да ходят. Факт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:57 pm 
Аватар

acrimonious написа:
krivia написа:

Коя е бг формата на протест, да не ходим на стадиона ли :lol:

Ганьо винаги ще си намери оправдание за каквото и да е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:58 pm 
Трябва да се организира мащабна кампания против БаткоФ !!! Защо не и да се заделят средства от фонда за тази цел?! Стига са ни правили на баламурници, идва треньор, стои няколко месеца, после си тръгва - идва нов, един омагьосан кръг... За всичко е виновно ръководството, начело с мошеника Тонев, който им еба майката на Локо, сега и ние сме на път явно и заклетия агент Тодор БаткоФ :evil: Стига сме повтаряли идно и също - Левски е идея, Левски се подкрепя непрекъснато, всички на мача и.т.н. Съгласен съм, че да се спре да се ходи на мачове е чорбарско, но пък и с тея призиви - всички на линия, ултрас култура и не знам си кво, а клуба ни затъва и некви мошеници ни ебават майката! Управлението на Левски в момента никак не е по - различно от това на Титаните.. Мълчим ли си, даваме безгласната си подкрепа си за продължаване на омагьосания кръг !!! Действия трябват!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:00 pm 

Очевидно е, че треньор ще ни бъде този дето ни води срещу Спартак Търнава. Дано поне да е научил от Костов, кой играч за кой пост става.

Имам едно смътно усещане, че в Тони Калво може и да се присъедини към отбора на Грийн.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:00 pm 
Аватар

И няма да е само той, повярвай ми :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:01 pm 

krivia написа:
И няма да е само той, повярвай ми :idea:

Недей така, други с изтичащи договри няма (Божката е ясен вече). За сега ще задържим положението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:02 pm 
Аватар

Май ще е по-добре да се заключи тази тема към 17:00..... Направо не ми се верва, какво ще се напише след назначаването на треньора, дори и да не Гонзо! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:04 pm 
Аватар

Треньор става Жаклин Михайлов, а Николай Костов отива да работи в Дон Балон. Ихааааа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:06 pm 
Аватар

Абе Гонзо ли ще ни става треньор пак, или Тройчо бе даеба? Щото като гледам омразата, втория ще да е..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:08 pm 
Аватар

Adepta написа:

Добре де, мамка му, ние тука какви сме???????? Като не разполагаме с "вътрешни информации" и дори нямаМ време да отворя спортен сайт (или да се изсера) от РАБОТА, майната ми, дай да си стоя в неведение?!
БЕСЕН СЪМ. Кълнях се в Костов ! ПЕЯ КУР на цЕлото ръководство. А на батков утре да си целува дебелия, разглезен син СТУДЕН И ИЗСТИНАЛ му пожелавам :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:09 pm 

Гонзо да довърши сезона не е приемлив вариант. Един вид абе айде да добутаме някакси до края на първенството без много да се изложим пък после ще му мислим. Тая история се повтаря 5 година.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:11 pm 
Гонзо е виновен винаги за всичко. Виновен е , че Костов подаде оставка. Виновен е за селекцията. Виновен за това, че Данчо Икеата е некадърен.

Единственото, за което Гонзо е виновен, е че запазва толерантност и все още не ви се е изсрал на жалните муцуни :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:12 pm 

tprodanov написа:
Абе Гонзо ли ще ни става треньор пак, или Тройчо бе даеба? Щото като гледам омразата, втория ще да е..

Хубаво ги редиш, ама с такива приказки нито ще направиш от Гонзо треньор, нито ще ни избавиш от следващия Спартак Търнава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:13 pm 

Croopev написа:
Гонзо е виновен винаги за всичко. Виновен е , че Костов подаде оставка. Виновен е за селекцията. Виновен за това, че Данчо Икеата е некадърен.

Единственото, за което Гонзо е виновен, е че запазва толерантност и все още не ви се е изсрал на жалните муцуни :smt006

Тука не става въпрос за Гонзо а за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:14 pm 
Аватар

Страх ме е да си помисля каква помия предстои да се излее върху Гонзо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:15 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Croopev написа:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Гонзо беше добър нападател, който винаги ще уважавам заради радоста която ни носеше, почти всеки мач срещу свинете. НО ДА ВКАРВАШ НА ЦУРА и това да си СТАРШИ ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ са 2 коренно различни неща !!!!!!!! Бъркате понятията, ЕЙ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:16 pm 

blue_fury написа:
Гонзо да довърши сезона не е приемлив вариант. Един вид абе айде да добутаме някакси до края на първенството без много да се изложим пък после ще му мислим. Тая история се повтаря 5 година.

Ако това е логиката, по-има смисъл да се пробва някакъв нестандартен вариант от типа на Ицо Йовов или Бардон старши пък да видим дали от тях няма да излезе втория Мъри.

Гозно сме го гледали от Оцтомври 2009 до Май 2010 и от Юли 2011 до Ноември 2011 (сезона 2010-11 ще го дадем на Ясен).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:18 pm 

Touch Too Much написа:
Страх ме е да си помисля каква помия предстои да се излее върху Гонзо...

Няма от какво да се страхуваш. На тема Гонзо старши треньор на Левски това дето можеше да се каже вече сме го казали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:18 pm 
blue_fury написа:
Croopev написа:

На некадърник ли искаш да се направиш? Аз за какво говоря... за цдна ли. Точните хора да предприемат мерки и да завалят банове. Такива малоумия никога не съм чел.

За не дотам умните - Гонзо е временен вариант, докато се намери нов треньор. Това ще стане при първа възможност, дали утре или след 2 седмици. Ако го нямаше него, треньор щеше да бъде в най-добрия случай Баждека.

Последна промяна El Hacendado на Вто Мар 27, 2012 3:22 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:20 pm 
Аватар

Като ви чета, който и да назначат, тука половината вече сте се предали, сдали сте титла и всичко и сте готови да кълнете всички наред. Предлагам малко да се успокоите и да посетите темата за ФОНД-а. Предстоят важни мачове и дори да сме без треньор, ние трябва да сме там и да дадем всичко от себе си. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 3:21 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
tprodanov написа:

Хубаво ги редиш, ама с такива приказки нито ще направиш от Гонзо треньор, нито ще ни избавиш от следващия Спартак Търнава.

Няма. Просто не виждам основание за това поведение. Гонзо не е фаворита ми за треньор, въпреки, че не виждам сериозна разлика със всички останали от последните години. Но това, че предпочитам друг треньор не е основание да го обиждам и псувам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]