forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 9:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:24 am 
Аватар

acrimonious написа:
.....
Adepta написа:
Аха, да си траеме тогава? Транспаранти против Батков да не правим? А?

Брат, сигурно си голям пич, ма в тази тема си като някъв бот (не се обиждай). 10 човека ти казаха, че Батков е абсолютен фигурант, ти продължаваш да си дуднеш...

Брат, това дето съм го писал е за пример. Ако не си разбрал - някои намекват че нямало смисъл да протестираме щото на ония не им пукало, и аз давам за пример защо тогава се издигаха транспарантите срещу Батков примерно. Кой е бота, а?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:31 am 
Аватар

Мъри. И Херо, и Грозданов са работили вече в клуба и меко казано, си тръгнаха по противоречив начин. За кадърен чужденец, знаем пари няма.
Що се отнася до Ясен - без Гарата не смятам, че ще се справи както при предишния си престой. Илиян пък вече отказа веднъж.
Само обаче да уточня - ако ще е Мъри, айде да е без Насо!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:39 am 
Аватар

Ако ще е Мъри - няма как да не е без Насо... Може всъщност - без Гонзо. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:43 am 
Аватар

Е досега как можеше без Наско?В ловяч,в КИпър може,в Левски не може без него,така ли?

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:45 am 
Аватар

danesa написа:
Е досега как можеше без Наско?В ловяч,в КИпър може,в Левски не може без него,така ли?

И в Ловяч, и в Кипър са резани, там Наско не би стъпил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:46 am 
Аватар

tprodanov написа:
Gonewild написа:
При Мъри се играеше спокойно, без да се обявяват амбиции за титла. Казваха си, че обиграват младите и това е приоритет и затова се получаваха нещата! А ние сега я караме отпред назад и който дойде трябва да ни прави шампион...

Верно е. Само че, точно благодарение на него и Наско, Ян Деркс си замина, и сега немаме млади, които да се обиграват.

Тоя Деркс да не е някакво божество, че заради него да нямаме сега млади :smt017 Или нямаме защото след Мъри точно нито един треньор не им обръщаше внимание, защото важни бяха успехите. И тая година така. Важна е титлата. Важни са евротурнирите. Изръсихме се с маса пари и ПАК нищо няма да направим. Ами ако всичките тея пари за чужденци през последните 5-6 години бяха давани за школата, какви ли щяха да се резултатите? Според мен доста по-добри от това което сме се превърнали в момента.

И тук верно ебати помията дето се изля върху човека, който по-един или друг начин е запалил хиляди хора с Левски. Нещо, което нито един от вас не е и никога няма да направи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:48 am 
Аватар

Според мен няма значение кой ще е до края на първенството. Решат ли футболерчетата да играят, няма кой да ни спре, но за мен по важен е въпросът, защо не играеха при Костов и каква е разликата между него и който и да е следващ. Нима който и да дойде, ще промени нещо за няколко дни или седмици през, които ще изиграем почти всичките си важни мачове? Това не ми дава мира и съм абсолютно сигурен, че с този манталитет може и да станем шампиони, но успехите ни в ЕКТ ще са не повече от един мач в някой от предварителните кръгове с уговорката - супер лек жребий.
Хрумна ми една идея, но не знам как ще се приеме от форума - на мача в Ловеч, по някакъв начин агитката да покаже уважение към Костов, чрез скандиране, транспирант или там каквото решите. Това ще е много важно за всеки следващ, да знае че между феновете и ръководството има голяма разлика. Той дойде в страшно негативна обстановка, опита се да изгради класен отбор и не успя напълно, но съм сигурен, че е останало нещо от идеите му в кухите лейки на футболерчетата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:49 am 
Аватар

danesa написа:

Ако ще постига успехите, които постигна в Ловеч и Кипър, по добре да не идва...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:54 am 
Аватар

Според мен,смяната на Костов показва основно едно.Титлата е основната цел в момента,а не играта на отбора и градежа му.На тази цел ще бъде избора на треньор,тоест треньор за 3 мача образно казано-с Ловеч,с Лудогорец и с Чорбата.В зависимост от резултатите,които ще решат и титлата,ще се назначава и постоянен треньор след това.За това смятам,че ще назначат временно Гонзо.В тази ситуация,след като изпуснахме/изгонихме/питомното-Костов,сега ще гоним дивото-Гонзо!С оглед ситуацията това е може би и най-правилното решение-Гонзо с неговия хъс да спаси титлата/сезона/.Дано!!!
А що се отнася до Мъри-той много добре знае,че мача в Ловеч е непредвидим,мача с Чорбата също,и не вярвам да е обещал победи.По-скоро се пазарят за лятото и то с Наско Сираков.Моето мнение е,че Мъри без Наско не ни трябва.Обичан или не,Сираков е силна фигура и родната ни действителност заслужава точно такъв тип ръководител.

