forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 10:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:27 am 
Аватар

Според мен трябва да се опита нещо ново, нещо различно от това до сега. На поста треньор трябва да е мислещ човек. Забелязали ли сте че много голяма част от най добрите треньори са играли като футболисти в средата на терена? Там играят тези които виждат играта и от които зависи облика на целия отбор. Там се гради атаката и защитния вал. Според мен освен изброените вече имена има само едно което беше споменато в мнението на Киано - Седерик Бардон.
Лично аз си мисля може би ще е успешно попадение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:29 am 
Аватар

В създалата се ситуация най-добре е Гонзо да ръководи до края на ебаното ни първенство....добър...лош...няма друг просто.
И още от сега да се мисли, кой ще поеме щафетата от лятото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:30 am 
Аватар

Тъй де - за треньор съм напълно съгласен. Седрик бих го посрещнал с кеф. А и той би дошъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:43 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Доколкото се вижда Херо, Илиан и Грозданов не са реални варианти. Оставаме с Мъри, Гонзо и още един, ако се вярва на Тонев. Мъри се прави на ощипан и нещо не могат да се разберат, поне за момента. Ти кой предлагаш да води отбора в Ловеч и после срещу Лудогорец?

Първо за Грозданов никъде не съм чел някой да го е канил, не знам как разбра че нямало да стане с него. Ако трябва да избирам между Бай Гроздак и Гонзо, първия ме печели. За другите двама и по изказванията им досега, а и фактът, че си имат отбори към момента съм съгласен, че няма как да стане. Но защо трябва пак три пъти провалил се досега треньор да го връщаме за да запълва дупки? Е ако това не е нашия Пенчо, дето от години го въртят на какъв ли не пост и ги скъсахме да ги ебаваме прасетата, то какво е? Плюс това, такова решение едва ли не казва, че отписваме сезона и ще го доиграваме колкото да мине време до лятото, когато пак ше се търсят нови варианти. Е няма как да съм съгласен. Или сега да си назначат човек, който ще се бори за титлата(Л Петрвович например е човек, който има качествата да го постигне), или да си слагат млад треньор и като няма да гоним титла, поне да обиграва отбора с цел есента да сме на прилично ниво за ЕКТ. Такава работа на парче от 3 години разби нервите маса Левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:47 am 
Аватар

tprodanov написа:
Тъй де, Гарра е случайност, ама да не забравяме, че се лишихме от ония дървета Хичо и Сърмов за милион и половина долара, а на тяхно място дойдоха безплатно Дъстли и Грийн. Да го добавяме като втора случайност, или да кажем, че две години селекцията е на ниво, а парите са на плюс?

И ти да беше на този пост и ти щеше да вземеш Дъстли и Грийн като ти ги доведат на крака, а като ти предложат за Хичо и Сърмов толкова пари трябва да си луд за да не ги продадеш. Виж не споря, но не обожествявам Гонзо. Истината е че като футболист беше едно като шеф друго, а като се нарами и с още една диня - този филм вече го гледахме. От всяко дърво свирка не става. Не критикувам директорските му способности макар, че точно повода за тази тема много яко сваля нивото на неговите способности в очите ми. Един уважаващ себе си директор би застанал плътно до треньора си и не би допуснал това което се случи. Ще ме обвиниш ли в ерес ако кажа че по теория на вероятностите може би ако е имало бойкот то този бойкот обслужва именно неговите интереси да се завърне отново като треньор?
Хайде слагайте ми бана, защото започвам да говоря неща, които не са за пред широката аудитория, но аз не вярвам в божества, особено ако са свързани с футбола и са безумно амбициозни. Разберете едно - никой освен нас привържениците(феновете) не работи за идеята Левски. Всеки там получава от тази идея - я заплата, я нещо друго като слава, удовлетворяване на болни амбициии т.н. Само ние даваме. Даваме всичко на което сме способни за любимия си клуб. Ние го обичаме защото сме левскари - те го обичат, защото лапкат или се надяват да лапкат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:49 am 
Аватар

tprodanov написа:
Тъй де - за треньор съм напълно съгласен. Седрик бих го посрещнал с кеф. А и той би дошъл.

Седрик според мен би имал подобна идея за играта като Костов :wink: и естествено на примадоните им това няма да се хареса или пак нищо няма да разберат щото са пияни от предната вечер :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:55 am 
Аватар

krivia написа:
АвстралиецО написа:
Доколкото се вижда Херо, Илиан и Грозданов не са реални варианти. Оставаме с Мъри, Гонзо и още един, ако се вярва на Тонев. Мъри се прави на ощипан и нещо не могат да се разберат, поне за момента. Ти кой предлагаш да води отбора в Ловеч и после срещу Лудогорец?

