forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 7:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:53 pm 
Аватар

Пускам една люта псувня по тези, виновни за напускането/уволнението на Костов. Не че отбора играеше футбол от друга планета с него начело, но на практика излиза, че драматично отпадане от Локо Пд за Купата, при това като гост, и някаква загуба от МиньорО, дето и самият Иво Тонев намекна, че може някои футболисти да са бойкотирали уволняват треньор. Еми, каква е гаранцията че футболистите ще се подчиняват и на следващият треньор? Въобще не ми е ясна логиката да се сменя треньор през 5 дни, ама... Сега дано не дойде Мъри, че ако се провали рискува тотално да си сере на авторитета и да заличи всички позитивни спомени от неговата ера на "Герена".
Сякаш много сме се озлобили левскарите, и който и да е треньор в бъдеще ще се псува и гаври при всяка издънка. Имам чувството, че и Гунди да вдигнем от гроба да ни води, и той като се провали (защото винаги идва момент, когато даден треньор се проваля, и то даже и в световен мащаб е така), и него ще изпратим с псувни и обиди...
За мен Костов беше изключително грубо употребен, сдъвкан и изплют, така както беше сторено и с Гонзо. Приликата е, че и двамата се озоваха на работа, когато на Батков му трябваше спешно някакъв треньор, който да бъде представен като нещо феноменално за феновете, та да спадне напрежението. Единият беше легенда, другият пък е може би ако не най-добрия, то поне един от най-добрите (поне като визитка) треньори, стъпвали в Българското първенство. Разликата е, че на Гонзо може би като клубна легенда все пак му се даде повече време за работа, но в крайна сметка и той беше използван, за да опере пешкира на Батков...
Нямам някак си настроение да пиша повече, затова просто искам да обобщя, че съм крайно разочарован от треньорската рокада, и не мисля че който и да е следващият треньор, то той ще послужи за нещо повече от това, да е буфер с феновете, и да тушира напрежението. Мъри ако се навие да изпълни ролята на жертвено агънце на Тошо Батков ще свърши по същият позорен начин като Гонзо и Костов, така че не знам доколко би се навил на едно завръщане, а Илиев и Херо съм 99% сигурен, че ще откажат, ако изобщо някой ги офертира, разбира се. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:56 pm 
Аватар

Adepta написа:
Fozzy написа:
А защо напусна, осветли ме моля ти се ?

Щото има хора, които не им се поти и мисли на терена и (част от) ръководството не може да се справи с тях или по-лошото - съучастник им е :wink:
Срещу Миньор да паднеш не е лесно :smt006
Vincenzo написа:
Fozzy написа:
Само не разбрах Йовов как бойкотира, пък взе че вкара гол на Орките ?
Това сашодиковщината и словесните диарии на Ставрии много мозъци са промили.

и според мен няма бойкот. Нито Гаджев е Меси, нито Дарко е Роналдиньо, че да очакваме да се надскочат.
Вчера Костов осра мача с неадекватни смени и стил на игра. И това му изяде главата. Нито е гонен, нито е уволняван. И сега по никое време дезертира, точно преди решителните мачове.

Тоест играчите си могат толкова? Срещу орките? С 8 последователни победи в "А" с този треньор изведнъж падаме като домакин :smt017

т.е. точно толкова си могат, да!
Припомни ми един силен мач, който са изиграли Дарко и Гаджев последните 12 месеца (вкл в нац. гарнитури на МАкедония и РБългария), включително и в контролите, където ни ошамари, който ни хвана. Сложи и безумната схема с един опорен халф и резултата е логичен.
Както загубихме вчера, така можехме и да спечелим в напълно лежерен стил.
Ако някой е трябвало да бойкотира Костов, това са играчите, на които не им се дава шанс. Т.е. играят по-малко от есента. Дани Младенов ли? Райков ли? Йовов си е вече на години, толкова може. А и цяла зима Костов ми го налага опорен (в контролите) и в 37та мин. го сменя. Останалите 4ма нови, които Костов доведе + Калво, за който се застъпи. Ако имаше някакъв бойкот, Костов нямаше да прости на никой. Нито Гаджев щеше да помирише терен, нито Тасевски. А и двамата са титуляри. Просто схемата, която налагаше Костов е безумна. С/у слаб протвиник иди-дойди, но с/у всеки подреден отбор, духаме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:57 pm 
Аватар

air_J написа:
...

Не виждам проблем Илиан, Мъри, Херо или който и да е грамотен треньор да се справи, ако изчистят заседналите футбалери и вземат да дават пари за футболисти, че такива попадения като Грийн са рядкост и то се вижда, че и него ще разкараме. И без Насо разбира се. Че тогава влизаме в дълбоко гюбре :smt006
Vincenzo написа:
...Просто схемата, която налагаше Костов е безумна. С/у слаб протвиник иди-дойди, но с/у всеки подреден отбор, духаме.

