forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 7:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:10 pm 
Аватар

Да бе и аз имам нерви и смятам, че човека не е подходящ за Левски. Жив и здрав да е, но това ми е мнението. Не можа да се справи и си тръгва и то сам, да дори да е имало бойкоти, той е човека, който трябваше да се справи с тях. Той трябваше да е психолога, който трябва да мотивира играчите. Тръгва си в най-неподходящия момент...
Между другото евала на Пажин за емоционалното изказване. Правилно, или не, това си е Левскарска проява.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:13 pm 

13 Страници изпокъсани нерви, за тоя дето духа... Наспете се, утре ще коментираме.Май от всичките съчинения-разсъждения дотук, за пореден път Македонски ще излезе най-прав - който и да дойде машиниста още е жив за съжаление... А това, че се приема за даденост, че Костов е уволнен,наместо подал оставката си е апотеоза на всичките чорбаро-подобни конспиративни теории.Както и предполагаемия бунт.Тото А група не виждам защо не се обсъди 1 път особено покрай Симитли и Пловдив или Овча купел и Лудогорието.Боли ни всички, ясно е.Лошото е ,че хората правят пари на гърба на такива като нас, а ние тук се изпоизбихме...

Последна промяна СтрелецО на Пон Мар 26, 2012 11:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:14 pm 
Аватар

Има нещо оптимистично в тая тема. Винаги когато в тоя форум се предрича едва ли не края на света после следва някоя приятна изненада. Май ще има голяма сбирка на края :lsfc1 .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:15 pm 
Аватар

Македония написа:
Защо звездите на Челси, които цяла Англия разбра, че умишлено са бойкотирали Вияш-Бояш, също играха? :wink:

Челси е най-малоумно управляваният клуб евър. И последните действия го доказаха. Дъртите кучета се запънаха на Боаш и го уволниха, сега чукотката ще изпотроши още два вагона с пари, пък белким отборът вземе пустата шампионска лига. С разликата, че Челси могат да си позволят да правят глупост след глупост, щото парите им падат от небето, а на нас не. :wink:

Грешка е разкарването на Костов и Тонев вместо да ми се прави на гъзар и да ми обяснява как не говорел с този и онзи сега беше моментът да застане зад него. А всякакви боклуци, които са бойкотирали - пътя, гората и да ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:19 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Има нещо оптимистично в тая тема. Винаги когато в тоя форум се предрича едва ли не края на света после следва някоя приятна изненада. Май ще има голяма сбирка на края :lsfc1 .

Еми аз мисля, че ще бием кюрда и Лдгц... След това слагам Локо Сф в надежда и Черноморец на Герена като лесни мачове, бием ония, Коко дава мач и на нас и Левски шампион.
Всичко във форума е плод на емоции, които ги има във всеки от нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:24 pm 

За мен редовен мач и никаква симулация от нашите. Същите проблеми, които се виждаха и предните срещи, този път ни изядоха главата.
Казвал съм го много пъти - разни треньори мИчтатели искат Левски да играе като Барса и за тази цел го пълнят с уж бързи и технични футболисти.
Но в същото време ни куцат основни базисни неща от футболната игра.
1) Стил с много подавания не може без адекватна игра без топка и движение по терена.
2) Ние сме отборът, който вкарва най-рядко след статични положения като центрирания от фаул и ъглов удар и очевидно не знаем как да извличаме максимумът от такива.

Резултатът от това е, че за да можем да бием, или трябва да имаме неадекватен противник от класата на Калиакра и Монтана насреща, или играта да ни потръгне, или да вкараме ранен гол.
И ако това не стане сме просто един предвидим и лесен за неутрализиране отбор.
И понеже за всеки отбор идва ден, когато нищо не се получава, именно за такива моменти са ни необходими не играчи като Тасевски и Йовов, а играчи с агресия, хъс, които знаят как да се построят при статични, за които да играят на втория етаж е като да плуват в свои води. Левски трябва да е комбинация и от двата типа играчи.