Първо за Грозданов никъде не съм чел някой да го е канил, не знам как разбра че нямало да стане с него. Ако трябва да избирам между Бай Гроздак и Гонзо, първия ме печели. За другите двама и по изказванията им досега, а и фактът, че си имат отбори към момента съм съгласен, че няма как да стане. Но защо трябва пак три пъти провалил се досега треньор да го връщаме за да запълва дупки? Е ако това не е нашия Пенчо, дето от години го въртят на какъв ли не пост и ги скъсахме да ги ебаваме прасетата, то какво е? Плюс това, такова решение едва ли не казва, че отписваме сезона и ще го доиграваме колкото да мине време до лятото, когато пак ше се търсят нови варианти. Е няма как да съм съгласен. Или сега да си назначат човек, който ще се бори за титлата(Л Петрвович например е човек, който има качествата да го постигне), или да си слагат млад треньор и като няма да гоним титла, поне да обиграва отбора с цел есента да сме на прилично ниво за ЕКТ. Такава работа на парче от 3 години разби нервите маса Левскари.

Грозданов го сложих по две причини. Първо, защото е абсурден вариант и второ, защото си мисля, че фигурира в анкетата :loser2
Ако ще отписваме титлата след като сме само на 3 точки от чорбата, а имаме 10 мача и преки сблъсъци, по-добре да се отказваме и от отбора и от футбола. :levski
Питам те, защото според мен няма никакво време да се търси "идеалният" вариант. Днес сме вторник. За 6 дни имаме два от трите най-важни мача. То времето си тече...
Ако мислиш, че на този етап има някакво "тактическо" значение кой ще е треньора, мисля че се лъжеш. За следващите 5 мача им трябва мотиватор и шамари. Нито имаме време да променяме нещо кой знае какво, нито ще се получи. Те 3 месеца се учат да тичат през зимата и накрая се видя, че и това не могат.
:levski
П.П. 100% съм съгласен с мнението на Гусин Смит по-горе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:01 am 
Аватар

hixxtam написа:
tprodanov написа:
Тъй де, Гарра е случайност, ама да не забравяме, че се лишихме от ония дървета Хичо и Сърмов за милион и половина долара, а на тяхно място дойдоха безплатно Дъстли и Грийн. Да го добавяме като втора случайност, или да кажем, че две години селекцията е на ниво, а парите са на плюс?

И ти да беше на този пост и ти щеше да вземеш Дъстли и Грийн като ти ги доведат на крака, а като ти предложат за Хичо и Сърмов толкова пари трябва да си луд за да не ги продадеш. Виж не споря, но не обожествявам Гонзо. Истината е че като футболист беше едно като шеф друго, а като се нарами и с още една диня - този филм вече го гледахме. От всяко дърво свирка не става. Не критикувам директорските му способности макар, че точно повода за тази тема много яко сваля нивото на неговите способности в очите ми. Един уважаващ себе си директор би застанал плътно до треньора си и не би допуснал това което се случи. Ще ме обвиниш ли в ерес ако кажа че по теория на вероятностите може би ако е имало бойкот то този бойкот обслужва именно неговите интереси да се завърне отново като треньор?
Хайде слагайте ми бана, защото започвам да говоря неща, които не са за пред широката аудитория, но аз не вярвам в божества, особено ако са свързани с футбола и са безумно амбициозни. Разберете едно - никой освен нас привържениците(феновете) не работи за идеята Левски. Всеки там получава от тази идея - я заплата, я нещо друго като слава, удовлетворяване на болни амбициии т.н. Само ние даваме. Даваме всичко на което сме способни за любимия си клуб. Ние го обичаме защото сме левскари - те го обичат, защото лапкат или се надяват да лапкат.

Силно се съмнявам някой да му е чукал на вратата и да му казва - бе на ти тия черните без кинти, дай ми ония двамата за милион и кусур. Тук е имало много работа и то добра. Гонзо като шеф ми харесва - а и той застана зад треньора. Аз все още си мисля, че Костов напусна сам и не е гонен от клуба. И по никакъв начин не мога да приема, че Гонзо е искал бойкоти, за да се върне като треньор. Няма как, самия той едва ли иска да е треньор в момента, щото помията срещу него е по-голяма от тая и към Костов.