8 поредни победи в "А" на фона предишното представяне така ли се печелят със безумна схема? Че ние като гости треперехме....
А не ти ли е идвало наум, че това има като матр'ял? Кога му купиха футболисти? Кои му взеха? Халф - трънки. Нападател - трънки. Един не подписва, 2-ма защитници гола-вода, центъра никъв го нема. Ми треньора ше да е виновен. Е, подаде си оставката, за разлика от други обаче :smt006

Последна промяна Adepta на Пон Мар 26, 2012 10:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:01 pm 
Аватар

Херо и Илиян не виждам как ще дойдат към този момент.Ако е Мъри,пак стара песен на нов глас,но нали всички плачат за дето беше изгонен та айде горе-долу ядва се.Въпреки,че и него го знаем каква излагация беше след добрите години в Левски.
Гонзо спомена,че можело да води тима ако не се разберат с никой.........тогава няма да се класираме за евротурнирите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:03 pm 
Аватар

Adepta написа:
air_J написа:
...

Не виждам проблем Илиан, Мъри, Херо или който и да е грамотен треньор да се справи, ако изчистят заседналите футбалери и вземат да дават пари за футболисти, че такива попадения като Грийн са рядкост и то се вижда, че и него ще разкараме. И без Насо разбира се. Че тогава влизаме в дълбоко гюбре :smt006

Мен силно ме съмнява, че някой от изброените изобщо би се нагърбил с мъчението да е треньор тук. Пълно е с наскосираковци, които нон стоп създават напрежение, а и играчите също не са цвете за мирисане. Първо трябва да се създаде ред, лиглите да се разкарат и тогава да се мисли за треньор.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:10 pm 
Аватар

Напрежение в/у треньорския пост на Левски винаги е имало и винаги ще има. Трябва ни корав треньор, на който да не му пука, а да се раздаде за отбора. Насила хубост не става. Това го казвам специално за Костов и за Илиян, който явно предпочита мишкуването в Берое.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:13 pm 
Аватар

tones написа:
....Първо трябва да се създаде ред, лиглите да се разкарат и тогава да се мисли за треньор.

Това не беше ли работа на треньора, който ръководството да подкрепи, спортно-техническите реформи трябва да ги прави треньора, не директорите :?
И едно "честито" на джамията Гонг и Насо, успяхте "левскари" :ohmygod2
Vincenzo написа:
Напрежение в/у треньорския пост на Левски винаги е имало и винаги ще има. Трябва ни корав треньор, на който да не му пука, а да се раздаде за отбора. Насила хубост не става. Това го казвам специално за Костов и за Илиян, който явно предпочита мишкуването в Берое.

Не ти ли прави впечатление, че доста свестни хора не искат да дойдат в иначе на хартия жадуван пост като този :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:16 pm 
Аватар

Или просто там има думата за всичко и никой не му се бърка...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:16 pm 
Аватар

Adepta написа:
tones написа:
....Първо трябва да се създаде ред, лиглите да се разкарат и тогава да се мисли за треньор.

Това не беше ли работа на треньора, който ръководството да подкрепи, спортно-техническите реформи трябва да ги прави треньора, не директорите :?
Vincenzo написа:

Не ти ли прави впечатление, че доста свестни хора не искат да дойдат в иначе на хартия жадуван пост като този :roll:

Еми познай от 3 пъти защо не искат да дойдат?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:21 pm 
Аватар

flo написа:
.....
Еми познай от 3 пъти защо не искат да дойдат?

Аз нямам нужда да познавам, тука други хора се заблуждават, че Костов бил слаб треньор, играели сме с грешна тактика, постройка и тн. все едно има и някога е имало значение в последните 10 години на Герена срещу такива отбори :roll:
2003-та като Слабия ни би на Герена, някой поверва ли, че загубата е от спортно-технически характер :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:22 pm 
Аватар

Adepta написа:
tones написа:

Vincenzo написа:

И Костов не е искал лятото, но дойде. Както и напусна ни в клин, ни в ръкав. Чепат характер е.
Така или иначе след напускането си Костов остави фенската маса в едно бушуващо море от мнения за/против, кой да дойде и тн, бойкоти, конспирации и точно в този момент ще видим Иво Тонев що за мениджър е. Как ще укроти топката, отбора и феновете в тази трудна седмица.
Ако не се справи, НС ще се върне на бял кон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:23 pm 
Аватар

Направо не можах да повярвам, че напуска. Още съм в шок. Кой знае какво се случва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:27 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
...И Костов не е искал лятото, но дойде. Както и напусна ни в клин, ни в ръкав. Чепат характер е...