Последна промяна Gene-66 на Вто Мар 27, 2012 10:13 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:54 am 
Аватар

Въртим се в един омагьосан кръг,писна ми вече.В това първенство има около 20 треньора,които нон стоп си сменят отборите и всяка година е едно и също :ohmygod Няма да оставят един човек просто да работи и да му се даде шанс,трябва от втория месец всички да го обявяват за некадърник,медиите да го плюят и т.н.Тъпите ни ръководителчета на всички отбори не мога да разбера наистина ли са толкова спряли или просто правят всички тия неща всяка година колкото да отбиват номера.Краткотрайни резултати могат да бъдат постигани бързо,както примерно бяхме есента на 2010 тръгнали леко нагоре,но никога и никой явно не го ебе за цялостен план на развитие с някакви цели в него.Толкова ли е трудно да се сложат в школата точни хора,които на разни малки чалгарчета да им ебат майката,да се спре с корупцията и да се толерилат наистина талантливите деца?И толкова ли е трудно да се намери един треньор,който да бъде оставен,а не да бъде мачкан от първия ден когато е дошъл? Все ми е тая дали ще падаме или ще бием,тези неща се случват винаги,но истинската болка идва от това,че просто си тъпчем на едно място от 5 години...САФ до колкото са ми казвали в първите си сезони с Юнайтед е бил трагичен и всички са искали да го гонят,но после всички знаем какво е станало.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:01 am 
Аватар

subata написа:
tprodanov написа:
Gonewild написа:
При Мъри се играеше спокойно, без да се обявяват амбиции за титла. Казваха си, че обиграват младите и това е приоритет и затова се получаваха нещата! А ние сега я караме отпред назад и който дойде трябва да ни прави шампион...

Верно е. Само че, точно благодарение на него и Наско, Ян Деркс си замина, и сега немаме млади, които да се обиграват.

Тоя Деркс да не е някакво божество, че заради него да нямаме сега млади :smt017 Или нямаме защото след Мъри точно нито един треньор не им обръщаше внимание, защото важни бяха успехите. И тая година така. Важна е титлата. Важни са евротурнирите. Изръсихме се с маса пари и ПАК нищо няма да направим. Ами ако всичките тея пари за чужденци през последните 5-6 години бяха давани за школата, какви ли щяха да се резултатите? Според мен доста по-добри от това което сме се превърнали в момента.

И тук верно ебати помията дето се изля върху човека, който по-един или друг начин е запалил хиляди хора с Левски. Нещо, което нито един от вас не е и никога няма да направи :wink:

Не е божество, ама Мъри го замени с .. никой. И оттогава няма таланти дори и по школите, не е проблема, че не са налагани, още помалко в парите.
Всъщност - разчиташ ми грешно позицията - нямам нищо против Мъри и съм му благодарен за приказката - той постигна нещо несравнимо засега за всеки роден клуб. Просто не искам да се връща отново.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:24 am 
Аватар

Ми вие не искате Мъри, но то няма кой друг. Освен Мъри и Херо(който няма да напусне Бургас според мен) няма кой друг българин да застане начело.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:27 am 
Аватар

Adepta написа:
acrimonious написа:
.....
Adepta написа:
Аха, да си траеме тогава? Транспаранти против Батков да не правим? А?

Брат, сигурно си голям пич, ма в тази тема си като някъв бот (не се обиждай). 10 човека ти казаха, че Батков е абсолютен фигурант, ти продължаваш да си дуднеш...

Брат, това дето съм го писал е за пример. Ако не си разбрал - някои намекват че нямало смисъл да протестираме щото на ония не им пукало, и аз давам за пример защо тогава се издигаха транспарантите срещу Батков примерно. Кой е бота, а?

Ок, сорка, беше двусмислено. Всички сме изнервени :beerch

А иначе за мотивацията на Гонзо- за жалост не я беше предал на футболистите грам за съжаление... Изглеждаха същите умреляци като сега..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:34 am 
Аватар

Хидъне, кво говориш, ЛЕВСКИ винаги е бил отбора на бързите техничари. Тва че сегашните нямат мотивация или елементарни тактически умения няма нищо общо с тази константа. Гибона, Раев, Илиян Илиев, Кривия, Гетов, и т.н. бяха еталон за техническо майсторство! Просто всичко опира до клубна дисциплина и превъзпитание. Спортния директор трябва да е човек от който играчите се страхуват, не калъф като Тонев, а такъв който не му пука да ги вози у багажник до Копитото. Сигурен съм че с малко задвратен стимул и един-два примера за назидание, играчи като Румина и Гаджев ще летят по терена. Разглезили са ги прекалено много, вместо след подобен позор да ги заведат на Рила да тичат от "Марица" до "Заврачица" по къси гащета, ги водят на психоложка преди Син Сити, п.тките чувствителни... Да изкарат топката в тъч 10 пъти при изнасяне е доказателство че целия мач им е бил през кура... Именно тук трябва да изпъкне ролята на спортния директор, някое животно като Емил Наков, да излезе и да им каже: "Оттук до Елин Пелин на бегом по шосето, кой не му харесва го пращам за разплод при сливенските манафи", постановка тренера доброто - спортния лошото ченге ако щете, защото втория не работи пряко с тях и не му зависи работата от техните издънки и бойкоти, но нещо трябваше да се направи което да извади тия говна от летаргията, а Тонев кво: обидно било, медийни глупости и клишета, и накрая Костов го отнесе. Деба буфера прост!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:38 am 
Аватар

Батков: Ама Мъри и условия ли има?!