Цитат:
Седрик според мен би имал подобна идея за играта като Костов и естествено на примадоните им това няма да се хареса или пак нищо няма да разберат щото са пияни от предната вечер

Честно, аз идеята на Костов за играта не я разбрах. Или нашите са прекалено неграмотни, за да я разберат, или той не може да я обясни, не знам, но аз не разбрах вижданията му за играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:05 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=356637

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:08 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
http://football.sportal.bg/news.php?news=356637

Трябваше да ги напишат с bullet-и или поне с изреждане 1,2,3... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:44 am 
Аватар

tprodanov написа:
Силно се съмнявам някой да му е чукал на вратата и да му казва - бе на ти тия черните без кинти, дай ми ония двамата за милион и кусур. Тук е имало много работа и то добра. Гонзо като шеф ми харесва - а и той застана зад треньора. Аз все още си мисля, че Костов напусна сам и не е гонен от клуба. И по никакъв начин не мога да приема, че Гонзо е искал бойкоти, за да се върне като треньор. Няма как, самия той едва ли иска да е треньор в момента, щото помията срещу него е по-голяма от тая и към Костов.

Не са му чукали на врата, Жейнов само е врътнал един тел на Батков, че има такива и такива и готово.Не приписвай всичко това на Гонзо. Идеализираш го, без да имаш основания за това(лично мое мнение). И на мен не ми се вярва да е искал бойкоти, но ако е имало и при ефекта който постигнаха, явно той не е направил каквото трябва за да ги няма, а точно това е основната работа на спортно-техническият директор. И друго, я си представи ситуация, в която е имало намеса - Костов не иска някой от тарторите в средата да е в групата или основния състав, но му е наредено да бъде. Пряка намеса в работата му. Същите тези ти издънват мача. Ти как ще реагираш? Говоря хипотетично. Просто предположение?
Виж, не те убеждавам, но за мен има само един идол - Аспарухов - всички останали, са обикновени хора и нищо човешко не им е чуждо, а в средите където с лекота се изкарват много кинти, интриги дал Господ, повече от колкото можеш да си представиш.
Играта в Ловеч ще покаже дали съм прав. Ако мардите се разиграят, ти сам си направи изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:47 am 
Аватар

Е той Жейнов може да е предложил 200 човека от които ние да сме избрали 3ма, все пак ми се струва, че изборът е по-труден. Иначе могат да се измислят аргументи за подкрепяне на всяка теза, като повечето неща са си само спекулации и трябва да отсяваме по-правдоподобните неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:48 am 
Аватар

Разбира се, че ще разиграят. Винаги, след треньорска смяна се разиграват. Но изводите от това далеч няма да са еднотипни. Както варианта, че Гонзо е инициатор на бойкот, през това примерно Костов да е бил неадекватен, и още един куп версии между тях. Не идеализирам Гонзо, просто не ме кефи безмерното плюене срещу него, в повечето случаи без повод. Не ме кефи и плюенето срещу Мъри или срещу Костов, а още по-малко - противопоставянето им един на друг. Виж, Тонев и Батков спокойно им желая да се ебат в гъза с меки хуйове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:54 am 
Аватар

Kryten написа:
Е той Жейнов може да е предложил 200 човека от които ние да сме избрали 3ма, все пак ми се струва, че изборът е по-труден. Иначе могат да се измислят аргументи за подкрепяне на всяка теза, като повечето неща са си само спекулации и трябва да отсяваме по-правдоподобните неща.

Съгласен съм с теб, но не трябва да се преписва всичко на един - ако не беше той... Той купи, той продаде... ТОЙ Е!!! Баси... Няма незаменими хора, споря единствено защото съм против идиализирането, което ебава майката на реалния поглед върху ситуацията в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:07 pm 
Аватар

И ако се разиграят и смачкаме Микре, кво? Да ги заколим и изхвърлим ли? Ми значи Костов не е успял да ги мотовира, кофти им е било и не са играли. Некои хора имам чувството, че превъртяхте. Даже и Хипо, дето е бил на бала на Цола Драгойчева. Аз предпочитам момчетата да играят добре и да смачкат селяните с треньор Гонзо, отколкото да играят като путки и да падат от орките с Костов, Капело, Моуриньо или който и да било.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:09 pm 
Аватар

Ами ако не бием какво става, пак ли трагедиЙ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:11 pm 
Аватар

Е, ако не бием, то е ясно. Гонзо мръсника, дето изгони Костов за да му се намърда на сладката службичка е виновен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:11 pm 
Аватар

Тогава назначаваме ТрагедиЙ за старши -треньор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:12 pm 
Аватар

hixxtam написа:
tprodanov написа:

Много точно мнение. За мен това, което се случи вчера си е тотална абдикация на всички "шефове" в отбора. Не може 3-4 месеца да декларираш пълно доверие на треньора, да говориш за удължаване на договори а-у и при първа възможност да го разкараш или поне да не направиш усилието да го задържиш. В крайна сметка да си шеф не значи само да седиш по ризка в ложата, а и да поемаш някаква отговорност.
Да не говорим колко е безумно да се сменя треньор точно преди най-важните и трудни мачове..