Залагам на това, че е по-добре да не знаеш защо е напуснал. За твоя душевен мир е по-добре :smt006
Иначе Иво засега е тотален провал - проспа кампанията на онеправданата УЦКА, която си купи мача в Пловдив и допусна напреженирто от медиите да се стовари върху отбора. Като миналата пролет стана - задължителен шампион. Провален трансферен прозорец. Липса на контрол в отбора.
Слагам и Гонзо в уравнението, но с уговорката, че не знам колко реална власт има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:29 pm 
Аватар

Искам да кажа и мощен кур за Господари на Ефира :boisw Рачков да хване жена си на калъп със Сюлейман и Джонго Присо, него Ценко Чоков да го ебе на позорния стълб, а мръсните им репортерчета цял живот с чук в кратуните да ги бият :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:30 pm 
Аватар

Честно казано, доста мислих по въпроса с треньора. И да ви призная честно, според мен най-удачен вариант за Левски в момента е Херо. Първо защото е треньор с доста богат опит в "А" група, второ защото е Левскар до мозъка на костите си и трето, защото преживя най-големия си кошмар в живота и съм убеден, че не му пука от нищо и никой и ще им бръкне в здравето на всички кукли в тоя отбор.

Мъри без Наско е нищо. А триото Наско-Гонзо-Тонев, нема да го бъде. Поради тази причина, Мъри няма да направи нищо, почти съм убеден. Илиян не е дорасъл още за нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Искам да кажа и мощен кур за Господари на Ефира :boisw Рачков да хване жена си на калъп със Сюлейман и Джонго Присо, него Ценко Чоков да го ебе на позорния стълб, а мръсните им репортерчета цял живот с чук в кратуните да ги бият :boisw

Един път да съм на едно мнение с г-н Смит :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:43 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Всички изхождаме от твърдението, че Костов е интелигентен и успешен треньор, борещ се за доброто на Левски, и ако някой е против него, значи е и против Левски. Какво ни дава основание обаче да твърдим, че Костов е успешен и интелигентен треньор?

фактът, че сам напусна след като видя в какви лайна се е забъркал, благодарение на разни ганьовци....тоневци...че и дори на Гонзо....това е човек с достойнство...но и с мярка....вие какво си мислите...той не е видял....че нашите "звезди" Гаджев...Тасевски...Йовов...не му играят сечено ли... :ohmygod
момчета...имахме шанс...но го изпуснахме....и то не ние....а нашите не адекватни управленци.....човекът работеше много професионално...но на някого не се понрави това....сега пак ще се върнем в миналото...където навярно с тия "ръководители" и "футболисти" ни е мястото.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:46 pm 

Тонев: Изключено е Радуканов да поеме "Левски"

Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев категорично обяви, че няма вариант Милен Радуканов да поеме "сините". Последният снощи се раздели с "Ботев" (Пловдив), а от днес и на "Герена" останаха без старши треньор, след като Николай Костов напусна.

"В никакъв случай не мога да твърдя, че назначението на Костов е било грешка. Първо той е един отличен треньор и второ е един много интелигентен човек, който разбира от футбол и аз лично съжалявам, че се разделихме. Моето лично мнение е, че Костов не успя докрай да предаде своите виждания на играчите", коментира Тонев преди тренировката на "Левски", която беше закрита.

"Без значение дали утре тук ще има нов треньор или ще обявим кой ще поеме тима от лятото, ще можем да дадем повече информация, понеже е възможно и помощниците да водят отбора до лятото. Нищо не се знае", уточни Иво Тонев, добавяйки: "Няма шанс, изключено е Радуканов да поеме "Левски". Задавайте ми сериозни въпроси."
http://www.blitz.bg/sport/article/122314

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:48 pm 

Илиан Илиев пред БЛИЦ: Обичайният заподозрян съм за "Левски"

Никой от "Герена" не ме е търсил, няма шанс да отида там, мисля за предстоящия тежък мач с ЦС*КА, коментира треньорът на Берое.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

targovishte написа:
tprodanov написа:
Всички изхождаме от твърдението, че Костов е интелигентен и успешен треньор, борещ се за доброто на Левски, и ако някой е против него, значи е и против Левски. Какво ни дава основание обаче да твърдим, че Костов е успешен и интелигентен треньор?