И в този ред на мисли, за мен от българските треньори най-добрият вариант е Херо... останалото е компромис. Илиян също е вариант, но с уговорката, че него не сме го видяли в силен отбор, който се опитва да води играта във всеки мач. А опцията Гонзо просто няма да я коментирам. Ако това бъде изборът до края на първенството, за мен всеки нормален левскар трябва да спре да гледа български футбол въобще.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:27 pm 

Подкрепяйте Левски докрай, ако наистина го обичате.Не заради Иво, не заради Костов, Гонзо, Батков Сулю и Пулю...а заради това дето виждате като стъпите в Б... За добро или зло това са фактите към днешна дата.Шанаджиите и те не са вечни, да им изсъхнат ръчичките преди да са си изтеглили паричките, на всички замесени.Ще пребъдем рано или късно.Всяко зло си има край.По-оптимистично от това не мога...
п.п. Моля сложете един ключ отговорните фактори, станахме за смях, не виждам каво ново може да се каже по темата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:31 pm 
Аватар

copACABana написа:
...Не можа да се справи и си тръгва и то сам, да дори да е имало бойкоти, той е човека, който трябваше да се справи с тях. Той трябваше да е психолога, който трябва да мотивира играчите. Тръгва си в най-неподходящия момент.....

Пак го пиша, по-добре да не се знае защо напуска! Намеците му са достатъчни. Човека ясно си заяви някои неща още като постъпи.
thegboy написа:
Грешка е разкарването на Костов и Тонев вместо да ми се прави на гъзар и да ми обяснява как не говорел с този и онзи сега беше моментът да застане зад него. А всякакви боклуци, които са бойкотирали - пътя, гората и да ги няма.

Ахам, ама отде тоя късмет Тонев да е директор на място.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:35 pm 
Аватар

Еййй, някои хора не мога да ви позная направо. :shock:
Паднахме един път, смениха треньора и се почна - рев и сополи...
Много пъти сме ставали свидетели на такива неприятни моменти в миналото, ама сякаш е нямало чак такива апокалипси във форума. Пожелайте успех на Николай Костов със следващите му начинания, пожелайте успех и на следващия ни треньор, и това е. Колкото и кофти да звучи, нищо не зависи от нас. Колкото и сега да викаме против борат, тонев и прочее, на тях не им дреме. Стискайте зъби и всички мощно в Ловеч!!!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:36 pm 
Аватар

Едно не разбрах ,момчета,какво ще променят тези 13 страници съждения,хранилка и умозаключения от ВАС разбирачите в цялата история,моля,някой да ми отговори.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:38 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Едно не разбрах ,момчета,какво ще променят тези 13 страници съждения,хранилка и умозаключения от ВАС разбирачите в цялата история,моля,някой да ми отговори.

Нищо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:39 pm 
Аватар

hidden767 написа:
За мен редовен мач и никаква симулация от нашите. Същите проблеми, които се виждаха и предните срещи, този път ни изядоха главата.
Казвал съм го много пъти - разни треньори мИчтатели искат Левски да играе като Барса и за тази цел го пълнят с уж бързи и технични футболисти.
Но в същото време ни куцат основни базисни неща от футболната игра.
1) Стил с много подавания не може без адекватна игра без топка и движение по терена.
2) Ние сме отборът, който вкарва най-рядко след статични положения като центрирания от фаул и ъглов удар и очевидно не знаем как да извличаме максимумът от такива.

Резултатът от това е, че за да можем да бием, или трябва да имаме неадекватен противник от класата на Калиакра и Монтана насреща, или играта да ни потръгне, или да вкараме ранен гол.
И ако това не стане сме просто един предвидим и лесен за неутрализиране отбор.
И понеже за всеки отбор идва ден, когато нищо не се получава, именно за такива моменти са ни необходими не играчи като Тасевски и Йовов, а играчи с агресия, хъс, които знаят как да се построят при статични, за които да играят на втория етаж е като да плуват в свои води. Левски трябва да е комбинация и от двата типа играчи.

