forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 10:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 3:41 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Днеска си купих ММ и пише,че на лято продаваме на 100% Тасевски и за негов заместник ще се преговаря с Локо Пловдив за Даксон? :roll:

Този вестник сигурно Га го пише...най-tupq вестник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 4:24 pm 
Аватар

ГА отдавна не преде в ММ, изгониха го преди време та живнаха.
Прочее в момента ги предпочитам пред парцала "7 дни идиот", където Зарков през ден мляска мазни минети на Домуса и строителя на къщички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 10:04 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=261071

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков призна в ефира на Канал 1, че се надява „сините“ да станат шампиони през настоящия сезон. Той добави, че ще е голям резил, ако дебютант в А група успее да вземе титлата, а не Левски.

Батков гостува в предаването на националната телевизия „Срещу Новините“, където отговори на няколко блиц въпроса. Там босът на „сините“ сподели, че тимът му е отишъл неподготвен в Разград миналия октомври и затова е паднал. Батков добави, че срамът е още по-голям, тъй като Лудогорец „са ги знаели само статистиците“ по това време.

На въпрос, дали Христо Стоичков може да поеме Левски някой ден, Батков отрече категорично.

„Игрите са ми чужди в българския футбол. Иначе знам правилата на футбола, след толкова време като собственик на Левски. Ако нямаш добри футболисти, продаваш мачове и така оцеляваш. Ако имаш добри играчи печелиш от тяхната продажба“, сподели Батков, като добави, че трите собственика на „сините“ са от полза за всички.

„Нямаме кой знае какви успехи през този сезон, да. Но не мога да не призная, че се зарадвах когато лит(*кс-етрополе отпадна за Купата от Септември Симитли. Надявам се още сега да бием лит(*кс-етрополе“, добави Батков.

„Ние сме сродни души с Бойко Борисов. Той и аз обичаме спорта. Той обича политиката, но аз не я обичам. Помогна на Левски. Да. Той пое ангажимент и го свърши“, каза още босът на Левски.

„Не ми се иска да продам Левски, няма да го продам засега. Това не е актуален въпрос. Но няма вечни неща. Стоичков е най-успелият български футболист. В чужбина чуят ли България, казват Стоичков. Но няма как да поеме Левски“, сподели още адвокат Тодор Батков.

Е това като как да го разбираме? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:23 pm 

Само аз ли си мисля, че ще имаме нов тренер и той ще се казва Мъри ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:27 pm 
Аватар

По-вероятно да се казва ХерО. Въпреки че съм почетен президент на Сектата, го и предпочитам в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:46 pm 
Аватар

Май от утре сме с нов тренер. Стоим на линия, за да може инсайд момчетата да ни известят, щом се знае кой е. Последно уж със сигурност нямало да бъде Мъри. За мен Николай Костов си остава топ ниво и няма да е първият треньор в света, уволнен от капризните си футболистчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:49 pm 
Аватар

Ако не е Херо и Илиян, този сезон го отписваме, начи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:50 pm 
Аватар

Ако това стане, значи сме се върнали 10 години назад в управленско мислене, след като сменяме по 5 треньора на сезон :wink: Кур за мършите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:50 pm 
Аватар

Четете само каква коментарна статия на нашето момче Стефчо Стоянов в Гонг... Това за мен значи само и единствено раздяла.

Силно се надявам да не съм въобще добре информиран и да греша в паралелните изводи, които си правя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:51 pm 
Аватар

Радуканов вече е свободен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:54 pm 
Аватар

Интересно ако го уволнят кой ще съобщи новината Бащицата, Гонзо и Тонев :smt017 Направо ако искат Бойко Борисов да извикат :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 8:57 pm 
Аватар

Ако сменим треньора сега, можем спокойно да кажем bye-bye на титлата :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:00 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Четете само каква коментарна статия на нашето момче Стефчо Стоянов в Гонг... Това за мен значи само и единствено раздяла.

Силно се надявам да не съм въобще добре информиран и да греша в паралелните изводи, които си правя.

Абсолютно същият коментар го имаше и от Аллахсандров след загубата в Бургас, където предлагаше на титаните Троичо да смени чичо Митко и Дуци... и оп на другата сутрин стана реалност :smt017

Така, че утре ще чакаме Мъри на Герена :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:10 pm 
Ако наистина тия лайнари "опитните" бойкотират Костов, трябва да им се счупят краката с метални пръти. И то на няколко места, за да няма възстановяване. Майка ви да еба, как един път не помислихте първо за Левски, бе!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:13 pm 
Аватар

Имам чувството, че всеки футболен ръководител очаква със смяна на треньора отбора му да вземе най-малко кеш... Ако сега разкарат Костов какво?!? Идва Мъри, посрещаме го с почести, играем 2-3 силни мача, после формата спада :arrow: гоним Мъри, идва следващия и така до безкрай. А лигльовците на терена ако играят така, защото не им харесва треньора направо да спират с футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:18 pm 
Аватар

А някой замислял ли се е защо трябва да го бойкотират? Интелигентен и кротък човек, надали ги бие и ебе, дори и не ги псува. Ако него са бойкотирали, то Гонзо трябваше да са го поръчали на Маргините, ебаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:21 pm 
Аватар