Цитат:
"Мъри и условия ли поставя?", коментира собственикът на Левски Тодор Батков по повод разговорите на ръководството със Станимир Стоилов за евентуален пост като треньор на Левски.

Вчера наставникът на тима Николай Костов подаде оставка, като за основна причина на решението си посочи неудовлетвореността си от развитието на отбора. По тази тема собственикът на "сините" говори в сутрешния блок на Нова Телевизия.

"Знам какво се случва в клуба, но не аз ще коментирам къде са грешките на Костов. Той ми се обади и ми съобщи, че ще обяви оставката си. Благодари ми за оказаното доверие. Левски ще е шампион много пъти, но ако тази година не успеем, доста от футболистите ще се разделят с големия комат бял хляб, който им даваме. Желанието на Стоилов е да работи с Наско Сираков? Ама той и условия ли постая? Не отричам приноса на Сираков, но не мога да забравя какво се случи преди 4 години. Левски ще има достоен водач, независимо дали Мъри или друг", каза още Батков

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:40 am 
Аватар

targovishte написа:

Цитат:
"Мъри и условия ли поставя?", коментира собственикът на Левски Тодор Батков по повод разговорите на ръководството със Станимир Стоилов за евентуален пост като треньор на Левски.

Вчера наставникът на тима Николай Костов подаде оставка, като за основна причина на решението си посочи неудовлетвореността си от развитието на отбора. По тази тема собственикът на "сините" говори в сутрешния блок на Нова Телевизия.

"Знам какво се случва в клуба, но не аз ще коментирам къде са грешките на Костов. Той ми се обади и ми съобщи, че ще обяви оставката си. Благодари ми за оказаното доверие. Левски ще е шампион много пъти, но ако тази година не успеем, доста от футболистите ще се разделят с големия комат бял хляб, който им даваме. Желанието на Стоилов е да работи с Наско Сираков? Ама той и условия ли постая? Не отричам приноса на Сираков, но не мога да забравя какво се случи преди 4 години. Левски ще има достоен водач, независимо дали Мъри или друг", каза още Батков

Ей-богу, големия комат бял хляб, който Бащицата им дава :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:41 am 
Аватар

И още по-големия рунтав родопски салам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:48 am 
Аватар

Да се обаждат на Седрик и да хваща първия самолет от Франция :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:49 am 
Аватар

Nasko Sirakov
Spokoino s men nikoi ne e razgovarial:)))) No dano da im uvri glavata za Stoilov no se samniavam.Kato se naumuvat shte komentiram.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:50 am 
Аватар

Няма да е Седрик, нали вчера ясно казаха кои са вариянтите - Мъри, Херо и Илиан. А думите на Батков не ги вземайте под внимание тъй като в момента той взима толкова решенията както и чичо Пенчо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:51 am 
Аватар

Нема да е Мъри. Гонзо и Пифа до края на сезона и тва е. Ако некой счита, че Левски с треньор Гонзо е под нивото му, за да го подкрепя, е свободен да го напише, за да го баннем :bigok Пъкленият план на Георги успя!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:55 am 
Аватар

При това положение ще разчитаме само на н.в. Директивата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:57 am 
Спортал няма как да не са разбрали "условията" на Мъри :lol: :lol: :lol: Сган!

A хидъна изръсва простотии и малоумия накуп. Не разбирам, в цялата схема как пак намерихте начин да обвините Гонзо, при положение даже, че той самият е разубеждавал Костов и го хвали във всяко интервю.

Последна промяна El Hacendado на Вто Мар 27, 2012 11:05 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:00 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Нема да е Мъри. Гонзо и Пифа до края на сезона и тва е. Ако некой счита, че Левски с треньор Гонзо е под нивото му, за да го подкрепя, е свободен да го напише, за да го баннем :bigok Пъкленият план на Георги успя!

Силно мнение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:03 am 

Pliuete po Gonzo, po Stoilov, po Hero...dobre, che Gundi ne e jiv - i nego shtqhte da zaleete s laina. Osuznaite se, be!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:34 am 
Аватар

Реално погледнато - Мъри, Гонзо и радука.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:43 am 
Аватар

Най-вероятно ще е Гонзо до края на сезона и дотогава ще се мисли за друг вариант.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:52 am 
Аватар

айде чакаме извънредната новина, че Мъри ни поема и на Кратуна ще му се запотят стъклариите от кеф :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:54 am 
Аватар

antonatan написа:
айде чакаме извънредната новина, че Мъри ни поема и на Кратуна ще му се запотят стъклариите от кеф :bigok

Ритуалното огнище и одежди са приготвени и в момента се чака само добрата вест. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 11:54 am 
Аватар

Представи си как ще му се запотят при следната новина
Цитат:
Христо Йовов е новият старши-треньор на Левски ....
:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]