Само ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:42 pm 
Аватар

илиан илиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:43 pm 
Аватар

Аз викам да върнем пак Кокала :bigok и без това вече им пуснахме гювеч на Локото, а те се насраха срещу свинете, няма за какво да стои там :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:17 pm 
Аватар

Илиян Илиев :smt006
Информация на БНТ, цитирана от Дневник:

Цитат:
Бившият полузащитник Илиан Илиев е новият треньор на "Левски", съобщи Българската национална телевизия.

Специалистът, който досега водеше "Берое", пътувал към София за първата си тренировка начело на сините довечера от 18 часа. Новината не е потвърдена от "Левски".

Варненецът се превърна в любимец на феновете на "Левски", след като дойде от "Черно море" за 1 милион лева през 1991 г. Той изкара на "Герена" четири години, в които изигра 85 мача и отбеляза 19 гола.

В последните шест години Илиев работи като старши треньор на "Берое", където въпреки периодичните финансови кризи изгради стабилен състав. Преди две години спечели Купата на България и беше избран за треньор номер 1 на сезона в анкетата на Асоциацията на българските футболисти.

Той трябваше да води "Беоре" срещу лидера в А група лит(*кс-етрополе в сряда, но може би следващият му мач ще е с "Левски" срещу "Литекс" в четвъртък.

Очаквайте подробности

Последна промяна Corpse на Вто Мар 27, 2012 1:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:20 pm 
Аватар

По-добре Илиян да бие чурка в сряда, отколкото да ни става треньор днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:23 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
По-добре Илиян да бие чурка в сряда, отколкото да ни става треньор днес.

Най-добре да бие чурка в сряда, да идва в Левски в сряда-вечер и да отпердаши кюрда в четвъртък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:31 pm 
Аватар

И така става :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:33 pm 
Аватар

Нека в два последователни дни Илиян разбие исляма и се изсере на къщичката за пиленца :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:36 pm 
Аватар

в четвъртък ще излезнем без треньор, което ще обърка противника ни и сами ще се бият :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:04 pm 
Аватар

Няма мое, няма твое, кур за Чорбое :bigok и в Б група да си правят дербита с папагалите :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:18 pm 
Аватар

Corpse написа:
Илиян Илиев :smt006
Информация на БНТ, цитирана от Дневник:

Цитат:
Бившият полузащитник Илиан Илиев е новият треньор на "Левски", съобщи Българската национална телевизия.

Специалистът, който досега водеше "Берое", пътувал към София за първата си тренировка начело на сините довечера от 18 часа. Новината не е потвърдена от "Левски".

Варненецът се превърна в любимец на феновете на "Левски", след като дойде от "Черно море" за 1 милион лева през 1991 г. Той изкара на "Герена" четири години, в които изигра 85 мача и отбеляза 19 гола.

В последните шест години Илиев работи като старши треньор на "Берое", където въпреки периодичните финансови кризи изгради стабилен състав. Преди две години спечели Купата на България и беше избран за треньор номер 1 на сезона в анкетата на Асоциацията на българските футболисти.

Той трябваше да води "Беоре" срещу лидера в А група лит(*кс-етрополе в сряда, но може би следващият му мач ще е с "Левски" срещу "Литекс" в четвъртък.

Очаквайте подробности

http://football.sportal.bg/news.php?news=356698 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:28 pm 
Аватар

Цитат:
Събрали ми се три щурци,
трима майстори свирци,

викнали си за другар
Бръмча, славен тъпанар,

седнали ми в чуден кръг
сред поле на кръстопът,

плюли смело на ръце
и засвирили хорце.

Щом се чуло цигу-миг,
всички хукнали във миг:

тоя тука гологлав,
оня тамо без ръкав,

друг пък тича като луд,
със един цървул обут -

тъй се сбрали сто села
с росни китки нна чела.

Хороводец Патаран
води танеца засмян

и всирците свирят, хей,
та земята се люлей:

„Ци-гу, ми-гу, ти-та-тай,
смахнат свири, луд играй

тумба-лумба, лумба-лум,
който гледа, няма ум!“

:loser2

Ха ха ха, от днес натам този форум го кръстете forum.gonzo.com и поне не ни мъчете да си тровим нервите с писане на постове, които някой помислил се за лична форумна охрана на човека изпозатри :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]