Не знам дали бойкотират, но някои играчи са тотално неадекватни от началото на полусезона. Победите досега ги добутаха новите, заедно с Калво и Вуйчо Ваньо, които пък на нищо не приличаха предния полусезон, а сега се разиграха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:22 pm 
Аватар

На Гонзо може би повече му имат страха, докато Костов изглежда по-хрисим и спокоен. Може би горките футболистчета го бойкотират, щото ги кара да тичат на тренировките, милите. Как може такъв изрод да е не знам, завършен садист и психопат :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:33 pm 
Аватар

Добре бе ами като дойдат Омраз и Седем:Едно :bigok примадоните не знам какво ще правят хем бой, хем ебане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 9:36 pm 
Аватар

Цитат:
Може би горките футболистчета го бойкотират, щото ги кара да тичат на тренировките, милите. Как може такъв изрод да е не знам, завършен садист и психопат

И няма да е за сефте, впрочем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 10:38 pm 
Аватар

Титлата е отписана, нема шанс :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 11:14 pm 

Стефчо Стоянов е приятел с някои наши момчета и вероятно е пичага. Само затова няма да го храня за лайното което е изсрал под формата на статия. А заслужава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 11:15 pm 
Аватар

Той просто следва политиката на работодателя си да се ака върху Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 11:17 pm 
Аватар

Що пък да му се изсера :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 11:17 pm 

Безкрайно тъп коментар на тоя Ст. Стоянов, който идва да докаже за кой ли път какви кухи лейки са тия в Гонг и какви безумни идеи се опитват да прокарат - а уж "наши хора"! Треньорът трябвало да се адаптира към родната реалност - какви са тия глупости, бе? Ами тогава да вземем Атанас Атанасов или Киро Качаманов - те са си адаптирани завършени селяндури! Именно треньорът трябва да е една от разликите между Левски и останалите клубове - да вкара класа в тоя тим, да наложи нещо модерно. Костов дойде с идея какъв Левски иска да вижда и започна работа по реализацията й - това е правилният път! Да, може да се провали с гръм и трясък, накъдето и отиваме, но това е в пъти по-добър вариант, отколкото да се връщаме към разните кресливи Вуцовци и Велевци, към тежките тарани и стила от 90-те. До нищо няма да ни докара това! Да, може и да вземем някоя титла, както с Кокала, но после видяхте какво се случи в Европа. Държал се бил Костов все едно срещу себе си има аборигени - ами има. Първи брифинг след мач и първият въпрос е "Ще подарите ли на съдията теленце?". ЕБАЛ СЪМ МУ МАЙКАТА НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ЗА НИКАКЪВ РАДУКАНОВ И НИКАКВИ "ПЕЧЕЛИВШИ" ТРЕНЬОРИ, дето само седят и се облизват около клуба - любими на журналистите понеже след всеки мач се цепят грозно. Да стои този! Ако ли не иска той самият - да идва дуото. СЕРА НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВАРИАНТИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:11 am 
Аватар

Аз такава помия както върху Костов през зимата и преди това не съм виждал да се излива от медиите. И върху Левски като цяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:48 am 
Аватар

Kryten написа:
Аз такава помия както върху Костов през зимата и преди това не съм виждал да се излива от медиите. И върху Левски като цяло.

Добре, щом от клуба не искат да излязат с декларация, да го направи Гугутката. Да спре да се сере, ебати. Писна ми всеки да си упражнява писането върху Левски! :smt006
Я за някои отбори или добро, или нищо :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:42 am 
Аватар

Ако и този треньор го махнат толко бързо и го бойкотират, им сера на путкенските душици. Като се замисля, доста фактори има дето биха значели бойкот. Перманентно некадърна форма на старите играчи, а победите които взехме с Костов почти изцяло бяха изнесени от новите, които между другото са разкошни за България играчи. С половин отбор направихме максимум програма, но кои са останалите сульовци, че да го бойкотират и уволняват? По-големи ли са от Левски?

Последна промяна Goviado на Пон Мар 26, 2012 1:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:37 am 
Аватар

Аз не виждам реална причина за бойкот, но е видно, че има огромна разлика в играта на тримата "големи" в средата на терена, дори от приятелските мачове по време на подготовката. Гарда е свален толкова ниско, че се чудя какво правят на терена. Много по добре бихме изглеждали с Димов, Старокин и дори с децата(близнаците), въпреки крехката им възраст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 12:49 pm 
Аз си го обяснявам така. Дали е вярно, не знам. Костов не веднъж показа, че в клуба няма да има място за хора, които си живуркат. Някои ги разкара сега, другите ще ги разкара на лято. Изгони 70% от вечните надежди, а си позволи да смени по унизителен начин безобразен Йовов. Тасевски му е ясно, че е пътник, щото от мноооого време е плашило на терена, а знаем, че той си му е добре да си живурка в отбора и Ромината му е казала да не мърда от Левски. Гаджев също не е ясно накъде отива, но по-скоро максимум на качествена резерва на някой друг отива от лятото. Дървар като ЙМ55 също му е пределно ясно, че лятото отлита. Затова бойкот на тия не е лишен от логика. Не е като да не се е случвало преди и да няма опит и от други места и да не знаят как се случват тия неща.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]