И в този ред на мисли, за мен от българските треньори най-добрият вариант е Херо... останалото е компромис. Илиян също е вариант, но с уговорката, че него не сме го видяли в силен отбор, който се опитва да води играта във всеки мач. А опцията Гонзо просто няма да я коментирам. Ако това бъде изборът до края на първенството, за мен всеки нормален левскар трябва да спре да гледа български футбол въобще.

Не мисля, че съм го казвал някога, но Хидън е прав. Простичко и точно. Нема биткаджии, има некви техничарчета, които са се насрали да влязат за първа. А откакто гледам футбол ЛЕВСКИ ВИНАГИ Е МАЧКАЛ ЗА ПЪРВА и това винаги е било част от оня зверски спортен дух, който много пъти ни е печелил невъзможни мачове. Да не говорим, че имаме и защитник, който го е страх да влиза за първа и това е лицето Мулдер (прав му път, амин, дай Боже), което вече е безумно и продължават да го търпят.
Колкото до включванията от братски Питер - удари 2-3 "Ночной десант", направи една сауна и не обиждай хората бе :smt005 Всички ги е яд и срам, мнения хиляда, но не са причина да се обиждаме и делим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:40 pm 
Аватар

Това,което би променило в мокрите Ви очички е хей чуй лит(*кс-етрополе,Левски пак ви прееба

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:41 pm 

Тоя Тоне Ивов можеше да направи нещо пъти по- добро от тва да гони Костов! Наказателна тренировка и после някой от големите лидери с контузия за 3-4 месеца. Да го видят колегите му и да си помислят дали ще сменят треньори отново. През кура ми е кой ще води до края на цирка или до края на моста. Докато невероятните ни мИникиенки са тези които назначават, уволняват и т.н. тва ще е положението.

Късмет в четвъртък и мошно на кюрда и гнусната му щерка да не им се верва!

Поздрави от Скопие! :levski

Последна промяна Glavan на Пон Мар 26, 2012 11:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:42 pm 
Аватар

Олигофрените от Господари на ефира пък днес дали Златен скункс на Костов. След малко ще го покажат

:boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:43 pm 
Аватар

И що само на едната, бе? Кюрда немаше ли два женски урода?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:45 pm 

Ако трябва да продължа мисълта на Хидън... Барса с това си движение създават минимум по 2 варианта за къс пас по земя ПОСТОЯННО до играча с топката и се играе съответно с не повече от 3 докосвания... Тук как да стане това с БИАД или Найт Флайт ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:48 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Олигофрените от Господари на ефира пък днес дали Златен скункс на Костов. След малко ще го покажат

:shock: Заради една загуба :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:50 pm 
Аватар

Разбира се, ние винаги трябва да се сравняваме с Барса и ако има и най-малка разлика - вън.
Вчера гледах репортаж от протеста за цените на горивата и един от многото изключително неинтелигентни хора там извади неква справка на листче, в което пишеше, че минималната заплата в България е 117 евро, а в Люксембург е 1700 евро, съответно там можеш да си купиш бая повече нафта и бензин. Пропусна да спомене, че Люксембург е държавата с най-висок стандарт в Европа и най-високи заплати, ама ние няма и как да се сравняваме с жалки държавици като Германия и Франция, например. Винаги се целим в най-високото, защото сме 1:1 с тях, просто при нас не се получава, защото всички са мошеници :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:51 pm 

thegboy написа:
Kocito_Kalki написа:

:shock: Заради една загуба :shock:

Аз това го видях още по обяд...Интересно защо на кочината няма 1 снукс след всичките им маркови и харизматични двубои... :ohmygod
Господарите да станат роби на Хмарян/Какалов веднага... :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:51 pm 
Аватар

dyankov написа:
....Колкото и кофти да звучи, нищо не зависи от нас. Колкото и сега да викаме против борат, тонев и прочее, на тях не им дреме. Стискайте зъби и всички мощно в Ловеч!!!
:levski

Аха, да си траеме тогава? Транспаранти против Батков да не правим? А?
kozarets1914 написа:
.....Не мисля, че съм го казвал някога, но Хидън е прав......