фактът, че сам напусна след като видя в какви лайна се е забъркал, благодарение на разни ганьовци....тоневци...че и дори на Гонзо....това е човек с достойнство...но и с мярка....вие какво си мислите...той не е видял....че нашите "звезди" Гаджев...Тасевски...Йовов...не му играят сечено ли... :ohmygod
момчета...имахме шанс...но го изпуснахме....и то не ние....а нашите не адекватни управленци.....човекът работеше много професионално...но на някого не се понрави това....сега пак ще се върнем в миналото...където навярно с тия "ръководители" и "футболисти" ни е мястото.... :smt006

Та в тази връзка да попитам!
- Има ли значение, кой ще бъде новият ни трЕнер!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

targovishte написа:
tprodanov написа:

И как разбра кактв професионалист е?Гледал ли си как води тренировки или как дава наставления?
Тва си е чист Павел Дочев

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:50 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Fozzy написа:

и според мен няма бойкот. Нито Гаджев е Меси, нито Дарко е Роналдиньо, че да очакваме да се надскочат.
Вчера Костов осра мача с неадекватни смени и стил на игра. И това му изяде главата. Нито е гонен, нито е уволняван. И сега по никое време дезертира, точно преди решителните мачове.

ти прост ли си бе....такива мачове като срещу орките...трябва без треньор да ги вземаме....излиза капитана и казва...бием 3:0 И ТОЧКА....ти видя ли...че звездите ни не се затичаха даже бе...как може при така нарисувана провокация да обвиняваш треньора.....овце сте и това си е.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:52 pm 
Аватар

targovishte написа:
Vincenzo написа:
Fozzy написа:

ти прост ли си бе....такива мачове като срещу орките...трябва без треньор да ги вземаме....излиза капитана и казва...бием 3:0 И ТОЧКА....ти видя ли...че звездите ни не се затичаха даже бе...как може при така нарисувана провокация да обвиняваш треньора.....овце сте и това си е.... :ohmygod

Изпускаш си нервите и обиждаш твой набор, доколкото съм запознат. Не е привично за теб, това е приятелски съвет. Имай предвид, че всички сме ядосани.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:56 pm 
Аватар

СпортистО написа:
...И как разбра кактв професионалист е?Гледал ли си как води тренировки или как дава наставления?

Тоест ти си гледал и смяташ че е на нивото или по-долу от Кокала, Сухия, Гонзо, щото за мене П.Дочев е там некъде :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:57 pm 
Аватар

СпортистО написа:
targovishte написа:
tprodanov написа:

И как разбра кактв професионалист е?Гледал ли си как води тренировки или как дава наставления?

извинявай...че ще те обидя....но си много....мнооого....ограничен....ако не беше форумът на Левски....щеше и дуруги неща да получиш...капиш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:59 pm 

Отдавна рамките на добрия тон бяха преминати. По-добре да се заключи темата, отколкото левскари да се обиждат едни други и да плюят по легендите си! Ще поживеем и ще видим кой ще ни е треньор и какво ще направи. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:02 pm 

момчета...имахме шанс...но го изпуснахме....и то не ние....а нашите не адекватни управленци.....човекът работеше много професионално...но на някого не се понрави това....сега пак ще се върнем в миналото...където навярно с тия "ръководители" и "футболисти" ни е мястото.... :smt006[/quote]
Тва си е чист Павел Дочев[/quote]

извинявай...че ще те обидя....но си много....мнооого....ограничен....ако не беше форумът на Левски....щеше и дуруги неща да получиш...капиш?
Кво ти става бе,човек?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:03 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Изпускаш си нервите и обиждаш твой набор, доколкото съм запознат. Не е привично за теб, това е приятелски съвет. Имай предвид, че всички сме ядосани.

как няма да ги изпусна бе...ти знаеш ли...че за три години подобрихме всички антирекорди...за 50 години назад...подкрепям Левски СЪЗНАТЕЛНО 25 години вече....ми и аз имам нерви да го ева.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:05 pm 

Явно не можете да разберете, че основния проблем е в ръководството. Интер този сезон са трагични, ама Морати отсича
Цитат:
Мисля, че Раниери ще остане до края на сезона
, а вие тук коментирате този треньор, онзи треньор. Написах го в преди това, ще го кажа и сега - основната вина за напускането на Костов е на Иво Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:10 pm 
Аватар

nsss написа:
Явно не можете да разберете, че основния проблем е в ръководството. Интер този сезон са трагични, ама Морати отсича
Цитат:
Мисля, че Раниери ще остане до края на сезона
, а вие тук коментирате този треньор, онзи треньор. Написах го в преди това, ще го кажа и сега - основната вина за напускането на Костов е Иво Тонев.

И една легенда на Левски, за съжаление.
Помниш ли бойкота срещу Ратко Неостанич какви рекорди "подобрихме", за да го махнат - подобно е и в Интер.
Кво е това, играчите не харесват треньора си и хопала - смяна. И то от Морати, дето държеше рекорд по смяна на треньори преди Моу.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]