За кое е прав, дойде един треньор, с разбит отбор взе 8 поредни победи в първенството и го преебах@ некои хора. Нещо да ти напомня пролетта на 2004-та :wink:
А Херо да ви напомням ли, че по подобен начин го разкараха - с бойкот? Добре че беше Маргарит да се съпиня на Герена 3 пъти сам срещу вратаря и коравата чутура на Гонзо да им мушне "кървавия" гол, че тогава изпускахме титлата въпреки парите на Чорни :smt006
Седем:Едно написа:
И що само на едната, бе? Кюрда немаше ли два женски урода?

И двата да се окажат лесбийки и негърки от Соломоновите острови или Тасмания да му доведат вкъщи :smt082

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:52 pm 
Аватар

Аз още се чудя при кой отборът игра по-слабо- при Костов, или при Гонзо :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:54 pm 
Аватар

Бахти как може с татъв възпитан човек тия п.тки да се гаврят?

Последна промяна bogarra на Пон Мар 26, 2012 11:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:54 pm 

мощен кур за чорбари на ефира :smt059

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:55 pm 

Понеже темата на Николай Костов е заключена искам тук да му пожелая здраве и професионални успехи в бъдеще. Напълно оправдавам постъпката ти. Дано някой ден се завърнеш при нас, когато ни управляват и ръководят Левскари с доблестни и чисти сърца. Благодаря ти за всичко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:57 pm 
Аватар

Adepta написа:
kozarets1914 написа:
.....Не мисля, че съм го казвал някога, но Хидън е прав......

За кое е прав, дойде един треньор, с разбит отбор взе 8 поредни победи в първенството и го преебах@ некои хора. Нещо да ти напомня пролетта на 2004-та :wink:
А Херо да ви напомням ли, че по подобен начин го разкараха - с бойкот? Добре че беше Маргарит да се съпиня на Герена 3 пъти сам срещу вратаря и коравата чутура на Гонзо да им мушне "кървавия" гол, че тогава изпускахме титлата въпреки парите на Чорни :smt006

Не виждам да говори за това какъв е треньора. Говори за това как изглежда играта на отбора и е прав.
Ти визитката на треньора ли предпочиташ или играта на отбора? А тия победи беха срещу аутсайдерите, майна. Едва сега идват сериозните мачове, а ние се издънихме в последния лесен. Левски му трябва малко - или няколко to4ni играчи, или някои от сегашните да заиграят по различен начин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:00 am 
Аватар

Еееееее...коментарите стигат до Барса :lol: ...тези там са учени от 20 год. , а нашата хава е малко по-друга.

Хаотично довлечен сбирщайн под ръководство на малоумен клоун, като Батков + систематично 5 години по на всеки 3-4 месеца катаклизми! В този период 7-8 треньора, поработиха с може би общо над 60-70 играча :oops: и видяхме 3-4 пъти "нов Левски"!

Утре Гонзо, за добро или за лошо пак ще спасява положението и предварително призовавам да не му се сипва, че само той остана!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:07 am 
Аватар

Относно снукса мисля, че малоумния негър Просо и Даксон заслужават да си го делнат за уникалната селяния и комична симулация. Костов можеше да го вземе, когато щеше да разбива мозъка на Кокъла :) друг е въпроса Джеймса има ли мозък

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:18 am 
Аватар

Който и да дойде , все тая ! Няма смисъл да се правиме на анализатори и да плюем/възхваляме разни треньорчета и фуболистчета дето днеска са тука , утре ги няма . Ние за разлика от тях винаги ще сме там , където ни е мястото - на стадиона , защитавайки синята идея !!! Ако някой може да помогне на Левски в този момент това сме само и единствено НИЕ ! Всички в Ловеч , пък каквото сабя покаже ! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ !!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:22 am 

Дано да е Херо, ма се съмнявам .....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]